6 ting menn absolutt ikke skal drive med nakne!

Det virker som om gjøre-ting-naken igjen får sitt oppsving. Sånn sett så er det jo ikke så rart for det er jo så mange programmer som begynner å miste seere og hva er vel bedre enn å smokke nakne folk på tv for å få interessen opp igjen. Mediehusene vrir seg i smerte over å finne på nye ting som kan gjøres nakne slik at seerne kommer løpende tilbake. Jeg har tidligere foreslått: Bonderomantikk… Jakten på kjærligheten…naken ! Se bønder i guds frie natur kjøre traktor og hesje høy splitter nakne!! Farmen. Lev som i gamle dager…. uten klær!  Se hvordan 16 unge mennesker klarer seg i år 1900 splitter nakne… Allround NM på skøyter, splitter nakne…. Da kommer nok publikum…om ikke annet for å se fall og fatale kapp-skader fra skøytene.. Skal vi danse nakne? Kanskje litt farlig for noen og enhver i brå vendinger i tango…man pyttsan… Hellstrøm rydder opp naken !… hmm… eller forresten…..glem den…

Det siste som jo var det store på naken-tv fronten var jo dette med nakendating på en øde øy. Såvidt jeg vet ble det ikke så mange par ut av dette til slutt men programmet forlot jo oss seere med en mengde inntrykk og spørsmål, som: Var dette kleinere for oss nå enn Kroppen m/Trond Viggo var for foreldrene våre? Viste nakenspankuleringen på stranda oss at ønsket alle hadde om nakne Baywatch løpe-øyeblikk er bare bra vi ikke fikk? Så jenta opp eller så jenta ned da hun foretok valget sitt? Hvor kom gitaren fra? Hadde han en sammenleggbar gitar i posen? Etter all den sittingen på stranda… Hvor mange dusjer tok det før diverse kroppsåpninger var tomme for sand?

Nåvel…

Det er ikke alt som bør og skal gjøres naken. Eller, damer kan gjøre alt de vil nakne, det er jo bare flott, men menn skal ikke det. Så her kommer:

6 ting menn absolutt ikke skal gjøre nakne:

Bryting

Dette er jo selvforklarende egentlig. Men om man husker Rønnis i Senkveld i vennlig naken omgang med annen naken mann så er det meget lett å skjønne hvorfor to nakne menn ikke skal ligge på ei matte kjempende om å få holdt den andre fast ned i gulvet. Dessuten så er det en utgangsposisjon i bryting der den ene må stå på alle fire mens den andre står bak……nuff said…

Yoga

Det finnes ikke noe som helst vakkert ved å se hårete menn i svanepositur samt på alle fire skyte og svaie rygg. Dessuten finnes det ikke lange nok lokaler slik at alle kan stå ved siden av hverandre…for i 2 og 3 rekke er det ingen, absolutt ingen, straighte menn som vil stå hverken oppresit eller på alle fire.

Skihopping

Hadde enda hoppstilen vært som i gamle dager så kunne denne vært strøket fra listen. Men, da Bokløv-stilen kom så ble skihopping plassert på no-no lista fortere enn svint. Det finnes jo ikke noe grunn til at man skal ville ønske å se en mann på to plank suse ned ovarennet, ta sats, forlate hoppet for så å skille bena i Bokløv-stilen og så tar vinden tak…flippa-floppa-floppa-flippa-floppa hele veien ned til nedslaget.. og skulle så hoppet være langt og nedslaget dypt…ja da kan publikum få se subbing, traumatiske øyeblikk og grelle skader…

110 meter hekk

Det er en grunn til at shortsene til de mannlige hekkeløperne er så trange at alle høres ut som vokalisten i Bee Gees inntil skift etter løpet. Hvis du ser nøye etter så er det knapt noen millimeter fra underkant shorts ned til den planken som de hopper over. Uten den stramme shortsen så ville idrettsgrenen hett 30 meter fosterstilling. Dessuten ville den tversoverliggende planken fungere som en nøtte-giljotin…

Irsk Folkedans

8-9 kritt-hvite lett rødhårede ikke så muskuløse menn med kun dansesko på. Klikketi-klakketti-klokketti-klakk…klokketti-klikkketti..klakketi-klokk…. Flippeti-floppetti-flappeti-flopp…Floppetti-flappetti…fleppetti-flipp… Ikke bare ville danserne pådratt seg sleng-brokk og varige henge-nøtter… Eventuelle barn senere i livet ville vært ekstremt svimle de første 4 leveårene sine…

Fluefiske

Det er simpelthen for mange smertefulle steder en fiskekrok ville kunne sette seg fast……

 

#menn #kropp #naken #dans #fiske #løpe #hekk #yoga #bryting

Audun Lysbakken gikk i Natur & Ungdom fella.

Ingen orker høre på ei skrikabøtte..

SV er mer eller mindre nesten utradert som politisk parti. De er så små nå at de profilerte politikerne begynner forlate skuta før SV-folk for alvor blir sett på som tapere og dermed har null appeal i det vanlige jobbmarkedet.

Hvorfor har det blitt slik?

Jo fordi Audun Lysbakken, en guru å gå til for mediefolk tydeligvis, har kjørt SV i bånn på grunn av å ha gått i det jeg kaller Natur & Ungdom fella. SV har blitt et enda mindre lilleputtparti enn det var fordi Lysbakken i debatter har konset mye mer på å med hevet litt skrikende røst å rakke ned på andre istedenfor å komme med hva SV egentlig vil gjøre selv.

Natur og Ungdom ble sjeldnere og sjeldnere invitert til tv-debatter fordi det utskremte medlem bare "skreik" så ingen fikk med seg budskapet. De dreit rett og slett på draget da de endelig fikk en stemme.

Det har Lysbakken også gjort..

#SV #politikk #politikere

Det er jo ikke “bare en 50-lapp”…

Det er en hel haug av dem…

Diskusjonene og innleggene er mange hvert eneste år rundt dette med bursdager og bursdagsgaver. Sommertiden bringer også med seg de stadig tilbakekommende innleggene rundt dette med å ha råd til å dra på ferie.

Jeg skjønner godt de som klager på hvordan ting har blitt jeg. For det er jammen meg blitt slik at skal ungene dine henge med på alle skoleaktiviteter og barnebursdager samt eventuelt drive med barneidrett så koster det flesk og helst bør to voksne være i jobb.

Setningen "det er jo bare en 50-lapp" blir sagt i tide og utide av foreldre, de med god råd, på foreldremøter og lignende. Men det er jo ikke sånn. Har du 2 barn så blir det jo 2 50-lapper osv. Barna skal i 15 bursdager hvert år. Har du 2 barn så skal det gis bort minimum 30 50-lapper. Videre må jo barna ha pent tøy å ha på seg i bursdagene…og der går det jo atskillige 50-lapper.

Ser man bort fra bursdagene så har man den berømmelige klassekassen der du helst skal være med å spare fra dag 1 ungene dine går på skolen formål leirskole i 6/7 klasse. Har du så 2 barn, ja da er det 2 klassekasser du helst skal betale inn på.

I tillegg til dette så har vi jo mange flotte lærere i skolevesenet som vil våre barn så inderlig vel og gjør alt for at de skal oppleve mye. Dagsturer, overnattingsturer, museumsturer, grilling, sykkelturer, skidager osv. Legger du sammen alle 50-lappene som går til å betale for ett barn som skal få oppleve alt dette flotte så får du en ganske stor sum…og så ganger du med det antall barn du har på skolen.

Det finnes ikke noe som heter "bare en 50-lapp" lenger. Alt er så mye dyrere. Kravene har blitt så mye større. For mange så er de atskillige 50-lappene som blir brukt gjennom året kanskje det som gjør at du må se ungene i øya i mai og fortelle at det blir nok bare en busstur til bestemor i år og.

Har jeg noe motsvar til dette? Nei. Jeg vet at det bare blir tull å snakke om gratis ditt og datt, det har norske politikere avskaffet.

Har jeg et råd? Selvsagt. Slutt å snakke om "bare en 50-lapp". Alle har ikke like god råd. Alle er ikke like som deg.

Ringeriksbanen kommer, i luften!

Da er endelig byggingen av Ringeriksbanen igang. Det er altså ikke rammen til et myggoppdrettsanlegg.

Litt underlig er det jo at byggingen settes så raskt igang men siden det tydeligvis er Miljøpartiet De Grønnes forslag som er valgt så er det mer forståbart.

MDG's forslag er jo som kjent å henge opp den nye Ringeriksbanen i sky-kroker slik at ingen blomst eller bille blir gjort fortred. Videre blir det jo da ingen jorder som må deles i to eller myggsumper som må fylles igjen.

Det er jo lett å se at Ringeriksbanen kommer til å bli fort ferdig. Her ser vi på bildet den eneste perrongen den høyt-hengende nye Hønefoss stasjon vil få. Det skal bare litt plank tversover samt en 40 meters stige til så er man der.

Det er jo hyggelig å se at de ansvarlige politikerne i MDG faktisk tok seg tid til å lese denne bloggen tidligere i år. Dette innlegget: Jeg løser jernbaneproblemet (der kan du klikke, det er en såkalt link) må ha gitt MDG svaret på alt de har klødd seg i hodet for når det gjelder jernbaneproblemet. Der er det også en link til min løsning på E16 problematikken. Enjoy!

Og sånn ellers…

Mine topp10 innlegg!

(også en link)

Prester, predikanter og menigheter: Skam dere!

Gang på gang leser vi om overgrepssaker der prester, predikanter og menigheter er innblandet. Gang på gang leser vi om barn som er sviktet på det groveste av de mennesker som de i utgangspunktet skulle være tryggest på i verden. Gang på gang leser vi så prester, predikanter og menigheters tåpelige forsøk på å bortforklare med ett eller annet svada- og tåkeprat kun overgått av politikere i forbindelse med valg.

Unnskyld meg altså prester, predikanter og menigheter, men hva faen feiler det dere? Hva er det som gjør at du som voksenperson velger å se en annen vei når et barn kommer og forteller deg om de mest grufulle ting en voksen kan gjøre mot et barn? Hva i huleste er det som får en predikant til å prøve å rettferdiggjøre dette og si at "det er da ikke vår oppgave å politianmelde"?

Jeg hadde tatt lang flygefart og skammet meg lukt inn i helvete om jeg hadde vært en del av prest, predikant og menighetsmiljøer som velger å beskytte sine egne istedenfor de forsvarsløse barna.

Jeg vet heldigvis at ikke alle prester, predikanter og menigheter driver på som dette. Men dere som gjør, som dere i Tysfjord, dere er avskum i mine øyne. Dere er de laveste former for uvesen som finnes.

Jeg håper dere blir avslørt og tatt absolutt alle sammen og stilt til spott og spe. Å sitte på sin høye religiøse hest og dømme andre mennesker for sin levemåte utad…og så samtidig tie om de mest grufulle ting gjort mot barn…

Skam!!

Kondom- og blomster-terror !!

Hvorfor bare godteri-terror?

Helseministeren har altså sett seg grundig lei på at butikk-kjeder har goderi i nærheten av kasseområdet. Helseministeren har da bestemt seg for at vi nordmenn er så viljeløse at vi bare må kjøpe godteri bare fordi det er der. Nå skal det bort, det skal gjemmes i butikken et sted. Godteri bør kanskje tilogmed havne i sånne automater som tobakken har havnet i?

Endelig sier nå jeg.

Endelig tar de tak og fjerner alt som er i nærheten av kassene..

I løpet av de siste årene har jeg jo handlet et visst antall ganger… og hver eneste gang kjøper jeg kondomer og blomster…for det er jo der ved kassene…og da må jeg jo kjøpe det. Jeg har sikkert 3000 pakker med knudrete greier liggende hjemme… har ikke bruk for de…men kjøpe de gjør jeg… for de henger jo der ved kassa..

Gleder meg som en unge til de fjerner alt ved kassene. De siste 10 meterne før kassa bør bare være tom plass. Det bør være en plass for ettertanke og gjennomgang av handlelisten uten å måtte bli påvirket til  kjøpe drops, tyggis, blomster og kondomer.

Egentlig bør vi kanskje ikke ha  lov til å gå inn i butikken i det hele tatt?

Kanskje burde vi bare ha lov til å levere handleliste til de som jobber der slik at de kan slå opp i registeret om vi har fått sukker-, tobakk- og alkoholkvoten vår den måneden.

Så mye lettere alt skal bli….

#bigbrother #storebrorserdeg #butikk #alkohol #sukker #godteri

 

Jeg gir EM-kampen en sjanse..

Irland – Sverige.

Nå er det strengt tatt bare tilfeldigheter at det er Irland – Sverige som står på menyen da jeg forsøker å se om fotball har blitt ett fnugg bedre siden sist jeg gadd dette. Når det er sagt, Irland og Dublin er jo er sted jeg liker veldig godt, og Sverige, vel, Nordbysenteret rett over grensen er jo ikke akkurat noe ukjent sted det heller.

Jeg er klar:

Det ser ikke ut som det er andre enn svensker og irer på stadion. Mektig synging av begge lands nasjonalsanger. Endelig er så kampen i gang.

Zzzzzzzzzzzz………

Nå tenker jeg det snart tar av..

Nei…

Jeg klarer ikke…

Zzzzzzzzzzz….

Litt påfyll…

Prøver igjen nå i andre omgang. Irland putta til så stor jubel at jeg sporenstreks lurer på hvor Irlanddrakta mi er..

Etter målet har svenskene tatt over litt..

Satan Slatan… Det var nære..

Så har irene begynt å drøye tid ved hver eneste mulighet mens svenskene stresser mer enn nordmenn på butikken 17.58 en lørdags ettermiddag.

Såååå…. fant Irland ut at de fikk hjelpe Sverige litt og utlignet selv til 1-1

…og så slutt 1-1..

EM i juks, skuespill og litt fotball er i gang!

Tiden er altså igjen kommet da Europa samler de presumptivt beste fotballspillerne for å gjøre opp om hvilken nasjon som pr nå er best i Europa.

Dessverre samles og da Europas dårligste rollemodeller for barn. Disse fotballheltene går ikke av veien for å jukse og trikse frem fordeler for egen og lagets del selvom de vet at "hele verden" kan se idiotiet i ettertid.

Jeg for min del…

Jeg hater folk som faker skade..

Jeg hater å se en mann få et lite tråkk på foten og så sitte der og skrike som om Freddy Kruger akkurat har kappet av han alle tærne..

Jeg hater å se en mann få en liten kækk på foten, falle og så rulle 14 ganger rundt mens han skriker og strekker hånda i været for virkelig å vise at "det gjør skikkelig vondt i foten altså"…

Jeg hater å se en mann gå opp i en ren hodeduell og så falle ned som en tomsekk som om duellen fikk beina til å trekke seg opp som en slange rundt nutsacken…

Jeg rett og slett hater filmingen, fakingen, juksingen, etc som kommer med fotball på såkalt toppnivå. Jeg skulle ønske at FIFA (eller hvem nå det enn er) innførte videogjennomgang av alle kamper i EM. Oppdager de juks/filming: 5 kampers karantene. Da ville nok Hollywood-wannabeesene kanskje tenke seg om før de går i bakken hver gang en annen spiller løper litt for hardt forbi dem.

Dessverre tror jeg ikke dette stopper med det første. Det er kanskje og grunnen til at jeg de senere år har valgt se-på-maling-tørke-kanalen istedenfor fotball.

Hvilken hviledag er det egentlig vi skal holde hellig?

Med vår og sommer i Norge kommer to snakkiser og debatter i tillegg til plagene mygg, veps, knott, brunsnegler samt stengt ølsalg klokka 18 på lørdager. Hvilke to snakker jeg om? Jo jeg snakker selvfølgelig om syklister i vegen samt plenklipping på søndager.

Syklistene føler jeg at jeg har skrevet nok om (det er bare å google…eller trykke på denne linken: Satans syklister og andre i trafikken ) så i dag tenkte jeg å skrive litt om dette med plenklipping på søndager..eller rettere sagt dette med å holde en hellig hviledag…eller var det å holde hviledagen hellig? Jeg vet egentlig ikke lenger..

Politikerne maser jo hele tiden om dette med søndagsstengte butikker. Ingen skal da behøve å jobbe på søndager. Vel, bortsett fra politi, brannvesen, helsevesenet, bensinstasjonsansatte, serviceyrker med vakttjenester, skift-yrker, sjåfører på all mulig kollektivtrafikk som bil, båt, buss, taxi, ferger, etc.. I tillegg må jo butikker som ligger på typiske turiststeder på ha oppe på søndager, Norge kan jo ikke virke helt molbo heller. Bortsett fra alle de nevnt over skal ingen behøve å jobbe på søndager. Vel, bortsett fra presten selvfølgelig, han jobber jo bare på søndager han. Et unntak er jo selvsagt politikerne selv i de siste 7-8 måneder før ethvert valg. Da er det jo viktig, så da er tydeligvis ikke hviledagen hellig lenger.

Søndagen er jo en dag da mange ser rødt på at naboer klipper plen og gjør annet hagearbeid. Jeg fatter bare ikke problemet. For meg er det mye mer plagsomt at noen fyrer opp klipperen klokka halv ni en ukedags kveld. Da skal unger nemlig sove. Hvis man bruker knotten littegranne så sjekker man at naboen ikke skal spise ute akkurat da du har tenkt å fyre treskverket på søndagen. Titter man over gjerdet og ser et middagsselskap på terrassen til naboen så får man tåle at hekken blir litt høyere, at bilen blir litt mer møkkete eller at plenen må gnages ned på et hakk høyere innstilling på klipperen.

Generelt sett så mener jeg det må være greit å ha et "vindu" fra 11-16 på søndager der hagearbeid er helt normalt.

Spørsmålet er jo kort og godt: Finnes det egentlig noen hviledag lenger? I min egen barndom så var det jo sånn at etter klokka 13.00 på lørdag så var det stopp for helgen. DA var det hviledag på søndag. Sånn er det jo ikke lenger. Vi jobber til forskjellige tider og dager alle sammen og har alle vår egen rytme. Jeg tror vi må legge bort dette med søndag og hvile og heller stole på:

Fornuft og folkeskikk..

Man kommer ganske langt med det i dette spørsmålet og mener nå jeg..

De 10 boligfeltbud!

Og sånn ellers:

Mine Topp10 mest leste innlegg!

Det er håp for HBK, Terje og Geir..

I hvert fall om man lærer seg å ikke sammenligne epler med pærer!

Det var faktisk med stor glede at jeg leste Terje Andersen sitt innlegg her om dagen, og det var med like stor glede jeg så leste Geir Engen sitt innlegg i dag. Jeg mener nemlig at de begge har rett i det de skriver. Trikset er å ikke lese Terje Andersen sitt innlegg som kritikk mot bredde-delen av HBK. Jeg tror nemlig at HBK som toppklubb har godt av det som skjer nå rett og slett for å få rydda opp i en tilsynelatende ukultur. HBK som breddeklubb trenger ikke og kan etter hva jeg vet ikke kritiseres, der er de gode.

Jeg skjønner at Geir og mange med han ble støtt av Terje sitt innlegg og at de deler Geir’s innlegg fortere enn en gressbrann utvikler seg i en sommertørr julimåned, men tror at de kanskje leste det innlegget som at Terje var forbannet på bredde-delen av HBK. Det gjorde ikke jeg. Jeg leste det innlegget som et meget krast og målrettet kritisk innlegg til toppledelsen i HBK og den måten de har behandlet folk og fe på nå i en årrekke.

Jeg og har fått med meg at supportersjefer i den ene og den andre klikken nå igjen undrer på og er kritiske til hva HBK-ledelsen driver med. Jeg skal ikke uttale meg stort om dette siden jeg ikke følger nevneverdig med på interne anliggener i HBK. Det jeg dog vet: HBK har gått fra å være en seriøs utfordrer til å spille i tippeligaen til å bli en middels 2 div klubb i løpet av få år. Men da snakker vi om de voksne, om de lønnede, om de profilerte. Det er de menneskene jeg leser at Terje Andersen er fly forbanna på.

Jeg leste ikke at Terje er fly forbanna på knøttecup-generalen og alle hans medssammensvorne. Jeg leste ikke at Terje er forbanna på fotballakademiet og de frivillige som jobber der. Jeg leste ikke at Terje er forbanna på Geir Engen og hans 16-årslag. Jeg leste ikke at Terje Andersen var forbanna på noe aspekt av bredde-delen av HBK.

Jeg leste at Terje er forbanna på måten toppledelsen i HBK utøver sin gjerning. I tillegg er jeg overbevist om at sponsorer og støttespillere skjønner forskjell på bredde og topp.

Men det er kanskje bare meg….