Jeg er ikke optimist mht voksen breddehockey

Jeg er faktisk ikke optimist mht voksen breddeidrett generelt.

Etter å ha sett dagens pressetreff der det uttrykkes bekymring for litt mer løssluppen omgang rundt smittevern blant befolkningen er jeg på ingen måte optimist på vegne av voksen breddehockey (og voksen breddeidrett generelt). På pressekonferansen i dag sier Helsedirektoratet rett ut at barn/ungdom/arbeidsliv prioriteres og at det ikke nødvendigvis vil være like retningslinjer for voksne i idretten i tiden fremover.

Jeg er stygt redd for at vi kan ende opp med en hockeysesong uten (eller svært få) kamper i 2, 3, 4, 5 og 6 divisjon herrehockey samt 1 divisjon damer, dessverre, men jeg håper jeg tar feil.

 

Fortsatt gjelder følgende:

Trening og kamper for Toppidretten, for vår del Eliteserien Menn, Kvinner Elite, 1 divisjon menn, kan starte umiddelbart så sant klubbene er i stand til å følge protokoll for smittevern utarbeidet av NIHF.

NB! Fortsatt er det ingen endring på reguleringen av tilskuere på kampene.

Fra 1. august kan alle innen Breddeidretten, dvs. t.o.m. 19 år, starte opp som normalt. Det forutsetter at smittebildet fortsatt er tilfredsstillende. Foreløpig er det fortsatt regulering på kampavvikling, dvs det tillates kun kamper innen egen region.

Spillere i alle andre seniorserier (2. div og nedover, samt Kvinner 1 div) må foreløpig forholde seg til 1 m avstandsregel, og ikke kamp-lik aktivitet

 

Ny info kommer vel 1 september?

Jeg må jo være ærlig å si at jeg ikke helt forstår regel om ikke kamp-lik aktivitet og spesielt ikke regel om å ikke kunne sitte på innbytterbenken for oss over 19 år. At man ikke bytter flasker etc er på en måte underforstått. Når barn/ungdom får lov å begynne med dette vil jo alle vi andre som driver med hockey også være i “skuddlinjen”.. før større er ikke hockey enda.

Litt spesielt også dette med kun lov med kamper innenfor egen region. Mener man kretsene? Viken er jo blitt så stor at Ringerike kan spille mot lag i Sarpsborg. Eller mener man de gamle nære kretsene?

 

Hva tror hockeyfolket? Breddeidretten? Blir det noe serie denne sesongen?

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg