Ringerike – Grüner 1-7… Har Ringerike et Grünerkompleks?

Ringerike – Grüner 1-7 (0-0, 0-2, 1-5). skudd 34-40 (15-12, 11-16, 8-12).

Da har jeg sett Ringerike – Grüner fra orkesterplass, dvs sekretariatet, og kan ikke annet enn å konkludere med at Ringerike pr nå ikke er der de skal være, og at Grüner ser ut til å ha jobbet videre med det de har drevet med i alle de årene jeg har fulgt med. De er pucksikre, de er effektive, de har full kontroll i powerplay og gjør sine saker meget bra i penaltykill i tillegg.

Grüner har fått pynt på kaka i form av Kucera og Olsen-Syversen som styrer PP og har masse sjanser uten at det ble veldig mye mål av det akkurat i dag. Sånn ellers er det Evensen, Zounek, Sagfossen, kjente Grünernavn som går igjen i protokollen.

Første periode ender 0-0 der Ringerike er best de første 9-10 minuttene men da pådrar Ringerike seg 2 utvisninger og Grüner får roet seg ned i 5 mot 3 og derfra og ut perioden er Grüner det beste laget uten at de heller klarer putte. Andre periode blir mye dømming og lite hockey sånn sett. Grüner vinner perioden 0-2 etter to tette og ei badehette ca midtveis i perioden. Det deles ut 4 to-minuttere til hvert lag i denne perioden. Tredje periode vinner Grüner 1-5 etter blant annet 3 PP-mål. Ringerike gir selvsagt litt opp ser det ut til etter hvert som kampen drar ut uten uttelling for Ringerike…inkludert en straffe.

Alt i alt vinner Grüner kampen fortjent på bakgrunn av å være mye mer effektive enn Ringerike foran mål.

28:58 0-1 Evensen. PP-mål da Engh sitter for holding.

30:10 0-2 Öhrvall.

45:08 0-3 Aastad. PP-mål da Ellefsen sitter for late hit.

48:34 0-4 Sagfossen. PP-mål da Fuglesang sitter for interference

50:43 0-5 Kucera

53:30 0-6 Ed

55:24 0-7 Sagfossen. PP-mål da Ellefsen sitter for tripping

56:50 1-7 Fosse

 

Ringerike har i dag 7 overtallsmuligheter og putter ikke på noen av de. Der har man noe å jobbe med. Mer skudd, kjappere avslutninger, trafikk foran. Det blir litt mye pasninger rundt og rundt før man slipper puck mot mål. Grüner var i dag mye flinkere der. Noen pass og så avslutning. De hadde flere stolpetreff som fort vekk, med litt mer flaks for Grüner, kunne endt i mål de og.

 

.. som et lite “whaaat” :

Ringerike har nå på 3 kamper mot Grüner (kval + i dag) 122 tellende skudd og 3 mål. Grüner har på de samme kampene 79 tellende og 13 mål…

 

Ny kamp for Ringerike på onsdag hjemme mot Comet klokka 19.00

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg