Verdens farligste selfie...

Vel, greit nok, svømme med anakonda.... Joda? Den er grei den, skjønt jeg ville vel heller kalt dette "verdens største pappskalle selfie" jeg da..

(fra Nettavisen)

Slangen var visstnok ikke sulten...så da var det jo trygt..omtrent, nesten..

Men; hva er verdens nest nest nest farligste, verdens nest nest farligste og verdens nest farligste da?

Kan det være "løpe med saks selfie?".. som er verdens nest nest nest farligste?

Kan det være "ta strømmen til wifi-signalet når du har 2 tenåringsgutter i hus selfie?"... som er verdens nest nest farligste?

Og er det rett og slett slik at "bråke i stua når frua har sovna på sofaen selfie?"...er verdens nest farligste selfie...?

#selfie #bilder #farlig

4 kommentarer

Elevele

08.06.2017 kl.19:23

Ha ha... Jeg hadde i alle fall prøvd to av de, bare for å få det bekreftet/avkreftet :P

Geriatriks

09.06.2017 kl.11:01

Elevele: hehe :)

Nødwendy

09.06.2017 kl.08:51

Antar fruen er våken og har oppdaget snikfotograferingen din så da har du nok kommet et stykke nærmere løsningen :) Håper dere hadde en fin tur til Mandal!

Geriatriks

09.06.2017 kl.11:02

Nødwendy: haha... jepp, det gikk fint med oppdagelse... Hun tok det som vanlig med et smil :) Mandalturen gikk fint og hadde et par hyggelige timer med Glenn og "Linse-Leila" ;)

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits