Var planleggeren av Kiss&Ride-løsningen full av børst?

Her ser du på et oversiktsbilde av kiss&ride-løsningen på toppen av bakken for nye Benterud skole.

For de som ikke har lokalkunnskap:

Osloveien, til høyre på bildet er en meget sterkt trafikkert vei inn og ut av Hønefoss sentrum. Parkeringen du ser er parkeringsplassen til en videregående skole. Plassen fylles hver eneste morgen. Den røde markeringen er buss-stopp for elever til denne skolen + til de som tar buss til barneskolen. Barneskolen er ned bakken til venstre i bildet. Til venstre i bildet kjører også alle de som skal jobbe på skolen, de som skal levere i barnehagen, de som slipper av barna sine på skolen og ikke på toppen her, samt alle de som bor og jobber nede ved siden av skolen.

Alle de som kjører barna sine til skolen og bruker kiss&ride-løsningen (den rundingen du ser) blander seg også inn i dette trafikkbildet.

Så;

Hver eneste morgen står det stampe i veien inn og ut av området. De som skal levere på kiss&ride sliter med å komme seg ut av løsningen igjen fordi tvers over veien er innkjøring til parkering den videregående skolen. Så legger du til en buss eller to samt den tvers igjennom komplette idioti-løsning hva gjelder fotgjengere inn i dette regnestykket og voalla.. kaos. 

Det må være lov å spørre seg selv om planlegger(e) av denne løsningen var fulle av kommunale karbonadesmørbrød og tung børst da dette ble tegnet? Videre må det være lov å lure på om de som godkjente og regulerte inn dette noen gang har kjørt bil noe annet sted enn på tivoli? Til slutt er det innafor å spørre litt sånn ut i luften om noen med ansvar for dette greiene her tenkte lengre enn nesa hva gjelder spesielt ungdommelig sinn, men også det generelle menneskelige sinn når de planla fortau og overgangsmuligheter i dette området.

På bildet ser du med rødt der bussen stopper, og med blått hvor de som planla dette tenkte seg at elever og andre skulle gå for å krysse veien.

Hvor tror dere de går?

Jepp, riktig…

De går selvsagt rett frem og krysser veien der det er kortest vei til skolen

Lærerne gjør det også

Ser de hver morgen og ettermiddag ved levering/henting

Hvorfor i svarte la man ikke disse inn- og utkjøringene vekk fra hverandre?

Hvorfor er det ikke overgang rett frem?

Hvorfor er det ikke gjerde her for å “tvinge” elever til å bruke overgangene?

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg