Hole, Jevnaker og Ringerike; Bli med på avslutingen av årets Get

Torsdag 14 februar, på selveste Valentinesdagen altså, starter Ringerike Panthers innspurten av sesongen 2018-2019. Kamper skal spilles 14, 17, 19, 21, 24 februar, samt 03 og 05 mars.

Laget starter altså nå på torsdag hjemme mot Frisk Asker.

Det er nesten for godt til å være sant, men kjøper du deg en billett til denne kampen så kan du ta med deg en du er glad i helt gratis (gjelder også om du har sesongkort). Du trenger jo ikke være skikkelig glad i personen heller da…bare litt er ok.. det blir gratis for det. Det er ikke planlagt kyssetest i inngangen og man trenger heller ikke holde hender (da får man jo ikke klappet). Det ønskes derimot ikke en masse haraball på tribben, så om du har med deg en/ei du er glad i som ikke er den du er i forhold med…så avklar gjerne sånt på forhånd.

Velkommen til valentineskamp i Schjongshallen. Hva kan vel være mer romantisk enn pølse, vaffel. kaffe og hockey som vors til en hyggekveld foran peisen på kvelden.

 

Søndag kommer Storhamar til Schjongshallen til kamp klokka 17.00

Bamsekamp betyr da altså ikke at det skal være no lettlivet underholdning i pausa med en gjeng lett trinne mannfolk som skal trippe rundt i bamsekostyme med tutu-skjørt.. neida, dette er en kamp der det selges små kosebamser før kampen til inntekt for Hockey Mot Kreft. Poenget er da at når hjemmelaget scorer sitt første mål i kampen så skal alle bamsene kastes ut på isen. Bamsene samles så sammen og gis til barn på sykehus for å lette deres hverdag.

Ringerike Panthers ønsker flest mulig velkommen, og deltakende på bamsekamp. Ta med en hundrings eller to ekstra og støtt Hockey Mot Kreft.

 

Dette innlegget kan godt deles i vilden sky 🙂

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg