Ringerike Panthers sesongen 2020-2021

Oppdatert 29.06.20

Det bygges lag og jobbes hardt mot sesongstart

Som alle andre lag i 1-divisjon bygger Ringerike Panthers nå lag for harde livet frem mot sommer og fellesferie slik at man kan møtes igjen i starten av august og virkelig kjøre oppkjøring med full tropp og et slagkraftig mannskap.

Ringerike har begynt å offentliggjøre spillere nå etter at trenere Martin Boork og Per Braxenholm er tilbake på jobb etter endt korona-permittering.

Norges ishockeyforbund har innvilget Ringerike Ishockeyklubb lisens for 2020/21 sesongen uten anmerkninger. Ringerike har en rating høyere enn lisenskrav og positiv egenkapital.

 

Schjongshallen:

Isen er lagt, hallen er klar for klubbens spillere, klar for camper i sommer og klar for oppkjøring og sesongen 2020-2021 når den tid kommer.

Campene er i full gang i hallen. Treninger skjer fullt ut etter gjeldende reglement og “dusjen” tas i elva rett ved. Rapportene sier at også mange av byens “smårips” har funnet ut at det tyter med unge menn nede ved Shjongshallen om dagen.

 

Ringerike Panthers Elite sesongen 2020-2021:

Jeg tror laget vil fremstå mer sikkert sesongen som kommer kontra den i fjor. Det ble litt for mye krampe til tider og dessverre ødela en 2-3 tap veldig mye for tabell-plasseringen. Nå skulle det vise seg og ikke bety noe som helst i den stor og hele sammenhengen, men det er nå engang det som skjedde.

 

Siste offentliggjorte signerte er:

 

Karl Markström, back, norsk/svensk, re-signert

Karl kom til Ringerike litt ut i forrige sesong. Sesongen ble startet i Östersund i Divison 1 i Sverige men ble altså avsluttet for Ringerike. Det ble 12 kamper i Sverige før Ringerike og solif og oppofrende backspill. Karl viset seg også som en skyttervillig back som jeg tror kommer til å bety mye for det offensive backspillet kommende sesong. Statistikken forrige sesong for Ringerike: 21 kamper, 7 mål, 3 assist = 10 poeng. Det ble i tillegg 44 minutter i “fryseboksen”.

 

Tidligere offentliggjorte signerte:

 

Mats Nybrodahl Pettersen, back, norsk, ny

Mats er en ung lovende back med fartstid i Stavanger Oilers (men altfor ung til å ha fartstid på “saken er biff” i Stavanger sentrum med hestebiff på menyen). Mats har forsøkt seg litt i Sverige også, men forrige sesong var han tilbake i Stavanger og Stavanger Oilers U21. Der spilte han 38 kamper og plukket 29 poeng (7 mål og 22 assist). En back med snitt på 0.76 poeng pr kamp er lovende for Ringerike.

 

Håkon Opheim Engh, back, norsk, re-signert

Håkon kom til Ringerike før forrige sesong. I sesongen 2018-2019 gjorde Håkon litt av hvert: 30 kamper for Storhamar U21, 5 kamper for Storhamar YA-senior, 5 kamper for Storhamar, 6 kamper for Narvik samt 5 kamper for Norge U20. Håkon er en meget stødig back som betydde mye for roen i bakre rekker for Ringerike, noe som selvfølgelig betyr at det ikke er han som troner øverst på poenglista. Stats for forrige sesong: 39 kamper, 4 mål, 9 assist = 13 poeng. Håkon pådro seg 16 utvisningsminutter i løpet av sesongen.

 

Fredrik Johansson, målvakt, norsk, re-signert

Fredrik kom til Ringerike før forrige sesong etter å ha hatt et hvileår fra hockey. I 2017-2018 sesongen spilte han 21 kamper for Lillehammer og hadde et snitt på 2,0 mål imot og en redingsprosent på 91,2. I sesongen 2019-2020 spilte Fredrik 37 kamper for Ringerike, hadde et målsnitt imot på 2,58 og en redningsprosent på 89,6.

 

Mathias Holst Jenssen, løper, norsk, re-signert

Mathias kom til Ringerike før forrige sesong. Sesongen 2018-2019 spilte han 33 kamper for Storhamar U21 + 6 kamper for Storhamar YA-senior. Mathias kom som et friskt pust inn i Ringerikelaget og ble raskt en favoritt hos publikum på grunn av målteften. Sesongen endte med stats: 38 kamper, 19 mål, 22 assist = 41 poeng. Mathias pådro seg 41 utvisningsminutter.

 

Erik Wang Bjerketvedt, løper, norsk, re-signert

Erik kom til Ringerike før forrige sesong. Sesongen før spilte han 33 kamper for Sparta U21 + 16 kamper for Sparta. Erik viste seg raskt som et skikkelig arbeidsjern for Ringerikelaget som tok de sjanser, minutter på is og den jobben han ble tildelt av trenerne. Stats for sesongen: 35 kamper, 2 mål, 6 assist = 8 poeng. Erik satt 34 minutter utvist.

 

Robin Bjørnstad, back, norsk, re-signert

Robin kom til Ringerike før 2016-2017 sesongen. Sesongen før det spilte han 33 kamper for 1-divisjonsrival Comet. Robin er en absolutt favoritt blant ringerikefans og klubbens egne spillere. Blid og sjelden nei om han ønskes bidra i de yngre avdelinger eller på juletrefester etc. Robin tilbake i fjor etter komplett ødelagt sesong da Ringerike var i Get pga en kneskade. Stats for fjoråret ble: 35 kamper, 5 mål, 6 assist = 11 poeng. Robin satt utvist 38 minutter.

 

Kristoffer Melin, løper, svensk, kontrakt

Kristoffer kom til Ringerike før 2012-2013 sesongen. Sesongen før det spilte han 30 kamper for Mora og 1 kamp for Orsa (Sverige). Kristoffer ble raskt en kjent skikkelse i klubben (sammen med Jonas Westman), alltid blid og alltid villig til å slå av en prat med klubbens spillere og supportere. Sesongen som kommer blir Kristoffers 9-sesong for Ringerike og siden han jo nå er etablert med frue og barn må vi vel regne han som Hønefossing nå 🙂  Forårets stas endte på: 31 kamper, 15 mål, 8 assist  = 23 poeng. Kristoffer satt 8 minutter utvist.

 

Nikolai Dalen, løper/back, norsk, kontrakt

Nikolai er ekte Ringerike-gutt. Han gikk alle gradene i klubbens yngre avdelinger inntil han i 2010-2011 sesongen startet skolegang på Lillehammer og derfor tok 3 sesonger der. I 2013-2014 var Nikolai tilbake i klubben og har prestert hver eneste sesong siden. Det har dessverre blitt endel kamper på sidelinjen for Nikolai pga skader. Fjoråret var en slik sesong, men stats for sesong ble: 18 kamper, 3 mål, 5 assist = 8 poeng. Nikolai satt 4 minutter utvist.

 

Michael Söderberg, løper, svensk, kontrakt

Michael kom til Ringerike før 2017-2018 sesongen. Sesongen før det spilte han 1 kamp for Huddinge J20 + 34 kamper for Huddinge i divisjon 1 Sverige. Michael viste seg raskt som en goalgetter for Ringerike og “har levert varene” jevnt og trutt i 3 sesonger for Ringerike, inklusive sesongen i Get. Stats for fjoråret ble: 32 kamper, 20 mål, 26 assist = 46 poeng. Michael satt 8 minutter utvist.

 

Andreas Adolfsen, back, norsk, kontrakt

Andreas kom til Ringerike før 2017-2018 sesongen. Sesongen før dette spilte han 30 kamper for Mora J20. Andreas er ikke spilleren som setter pucker i tide og utide. Han gjør jobben han får tildelt og har vokst sesong på sesong i den rollen han er tildelt. Statistikk for fjorårets sesong: 37 kamper, 0 mål, 5 assist = 5 poeng. Andreas satt 16 minutter utvist.

 

Dustin Parks, løper, svensk, kontrakt

Dustin er vel den eneste spiller som er igjen fra da Ringerike re-lanserte seg i norsk ishockey etter mange års dvale i 3-4 divisjon. Han kom til Ringerike før sesongen 2010-2011 (stats den sesongen 34k,44m,38a=82p + 54min) og har med noen korte opphold spilt for Ringerike siden. Dustin, som Kristoffer Melin, går løs på sin 9-sesong for Ringerike. Han ville toppet adelskalenderen hadde det ikke vært for 2 år ute i utlandet. Statistikken for fjoråret endte på : 39 kamper, 23 mål, 20 assist = 43 poeng. Dustin satt 79 minutter utvist.

 

Ellers:

Jeg oppfordrer Hole, Jevnaker og Hønefossdamer til å sjekke opp hockeyspillerne på laget slik at vi får satt et lag som blir her sesong etter sesong.

Mulig det må lages en single-oversikt her..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg