Narvik i føring for Get, de er og nøkkelen for Grüner og Ringerike

Nord-Norge og Narvik er ett fattig poeng unna å være kvalifisert for Get 2019-2020

 

Narvik – Grüner 6-3 (2-2, 3-1, 1-0), skudd 36-32 (10-7, 18-8, 8-17)

 

Det var en stappet Nordkraft Arena (958 tilsk) som fikk se at Zounek startet ballet og 0-1 for Grüner i PP i går. Et par minutter etterpå utligner Narvik ved Davis-Lind med en sleng-puck-på-må-fra-blå-scoring. Mål er mål, og nå våknet Narvik til litt etter Grüners åpning. 2-1 ved Jörnevik kommer etter 11:53 og da tror nok de fleste med og uten tromme i hallen ay “nå, er det plankekjøring”.. Men neida, Sagfossen er frempå etter 15:25 og utligner til 2-2 som også blir pauseresultatet.

Andre periode starter litt rotete og det går lang tid før det skjer noe, men da det skjer så er det Grüner som igjen tar ledelsen ved Zetterberg. 2-3 og ny nerve i “fortet”. Det skulle vise seg at dette ble det siste målet Grüner fikk i nord med mindre en av Grünerspillerne sjarmerte ei nordnorsk dame eller to på veien hjemover. 3-3 ved Nordlund etter 11:15, 4-3 ved Lindström etter 13:31 og 5-3 ved Byrkjeland etter 17:01 som stod seg til pause.

Tredje periode vinner Grüner 8-17 i skuddstatistikken mens det er Narvik som vinner perioden 1-0 etter scoring av Trondsen.

Narvik er heldige som ikke blir straffet knallhardt ved 2-3 anledniger da de går seg bort med for mange folk inn i angrepssonen og Grüner setter langpass og kontra. Grüner kommer vel klin alene med Partanen ved hvert fall 2 anledninger. BB meget fortjent til Byrkjeland i mine øyne, han var en konstant trussel med mange fine avleveringer til ledige folk i slottet. (noe å passe på for Ringerike sin del til søndag, obs! obs!)

 

Tabell:

Narvik, 2 kamper, 6 poeng, 9-4 målforskjell

Grüner, 2 kamper 3 poeng, 7-7 målforskjell

Ringerike 2 kamper, 0 poeng, 2-7 målforskjell

 

Hvordan kommer så Get-laget Ringerike seg til fortsatt tilværelse i Get?

-Ringerike vinner borte mot Narvik og hjemme mot Grüner. De vil da ha 6 poeng, det samme som Narvik mens Grüner har 3 poeng før Grüner tar imot Narvik til siste kamp i Grünerhallen. I en slik situasjon vil Narvik heller ikke være 100% klar for Get (målforskjell) før kampen spilles så man kan anta at de kommer med fullt lag og kjører på. Vinner Narvik da borte mot Grüner er Narvik og Ringerike i Get neste sesong. (skulle Gruner vinne den kampen så ville alle 3 lagene ha 6 poeng, innbyrdes ville være lik, så målforskjell avgjør)

-Ringerike taper borte mot Narvik men vinner hjemme mot Grüner. Da vil Narvik være klar for Get før siste kamp borte mot Grüner og trenger strengt tatt ikke tenke på annet enn festen på kvelden. Ringerike er dessverre i dette tilfellet avhengig av å slå Grüner hjemme med med 4+ mål samt at Narvik må slå Grüner i siste kamp i Oslo.

 

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg