Nabovarsel Norge – for et tryggere nabolag for barn

En instagramkonto som avslører dømte pedofile rundt omkring i Norge

Organinsasjonen Nabovarsel Norge er en organisasjon som bruker Instagram for å «oute» dømte overgripere i det norske samfunnet og da kjempe for et overgrepsregister.

Det er en liten stund siden jeg oppdaget denne kontoen på instagram.

Det er vanskelig å bli noe annet enn sjokkert over hvor mye jævelskap som foregår ute i det norske samfunnet i forbindelse med overgrep mot barn.

Denne kontoen avslører dømte pedofile rundt omkring i Norge.

Pedofile som lever i nabolag, nabolag som ikke vet at de er dømte pedofile

Pedofile som jobber med barn og ungdom som instruktører og lærere.

Pedofile som jobber som politimenn etc.

Pedofile som systematisk har ødelagt barns liv i en årrekke.

Pedofile som beskyttes av norsk lov på bekostning av barna.

 

Mannen bak denne kontoen reiser rundt i Norge og avslører pedofile. Han sitter som tilhører i rettsaker og får tak i rettsdokumenter. Han avslører hvem som vandrer fritt rundt i nabolag og lokalsamfunn med dommer for overgrep mot barn på rullebladet. Han kjemper for et overgrepsregister.

Han vil at man som forelder skal vite om noen i nabolaget er dømte overgripere

Han vil at man skal kunne unngå å ansette barnevakt med pedofildom på seg

Han vil at man skal kunne sjekke om trener/instruktør/lærer etc er overgriper

Han vil at barna våre skal være trygge.

 

Min mening:

Pedofile..er laveste herk i samfunnet vårt.

Det har vært så mange historier/avsløringer de seneste årene om utstrakt misbruk av barn, planlagt misbruk av barn og spedbarn at jeg mener disse folka fortjener alt som kommer deres vei.

De har ødelagt mennesker for livet.. og så skal de sitte inne i typ 3 år.. før de kommer ut igjen og bare fortsetter med jævelskapen sin fordi nær sagt ingen vet at de er dømt for det mest jævlige du kan gjøre.

Jeg liker tanken på et slikt register.

Jeg gjør det.

Drittslenging om kjæledyr etter raset på Gjerdrum

Lavmålet tar ingen ende i 2020

Det er ikke måte på hva kommentarfelt inneholder og folk i kommentarfelt faktisk klarer å få seg til å si og mene.

Et ras er gått og mange hus er feid avgårde, knust til pinneved, det meste av det midt på natta. Mange har overlevd men dessverre er det også pr nå enda rundt 10 mennesker savnet.

En av de tidlige historiene var om et par som ble løftet ut av helikopter men parets kjæledyr, en dalmatiner-hund var igjen der i raset.

Det er her lavmålet begynner.

Folk begynner altså å slenge dritt til hverandre om det å etterlate eller ikke etterlate kjæledyr når en katastrofe skjer.

«jeg hadde aldri etterlatt hunden min»

»jeg hadde aldri etterlatt hamsteren min»

»jeg hadde aldri etterlatt ilderen min»

Det settes igang å diskuteres om hva man skulle og ville ha gjort om en selv var midt opp i dette.

«jeg har reisebur så jeg hadde putta hamsteren min inn og aldri dratt fra den»

»jeg hadde putta hamsteren min i lomma»

etc etc..

WTF…

Tror disse menneskene som sier slikt at du rekker spesielt mye når du surfer på stuebordet eller senga nedover lia på kvikkleire.. Huset knuses til pinneved rundt ørene dine og du skal bare en snartur ut i boden og hente reiseburet til hamsteren din?

Året 2020 har virkelig vært et crap-år..

Kommentarfeltet der disse folka boltret seg med drittslenging om dette midt opp i denne ras-tragedien bare understreker det.

 

 

2020 bare fortsetter å gi oss brødhuer!

Nå også smittede som bryter isolasjon, går på fest og nekter si hvem de var sammen med

Selv om du mener dette er et iscenesatt komplott av en søkkrik sveitser eller noe, som barberer marsvin og jodler for bedre helse og mye regn i juli, og som vil bli enda rikere sammen med resten av vattdott-nissene han spiller badmington sammen med, så går det ikke an å være så pappskalle at du går ut i samfunnet når du er påvist smittet. Konsekvensene for folkene som blir smittet kan bli så mye mer alvorlig enn det du mener du som sitter der i sofaen din og kriger i kommentarfelter mot alle som tar dette på alvor.

Det hjelper ikke ikke at brorparten av Norge og verdens FRISKE befolkning sikkert tåler dette viruset. Får vi ikke stoppet dette risikerer vi livene til alle de som av en eller annen grunn ikke har det perfekte immunsystemet som alle de som er uteksaminert ved livets harde skole på tema virus og smittsomme sykdommer tydeligvis har.

Jeg tar det nesten for gitt at alle som til nå har sett på Kari Jaquesson som en ypperste-prestinne innen virussykdommer og frelseren på alt som har med helse og friskhet å gjøre, den dagen de evt blir korona-syke, frasier seg all form for medisinsk behandling siden dette jo ikke er farlig for de eller de aller fleste av oss.

Dessverre så er det vel akkurat de samme folka som kommer til å nekte å ta vaksine.

Nå opplever vi altså at enkelte smittede i Trondheim nekter å oppgi nærkontakter. Trondheim har oppdaget flere brudd på karantene- og isolasjonsplikten i jula og har da i tillegg nå altså problemet med at 2 av de smittede nekter å oppgi opplysninger til smittesporingsteamet om hvem de har vært i kontakt med.

Jeg synes det er hinsides dumt å sitte å snakke om at dette er en del av en økonomisk plan for å få verdensherredømme samlet på veldig få hender. Men, jeg driter egentlig i det..

MEN… er du sjuk så holder du deg for faen hjemme.

2020 startet altså med alle de som hamstret brød, melk, ingefær og dassruller på tross av at alle sa de ikke skulle gjøre det når vi skulle stenge ned litt. 2020 fortsatte med de som skulle saksøke den norske stat fordi de ikke fikk dra på hytta. 2020 fortsatte videre med de som i det nanosekund det var mulig å dra til Sverige og sydligere land gjorde det og vips hadde vi dritten gående igjen etterpå. 2020 ga oss også ungdommer på grottefest, religiøse ansamlinger, brylluper og lignende som ga full spredning. 2020 ga oss også politikere og byråkrater som etter 6 mnd med tiltak plutselig klødde seg bak, og kom på at “nei, vi skal ikke oversette disse reglene til endel andre språk da… ?”

2020 har også gitt oss Kari Jaquesson på ny. En dame vi alle kjente som trim-Kari. Kari med lett gange og smil på tv… “kom igjen alle sammen, dette klarer du og”.. Nå kjenner vi henne som ei som fullstendig latterliggjør alle som jobber i helsevesenet og som slåss daglig mot dette viruset. Ei som pisser på alle som har mistet folk til denne pandemien. Ei som sprer konspirasjonsteorier ved hjelp av diverse publikasjoner som vet ettergang ikke viser seg å holde mål. I kommentarfeltet hennes sitter krigerne som alle sammen bare har googlet seg frem til at dette vi er inne i er en gigantisk plan fra økonomisk høyere hold.

Slutten av 2020 gir oss altså smitta folk som gir faen i alt…

 

Jeg håper 2021 blir bedre enn dette…

 

Hvordan går det med norsk ishockey?

I mars 2019 skrev jeg et innlegg som fremmet min tanke på hvorfor Get skulle ha 12 lag. Rent bortsett fra at det nå heter Fjordkraft-ligaen, eller FK-ligaen som jeg ser brukes, så er mine tanker og synspunkter mer eller mindre prikk lik nå snart 2 år etterpå.

Her er de tankene, med litt omformulering og presisering samt litt nytt. Sesongen 2019-2020 ble jo brått avsluttet og ingen forandring i seriesystemet gjort. Det vil hvert fall skje noe denne sesongen siden man har spilt nok kamper ihht retningslinjer gitt før seriestart.

Det er mye snakk om utvikling og fremtiden for Norsk ishockey. Mange har gode og sterke meninger. Forbundet har vedtatt at man skal redusere bruk av utlendinger pr kamp til 6 kommende sesong og så til 5 pr kamp sesongen etter det. (Dette vedtaket ble utsatt pga korona) Dette, etter sigende, for å gi mer plass til norske talenter for spill på øverste hylle. For, det er en sannhet at vi får ikke med oss nok spillere videre fra ungdomsnivå. Alt for mange faller fra. Mange pga motivasjon selvsagt, men også mange på grunn av mangel på tilbud.

Tanken om å redusere utlendinger pr kamp er god isolert sett, (selv om jeg personlig synes det ikke bør gjøres på flere år enda fordi merkevaren norsk ishockey enda ikke er der den skal være) men spørsmålet er; Vil dette gjøre norsk ishockey, Fjordkraft-ligaen, bedre isolert sett, eller må det også andre tiltak til samtidig?

 

Les også: Det hjelper ikke med mer istid om du ikke trener når du er der

 

Jeg mener ja, andre ting må gjøres samtidig.

Spørsmålet er; Hvordan skal unge talenter slippe til og få spilletid? Det sier seg selv at et helt U21 lag på feks Storhamar og Vålerenga får ikke plass i stallen til Storhamar og Vålerenga. Hvor skal de gjøre av seg? Hvor skal de spille? Dette gjelder også for andre klubber i toppen, det er ikke så mange yngre som uteksamineres hvert år som får plass i Fjordkraft pr i dag, rett og slett fordi nåløyet er for trangt.. og trangere blir det om man kutter ned på lag som enkelte mener er medisinen. Dessuten, ved å kutte på antall utlendinger vil de pengesterke hente de norske talentene fra de mindre pengesterke, osv osv nedover i systemet. Vi må ha flere spillere som konkurrerer på toppnivå, selv med forskjell på nivå.

Det sier seg også selv at vi må få på plass en bedre økonomi for de to øverste ligaene for menn samt for elite kvinner. Vi kan ikke forvente at en 18-åring pakker snippesken og flytter til en annen by uten å kunne leve av idretten. Minstelønna i Norge er jo en vits i forhold til i Sverige.

 

Det er derfor jeg mener Fjordkraft faktisk bør ha 12 lag.

Vi må akseptere at det vil være nivåforskjeller i norsk toppliga, som det er i dag.

I en 12 lags serie ville de 8 beste lagene få mer enn nok kamper mot hverandre til å bryne seg skikkelig på hverandre. De 8 beste ville også måtte spille endel kamper der de møter underdogs som kjemper som besatt, og vil i tillegg til selve kampen også måtte jobbe mentalt for å holde konsentrasjonen oppe. Utviklingen av spillere vil jo skje ved at de 4 lavest rangerte lagene til stadighet møter “de gode” og lærer av det, samt at de kjemper mot hverandre for å unngå plass 11 og 12 på tabellen som gir kval-spill.

Bruker man dagens lag i Fjordkraft og 1-div og ser på hvordan dette kunne funke så vil det være naturlig at juniorer/yngre seniorer fra Vålerenga, Storhamar, Stavanger, Lillehammer, Frisk Asker, Sparta, Manglerud, Stjernen, Narvik og Grüner som ikke får kontrakt med egen klubb, søker seg ut/blir tilbudt kontrakter i Ringerike, Lørenskog og Comet (som et eksempel) og i andre1-divisjonsklubber. Det vil også være naturlig da at disse spillerne blir “hentet” hjem igjen da moderklubbene trenger påfyll, enten fordi utlendingskvoten reduseres, kontrakter utløper eller folk legger opp.

 

Kort sagt; Det er i Fjordkraft-ligaen spillerne lærer å bli Fjordkraftspillere.

Det å spille ukentlig mot de beste, selv om man er nest best, det er jo det man lærer av. Det er helt naturlig at gubbe nummer 5-6-7 på et U21 lag ikke umiddelbart får plass i stallen til topp 8 i Fjordkraft, men kanskje er det rom for noen av de i lag 9-12. Det blir jo også, med grepet forbundet tar med 1-divisjon kanskje også hakket mer gjevere å gå veien om den divisjonen, jobbe hardt, og enten rykke opp med laget eller bli hentet opp av moderklubb.

Jeg tenker også at gulroten for de 4 nederste lagene er at det, i motsetning til nå som det er himmel eller helvete (altså enten sluttspill eller kvalifisering ned) så vil en 12-lags serie gi mer kamp helt inn for de 4 nederste lagene da det er to plasser som gir fortsatt Fjordkraft-plass selv om man ikke klarte bli blant de 8.

Jeg vet mange prater varmt om å låse serie etc. Jeg har tenkte masse på det jeg og.. men har landet på at jeg tror ikke noe på det. Norges problem er at vi er for små, for få, og vi trenger utfordringer å strekke oss etter. Fjordkraft skal trone på toppen som lokomotivet for norske ishockeyspillere som virkelig vil.

1-divisjon, med 8 lag bestemt fra 21-22 vel skal strekke seg etter enda bedre kvalitet og evnen til å A) ta steget opp i Fjordkraft selv, og/eller B) levere spillere til Fjordkraft.

2-divisjon mener jeg må jobbes aktivt med fra forbundets side. Det må inn 8-10 lag der også som ønsker spille hockey på et litt annet nivå enn 3-div og nedover. Men; Jeg har sagt mange ganger at jeg mener 2-divisjon ikke trenger ha like mange kamper som 1-divisjon. Til det er ishockey-økonomien i Norge for dårlig. Det er faktisk slik at en 2-3 turer på 2-divisjonsnivå er tøffe tak for de klubbene som er med der. Jeg har selv hatt mine år som 2-divisjonsspiller, og selv om turene til Bergen, Trondheim og Stavanger var morsomme nok så var de ekstremt kostbare for klubben og oss som spillere, som på 2-div nivå bekostet alt utstyr selv etc..

 

Hva gjelder 3 divisjon og nedover:

Det er for få spillere her også til å kunne ha store og/eller mange breddeserier der klubber med semi-interesse for satsing også kan drive på. Jeg tror vi kunne hatt mange flere spillere i disse divisjonene om vi fikk gjort noe med denne ITC-ordningen. Det blir rett og slett for dyrt for klubber å ta med “partysvensker” etc på laget, spesielt om klubbens topplag er i Get, 1 eller 2 div. Da må nemlig full ITC betales (var 10 tusen da vi skulle ha med en tsjekkisk ørretfisker på 3-div-laget)..

Meg bekjent så kan man betale årlig ITC hvis man kun er breddeklubb og vil ha med en utlending. Jeg kan ikke fatte hvorfor man ikke kan gjøre det som andrelag i en klubb også.

For;

Prestasjonsserie krever en type lisens. Breddeserier krever en annen type. Skulle det være slik at en ørret-tsjekker blir med på et 3-divlag i en klubb og betaler årlig-ITC og breddelisens…og så 1-div-laget i klubben plutselig ser at det er bruk for han i prestasjonsserien…så har han ikke lov å spille uten A) profflisens og B) betalt full ITC.

Dette kunne løses så såre enkelt.. og kanskje fått fylt opp breddeseriene enda mer.. og dermed være med på å trykke de spillerne som ønsker oppover mot å bli hentet inn i 2 divisjon eller bedre.

 

Les også: Jeg er dritt lei klagingen på dommerne

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

Oslo skal rævkjøres skikkelig av MDG med AP’s velsignelse

Bil-haterne forsøker utrydde Oslo sentrum sakte men sikkert

Men sykkel er bra.. så de skal få all plassen som frigis

Hvis alt det Folkeaksjonen nei til mer bompenger i Oslo sin leder Cecilie Lyngby skriver stemmer, ja da har hun rett i at Oslo Bystyre og den etaten planlegger historiens største angrep på bilister.

Det virker rett og slett som at bystyret med MDG i spissen har foreslått en ny reform hva gjelder bil og bilhold i Oslo, og da spesielt rettet mot parkering av bil. En reform som skal drepe og utrydde muligheter for å ha og bruke bil når du bor i Oslo.

Med dette forslaget legger Oslo Byråd opp til et overklasse-samfunn i Oslo. De rike får veien mer eller mindre for seg selv, og kø-problematikk borte for alltid. MDG (og Rødt, SV og AP) i Oslo legger til rette for de rike i Oslo og plager de med mindre god økonomi.

 

Se bare her: 

-leiligheter mindre enn 143 m2 skal ikke ha lov til å ha egen parkeringsplass stort sett over hele Oslo

-Dagligvarebutikker mindre enn 200 m2 nektes kundeparkering. (Røa kjøpesenter ville hatt lov å ha 10 parkeringsplasser mot 138 i dag om de bygde det i dag)

-Eldreomsorgsbygg mindre enn 333 m2 skal heller ikke ha egne parkeringer. Et bygg på 10 tusen m2 som fort vekk huser 500 personer daglig må dele på hele 30 parkeringsplasser

-Det foreslås totalforbud mot parkeringsplasser i forbindelse med kinobygg, idrettsanlegg og forsamlingshus. Det å kjøre unga på trening blir sånn sett mer eller mindre forbudt siden det ikke kan parkeres noe sted.

-Kontorbygg mindre enn 500 m2 skal ikke ha parkering

-industri- og lagerbygg mindre enn 1000 m2 skal ikke ha parkering

-Hoteller mindre enn 500 m2 nektes parkeringsplasser.

-skoler på mindre enn 100 m2 nektes parkeringsplasser

 

Hva så med sykkelen? 

Jo, Byrådet vil tvinge alle nybygginger til å etablere sykkelparkeringer… gjør du ikke det får du byggeforbud.

-nye leiligheter må ha 5 sykkelplasser pr 100 m2

-Butikker må ha sykkelparkering. En matbutikk på 400 m2 må bygge 12 sykkelparkeringer

-omsorgsbygg må ha en sykkelparkering pr 100 m2 (Et nytt Hovseterhjem ville da måttet lage 145 sykkelparkeringer)

-rekkehus og eneboliger må ha 4 sykkelparkeringer pr boenhet

-kontorbygg skal ha 2,5 plasser pr 100 m2. Hadde man bygget Oslo Rådhus i dag ville altså Byrådet måtte etablere 1000 parkeringsplasser for sykkel og maks 40 plasser for bil.

-hoteller en plass pr 100 m2. (Oslo Plaza ville måttet ha 450 plasser)

 

Hva er en sykkelparkering da?

-den skal være så nær inngang som mulig (bil så langt unna som mulig)

-halvparten av plassene må være under tak og med lys

-30% skal tilrettelegges for lastesykler

-større nye leilighetsbygg må ha egne sykkelverksteder, og på jobb må man kunne dusje

 

Alle disse opplysningene kommer tydeligvis fra noe som heter “Revidering av parkeringsnormer for bolig, næring og offentlig tjenesteyting for Oslo kommune”

Jeg tenker jo den heller kunne blitt kalt “Plan for å utrydde biler i Oslo sentrum”.

Dette greiene her må de jo ha funnet på i dyp hasj-rus inne på de bruneste av de brune kneipene i Oslo. Her er de våte drømmene til fippskjegghipstere, veganere og smått forstyrrede politikere i maktrus satt i system på et ark.

Om ikke Oslos borgere kvitter seg med denne gjengen ved første mulige anledning så kan de bare ha det så godt. Alle de voksne som dreit i det ved forrige kommunevalg og dermed tillot alle Grünerløkka-hipsterne å kuppe Oslo for å så rævkjøre borgere som feks er avhengige av bilen burde vite sin besøkelsestid neste gang.

Jeg tenker det er kult å hate bilen når man bor i leilighet, ikke har barn eller behov for bil på noen annen måte. Når man så etablerer seg år ofte pipa en annen lyd.

Nåvel, man vet det er pappskaller som planlegger mye av dette allerede…

Nye Jordal ble vel planlagt med 50 parkeringsplasser.. Lurer på om de tenkte at utenbys lag skulle komme med kollektivtrafikk? Ungene i Oslo bruke sparkesykkel med hockeybag på ryggen

 

Mulig bivirkning: Plutselig fall i blodtrykk med påfølgende besvimelse eller sjokk

Slenger du på hevelse i munn, ansikt og/eller hals samt pustevansker (tett i brystet eller piping, ja da har du de mulige bivirkningene på en helt vanlig allergitablett.

Tar man feks en titt på vedlegget til noe som heter Vimovo utvides den mulige bivirkninger siden litt og man kan feks oppleve rødmende hud med flassing, gul hud eller gule øyeepler, mørk urin, blodig oppkast med noe som ser ut som kaffegrut samt en liten sjanse for hjerteanfall.

Slik som dette kan du gå igjennom legemiddel etter legemiddel og se hva de har sett og må opplyse om etter vanvittig mye testing. Gå i skapet ditt og les. Det at det er mulige bivirkninger betyr ikke at det blir slik.

Dette er også det samme som skjer ved vaksine og laging av vaksine. Noen tåler den, andre tåler den absolutt ikke. De aller aller fleste har null problemer med å ta en vaksine, bli litt uggen kanskje og så er man immun i ettertid.

Hvis alle skulle sitte på gjerdet og vente slik som kommentarfelt-krigerne, ekspertene på pandemi, sykdom og vaksine bastant uttaler at de skal, vil vi aldri få bukt med dette.

Nei, vi i Norge er ikke prøvekaniner på denne nye vaksinen. Det får jaggu være måte på å tro at lille Norge skal ha noe å si når Big-pharma tester ut nye medisiner og vaksiner.

Det får holde at vi har mikro-mini-lilleputt politiske partier som tror og mener at bare vi her oppe i lille Norge slutter å kjøre vanlige biler biler vil hele jordkloden reddes.

 

 

 

Dette, betyr ikke at du kan ta på alt inne i butikken

Nå må dere skjerpe egget folkens!

Det er lille julaften i dag og mange kommer til å være ute for å bli ferdige med de siste forberedelser pluss gjøre den siste handlingen før julefreden senker seg.

Men det er noe vi bare må bli enige om. Bruken av munnbind ute i det offentlige. Følger man litt med så ser man så mye rart rundt dette med munnbind og særlig hvordan folk oppfører seg i butikker og på kjøpesentre.

Dette må vi ta tak i (som politikerne jo gjerne sier).

Altså:

Bruk av munnbind betyr ikke:

-at du kan ta på alt mulig inne på butikken

-at du kan klemme på all frukten for å velge

-at du kan stå med hue inn i påleggsskapet og sortere for å finne beste påleggspakken

-at du kan stå og catche up inne på butikken med andre som er hjemme til jul

-at du skal stå sammen med andre å snakke lenge på toppen eller bunnen av trapp/rulletrapp på kjøpesenteret

-at du kan slutte å sprite hendene

-at du kan klemme folk i vilden sky

-at livet er som før pandemiens start

-at du ikke trenger ta hensyn lenger


Munnbind løser ikke problemet 

Munnbind er en ekstra hjelp. Munnbind er på ingen måte som å tre på seg en kondom for å unngå kjønnssykdommer eller graviditet.

Munnbind er en sikkerhet for å hindre smitte om du som bruker det skulle være smittet uten å vite det og du ikke kan holde den avstand som behøves.

Munnbind er til for å brukes når man ikke kan holde den avstand og de regler som til enhver tid er satt.

Munnbind er ikke svaret på alle våre problemer slik man skulle tro om man leser kommentarfelt-gneldrerne under hver eneste artikkel om smitte. Munnbind er en ekstra hjelp i tillegg til de viktigste tiltakene som avstand og hygiene.

Og vil du se hvordan du IKKE skal bruke munnbind klikker du på linken under her:

https://geriatriks.blogg.no/okay-munnbind-it-is.html

 

Og PS!!!!!!

Du kan ikke bruke munnbind, vippe det ned under haka og snakke litt i telefonen, vippe det opp igjen etter samtalen og bare fortsette som om du er reneste Høie og Nakstad samtidig. I det du tok på selve munnbindet er det egentlig verdiløst.

 

 

 

Vi har alle våre i-landsproblemer

En gang i tiden var kjøleskapet vårt nytt, flott og helt inntakt. Etter noen år med bruk skjedde det som ofte skjer, noe går i stykker.
Vi har derfor i mange år hatt et kjøleskap uten håndtak

Det har vi da måttet åpne blant annet på denne måten:

Vi har nå blitt vant til dette sånn etter hvert vi. Vi er ikke vanskeligere enn det her i huset.

Men;

Så skjedde det at min mor ville bytte ut sitt relativt nye store fine kjøleskap med et helt nytt litt mindre. Da fikk vi spørsmål om ikke mitt ungkarskjøleskap fra 1994 som står på vaskerommet var modent for skraphaugen. Etter et nanosekunds betenkningstid var svaret selvsagt ja.

Inn med det nye

Noe som jo gjorde at vi ikke trenger åpne døra slik lenger

Men faktisk kunne gjøre slik:

En helt ny følelse igjen for oss alle.

2-3 timer etter når vi alle har åpnet det nye kjøleskapet på begge måter, med fingrene og med håndtaket, kommer så uttalelsen:

Du pappa.. Dette var skikkelig uvant. Vi skal ikke bare knekke av håndtaket da så det blir sånn vi er vant til..!

 

 

 

 

Ja, da ble det innejul på minstemann da…

Hva hjelper kohorter når de samles i gym og på Sfo?

Vi har snakket om det lenge i vårt hjem. Hvorfor kan de ikke stoppe undervisning i skolen 1-2 uker før jul for å minimere sjansen for at ungene får juleopplevelsen og juleferien redusert pga covid-smitte på barnet selv eller som nærkontakt?

Ringerike Kommune ved ordfører/kommuneoverlege har valgt å ikke gjøre dette fordi man veier tilstedeværelse på skolen tyngre enn frykten for “ødelagt” jul for mange barn.

Vel, det gjorde de inntil nå søndag.

 

Dessverre, too little too late..

På søndag fikk vi sms om at en elev på tredje trinn hadde testet positivt for covid. Dette er selvfølgelig fryktelig trist for den eleven det gjelder, eleven må jo da egentlig tilbringe 10 dager i isolasjon regnet fra ca 18 desember. Sms’n fortalte at de som mottok den meldingen hadde barn som anses som nærkontakter og derfor må i karantene frem til 28 desember. Ingen lek i gaten med kompiser før 28 desember, og ingen samling til spilling/lek med de samme kompisene enten her eller der.

Denne meldingen gikk ut til foresatte til halvparten av elevene.. man har jo kohorter må vite for å begrense smitten og nærkontakter om man skulle være så uheldig at skolen/klassen rammes.

 

Men… skulle du ha sett..

Skolen sjekker litt hva som har skjedd i dagene før denne eleven har testet positivt og oppdager at “hm.. begge kohortene hadde gym sammen på fredag i tillegg til at eleven også er på Sfo”..

Og vips er hele tredje trinn i karantene…til 28 desember..

 

Senere på søndag får vi så melding om at skolen stenges for julen… 2 dager tidligere enn planlagt

 

Jeg skjønner at man ikke kan noe for dette… men:

Nå har vi da altså havnet midt opp i dette med begge beina. Vi har en 8-åring her som må være inne og ikke treffe noen kompiser før tidligst 28 desember. Da er det rett og slett jævlig provoserende at det finnes folk i dette lander som til de grader undergraver alt det flertallet prøver på, nemlig å få ned smitten.

Finnes det bare et lite antall Kari Jaquesson-sympatisører i enhver by så er dette vi andre gjør nesten fånyttes inntil vi får på plass en vaksine og massevaksinerer oss.

 

Les bare disse og se selv:

Shit, vi kan jo bare kutte tiltak, dette er ikke et smitteutbrudd

Kari Jaquesson: Ingen kan dø AV et virus

Covid-19 er en bløff for å gjøre rike folk enda rikere

Kari-sitater; rett fra Instagram

 

 

 

 

Shit, vi kan jo bare kutte alle tiltak, dette er ikke et smitteutbrudd

Det sier hvert fall Kari og hennes venner, og det er jo de som er ekspertene!

97% av alle positive tester er falske. Smitteutbrudd er ikke noe smitteutbrudd hevder altså vår kjære trimdronning Kari Jaquesson i et instagram-innlegg nå. Dette hevder hun og linker uttalelsen til en rapport hun har lest og bruker som sannhetsbevis i sin uttalelse.

Heldigvis blir hun møtt med massiv motstand igjen.

Dog, hun har også sin trofaste følgesskare.

En av hennes venner legger til i kommentarfeltet at det er 99,7% sjanse for å overleve covid-19 og da tamtaratamdam bare 0,3% sjanse for å dø av covid-19.

Det at det argumenteres imot akkurat dette med at Norge (og verden) ikke akkurat består av en homogen gruppe mennesker som ikke har like gode forutsetninger for å ikke bli alvorlig syke med potensielle alvorlige ettervirkninger, eller dø, av viruset preller av som vann på ny-waxa bil og en nygredd gås.

“Takk for at du gidder, Kari”… ønsker hun at norges befolkning skal si til henne. Hun sier videre at helsen til hundretusenvis settes på spill samt at norges økonomi svekkes.. og at alt er basert på falske tall. Skandale er dette. Videre mener Kari Jaquesson at det norske folk (sikkert verdens befolkning også) er så hjernevasket av fryktpropaganda.. vi er så hjernevasket at vi ikke klarer ta inn over oss fakta.

PCR-testen er bare piss kommer neste bestevenn med. Han skriver at han lever livet sitt som normalt. Han spriter ikke hender, bruker ikke maske, lever ikke i frykt og kan melde at det er første året han ikke engang har blitt forkjøla. Da så en annen prøver å argumentere med at kanskje det kommer av alle tiltakene ellers i samfunnet svarer han bastant nei. “Nei, jeg har styrket immunforsvaret mitt siden mars. For jeg og trodde dette var farlig i mars, helt til jeg sjekket ut den andre siden av saken for i mitt hode var det noe som ikke stemte. Uansett hvordan man vrir og vender på dette er covid-19 et svært mildt virus”.

“Folk er så hjernevasket allerede så spiller ingen rolle hva WHO eller noen sier i nærmeste fremtid. Folk ønsker å beholde bleia på”. Det sier nok en godvenn av Kari, og Kari selv svarer opp med “Dessverre tror jeg du har rett. Stockholmsyndromet har tatt over hos mange”.

Hm.. definisjon av Stockholmsyndromet… hva var det nå igjen…

Stockholmsyndromet beskriver ofre for kidnappinger og bortføringer som over tid utvikler en sympati for sine kidnappere. Ordet kommer fra et bankran i Kreditbanken i Norrmalmstorg, Sverige i august 1973.

Fenomenet er psykologisk, der forbryteren og ofrene får sympati med hverandre, og der ofrene til slutt utvikler negative følelser overfor politiet som forsøker å redde dem ut av situasjonen. Gislene opplever at livene deres ligger i gisseltakerens hender, og at de er under en viss beskyttelse hos denne personen. Mens det er politi og myndigheter, som nekter å etterkomme forbryterens krav, som setter gislenes sikkerhet på spill. I de periodene politiet ikke forhandler med gisseltakeren, blir det tid til samtaler mellom ofre og overgriper. Det snakkes om familie, om barn, om gleder og bekymringer. Slik knyttes det følelsesmessige bånd, og etter hvert får alle parter en felles interesse av å komme ut av krisen uten at noen blir skadet. I utgangspunktet er relasjonen mellom forbryter og offer preget av et maktforhold i disfavør offeret, men gjennom å nærme seg forbryteren og ta dennes perspektiv oppstår en følelse av at maktforholdet jevnes ut.

 

Okay.. Så Kari Jaquesson sammenligner det som skjer nå med det som skjedde i Sverige i 1973..

 

Når så det er sagt:

Det er godt å se at flere er ute etter å åpne øya for folk på det Kari Jaquesson og hennes medsammensvorne sier. En motstander av hennes uttalelser leste gjennom rapporten hun viste til og finner ikke et eneste ord om 97% falske tester. Han legger ved en godkjent rapport fra Euroserveillance (som var det hun også gjorde, men den var ikke godkjent) og sier følgende:

“Rapporten du refererer til er ikke en godkjent publikasjon. Jeg sjekket også opp bidragsyterne til rapporten din, og der er det mange ymse uten jobb, noen har jobbet med medisinsk IT og resten finnes ikke på hverjen LinkedIn eller andre steder. Rapporten jeg linker til er fra sikre kilder og resultatene ligger fremvist både grafisk og skriftlig. Anbefaler deg å lese.”