Ringerike – Comet 136 – 99

Ja, og så ble det 3-4 i mål dah..

Egentlig ikke så veldig mye interessant å hente ut av treningskampen mellom “kamphanene” Ringerike og Comet. Det var vel rett og slett “ballestørrelsemåling” fra første dropp og derfra gikk det bare en vei… rett i utvisningsboksen.

Jeg er ærlig nok til å si at dette ikke var noe spesielt god reklame for ishockey. Joda, det ble spilt, putta noen mål, osv.. men det skjedde altså altfor mye som ikke hadde noe med spillet å gjøre. Altfor mange av utvisningene kom etter at spillet var blåst av..dvs minutter utviklet seg av gruff i forbindelse med blokkeringer.

Nå skal det jo sies at det sinnsyke antall minutter kommer jo av disse tilleggsføringene som kommer..altså 2+10, 5+20, 25 direkte for fighting etc.. men alikevel..det var minutter på minutter gjennom hele matchen… Det skal tas for hekting, slashing, holding og tripping, som jo er det som går igjen mest.. Joda, noen situasjoner kan alltid diskuteres i ettertid, men alt i alt så var dette en kamp der testosteronet struttet helt ut i øreflippene på ganske mange spillere. Dette resulterte i rein skjær fighting.. som dommerne først forsøkte gi 2+2 for..men som eskalerte utover og endte i 5+liten først og etter hvert match..

Denne kampen er det egentlig bare å glemme fortest mulig. Både Ringerike og Comet har med dette vist hverandre at de ikke viker i det hele tatt hvis så er, men ishockeymessig var det i mine øyne ikke all verden å hente ut av matchen siden den utviklet seg som den gjorde.

2 spillere fikk matchstraff, som vel automatisk gir 1 kamp karantene. Det bør vel strengt tatt også holde med 1 kamp for den fighten. 2 mann gjorde opp seg imellom, ferdig. I så måte kan vel begge bli klare for seriestart om lagene har igjen offisielle treningskamper straffen kan sones i.

 

For egen del.. Det ble en travel aften i sekretariatet. Vi hadde en rookie på føring online som virkelig fikk kjørt seg, og som klarte seg veldig bra. I så måte var treningskampen helt innafor.

Det er 9 dager til seriestart.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg