Ny titt på Get-lagene 2019-2020

Lag og tropper er nå en ting… utenomsportslig surr er noe annet

Mye surr i media om dagen på grunn av en videosnutt som tydeligvis er laget i fylla et eller annet sted og som aldri burde sett dagens lys, langt mindre blitt slått opp av TV2. For å sitere fruen : “Det der er jo bare flaut”.. Jeg har skrevet mer utfyllende hva jeg mener om den saken HER.

Jada, jeg vet at driver du med toppidrett så skal du være forbilde osv.. men det må også være lov å være menneske opp i toppidretten og ha lov å gå på en smell eller to uten at man skal bli beskyldt for å sette idretten sin i vanry. Synes sånn sett det var underlig at TV2 valgte å kjøre så sak på dette.. dette kan ikke annet enn å skade en idrett og en person, det kan ikke komme noe godt ut av dette.

Nåvel… ferdig med den

Det signeres spillere i alle klubber, og de er også relativt flinke til å gjøre litt ut av det nå på sosiale medier. Det er bra, det skaper spenning og forventning blant supportere til hvem som kommer og hva slags tropp man får. Mange supportere er også flinke til å dele positivt stoff om sine respektive klubber. “vinneren” så langt mht signering og offentliggjøring av spillere er vel sånn sett Stjernen. Opprettelsen av AS har virklig satt de i stand til å bygge lag.

 

Terminlisten er ute:

Det starter den 12 september med Stavanger – Stjernen og Narvik – Storhamar. Deretter full runde den 14 september (lørdag) med Frisk Asker – Vålerenga, Stjernen – Sparta, Storhamar – Lillehammer, Grüner – Narvik og Manglerud Star – Stavanger.

Etter å ha tatt en rask titt på datoer så virker det som det er mye mer lørdagskamper i Get denne sesongen? Jeg har ikke noe imot det sånn sett, men er ikke det litt publikumsmessig uheldig når man vet at 1-divisjon også spiller på lørdager og veldig mange av de som ser 1-divisjon gjerne også ser Get-hockey. Om de ikke er på arenaene så sees hvert fall kampene på tv/stream noe man da ikke får muligheter til når kampene går samtidig.

Siste serierunde går lørdag 7 mars. Mye tyder vel på at det som vanlig er klart lenge før det hvilke lag som er i kval og hvilke som er i sluttspill. Men, det er hvert fall lagt opp til 5 kamper den lørdagen så spenningen kan gå helt inn med hensyn til plasseringer slik som denne sesongen.

 

 

Get-tips og annet som rører på seg kan gjerne sendes [email protected], eller finn meg på FB

 

Frisk Asker

Foreløpig stall kan sees HER

 

Storhamar

Foreløpig stall kan sees: HER (trykk på laget)

 

Stavanger

Foreløpig stall kan sees HER

 

Vålerenga

For lag; bruker Eliteprospects

 

Sparta

Foreløpig stall kan sees  HER

 

Lillehammer

For lag: bruker Eliteprospects

 

Manglerud Star

Foreløpig stall kan sees HER

 

Stjernen

Foreløpig stall kan sees HER

 

Narvik

For lag: bruker Eliteprospects

 

Grüner

For lag: bruker Eliteprospects

 

Så;

Legg gjerne inn en kommentar med utfyllende informasjon, eller send meg en epost på [email protected], alternativt send en melding på Facebook.

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg