6 ting menn absolutt ikke skal drive med nakne!

Det virker som om gjøre-ting-naken igjen får sitt oppsving. Sånn sett så er det jo ikke så rart for det er jo så mange programmer som begynner å miste seere og hva er vel bedre enn å smokke nakne folk på tv for å få interessen opp igjen. Mediehusene vrir seg i smerte over å finne på nye ting som kan gjøres nakne slik at seerne kommer løpende tilbake. Jeg har tidligere foreslått: Bonderomantikk… Jakten på kjærligheten…naken ! Se bønder i guds frie natur kjøre traktor og hesje høy splitter nakne!! Farmen. Lev som i gamle dager…. uten klær!  Se hvordan 16 unge mennesker klarer seg i år 1900 splitter nakne… Allround NM på skøyter, splitter nakne…. Da kommer nok publikum…om ikke annet for å se fall og fatale kapp-skader fra skøytene.. Skal vi danse nakne? Kanskje litt farlig for noen og enhver i brå vendinger i tango…man pyttsan… Hellstrøm rydder opp naken !… hmm… eller forresten…..glem den…

Det siste som jo var det store på naken-tv fronten var jo dette med nakendating på en øde øy. Såvidt jeg vet ble det ikke så mange par ut av dette til slutt men programmet forlot jo oss seere med en mengde inntrykk og spørsmål, som: Var dette kleinere for oss nå enn Kroppen m/Trond Viggo var for foreldrene våre? Viste nakenspankuleringen på stranda oss at ønsket alle hadde om nakne Baywatch løpe-øyeblikk er bare bra vi ikke fikk? Så jenta opp eller så jenta ned da hun foretok valget sitt? Hvor kom gitaren fra? Hadde han en sammenleggbar gitar i posen? Etter all den sittingen på stranda… Hvor mange dusjer tok det før diverse kroppsåpninger var tomme for sand?

Nåvel…

Det er ikke alt som bør og skal gjøres naken. Eller, damer kan gjøre alt de vil nakne, det er jo bare flott, men menn skal ikke det. Så her kommer:

6 ting menn absolutt ikke skal gjøre nakne:

Bryting

Dette er jo selvforklarende egentlig. Men om man husker Rønnis i Senkveld i vennlig naken omgang med annen naken mann så er det meget lett å skjønne hvorfor to nakne menn ikke skal ligge på ei matte kjempende om å få holdt den andre fast ned i gulvet. Dessuten så er det en utgangsposisjon i bryting der den ene må stå på alle fire mens den andre står bak……nuff said…

Yoga

Det finnes ikke noe som helst vakkert ved å se hårete menn i svanepositur samt på alle fire skyte og svaie rygg. Dessuten finnes det ikke lange nok lokaler slik at alle kan stå ved siden av hverandre…for i 2 og 3 rekke er det ingen, absolutt ingen, straighte menn som vil stå hverken oppresit eller på alle fire.

Skihopping

Hadde enda hoppstilen vært som i gamle dager så kunne denne vært strøket fra listen. Men, da Bokløv-stilen kom så ble skihopping plassert på no-no lista fortere enn svint. Det finnes jo ikke noe grunn til at man skal ville ønske å se en mann på to plank suse ned ovarennet, ta sats, forlate hoppet for så å skille bena i Bokløv-stilen og så tar vinden tak…flippa-floppa-floppa-flippa-floppa hele veien ned til nedslaget.. og skulle så hoppet være langt og nedslaget dypt…ja da kan publikum få se subbing, traumatiske øyeblikk og grelle skader…

110 meter hekk

Det er en grunn til at shortsene til de mannlige hekkeløperne er så trange at alle høres ut som vokalisten i Bee Gees inntil skift etter løpet. Hvis du ser nøye etter så er det knapt noen millimeter fra underkant shorts ned til den planken som de hopper over. Uten den stramme shortsen så ville idrettsgrenen hett 30 meter fosterstilling. Dessuten ville den tversoverliggende planken fungere som en nøtte-giljotin…

Irsk Folkedans

8-9 kritt-hvite lett rødhårede ikke så muskuløse menn med kun dansesko på. Klikketi-klakketti-klokketti-klakk…klokketti-klikkketti..klakketi-klokk…. Flippeti-floppetti-flappeti-flopp…Floppetti-flappetti…fleppetti-flipp… Ikke bare ville danserne pådratt seg sleng-brokk og varige henge-nøtter… Eventuelle barn senere i livet ville vært ekstremt svimle de første 4 leveårene sine…

Fluefiske

Det er simpelthen for mange smertefulle steder en fiskekrok ville kunne sette seg fast……

 

#menn #kropp #naken #dans #fiske #løpe #hekk #yoga #bryting

Det er jo ikke “bare en 50-lapp”…

Det er en hel haug av dem…

Diskusjonene og innleggene er mange hvert eneste år rundt dette med bursdager og bursdagsgaver. Sommertiden bringer også med seg de stadig tilbakekommende innleggene rundt dette med å ha råd til å dra på ferie.

Jeg skjønner godt de som klager på hvordan ting har blitt jeg. For det er jammen meg blitt slik at skal ungene dine henge med på alle skoleaktiviteter og barnebursdager samt eventuelt drive med barneidrett så koster det flesk og helst bør to voksne være i jobb.

Setningen "det er jo bare en 50-lapp" blir sagt i tide og utide av foreldre, de med god råd, på foreldremøter og lignende. Men det er jo ikke sånn. Har du 2 barn så blir det jo 2 50-lapper osv. Barna skal i 15 bursdager hvert år. Har du 2 barn så skal det gis bort minimum 30 50-lapper. Videre må jo barna ha pent tøy å ha på seg i bursdagene…og der går det jo atskillige 50-lapper.

Ser man bort fra bursdagene så har man den berømmelige klassekassen der du helst skal være med å spare fra dag 1 ungene dine går på skolen formål leirskole i 6/7 klasse. Har du så 2 barn, ja da er det 2 klassekasser du helst skal betale inn på.

I tillegg til dette så har vi jo mange flotte lærere i skolevesenet som vil våre barn så inderlig vel og gjør alt for at de skal oppleve mye. Dagsturer, overnattingsturer, museumsturer, grilling, sykkelturer, skidager osv. Legger du sammen alle 50-lappene som går til å betale for ett barn som skal få oppleve alt dette flotte så får du en ganske stor sum…og så ganger du med det antall barn du har på skolen.

Det finnes ikke noe som heter "bare en 50-lapp" lenger. Alt er så mye dyrere. Kravene har blitt så mye større. For mange så er de atskillige 50-lappene som blir brukt gjennom året kanskje det som gjør at du må se ungene i øya i mai og fortelle at det blir nok bare en busstur til bestemor i år og.

Har jeg noe motsvar til dette? Nei. Jeg vet at det bare blir tull å snakke om gratis ditt og datt, det har norske politikere avskaffet.

Har jeg et råd? Selvsagt. Slutt å snakke om "bare en 50-lapp". Alle har ikke like god råd. Alle er ikke like som deg.

Prester, predikanter og menigheter: Skam dere!

Gang på gang leser vi om overgrepssaker der prester, predikanter og menigheter er innblandet. Gang på gang leser vi om barn som er sviktet på det groveste av de mennesker som de i utgangspunktet skulle være tryggest på i verden. Gang på gang leser vi så prester, predikanter og menigheters tåpelige forsøk på å bortforklare med ett eller annet svada- og tåkeprat kun overgått av politikere i forbindelse med valg.

Unnskyld meg altså prester, predikanter og menigheter, men hva faen feiler det dere? Hva er det som gjør at du som voksenperson velger å se en annen vei når et barn kommer og forteller deg om de mest grufulle ting en voksen kan gjøre mot et barn? Hva i huleste er det som får en predikant til å prøve å rettferdiggjøre dette og si at "det er da ikke vår oppgave å politianmelde"?

Jeg hadde tatt lang flygefart og skammet meg lukt inn i helvete om jeg hadde vært en del av prest, predikant og menighetsmiljøer som velger å beskytte sine egne istedenfor de forsvarsløse barna.

Jeg vet heldigvis at ikke alle prester, predikanter og menigheter driver på som dette. Men dere som gjør, som dere i Tysfjord, dere er avskum i mine øyne. Dere er de laveste former for uvesen som finnes.

Jeg håper dere blir avslørt og tatt absolutt alle sammen og stilt til spott og spe. Å sitte på sin høye religiøse hest og dømme andre mennesker for sin levemåte utad…og så samtidig tie om de mest grufulle ting gjort mot barn…

Skam!!

EM i juks, skuespill og litt fotball er i gang!

Tiden er altså igjen kommet da Europa samler de presumptivt beste fotballspillerne for å gjøre opp om hvilken nasjon som pr nå er best i Europa.

Dessverre samles og da Europas dårligste rollemodeller for barn. Disse fotballheltene går ikke av veien for å jukse og trikse frem fordeler for egen og lagets del selvom de vet at "hele verden" kan se idiotiet i ettertid.

Jeg for min del…

Jeg hater folk som faker skade..

Jeg hater å se en mann få et lite tråkk på foten og så sitte der og skrike som om Freddy Kruger akkurat har kappet av han alle tærne..

Jeg hater å se en mann få en liten kækk på foten, falle og så rulle 14 ganger rundt mens han skriker og strekker hånda i været for virkelig å vise at "det gjør skikkelig vondt i foten altså"…

Jeg hater å se en mann gå opp i en ren hodeduell og så falle ned som en tomsekk som om duellen fikk beina til å trekke seg opp som en slange rundt nutsacken…

Jeg rett og slett hater filmingen, fakingen, juksingen, etc som kommer med fotball på såkalt toppnivå. Jeg skulle ønske at FIFA (eller hvem nå det enn er) innførte videogjennomgang av alle kamper i EM. Oppdager de juks/filming: 5 kampers karantene. Da ville nok Hollywood-wannabeesene kanskje tenke seg om før de går i bakken hver gang en annen spiller løper litt for hardt forbi dem.

Dessverre tror jeg ikke dette stopper med det første. Det er kanskje og grunnen til at jeg de senere år har valgt se-på-maling-tørke-kanalen istedenfor fotball.

Det er håp for HBK, Terje og Geir..

I hvert fall om man lærer seg å ikke sammenligne epler med pærer!

Det var faktisk med stor glede at jeg leste Terje Andersen sitt innlegg her om dagen, og det var med like stor glede jeg så leste Geir Engen sitt innlegg i dag. Jeg mener nemlig at de begge har rett i det de skriver. Trikset er å ikke lese Terje Andersen sitt innlegg som kritikk mot bredde-delen av HBK. Jeg tror nemlig at HBK som toppklubb har godt av det som skjer nå rett og slett for å få rydda opp i en tilsynelatende ukultur. HBK som breddeklubb trenger ikke og kan etter hva jeg vet ikke kritiseres, der er de gode.

Jeg skjønner at Geir og mange med han ble støtt av Terje sitt innlegg og at de deler Geir’s innlegg fortere enn en gressbrann utvikler seg i en sommertørr julimåned, men tror at de kanskje leste det innlegget som at Terje var forbannet på bredde-delen av HBK. Det gjorde ikke jeg. Jeg leste det innlegget som et meget krast og målrettet kritisk innlegg til toppledelsen i HBK og den måten de har behandlet folk og fe på nå i en årrekke.

Jeg og har fått med meg at supportersjefer i den ene og den andre klikken nå igjen undrer på og er kritiske til hva HBK-ledelsen driver med. Jeg skal ikke uttale meg stort om dette siden jeg ikke følger nevneverdig med på interne anliggener i HBK. Det jeg dog vet: HBK har gått fra å være en seriøs utfordrer til å spille i tippeligaen til å bli en middels 2 div klubb i løpet av få år. Men da snakker vi om de voksne, om de lønnede, om de profilerte. Det er de menneskene jeg leser at Terje Andersen er fly forbanna på.

Jeg leste ikke at Terje er fly forbanna på knøttecup-generalen og alle hans medssammensvorne. Jeg leste ikke at Terje er forbanna på fotballakademiet og de frivillige som jobber der. Jeg leste ikke at Terje er forbanna på Geir Engen og hans 16-årslag. Jeg leste ikke at Terje Andersen var forbanna på noe aspekt av bredde-delen av HBK.

Jeg leste at Terje er forbanna på måten toppledelsen i HBK utøver sin gjerning. I tillegg er jeg overbevist om at sponsorer og støttespillere skjønner forskjell på bredde og topp.

Men det er kanskje bare meg….

 

Da nakenbildet av meg ble spredt!

…av postmenn!

Det er så mye snakk om bilder og hevnporno om dagen, som jo gjorde at jeg kom på en liten sak fra før nett og kameratelefoner sin tid.

En sommer var vi på guttetur i Tønsbergfjorden. Det ble selvsagt bading uten at vi hadde med badetøy så det var bare å hive av seg fillene og jumpe uti vannet. Lite ante jeg at et kamera ble brukt akkurat før jumpingen ut i vannet.

Året etter skulle vi på guttetur igjen. Invitasjoner måtte jo sendes ut må vite. De ansvarlige for utsendelsen fant da ut at "hey, det bildet av Jim på vei ut i vannet blir fint som forside på invitasjonen". Som tenkt så gjort…og når da i tillegg invitasjonen ikke ble puttet i konvolutt men heller printet på et A3 ark og så brettet til A4 med bildet ut og skriften inni så var det i boks.

Denne invitasjonen skulle da sendes til ca 30 unge menn. Problemet var bare at komiteen hadde bare adressen til 13-14 av de. Et lyst hode fant da ut at "Hey, vi bare legger invitasjonene i hjørnet i baren på Alfred for der er jo gutta innom hele tiden".. Som tenkt så gjort… og dermed lå jeg og sossisen med Keegan-hår til allmenn beskuelse i baren i flere helger på rad..

Så; I 97-98 engang så gikk postmenn rundt med et A3 stort nakenbilde av undertegnede. Bildet viste meg i lett gående positur på svaberget på vei ut i vannet. I tillegg fikk man så kjøpt øl med nogo attåt i baren på ærverdige gamle Alfred i Hønefoss.

Tur ble det.. Alle fant jo invitasjonen sin…

Når du ikke er en toppblogger..

Det kan sikkert være meget gunstig å være en toppblogger økonomisk men sånn bortsett fra det…

-så slipper du å stå opp om morgenen, fikse utseendet, for så å legge deg igjen og late som du ser sånn ut hver morgen på den sedvanlige våkne-selfien.

-så slipper du å dandere og presentere frokosten flottere enn glansbilder før du gafler innpå.

-så slipper du å rydde soverommet og re opp senga før du tar antrekks-selfier og blogger et innlegg om hvor vanskelig det er å finne noe å ha på seg hver dag.

-så slipper du å bruke 3 timer på treningen fordi du må ta bilder til alle sosiale medier du kan tenke deg bare du tar i et treningsapparat samt at det må blogges et innlegg i etterkant med treningen friskt i minne.

-så slipper du å late som du er sunn -og blogge om det- etter trening når du mye heller vil på mækkern og kyle neppå milkshake og Bigmac.

-så slipper du å ta bilder av og vise hva du skal spise til middag hver dag.

-så slipper du å vrenge hodet hver eneste dag for å komme opp med et nytt innlegg som skal fenge klikkerne dine.

-så slipper du å grine på nesa hvert år da Paradisebloggerne inntar tronen i 4-5 uker og stjeler månedslønna di.

-så slipper du å lese i avisene om tabbene dine, tabber som andre og gjør men som forbigås i stillhet.

-så slipper du å ta ligge-i-senga-og-si-god-natt-selfie før du står opp igjen og tar på sovetrusa og den gamle t-skjorten du bare må ha på.

….og så er det morgen igjen

Lusevask ungene deres for f***

Det er ikke flaut å ha lus….det som er flaut er å ikke gjøre noe med det!

Jeg er møkk lei folk som ikke gjør jobben!!

Like sikkert som at det hvert eneste år kommer en lapp i sekken til ungene om den fantastiske skidagen er det at det årlig kommer opptil flere lapper/meldinger om at “det er lus på skolen” eller “det er lus i barnehagen”. Denne lappen utløser akkurat samme reaksjon som innkallingen til tannlegen gjør med tennene.

I det øyeblikk du leser lappen/meldingen så begynner det å sitre i håret. Du begynner umiddelbart å klø mer eller mindre over hele hodet og tenker straks at “æsj…jeg har det”. Sakte men sikkert begynner den verste kløingen å avta men så lenge lappen er innen synsvidde så føles det som ei maurtue er anlagt på hodet. Lappen sier at alle må sjekke alle ungene for å kunne ta knekken på det man kan, så da er det frem med lusekammen som ligger i grandiosaluka på ungkarsfryseren etter forrige lapp og gjennomgang og så stride til verket.

Finner man ikke noe så er jo det flott. Finner man noe så er det bare å se til å få kjørt kur på håret til hele flokken bare for sikkerhets skyld. Det er ikke vanskelig å gå på apoteket. Det er ikke vanskelig å vaske håret med shampo. Det er ikke vanskelig å følge beskjed om å sjekke håret og gjøre noe med det.

Det som er vanskelig er å vite om at folk gir faen…

Lus er noe forbanna møkk som vi kan få sendt til de evige jaktmarker i mye større grad enn vi gjør nå, men da må vi som voksne gjøre jobben når lappen kommer.

Hm…kan man kjøpe shampo på apoteket mot skidagen mon tro…

 

 

8 easy steps for å ace nynorskeksamen!

Den evinnelige diskusjonen om nynorsk og bokmål er i gang som aldri før. Nå i det siste fordi selve oppgaveteksten på eksamen var mer full av feil enn Donald Trump er full av bull. Nåvel, jeg tenkte jeg kunne komme med mine 8 informative easy steps for å ace nynorskeksamen mer eller mindre med venstrehanda på ryggen og panneluggen helt uten svettedråper.

Nåvel, her kommer 8 easy steps for å toppe heile driden  !!

 

1) Flere netter med god natts søvn er viktig i forkant.

2) En god og lang varm dusj på morgenen.

3) Kjøp inn god mat og godt drikke.

4) Møt opp presis.

5) Vær forberedt med blyanter og penner.

6) Les oppgaveteksten nøye og velg enkleste drøfteoppgaven

7) Besvar hele eksamen på bokmål på kladd

8) Før inn og sleng på noen ein, eit og ararar her og der for å få det til å se nynorskt ut.

 

There you go…som det heter på dialekt..

#norsk #nynorsk #eksamen #skole