Get-ligaen: 1 kamp på menyen i dag: Stjernen – Vålerenga

Tredje fra topp mot tredje fra bunn

Det er altså tid for match mellom Stjernen og Vålerenga. Dette blir det første møtet mellom lagene denne sesongen. Før pucken droppes har Vålerenga samlet 18 poeng på 9 kamper (5 ordinære seire) mens Stjernen har karret til seg 9 poeng (startet på -3) og ligger på 8 plass med 6 poeng.

Stjernen har på ingen måte fått den sesongstarten mange supportere så for seg etter snu-operasjonen i sommer med AS og nye spillere inn, men har på de 5 siste klart å snu litt på den dårlige starten selv om de to siste har endt med tap. 4-2  hjemme mot MS, 1-2 borte mot Storhamar, 3-0 hjemme mot Grüner, så et lite tilbakeslag med 3-6 hjemme mot FA og 6-1 borte mot Sparta.

Vålerenga på sin side ble vel spådd av flere (litt av meg og) å få en trangere sesong enn i fjor. Men Vålerenga er Vålerenga og poengene “renner inn” selv om ikke målene akkurat bøttes inn som i fjor. Vålerenga er på 7 plass på “mål forover” lista med 23 mål og på 2 plass på “mål imot” lista med 15 innslupne. Vålerengas 5 siste er 1-2 hjemme mot Stavanger, 1-5 borte mot MS, 1-2 hjemme mot Storhamar, 2-6 borte mot Grüner og 3-2 hjemme mot FA.

Når det gjelder spillere som produserer på de respektive lag så er Stjernens topp 5 Farrel 8 (2+6), O’Brien 7 (1+6), Christoffer 7 (6+1), Heier 6 (3+3) og Ciampini 5 (1+4). Vålerengas topp 5 er Lindström 8 (4+4), Olsen 8 (4+4), Ekelund 7 (3+4), Sørvik 6 (1+5), Stene 6 (1+5) og Røymark 6 (4+2).

 

Begge lags siste kamper har ingen matchstraffer opplistet så bortsett fra om noen er skadet/syke skulle lagene være komplette.

Stjernen klatrer forbi Narvik på tabellen med seier, Vålerenga blir værende på tredje men da selvsagt 3 poeng nærmere Frisk Asker og Stavanger på andre og første med hhv 24 og 27 poeng.

En liten titt på sosiale medier før match sier at Vålerenga må klare seg uten Axel Eidstedt resten av sesongen på grunn av en kneskade og at Christoffer Larssen Berger er ute inntil videre pga smellen mot Storhamar.  Har ikke sett noen skaderapport på Stjernen.

 

Kampen begynner klokka 18.00

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg