Get 2019-2020; 2 kamper torsdag 12.09.19

Endelig braker det løs

Torsdag er det høst-slipp av 4 hockeylag det har sitret i Get-beina på helt siden siste skavank etter forrige sesong slapp taket. Glemt er alle vondter. Glemt er kokkos-olje og flassing i sommerNorge. Nå begynner alvoret. Nå skal pucken droppes i Get sesongen 2019-2020.

En podcast jeg hørte tippet følgende: Storhamar, Frisk Asker, Stavanger, Vålerenga, Lillehammer, Sparta, Stjernen, Manglerud Star, Narvik og Grüner. Det er vanskelig å krangle mye med Erevik og gutta om denne rekkefølgen, skjønt jeg velger nok å bytte Frisk og Stavanger. I bunnen tror jeg det kommer overraskelsesresultater, som i fjor, men tabellen ender nok gjerne slik. Ikke misforstå: Narvik/Gtüner med bedre resultat enn tippet ville være helt konge for oss som kommer fra de mindre klubbene. Det ville vise vei og understreke at det er mulig å bli topp 8 selv om man ikke har de lange tradisjonene.

 

Torsdagens kamper:

Narvik – Storhamar 19.00

Jeg tror dette blir kvelden der Storhamar er partypoopers for hjemmepublikum. Joda, Narvik får nok sine sjanser og mål, men jeg tror Storhamar har gjort hjemmeleksa si denne sesongen og tar underdogsene på alvor. Ringerike kom gjennom 8 matcher i fjor før lagene fikk opp øya, det skjer nok ikke i år.

På tross av et entusiastisk hjemmepublikum tror jeg ikke Narvik har mulighet for poeng i denne matchen. Det er mulig det blir flere hjemmepoeng etter hvert som lagene begynner “dra på tur for å hente poeng” litt ut i serien, men jeg tror ikke det skjer denne kampen.

Jeg tror Narvik + hjemmepublikum får en innførsel i Get-liga-tempo og effektivitet i denne kampen. Mitt tips; Ikke gi bort pucken på egen halvdel. Unødige utvisninger = “katastrofe” om PP sitter hos Storhamar.

Jeg setter pengene på en relativt klar borteseier

 

Stavanger – Stjernen 18.00

Lag nr 2 av de jeg har tippet i toppen, Stavanger,  tar imot Stjernen til sesongens første Get-kamp. Pucken droppes 18.00 og endelig skal man få se 1) Hvor gode er Stavanger egentlig pr nå, og 2) Er importene til Stjernen det Stjernen trenger for å slippe å kjempe nede i bunnen av tabellen?

I ovennenevnte podcast nevnte de Stjernens handling av spillere etter at AS’et var på plass. Dette har selvsagt mange fått med seg, men man kan ikke tro annet enn at det er full kontroll på pengene. Stjernen sier vel selv at de skal bygge lag og kultur opp igjen med tanke på at det skal komme en ny storstue i Fredrikstad også etter hvert.

Jeg tror Stjernen kommer til å ta masse poeng i år, kanskje flere enn tabelltipset tilsier, men jeg tror ikke de tar Stavanger i åpningsmatchen i årets sesong.

Velger derfor å sette penga på 3 poeng Stavanger.

 

Ps! legger meg som vanlig ikke flat om jeg bommer….det ser bare dumt ut med kulemage og hockeyræv..

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #idrett #sport

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg