Partnerbytte på hyttetur.. !

I disse hytte-snakkis-forbuds-tider

De to kameratene fra barndommen var nå begge godt gifte, dog ingen barn enda, og pleide gjøre mye sammen på fritiden. Denne helgen var en etterlengtet hyttetur på programmet. En hytte Arnfinn hadde fått låne gjennom jobben etter mange år på venteliste.

Kompisen Bob var ikke helt fornøyd med tidspunktet for hytteturen, for kona hans hadde dessverre fått det månedlige besøk, og når hun fikk det var det ikke veldig interessant med tilnærming fra Bob. Bob hadde tilogmed kvelden før prøvd seg på frekkisen, etter å ha fått beskjed om at det ikke ble noe fordi det bare blir søl og gris, “javel, men du skal ikke til tannlegen i morra?”.. uten at det var noe suksess.

Nåvel..

Hytta var veldig flott. Store flotte soverom med gigantiske dobbeltsenger. Badene var kjempefine med badestamper og dobbeltdusjer. Alt innbød til romantikk, noe Bob også tenkte…samtidig som han visste at noe mer enn holde hender ble det ikke på han.

Fredagskvelden ble en veldig hyggelig affære, og etter bra med inntak av både rødt og brunt i glassene kom snakken innpå sex og romantikk, ikke unaturlig siden de var der de var. Det var da Bob tenkte ut sin brilliante plan; partnerbytte kvelden etter.

Hele lørdagen ga Bob små hint til alle de andre om dette.. uten å spørre direkte.

Dagen gikk, og tidlig på kvelden tar Bob mot til seg og spør Arnfinn rett ut om hva han synes om partnerbytte. Arnfinn som alltid har likt kona til Bob godt sier at det kunne jo være interessant det. Gutta snakker om det og avtaler at hvis de får med damene på dette så skal de gi hemmelig tegn til hverandre ved frokosten dagen etter om hvor mange ganger de hadde sex på natta ved å stikke kniven i smøret.

Bob gliser selvsagt inni seg fordi han vet hvordan dette vil gå for Arnfinn.

Godt ut på lørdagskvelden tar gutta mot til seg og forteller damene hva de har snakket om. Damene blir først helt oppgitt over forslaget men litt senere, etter mye snakk og fnising, ender det med at parene splittes og går inn på hvert sitt soverom. Det siste Arnfinn ser er Bob sitt fårete glis da Bob lukker døren.

Ved frokostbordet neste dag tar Bob opp kniven sin, gliser fra øre til øre og stikker kniven 2 ganger i smøret.

Etter en liten stund tar så Arnfinn opp sin kniv,

Ser på Bob,

og stikker kniven 3 ganger i syltetøyet og 1 gang i sjokoladepålegget.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg