Er det virkelig vanskelig dette med folkeskikk?

Det er jo helt gratis, du må bare bry deg.

Dette med folkeskikk og oppdragelse er noe som virkelig betyr noe for meg. Jeg opplever stadig vekk rett og slett uoppdragne folk, feks på butikken. Hvor vanskelig er det for eksempel å si takk? Etter år vekk fra barneskolen havnet vi inn i det systemet igjen også, og der kan man se barn på 6-7-8 år som himler med øynene når de får beskjed om det ene eller det andre. Hvem lærer de dette av?

Det finnes folkeaksjoner for minoriteter og fattige, det finnes folkeaksjoner for menneskerettigheter, men det finnes meg bekjent ikke en eneste folkeaksjon med det målrettede mål å få folk til å bry seg, oppføre seg ordentlig, leve i fred og fordragelighet og vise hensyn til hverandre.

Joda, vi har vel stort sett bare i-landsproblemer her, men ved å adressere disse problemene får vi kanskje enda mer energi til å jobbe med de virkelig store problemene. Tenk gjerne på dette som starten på “folkeaksjonen for folkeskikk”.

Jeg legger ut lenker til innlegg jeg har skrevet tidligere om folkeskikk og vanlig oppførsel ute blant folk. Noe av dette går jo på hva du ikke skal gjøre, men da kan du jo bare tenke at; Jeg gjør stikk motsatt jeg 🙂

Jeg har jo feks inntil nå klart å unngå å gå inn på butikken og rope : “Hvem er den pappskallen som har parkert på handicap-parkeringen rett utenfor uten Hcp-bevis i ruta?”…men jeg begynner seriøst å undre på om jeg bare skal gjøre det.

Nåvel, her kommer endel innlegg om dagliglivets folkeskikk og evt mangel på sådan…. Del gjerne innlegg om du synes flere burde lese de. Lik/del/kommenter som det heter.

Oppdra ungen din selv!

Hva vet du egentlig om den som er syk?

Vi var første bil etter en ulykke!

Bussbøller!!

Rulletrappterrorister!!

Barneoppdragelse !!

Foreldreoppdragelse !!

Hvorfor Lærer Vi Ikke?

Skamløse Bursdagsforeldre

Fattige Barn Ekskluderes Fra Aktivitet

Og sånn til slutt for å dra på med litt humor 😉

En Mann Og Hårfjerning I Intime Soner

En mann, en rumpe, en lege

Og hvis dere damer vil slutte med p-piller etc…

En mann, en pung, en skalpell

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg