Ringerike – Comet, onsdag klokka 19.00

Topp to? i førstedivisjon møtes til treningskamp

Det er av mange, inkludert meg selv, de to lagene som skal og bør være topp to da sesongen er ferdig i mars, som møtes til kamp i morgen på Hønefoss.

Ringerike har 1-7 tap for Grüner altfor friskt i minne mens Comet kanskje har kommet litt over sitt 5-0 tap for samme lag i Oslo for en 10-12 dager siden. Comet har siden det tapet også møtt Hasle-Løren som de relativt greit slo 6-0.

Kampene mellom Ringerike og Comet pleier være tøffe og intense oppgjør, sjeldent med svære siffre fordel ett av lagene. Det er ikke mange dagene nå til begge lag er i gang med en sesong begge lag vel sjeldent har vært mer klare på at skal ende i toppen av tabellen.

Comet begynner serien borte mot Hasle-Løren, mens Ringerike begynner hjemme mot Lørenskog, begge kamper lørdag 14 september. (Furuset – Haugesund og Nidaros – Gjøvikgår også denne lørdagen).

Comet virker å, etter å ha fått juling av Grüner i Oslo, ha funnet scoringsformen samt den riktige defnsive tryggheten med en godseier mot Hasle-Løren. Nå skal det sies at H/L nok ikke har hatt den optimale oppkjøring med tanke på situasjonen som oppstod i hallen der, men nå skal det være mer eller mindre i orden igjen etter hva jeg har forstått, så H/L’s formkurve vil nok bare peke oppover.

Ringerike sleit mot Grüner. Etter en bra åpning dabbet det bare mer og mer av utover i kampen. Det ble mye navlelo-pakking på målvakta til Grüner på de sjansene Ringerike tross alt fikk. Hele 7 sjanser i powerplay fikk Ringerike i denne matchen, uten å produsere spesielt mye skudd på mål i det hele tatt. Grüners målvakt virket å ha kontroll hele veien fordi, i min mening, Ringerike brukte altfor mange trekk før avslutning. Der Grüner hadde pass ned, pass opp, pass tversover og skudd.. så gjorde Ringerike hele seansen en to-tre ganger før det i det hele tatt ble løsnet skudd. Med alle disse passene øker også sjansen for å miste puck ut av sonen…noe som også skjedde ved flere anledninger.

Jeg håper Ringerike har trent godt disse dagene og ristet mest mulig av den kampen ut av armer og bein og står klare på onsdag til å sette en par-fem pucker bak Comets målvakt.

 

Nå kan begge lag selvsagt snakke om at det er serien som teller… men…

Det er ikke noe dumt med godfølelse etter en seier!

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg