Narvik på topp, Grüner i føringen om 2-plassen

2 av 3 kamper er spilt. Ingen hjelp til Comet fra Nidaros

Grüner – Nidaros 5-1 (1-0, 1-0, 3-1) skudd 37-36

Narvik – Storhamar YA 7-1 (0-1, 5-0, 2-0) skudd 43-12

For å ta den enkleste kampen først. Narvik mot Storhamar i Narvik. Vårslakt litt på forskudd skulle man tro, men det ble ikke handballsifre i denne kampen. Storhamar yppet seg og ledet sogar kampen 0-1 til første pause på tross av skuddstatistikken 14-2. Jeg så ikke denne kampen så skal ikke gå i fella og mene noe særlig om den, men i tredje periode (som jeg så) handlet det nok mest om å bli ferdig for å kunne sette seg i garder’n med en donaldbrus eller to. At det var 0-1 til pause kan tyde på litt “skli inn på ei skøyte” og “detta går bra” før man våkner i pausa og skjønner at Storhamar også er et ishockeylag som må tas på alvor.

Grüner – Nidaros så jeg, og resultatet er helt innafor og fair. Grüner var mange hakk bedre enn Nidaros i spill 5 mot 5, eneste gangen Nidaros la press på Grüner var i overtallspill..men selv der var Grüner frempå. Litt synd at ikke en såpass viktig kamp ikke samler flere tilskuere på en lørdags ettermiddag i Oslo.

Grüner ligger nå an til å ta andreplassen i serien. De leder med 3 poeng på Comet samt tar de på innbyrdes. Derfor er forutsetningene relativt enkle før Comet tar imot Grüner den 13 februar klokka 19.00 i Halden ishall. Comet må vinne den kampen samt håpe Gjøvik stikker kjepper i hjulene for Grüner i de to siste kampene der. Comet møter Storhamar i sine to siste og er vel nærmest garantert 6 poeng (som nær sagt alle andre lag).

Jeg tar for gitt at Narvik slår Storhamar YA i søndagskampen også og vil stå med 70 poeng før de siste fire kampene mot Tønsberg og Gjøvik. Det vil i såfall bety at Narvik på søndag er klar som første lag i Get-kval siden de uansett resultater videre tar Comet på innbyrdes.

Faktum er nå at alle 3 lagene i topp har sagt ja til kvallik og ja til opprykk. Comet sin hall er godkjent, Narvik sin hall må ha disp og har etter sigende fått det. Det absurde i denne situasjonen ville jo være om Grüner blir nummer to, men får avslag på søknad om disp fordi det er for mye å gjøre i Grünerhallen for å få den klar for Get. Jeg gjør oppmerksom på at dette IKKE er noe rykte eller noe sånt, det var bare jeg som plutselig fikk den tanken.

1) Hvilke to lag fra 1 divisjon havner i kvallik?

2) Hvilke to lag kvaler til Get

Morsomt å høre folkets mening.

Når det så gjelder dette med Narvik (som jeg tror blir Get-lag neste sesong) og kampavvikling så har jeg sett at det tenkes hjemmekamper torsdag og søndag mot to forskjellige motstandere, og bortekamper fredag og søndag, også dette mot to forskjellige motstandere. Dette burde vel være å leve med for noen og enhver.

Jeg kan ikke se noe problem i å fly ned til østlandet på fredags morgen/dag og spille kamp klokka 18.30 på kvelden. Overnatte og så flytte seg til neste hall i løpet av lørdagen. Morgentrening i ny hall og så kamp på standard tid søndager klokka 17.00. Spiller man borte mot Sparta/Stjernen, Vålerenga/Ms, Lillehammer/Storhamar, Ringerike/Frisk Asker samme helg borte så er jo forflyttingen minimal. Stavanger blir noe for seg selv.

 

Hvem har igjen hvem?

Comet: Gru, Sto, Sto

Grüner: Com, Gjø, Gjø

Narvik: Sto, Tøn, Tøn, Gjø, Gjø

Gjøvik: Gru, Gru, Nar, Nar

Tønsberg: Nar, Nar, H/L, H/L

Hasle: Nid, Nid, Tøn, Tøn

Nidaros: H/L, H/L, Fur, Fur, Sto, Sto

Furuset: Sto, Sto, Nid, Nid

Storhamar: Nar, H/L, Fur, Fur, Com, Com, Nid, Nid

 

Tabellen…og hva kan oppnås.

Narvik, 27 kamper, 67 poeng, kan max oppnå 82 poeng

Grüner, 29 kamper, 64 poeng, kan max oppnå 73 poeng

Comet, 29 kamper, 61 poeng, kan max oppnå 70 poeng

Hasle-Løren, 27 kamper, 41 poeng, kan max oppnå 56 poeng

Gjøvik, 28 kamper, 41 poeng, kan max oppnå 53 poeng

Tønsberg, 28 kamper, 35 poeng, kan max oppnå 47 poeng

Nidaros, 26 kamper, 36 poeng, kan max oppnå 54 poeng

Furuset, 28 kamper, 19 poeng, kan max oppnå 31 poeng

Storhamar YA, 24 kamper, 5 poeng, kan max oppnå 29 poeng

 

Konklusjon:

Ingen lag foreløpig vinner av serien

Nidaros, Gjøvik, Hasle-Løren, Tønsberg, Furuset og Storhamar YA kan ikke vinne serien

Ingen lag foreløpig klare for Get-kval

Gjøvik, Hasle-Løren, Tønsberg, Nidaros, Furuset og Storhamar YA kan ikke nå Get-kval

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg