Full serierunde i Get i dag

Får vi ny tabelltopp?

Men først: Takk for all deling av innlegg om innbrudd i garderoben til Ringerike i Schjongshallen. Utstyret har ikke kommet til rette, men det gjør kanskje mange nok oppmerksomme på at det har skjedd, samtidig som flere er oppmerksomme på om noen kommer og tilbyr skøyter til en billig penge. Når det er sagt, så er det litt underlig at det er stjålet brukt beskyttelsesutstyr (inklusive susper) i tillegg…så det kan dessverre også minne litt om rent hærverk. Vi får håpe utstyret ikke har havnet i elven som renner forbi hallen.

Så et lite (stort) spørsmål, og litt synsing, rundt dette med soning av utvisning for andre spillere:

Meg bekjent er det slik at om et lag blir tatt med 6 mann på is, så må en av disse 6 sone lagstraffen, right?  Men hvordan er egentlig paragrafen på andre typer av slike tilfeller der en trener må sende over en mann? Noen som vet det eksagt? Prøvde å lete frem en instruks på det, men fant ikke.

Jeg personlig synes det hadde vært gull om det var slik at det alltid var en av de som var på is da noe skjedde som måtte sone. Da kunne ikke trener alltid sende over han som sitter ytterst på benken med Donaldpocket og kakao, mer eller mindre med i troppen, kun med formål å sone sånne straffer. Da blir det ikke så kult å dra på seg en 5-min for “toughing” heller.. du vet da at da må en av de andre fire på is sone 5-minutteren.

Nåvel…

Dagens runde er:

Lillehammer – Vålerenga

Vålerenga kommer til Lillehammer fra en sliteseier mot Ringerike, på Hønefoss, og møter Lillehammer som gikk ut i tohundre mot Frisk Asker, i Askerhallen, men gikk tom for bensin og måtte til slutt seg seg slått 5-4 etter å ha ledet 0-4 etter første periode. Dette er matchen om 3-plassen pr nå på tabellen. Vålerenga har 48 poeng mens Lillehammer har 47 (med 1 kamp mer spilt).  Joey Benik og Tobias Lindström med gullhjelmer. og Tips, hjemmeseier.

 

Ringerike – Frisk Asker

Ringerike, som gjorde en meget god kamp i 3×20 mot Sparta, og som var meget nær å utligne på slutten av matchen på tirsdag, får besøk av Frisk Asker på en kjempe-opptur etter seieren mot Lillehammer.  F/A snur 0-4 til 5-4 i løpet av de to siste periodene.  Ringerike med spillere på “låneskøyter” går uansett til verks i troen på poeng. Det er 30 poengs forskjell på lagene.. Vi får se om det etter i kveld er 33 eller 27 poengs forskjell. Kyle Bonis og Michael Söderberg med gullhjelmer. Tips, er patriot, hjemmeseier.

 

Stjernen – Sparta

Stjernen måtte gi tapt 6-2 for Storhamar i forrige runde tar imot Sparta som slet seg til en 2-1 hjemmeseier mot Ringerike.  Sparta ligger 20 poeng foran Stjernen på tabellen, men dette betyr normalt lite når disse to naborivalene møtes til østfoldderby. Ekstrapoeng i kampen er at tidligere Stjernenspiller Nipe er på plass i blå Spartadrakt.  Hampus Gustafsson og Peter Quenneville med gullhjelmer. Tips, borteseier.

 

Stavanger – Storhamar

Plass nummer 1 på tabellen tar i mot plass nr 2 på tabellen. Vinneren i ordinær tid er serieleder etter dagens match. Begge lag har seier mot ett av seriens bunn3 lag i beina (Stjernen og MS) og stiller relativt likt til dagens kamp.  Dette er utvilsomt rundens mest åpne oppgjør, men blir ikke overrasket om Stavanger vinner matchen med et par mål. Jacob Lagace og Patrick Thoresen med gullhjelmer. Tips, hjemmeseier.

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg