En liten Boork-prat nå rett før serieslutt og kval-start

Vi ser 27 februar på kalenderen og vet at 07 mars starter kval-alvoret. Jeg tenkte da at det måtte jo være på tide å nok en gang sjekke inn med coach Martin Boork og høre litt om ståa rundt laget. Så, som vanlig ble en tekst med spørsmål sendt Martin og ikke så altfor lenge etter kommer svar.

 

Hej Jim.

Ska försöka svara efter bästa förmåga

1) Kan du sette noen ord på hvordan sesongen har vært for Ringerike? Forventninger kontra virkelighet?

Forventninger var at det skulle være en tøff sesong og det har det blitt. Virkeligheten i forkant av sesongen var en utgave av Get-ligaen der alle de andre åtte etablerte lag hadde sterke lag på papiret og høye målsetninger. Jeg som trener er mest glad over at vi fått spilt mange matcher og hatt et tøft skjema fordi det utvikler det mentale hos spillerne og avslører svart-på-hvitt hvor vi må forbedre oss fysisk til neste år.

2) Det skrives og snakkes også en del om Ringerikes skadesituasjon pr nå og alle spillerne som er ute av spill for det ene eller det andre. Er det mulig å få en liten update på hvem man ser for seg bli klar til de to siste? Til kvallik? Hvem av spillerne er det vi bare må innse er skadet resten av sesongen?

Definitivt ute for resten av sesongen er Max Pettersson, Joachim Jensen. Tilbake i laget til de to siste matcher i serien kommer Engesveen, Eika, Ellefsen, Fayen og Tangen Henriksen. Resten av spillerne(Dalen, Melin, Söderberg, Adolfsen, Lystad) kan bli aktuelle i kvaliken men der er statusen foreløpig usikker. Robin Bjørnstad trener på is nå men har siktet innstilt på 19/20 sesongen som vi vet.

3) Så til kvalliken; Dine tanker om de to lagene Ringerike møter der? Mange hevder jo at det største problemet Get-lagene som havner i kval alltid har er at de går fra forsvarsmodus til å skulle føre kamper mot antatt svakere motstand. Jeg har hevdet hele sesongen at Ringerike har vært smarte som hele sesongen har forsøkt spille sitt spill og ikke bare pælme puck.. og at dette vil være en stor fordel inn i kvallik. Jeg tenker du kanskje har en mening eller to om dette også?

Narvik og Gruner er spillende lag som vi har stor respekt for. Det kommer at bli tøffe matcher der vi må være på topp hvis vi ska klare å få vårt spill til å sitte. Vi har i mange sesonger fightet hardt mot begge lag så vi kommer være ydmyke og jobbe knallhardt som vi pleier. Vi vet meget godt at vi fort kan tape en kamp mot de lagene hvis man ikke leverer. Og ja vi skal spille vårt spill og bruke erfaringer fra Get på en måte som gagner oss.

4) Sånn til slutt: Det har vært mye skryt for hvordan Schjongshallen og Ringerike tar imot motstandere og legger alt til rette for godt gjennomførte kamper. Sånn rett før slutt serieslutt; Martins Topp 3 bortearenaer?

Du kan få en klar nr 1 ihvertfall : DNB Arena. Et bra eget rom der vi trenerne kan sitte og gjemme oss. Ekstra plus for eget fruktfat med Twistsjokolade og Muffins. Har den beste bortekaffen også. Per drikker alltid altfor mye når vi er der. I boksen er det en liten hylle å legge tavle i. Bra med plass til å gå bak spillere for Boork og se viktig ut. Så mye er i orden før kamp at Randi kan snike til seg en liten powernap før kampen starter på en benk hvis hun trenger. Da vet man at ting er i orden! Det er bare maten etter match som kan være et problem noen ganger men der er jo Ringerike best!

Martin

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg