Totalt verdiløs partilederdebatt!

Det er noe fundamentalt galt med å avholde partilederdebatt med rikspolitikere foran et kommunevalg.

Jeg velger å sitere Davy Wathne:

“Å arrangere replikk-holmgang for partiledere og rikspolitikere foran et kommunevalg er akkurat like meningsløst som å holde OL-uttak for dopingdømte! Deltakerne skal uansett ikke være med”.

Det er jo nettopp dette jeg har sagt hele tiden.

Når så partilederdebatter blir på “kjeften på’rei” og “pappaen mn er sterkere enn pappaen din” nivå så har liksom all mening med hele greia forsvunnet.

Det krangles om hvem som har gjort mest og minst når man var og ikke var i regjering. Det kåres vinnere i alle aviser…og alle aviser er uenig med hverandre. Som feks: En avis sier at Lysbakken var meget god…mens en annen sier at samme Lysbakken bare skrek og ikke fikk frem noe.

Jeg skulle ønske at man i en slik type debatt hadde gule kort/10 minutters utvisning. Første gang man rakket ned på et annet parti istedenfor å snakke om sitt eget: gult kort. Andre gang: 10 minutters utvisning, får ikke ordet.

Nåvel… 

Partilederdebatt med rikspolitikere i et kommunevalg blir som om treneren for et lokalt fotballag samler spillerne sine rett før matchen, stiller seg i ring og sier:

“I dag hadde jeg tatt ut Joe Hart, Antonio Valencia, Jamal Lascelles, Ramiro Mori, Aaron Cresswell, Andros Townsend, Roberto Firmino, Dele Alli, Moussa Sissiko, Harry Kane og Sergio Aguero… men siden ingen av de er her så får dere spelle… og så får vi se åssen det går..”

 

jaja… les om partiet “De Vinglete” … et parti i sterk vekst

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg