Get-ligaen : Stavanger på topp, Manglerud i trøbbel

Get-ligaen går sin gang.

Noen lag overrasker positivt, mens andre ikke fullt så mye.

Det ble spilt 2 kamper på søndag. Frisk Asker måtte til sudden mot Manglerud Star, mens Narvik vant hjemme mot Stjernen i en kamp som tok seg opp mer og mer utover. Stjernen huskes vel egentlig best fra denne kampen på grunn av O’Brien som “ble litt sinna” i utvisningsboksen etter først å ha pådratt seg en 10 min fra egen boks pga en ikke-dømt slash.. for så å leke trommis i utvisningsboksen og få dusj-ordre. Det er ført som 10 min usportslig og så 20 min usportslig. De som kan det? Er det type match? Eller bare slik det føres med 2 -10 minuttere?

Stavanger leder foran Frisk Asker, men tabellen er egentlig tett fra topp ned til Vålerenga på 5 plass. Sparta pr nå litt i ingenmannsland.

Narvik ligger nå på 7 plass med 10 poeng. Stjernen på 8 plass med 9 poeng. Manglerud på 9 plass med 4 poeng, det samme som Grüner på 10 plass. Foreløpig er det mest spennende i bunnen.. hvem får plass 7 og 8.. og hvem må i kval i mars.

 

Narviks 3 neste er : Vålerenga hjemme, Sparta borte og Frisk Asker hjemme

Stjernens 3 neste er : Lillehammer borte, Stavanger hjemme og Vålerenga borte

Mangleruds 3 neste er: Storhamar hjemme, Grüner borte og Lillehammer borte

Grüners 3 neste er: Stavanger borte, Manglerud hjemme og Sparta hjemme

 

Jeg tror Vålerenga og Frisk Asker blir for sterke for Narvik, men at Sparta kan være en mulighet selv om Sparta har sanket 12 av 15 mulige poeng på sine 5 siste. Narvik vant vel på straffer sist de var i Sarpsborg.

Stjernen er bedre enn poengfangst så langt skulle tilsi…men det kåler seg litt til. Ikke sikker på om Stjernen klarer hente noen poeng på disse 3 kampene.

Manglerud viste litt den fighting-spiriten de har hatt tidligere når de holder FA til sudden… og klarer de henge sånn i stroppen videre så blir det poeng på de. Jeg tror på minst 3 poeng etter disse 3 kampene.

Grüner har og vært veldig nære noe i flere kamper…men så glipper det mot slutten. FA sleit, Narvik sleit og Lillehammer sleit. Det kunne endt med poeng i alle, men dessverre så glipper det. Om det er fordi Grüner blir slitne og mister konsentrasjonen de må ha i 3×20 eller om det er motstander som mobiliserer på slutten er ikke godt å si…sikkert begge deler.

Ingen overraskelse for noen at disse 4 lagene er i bunnen, det er vel rekkefølgen som overrasker pr nå.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg