Torsdagsrunden; Topp 4 mot hverandre, samt østfold-derby

Get-runde torsdag med 4 kamper på menyen:

Men først en liten recap av tirsdagsrunden. Resultater vel som forventet av mange, dog ga nok Manglerud Stavanger mer kamp enn man satte pris på.

Stavanger – Manglerud 2-1 e.str. Stavanger får ikke helt taket på Manglerud denne sesongen. Selv om skuddstatistikken ender hele 37-18 så går altså oppgjøret helt til straffer.

Lillehammer – Frisk Asker 5-4. En helt jevn match i protokollen hele veien fra start til slutt. Uavgjort i første og tredje og Lillehammer foran med ett i andre holdt til hjemmeseier.

Stjernen – Storhamar 0-3. Storhamar tar oppskriftsmessig en borteseier mot Stjernen, men ingen depping i Fredrikstad av den grunn. Trener veldig fornøyd med innsatsen til unggutta, som kun mangler litt på uttellingen.

Ringerike – Sparta 3-6. Drittstart på matchen for Ringerike med 1-3 på 5 minutter spill (og da motsatt for Sparta) la premissene for de siste 55 minuttene av matchen. Tv-kampen ga 1-3, 1-2, 1-1 som perioderesultater og 26-31 i skudd. Litt skuffende med kun 625 tilskuere, men det er tirsdag, det har snødd og kampen gikk på tv.

Morsom førstegangsopplevelse for oss som arrangører mht tv-match.

 

Så til torsdagsrunden:

Storhamar – Stavanger. Det går vel ikke an å kalle denne matchen for noe annet enn helåpen før dropp. Lag nummer 1 mot 3 på tabellen møtes i CC-amfi. Jeg setter penga på Storhamar pga hjemmebane.

Vålerenga – Lillehammer. Samme kommentar som for kampen Storhamar – Stavanger. Dette er match mellom lag 2 og 4 på tabellen. Helt åpent før pucken droppes, ingen storfavoritt pga tabellplassering, så tett er det blant de 4 øverste. Jeg setter penga på Vålerenga.

Sparta – Stjernen. Østfold-derby igjen som kan gå “hur bra som helst” for ett av lagene. Sparta er nok favoritt før dropp til å vinne denne, men alt kan skje i disse kampene. Jeg setter uansett penga på Sparta.

Frisk Asker – Ringerike. Kampen som på papiret er den letteste å tippe utfall på før nedslipp. Men, Ringerike spiller jevnt med de fleste lagene når man bare får rydda unna feil som gir baklengs, så det er ikke bare å møte opp i Askerhallen for Frisk-spillerne…de må jobbe for det. Tabellen sier penga på FA.. hjertet og håpet sier at nå løsner det snart i en kamp igjen for Ringerike..

 

 

Tabell etc..

Stavanger, 33 kamper, 73 poeng, kan få max 118 poeng

Vålerenga, 32 kamper, 69 poeng, kan få max 117 poeng

Storhamar, 33 kamper, 69 poeng, kan få max 114 poeng

Lillehammer, 33 kamper, 62 poeng, kan få max 107 poeng

Frisk Asker, 33 kamper, 52 poeng, kan få max 97 poeng

Sparta, 33 kamper, 52 poeng, kan få max 97 poeng

Stjernen, 33 kamper, 29 poeng, kan få max 74 poeng

Manglerud, 33 kamper, 26 poeng, kan få max 71 poeng

Ringerike, 33 kamper, 12 poeng, kan få max 57 poeng

 

Konklusjoner:

Ingen er klar som vinner av serien

Manglerud Star og Ringerike kan ikke vinne serien

Ingen er teoretisk sikker som topp 4

Stavanger, Vålerenga, Storhamar og Lillehammer er klar som en av topp 8

Ingen er klar for kval-spill

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg