Get-ligaen 2019-2020; En liten titt i ferien

Barmarkstrening og prepping til Ironman i august og seriespill som starter 12 september. Nå spilles riktig nok bare 2 matcher den 12, men den 14 er det full runde i Get-ligaen (og i 1 divisjon) så da er man virkelig i gang.

Gjentar for sikkerhets skyld: Ironman 2019 er bestemt til datoen 3 august. 22 spillere fra hver Get-klubb samt trener, lagleder/test-ledsager og egen fysioterapeut møtes for test og konkurranse. De nye lagene i Get er på plass. Hockeyforbundet er også på plass, det er selvsagt også presse. Ironman streames på facebook, kjøres med live-oppdatering på instagram. Oversikt og resultater på hockey.no også. Ylven vant i fjor mens Sparta vant lagkonkuransen.

Norges Ishockeyforbund og Norsk Topphockey har også kommet til enighet om en ny avtale, og jeg klipper/limer inn teksten i tilfelle noen ikke har sett pressemeldingen:

***Partene har også kommet til enighet om at man gjennom høsten skal jobbe frem ny strategi for Get-ligaen, herunder en ny og langsiktig samarbeidsavtale.

“Klubbene i Get-ligaen og Norsk Topphockey AS står overfor en svært spennende vekstperiode, blant annet med klubber fra geografisk nye lokasjoner, nye digitale tjenester og flere toppmoderne arenaer under bygging sier Dagfinn Reinertsen, styreleder i Norsk Topphockey AS. For oss er det viktig med et godt samarbeid med Norges Ishockeyforbund, og denne avtalen er første steg på veien mot en spennende fremtid for norsk ishockey, avslutter
Reinertsen.”

“NIHF er veldig godt fornøyd med at vi nå er kommet til enighet om samarbeidsavtale som er god for både Norsk Topphockey og oss, sier Ottar Eide generalsekretær i NIHF. Vi ser fram til en spennende strategiprosess der vi i høst skal meisle ut veien videre for hvordan eliteserien og toppen av norsk klubbhockey skal se ut om 3, 5, 7 og 10 år, avslutter Eide.”***

Så da er vel fordelingsnøkkel penger landet og man kan begynne jobben mot en Get-liga (og 1-divisjon) som er bærekraftig og økonomisk kontrollert slik at vi slipper noen særlig flere “lisens-saker” på grunn av penger brukt som man strengt tatt ikke hadde.

 

Hva skjer så rundt i klubbene ifølge FB?

Vålerenga har re-signert Andreas Stene som siste nyhet

Storhamar med testemonialmatch lørdag 7 september for Østli, Jensen og Hesbråten

Lillehammer trenger snekkerhjelp og innsamlingsaksjonen har foreløpig gitt 150 lapper

Frisk Asker og Dressmann fortsetter samarbeidet..

Stavanger har signet Brady Brassart, center, 26 år gammel fra Vancouver

Sparta har signet backen Mattias Nilsson fra Leksand

Manglerud Star har sikret seg målvaktsduoen Ole Morten Furseth og Oscar Fröberg

Stjernen mangler 20.000 av 300.000 for at signeringen av Andreas Heier kan formaliseres

Narvik prepper hallen for Get-spill og de krav som gjelder, treningskamper offentliggjort

Grüner samler løkka. Se denne: ***Å bli glad i denne klubben og miljøet er ganske lett når man først har satt en fot innenfor. Det vet jeg av erfaring når jeg nå går inn i mitt 34. år her. Mange har vært innom og alle har bidratt på hver sin måte. I slutten av forrige sesong og gjennom kvalserien fulgte journalist Christian Boger laget tett. A-laget engasjerte han virkelig. Lagets væremåte, engasjement, oppriktighet og nøkternhet fant han svært tiltalende. Christian gleder seg stort over lagets kval-prestasjon og det tilhørende engasjementet som nå sprer seg over Grünerløkka mot GET-spill for den lokale klubben. Han vil gjerne bidra til å legge forholdene bedre til rette og har derfor gitt a-laget et privat tilskudd på kr 100.000,- En fantastisk gave av en raus Grünervenn.***

 

 

Get-tips og annet som rører på seg kan gjerne sendes [email protected], eller finn meg på FB

 

Frisk Asker

Foreløpig stall kan sees HER

 

Storhamar

Foreløpig stall kan sees: HER (trykk på laget)

 

Stavanger

Foreløpig stall kan sees HER

 

Vålerenga

For lag; bruker Eliteprospects

 

Sparta

Foreløpig stall kan sees  HER

 

Lillehammer

For lag: bruker Eliteprospects

 

Manglerud Star

Foreløpig stall kan sees HER

 

Stjernen

Foreløpig stall kan sees HER

 

Narvik

For lag: bruker Eliteprospects

 

Grüner

For lag: bruker Eliteprospects

 

Så;

Legg gjerne inn en kommentar med utfyllende informasjon, eller send meg en epost på [email protected], alternativt send en melding på Facebook.

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg