Jeg prøver på ny planken rekord!

Hvor vanskelig kan det egentlig være..?

En amerikaner med alt for mye fritid har da funnet ut at han skal holde planken for fred eller noe sånt og fikk med seg en kombi-camp produsent og satt opp den og en scene der han skulle gjøre dette i full offentlighet.. Amerikaneren satte selvfølgelig så en ny plankerekord på 5 timer 15 minutter og noen sekunder..

Jeg ble overrasket over dette jeg.. Var det virkelig så lett å sette en plankerekord? Jeg hadde ikke tid til å begynne på dette i går så det ble utsatt da til etter frokost i dag slik at jeg skulle ha et godt grunnlag å gjøre jobben på.

12.00 var jeg så igang..

5 minutter: Dette er jo bare blåbær. Kjennes ikke tungt ut i det hele tatt. Det er bare å finne en god stilling.

15 minutter: Det krabber en edderkopp på armen min.. Den ble nok med inn i sted..

20 minutter: Kjenner det brenner litt men det er jeg jo vant til fra alle idrettsprestasjoner jeg driver med. Det skal jo gjøre litt vondt. Det teller liksom ikke uten det..

1 time 30 min: Filmen jeg så på er nå ferdig og jeg finner det ganske vanskelig å bytte kanal. Heldigvis kom kona ut i stua og byttet til Pantelånerne i Las Vegas.. Følte ikke for Bonanza i dag..

3 timer 28 min: Kjenner at jeg snart må på do. Det var nok ikke så lurt å drikke 3-4 kopper kaffe i forbindelse med frokosten.. Jeg jobber mentalt med meg selv..

4 timer 2 min: Jeg må på do. Det sprenger på. Selvfølgelig dunka jeg borti veggen på vei til dien og fikk flis.. Dritt..

4 timer 3 min: Har du prøvd å enhåndstisse.. Det er utførelse med c-momenter det. Jeg må jo passe på så rekordforsøket mitt ikke blir ugyldig.,

5 timer 16 min: Jeg har nå slått rekorden men tenker å holde planken i hvertfall en time til siden det nå kommer en dobbelepisode Simpsons..

6 timer 8 min: Jeg tror det holder nå. Vi begynner bli sultne og jeg tenkte grille noen burgere til oss. Dette forsøket har jo ikke kosta meg noenting i det hele tatt. Så kommer det en ny en og slår min rekord så kjører jeg på igjen jeg.

Meg og rekordplanken.

Neste gang, hvis det blir noen neste gang, så finner jeg en planke uten edderkopper på samt høvler og pusser litt på den før start så jeg slipper flis i fingrene.

#rekord #planken #lett

Hvorfor er det de forståelsesfulle som forstår minst…

Hvorfor er det de selvutnevnte empatiske som viser minst empati?

Hvorfor er det de som trenger mest tilgivelse som viser null egen evne til å tilgi?

Hvorfor er det de utad mest innsiktsfulle som viser minst innsikt?

Hvorfor er det de etter egen mening mest rettferdige som stort sett viser null rettferdighetssans?

Hvorfor er det de utad mest disiplinærglade foreldre som viser null disiplin på egne barn?

Hvorfor er det de selverklærte mest tolerante som viser minst toleranse?

Hvorfor er det de egendefinerte mest intelligente som stort sett viser null spesielt sosial intelligens?

Hvorfor er det de som selv mener de er klodens gave til menneskeheten som feiler når det gjelder empati, tilgivelse, innsikt, rettferdighet, disiplin, toleranse og intelligens?

Hvorfor er det de mest forståelsesfulle som egentlig bare viser at de rett og slett ikke forstår?..

#forstå #selvinnsikt #tenk

Parkeringsselskaper….

Hva er det med de egentlig…?

Igjen havner et parkeringsselskap i medienes søkelys. Denne gang fordi de på selveste 17 mai gikk rundt og lette etter biler som stod parkert uten å ha betalt det de skulle. 17 mai hvor de aller fleste bare tenker på å få parkert uten å være til hindring samt å få sett på barnetoget. På 17 mai i Skien ble altså biler som stod parkert på en parkeringsplass til en butikk som ikke var åpen engang bøtelagt av et overivrig selskap. Jeg hadde aldri handlet i den butikken igjen om jeg hadde kunnet unngå det.. Sykt provoserende å ikke la plassen være fri på 17 mai.

Jada, regler er regler sier mange. Kjøss meg i raua sier nå jeg… Det er norges nasjonaldag, 17 mai, en gledens dag. Det er ikke en dag å bøtelegge biler på. Hei regjeringen: Hva med å innføre forbud mot innkreving av parkeringsgebyr på 17 mai?

Normalt ville jeg ikke giddi å hisse meg noe særlig opp over dette men siden jeg/vi har et par opplevelser tidligere også så er jeg rett og slett grinete på tåpelig parkeringsplassoppførsel fra parkeringsselskaper..

1) På Kuben, kjøpesenteret her, så gikk brannalarmen. Kundene ble holdt ute av Politi i en god stund. Kona mi gikk så rundt bygget for å gå inn kjøreveien til bilen da Politi stoppet sperring. Da hun så endelig fikk gå til bilen så gikk det faktisk en parkeringsvakt rundt inne i parkeringshuset og skrev ut bøter til de som enda ikke hadde rukket frem til bilen pga politiets sperring.

2) Vår eldste sønn havnet på sykehus. Han lå en ukes tid. Vi fikk beskjed søndags kveld at mandags morgen kom legene og ville skrive han ut om alt stod bra til. Parkeringen var gratis fra fredag til mandag. Legene ble forsinket, vi ville ikke gå fra sønnen vår men 09.08 løp jeg ned til bilen og der var det bot allerede gitt. Skulle ha betalt fra 09.00. Et skriftlig brev til parkeringsselskap hvor situasjon ble forklart fikk kun til svar omtrent som at det “dreit dom i”… Klokke er klokke.. Hei Ringerike Sykehus: Hva med å levere ut parkeringsbevis til hvertfall 1 bil i en familie der barn ligger innlagt?

Jeg kan ikke annet enn å undre meg på hvem som får jobb i ledelsen i parkeringsselskaper… Jeg skjønner at vaktene går rundt og gjør en jobb… Men når du hører ledelsen snakke når spesielle hendelser skjer så begynner jeg å lure… Hvordan foregår de jobbintervjuene? Hva slags kvalifikasjoner legger de mest vekt på?

-Har du empati?

-Har du rettferdighetssans?

-Har du medlidenhet?

-Har du sans for å gi tilbake penger?

-Har du evne til å vise forståelse?

-Har du lyst å vise skjønn?

Svarer du nei på disse 6 spørsmål så er du en vi vil ha! Ta kontakt med en gang!

#parkering #bil #bot #idioti

Vil du bli Paradise Hotel deltaker?

Her er 5 nesten absolutte krav for kvinner og menn!

Menn:

1 – Du må være almennfaglig mer eller mindre stokk teite dum..

2 – Du må snuse/røyke

3 – Du må ha minst 1 arm fulltattovert samt under ingen omstendighet ha kroppshår..

4 – Du må ville ha sex på tv

5 – Du må si skjempebra, skjipt, sjære, etc..

Kvinner:

1 – Du må være almennfaglig mer eller mindre stokk teite dum..

2 – Du må helst ha tattoveringer..

3 – Du må ikke ville ha sex på tv..

4 – Du må ha korttidshukommelse så du glemmer at det er et spill…

5 – Du må helst snuse/røyke..og helst si skjempebra, skjipt, sjære etc..

Kjenner du deg igjen i disse punktene så er du en mer enn godt nok kvalifisert deltaker til Paradise Hotel.

Det er bare å melde seg på..!!

Vis at du tilhører kremen av norsk ungdom..

Mitt navn er Golfball, Gunnar Golfball.

Jeg trenger hjelp…

I lange tider har jeg gjemt meg godt. Jeg har gjemt meg nedi en bag inni en bil.

Denne bilen. Jeg har ligget gjemt, skjult blant en hel haug av andre likemenn…Gustav, Geir, Guttorm, Gabriel, Gard, Gaute, Georg, Gjermund, Gisle, Glenn, Gordon, Gudbrand, Gudleik, Gunnstein og Arne…for å nevne noen.

Vi har alle sammen gjemt oss godt og bare sneket oss til små glimt av fantastisk norsk natur ute på Storøya i Tyrifjorden.. Fantastiske syn som dette

Og dette

Og dette..

Og dette

Men i dag skjedde det noe rart. Jeg og kompisene mine lå å slappet av som vanlig da noe uvanlig hendte. Normalt må vi jo hoppe opp og titte ut for å se naturen men nå ble jeg…tenkt på det…jeg ble plukket opp.. Jeg ble holdt opp så jeg kunne se dette…

For første gang kunne jeg nyte utsikten. Jeg var så blid..hvertfall inntil jeg ble satt ned på bakken..eller ikke helt på bakken da…jeg ble satt opp på en pinne… da ble utsikten dårligere… Fra pinnen kunne jeg bare se dette… Men det var kult da.. En helt egen type stol bare for meg…

Men jeg bestemte meg for å ikke la sånne småting gjøre meg sur…så jeg var like blid… Jeg koste meg på stolen mun jeg…

Men… Det tok ikke mange sekundene før jeg skjønte at noe var galt.. Jeg hørte lyder… Jeg hørte noen si “klin til skikkelig nå da”…og “ja, nå skal den få det”…. Jeg rakk akkurat å snu meg…

Rett imot meg kom dette….

Og det er det siste jeg husker egentlig… Det smalt.. Jeg ble trykket sammen.. Om Zuccarello har hjernerystelse så har jeg trippel… Jeg har vondt.. Jeg er alene.. Jeg ligger her helt alene.. Jeg har hørt at det er huggorm her og… Snart blir det vel mørkt også… Jeg vil ikke dette… Jeg vil tilbake til bilen og baggen… Hjelp…

Gustav…..?

Geir..?

Guttorm…?

Georg…?

Gard…?

Arne…? Aaarneee…? AAARRRNNNEEEEEEE…?????

#golf #Tyrifjord #tragedie #Storøya #sport

Ombygging Schjongshallen på Hønefoss

Nå blir det hockey uten neglesprett her og 🙂

Det er nok ganske mange som i årenes løp fra hallen på Hønefoss ble åpnet i 1989 har våknet om morgenen og grøsset litt på ryggen fordi de visste de skulle til Hønefoss og møte Ringerike i det som har vært norges kaldeste ishall inntil Tønsberg tok grep og slo av varmen i fjor.

Dette skiltet har møtt alle som har kommet til hallen og kommer sikkert til å møte alle i lang tid fremover. Det er jo ikke utvendig man forandrer på ting her i hallen nå. Schjongshallen som altså stod ferdig bygget i 1989 etterå ha vært utendørs kunstis siden 1983 og naturisbane fra 1973 blir totaltenovert inne. Alt (-trimrommet) er revet ut og delt opp i små fillebiter. Det legges undervarme og ny kjøleflate slik at man ikke skal måtte oppleve det man opplevde i vinter en gang til.

Det skal nå bli en mindre isflate enn før her i Schjongshallen. Dette betyr og at det blir mer tilskuerplasser, sitte og stå, i hallen som jo da er på tide siden det var tilløp til stor trengsel på tribunen ved flere oppgjør Ringerike Geriatriks hadde i løpet av vinteren. Når du har ei mor med 2 utskifta knær, liten sans for icing, lett tinnitus og stor kubjelle da trengs det plass på tribunen. Det blir også etter sigende 10-12 varmegrader inne i hallen på vinterstider så her bør det borge for cheerleaders, hockeystorheter med gikt på besøk, skryt fra Hoff’eren på tv samt Jim Martinsen i dress istedenfor lang frakk og småsko..

Schongshallen blir nå et eget mekka for utklekking av store hockeyspillere. Vi har ny hall. Vi har vektrom. Vi har naturen i nærheten. Vi har nå det meste vi trenger for å kunne utvikle oss som klubb. Nå er alt på plass og vi kan jobbe enda mer målbevisst med rekruttering og oppfylling av lag med egne spillere.

Ønsket nå er jo å fylle hallen med +/- 1000/1200 hver eneste 1 div match vinteren som kommer.

Det skal bli morsomt å ta ibruk hallen fra midten av august. Det blir morsomt å se gjester som har vært her før få oppleve forandringen.

Dette blir bra!!!

Ps! Jada Selmer.. Fortsatt samma traktoren.

#2hockey #maxhockey #ishockey #ringerikepanthers #ringerike #hønefoss #hall

Null stress HBK-folk…!

Trenerne har jo styrets fulle tillit…

Som jo selvsagt betyr at taper de en kamp eller to til nå så kan nok hovedtrener stille seg i Nav-køen sammen med den tidligere lederen av Nav samt han dærre som trente Ålesund.

Jeg er nok ikke (til min mors store skuffelse) noe særlig til tilskuer å regne med for HBK men jeg følger da litt med og har jo sånn sett alltids noen velformulerte og gjennomtenkte tanker å komme med. Og særlig har jeg det overfor hva jeg oppfatter som overbetalte idrettsutøvere som lunter rundt ute på kunstgresset.

HBK er i dyp krise. Samme hvordan man vrir og vrenger på det, HBK er i krise. De trenger poeng. Spørsmålet er jo da egentlig enkelt og greit: Hvordan får de det til? Hvordan skal spillerne klare å vinne kamper? For helt ærlig folkens.. Det er ikke treneren som løper rundt ute på matta.. Treneren legger premissene men det er spillerne som må yte.

Svaret er i mine øyne veldig lett. Poeng koster svette, tårer og tilogmed blod. Det må løpes, løpes, løpes, takles og ofres. Det nytter ikke å småjogge rundt på banen og tro du kommer noen vei med dille-pasninger og voks-sveisen fortsatt inntakt etter 2 x 45 med fotball. Når man er på poengjakt så kan du ikke tillate deg å slappe av et sekund. I mine øyne så burde HBK eventuelt luke ut ugresset nå og heller spille med de sultne gutta som faktisk vil ofre seg..

Jeg har lyst å be alle som er innbefattet med HBK om å ta en titt mot hockeyhallen og hva de driver med i 1 divisjonssystemet der. Der trenes det steinhardt ved siden av å ha fulltidsjobber. Der ofres det kropp for å hindre baklengsmål. Der trenes det 5-7 økter i uka. Der ytes det max på kamp 2 ganger i uka vinteren igjennom. Hva er spesielt med det sier du.. Jo, det er følgende: De får ikke ei krone for det annet enn litt utstyr…

Så min oppfordring til HBK: Nå er det samling i bånn. Nå er det å finne ut hvem som virkelig vil. Nå er det å rekke opp handa for den/de som vil legge ned jobben som trengs. Nå trengs gutta med hår på brøstet og betong i legga som vil ofre seg for laget, for klubben, for drakta og for tilskuerne.

Ps! Det er ikke lite tilskuere bare pga tapene.. Det er lite tilskuere også fordi det ser ut som dere ikke gidder..

#fotball #HBK #innsats #trener

To skjegg or not to skjegg!!

Forvirringen er total… Hva skal man gjøre…???

Tidlig i dag var jo snakkisen at man med skjegg gikk rundt med mer bakterier i ansiktet enn det var nedi et toalett.. Forskningen gikk altså så langt som å komme til erkjennelsen at skjegget til forsøkspersonene hadde rett og slett bæsjebakterier i seg.. Mitt første spørsmål…og kanskje det eneste og er vel sånn sett: Hvor i svarte fant de de folka som ved å få q-tips strøket igjennom ansiktspryden rett og slett avga skjeggprøver med bæsjebakterier i seg??

Nåvel… Jeg blir jo selvfølgelig livredd av sånne undersøkelser og strøk derfor rett på badet og henta frem macheten og vips:

Ingen sjanse for ulumskheter her nei. Her skal det være glattere enn de bakglatte langrennskia jeg lånte en gang på 80-tallet.. Her skal det ikke kunne feste seg så mye som en luftbåren mikrobe..

Men…. Så var ikke det bra heller…

Litt utpå dagen i dag dukket så en annen forsker opp og forteller at du kan like godt stappe hue nedi dass om du er glattbarbert.. Når man barberer seg blir det altså små hull i huden som lekker ut blodplasma som gjør at bakterier som lander/er i ansiktet får næring og begynner vokse… Det hjelper altså ikke at man halshugger hudormer og annet rask.. Det er ikke bra dette heller… Jaja.. Så hva skal man gjøre da…? Jeg velger å løse problemet på min måte…

Jeg har rett og slett tatt en Ingerid Espelid og juksa litt.. Jeg plukket opp igjen litt skjegg fra vasken som jeg nitidig tørket og gredde og som jeg så har dandert i et pent og ryddig bøllebartmønster i ansiktet for om mulig rett og slett skremme bakteriene til å ikke lande i dette fjeset hvertfall…

Oppfordringen får så være til alle de skjeggmofser der ute å slutte med å vaske skjegget i dass rett etter du har reist deg opp fra dagens stund på ramma…alternativ la være å gre rompehåra før du grer skjegget etter dusjen..

#skjegg #bakterie #bæsj #vask #urgh..