Hva slags sjanse har egentlig Narvik og Grüner

Er det mulig å bli bedre enn 9 og 10, eller er forskjellen for stor?

“flashback til 80-tallet”.. siden jeg ikke har rett på bruk av Get-logo 🙂

Er det mulig at vi i mars ser noen andre lag enn Narvik og Grüner i kvallik?

Det er veldig lett å tippe nettopp de to lagene i kvallik, og det er vel ikke mange som gjør noe annet heller. Men hva er det lagene står overfor nå i en smått historisk sesong? Kan de ha håp om noe annet enn 9 og 10?

Vel, Narvik og Grüner spiller cupfinale hver kamp, mens de andre lagene har en kamp mot hodene sine. På samme måte som storlagene ikke trodde spesielt mye på å tape poeng til Ringerike i fjorårets sesong, vil antakeligvis det samme være tilfelle denne sesongen. Nå har de selvsagt lært at skjerper de seg ikke kan det være mulig å tape poeng mot nykomlingene, mens så spørs det da.. Klarer profilene ta Narvik og Grüner alvorlig?

Jeg tror flere lag får det tøffere borte mot Narvik enn borte mot Grüner. Men, samtidig er det kanskje lettere å få spillere til å skjerpe seg borte mot Narvik fordi man har “reist jævli langt for å spelle kamp”… Narvik har i tillegg gjennom flere sesonger hatt full hall særlig på lørdagsmatchene, noe som betyr 1000 stk tilskuere med stemmebåndene i orden og mange med magen full av Mack. Om det var noen som synes det var mye lyd på 1-div matchene så kan jeg garantere at ørepluggene bør kles med teddyfor samt blåses tomme for ørevoks før denne sesongen tar til.. Hører rykter om at trommeskinnet er så stramt nå at hollywood-skuespillere har begynt bestille time for face-lift hos tromme-makeren.

Så spørs det da hvor slagkraftig Narvik blir. Narvik har alltid vært gode på kontraspillet, men også vært sårbare mht feil imot. Det blir man straffet for i Get i mye større grad enn i 1 divisjon. 4-dommersystemet gjør deg også sårbare for etterslengere og minutter pga tøys.

Tar man Storhamar som kommer på besøk til Narvik på torsdag så skal du ikke gi Patrick Thoresen pucken i slottet spesielt mange ganger i løpet av en match før det er både en og fem baklengs. Utvisninger er skjebnesvangert mot disse lagene. Blir det for mange taper du kampen, garantert.

Jeg håper Narvik by stiller med Nordkraft Arena fylt til bristepunktet (kommer det ståplasser på kortsidene?) denne torsdagen. Den aller første Get-kampen i Nord-Norge fortjener hurra-hurra og stinn brakke. Regner med det skal noen Storhamarfolk oppover også.. da blir det dø røttø døttø for alle penga…

Det blir gøy å følge Grüner og Narvik i Get-ligaen for å se hvordan de takler toppen i forhold til hvordan Ringerike gjorde det forrige sesong, Poengmessig skal disse to lagene kjempe om 15 innbyrdes poeng, så allerede der fordel disse lagene kontra Ringerikes totale fangst i fjor. Så får vi se hvordan det ender.

Jeg ønsker begge lag lykke til i Get.

 

Narvik: Nyt torsdagen !

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg