Narvik – Stavanger, Nordkraft Arena 19.00 i dag

Kun en kamp å se på i toppdivisjonene i dag

I dag er det duket for Stavanger sitt første besøk i nord denne sesongen. Stavanger som har åpnet veldig bra denne sesongen med 6 av 6 møter Narvik som også har åpnet bra men ikke fått utbetaling i form av poeng for jobben. Narvik står med sine 8 kamper og 5 poeng før kveldens møte.

Som skrevet tidligere så er det nå Get virkelig begynner. Lagene har fått smake på begge de nyopprykkede lagene og vet nå at det kreves jobb for å ta de også. Ringerike hadde vel 7-8 poeng i samme situasjon i fjor.

 

Tenker jeg går fort gjennom de to kampene som ble spilt i går også

Sparta – Manglerud Star 4-1 (1-0,2-1,1-0) skudd 29-23

Haugesund – Hasle-Løren 6-7 e.sd. (3-2,1-2,2-2,0-1) skudd 34-36

Jeg så ikke så mye på Sparta – Manglerud, men jeg så hele Haugesund – H/L matchen. Det var en kamp med litt av hvert av prestasjoner. Fine pp-mål, mye surr som ga minutter, en spearing vekk fra spillet (vi så den hvert fall ikke på skjerm) samt en kommentator som ikke er 100% inne i basic hockey og dertil tilhørende regelverk og uttrykk. Det er nå greit, alle må begynne et sted, men jo før han legger av seg “slåssing” begrepet om smågruff foran mål osv jo bedre er det. Det er ikke det det er.

 

Nåvel.. tilbake til i dag.

Jeg tror dessverre ikke at Narvik har mye å stille opp mot Stavanger-maskineriet med. Til det er Stavanger for gode. Narvik gjør gode kamper og får “hederlige resultater” som ikke resulterer i poeng. Det blir litt som det norske landslaget i fotball var. Store overskrifter da vi “bare” tapte 2-1 osv. Jeg husker vi følte vi hadde taket på kampene i Hønefoss i fjor også… men så malte og malte de på og etter hvert fikk de de målene de trengte. Narvik sin tidligere publikumsfordel har vært litt fraværende i et par kamper nå pga forsøk på å flytte “de som lager lyd” til nytt sted. Det virket ikke, det hørtes (eller ikke hørtes da) tilogmed lett på sumo-sending. Jeg ble glad for å høre at de nå er tilbake på sin faste langsideplass.

Narvik veldig avhengig av at Murphy, Hurley, Falk-Larssen, Engesveen og Niskakangas produserer på de mulighetene man får. Stavanger har Morley, Kissel og Trettenes et hav av poeng foran de andre på laget. Så trenger ikke være rakettforsker for å anta at får man nøytralisert de 3 litt så blir det hvert fall større sjanse for et godt resultat.

 

Publikum?

Om jeg ikke husker helt feil så var det et sted rundt 600 tilskuere begge kampene Narvik hadde mot Lillehammer på torsdag og fredag? Noe av de samme var det vel også mot Stjernen? Foreløpig kun Storhamar som har dratt 1000+ tilskuere til Nordkraft Arena. Litt underfundig at publikumstall går så drastisk ned i oppstarten av en Get-sesong. Je ville jo tross By1 ville stått på hodet i ganske mange kamper før det evt dabbet litt av etter at tapene begynner bli mange.

Jeg håper Nordkraft fylles mer opp. Det spillet Narvik leverer i kamp etter kamp er opp-ofrende og full av innsats og tæl og fortjener masse folk som skaper ekstra stemning.

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg