Vixen-mas i gang igjen. Toppbloggere klarer ikke la være.

Vixen-juryen kan vise seg igjen å være komplett useriøs.

Det overrasker selvsagt ikke med tanke på alt tullet de drev med i fjor med juryformann i spissen. Det ble, i forbindelse med diskvalifiseringer før fjorårets utdeling, sagt at bloggere som bryter alkoholloven, markedsføringsloven, osv ikke skal kunne være med å vinne priser i kommende års Vixen utdelinger.

Men, det viser seg jo igjen at Vixen og jury holder sin hånd over sine viktigste influencere, dvs de som skaper inntekter og blest, og lar de slippe unna med brudd på brudd.

Det er bare å lese hva folket i og rundt Bloggomtoppbloggere fisker frem av brudd på lover for å se hvem av influencerne som burde vært disket.

Det skulle vært interessant å se en liste, ta for eksempel topp 100 leste bloggere i Norge på et gitt tidspunkt og se hvor mange av de bloggerne som i tidsrommet forrige Vixen til årets Vixen har brutt en av «blogg-lovene», vær varsom plakaten, eller på noe annen måte har frontet noe bloggnorge har sagt ikke skal forekomme.

Da kunne vi fått noen verdige vinnere av priser.

Her kommer en link til et innlegg jeg skrev om Vixen og alt tullet rundt dette i fjor. Les det, det virker å være like aktuelt i dag: Vixen – Bukken og havresekken

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg