Homofilt og lesbisk ekteskap… fysjom fysjom..!

Stein de til døde..eller no !!

Det har blitt åpnet for kirkelig vigsel av homofile og lesbiske..og dette går jo ikke de høykristne upåaktet hen. Det er på ingen måte snakk om å “leve litt i tiden” og faktisk akseptere at spesielt tilnærmingen til religion forandrer seg. Senest i dag kom et leserbrev i Ringerikes Blad der en meget indignert kristen -jeg antar litt eldre herre- bare måtte komme med sine meninger rundt dette..

Han skriver blant annet at “man skal adlyde Gud mer enn menneskene” og henviser til mosebøker og israelitter der det oppfordres til dreping etc av homofile/lesbiske..

Jeg kan jo ikke unngå da og ta denne kristne mannen litt på ordet og følge opp med en serie ekstraspørsmål kanskje denne leseren eller en annen godmoralsk høykristen mann/kvinne kan svare på:

Takk for kampen for den rette tro og at homofilt samliv ikke er forenelig med Bibelen og kristendommen! Det står jo klart i 3. Mosebok 18/22 at homoseksualitet er en vederstyggelighet…så det er jo ikke noe å snakke om! Men nå trenger jeg noen råd om hvordan jeg skal leve etter Guds bud:

1. Hver gang jeg brenner en okse som et offer, vet jeg at dette gir en duft som velbehager Herren (3.Mosebok1/9). Problemet er naboene!

2. Jeg ønsker å selge sønnen min som slave(2. Mosebok 21/7). Med det prisnivået vi har i dag – hva mener dere er rett pris?

3. I 3. Mosebok 25/44 står det helt klart at jeg kan eie både mannlige og kvinnelige slaver så lenge de er kjøpt i et naboland. En venn av meg sier dette bare gjelder for svensker, og ikke dansker. Her trenger jeg litt hjelp – kan jeg eie dansker?

4. Jeg har en nabo som insisterer på at han skal arbeide på sabatten. 2. Mosebok 35/2 er helt tydelig på at han skal drepes. Er jeg moralsk ansvarlig for å gjøre dette selv?

5. En venn av meg mener at selv om det er en vederstyggelighet å spise skalldyr (3. Mosebok 1/10), så er homoseksualitet verre. Jeg er uenig!! Hvem har rett?

6. I 3. Mosebok 21/20 står det klart at jeg ikke m nærme meg Guds alter dersom jeg ser dårlig. Jeg innrømmer at jeg er nærsynt og bruker briller. Må synet mitt være helt perfekt eller opererer vi med litt slingringsmonn her?

7. De fleste av vennene mine går til frisøren. De klipper håret på sidene og tar skjegget i kantene. Dette er tydelig en synd i Følge 3.Mosebok 19/27. Hvordan bør de straffes?

8. Jeg har lest i 3. Mosebok 11/7-8 at jeg ikke m røre rester av en død gris, fordi det gjør meg uren. Kan jeg likevel spille fotball Dersom jeg har hansker på?

9. Min onkel har gård. Han synder mot 3. Mosebok 19/19 fordi han planter to ulike avlinger på samme jorde. Kona er ikke noe bedre, fordi hun går med klær som er laget av to ulike stofftyper (blanding av bomull og polyester). Han har også den uvanen at han banner mye. Er det virkelig nødvendig at vi samler hele byen for å steine dem(3. Mosebok 24/11-16)? Er det ikke like greit å brenne de til døde i et familieselskap – slik vi pleier å gjøre med mennesker som ligger med sine slektninger(3. Mosebok 20/14)?

Jeg vet at mange av dere der ute har gått i dybden på denne type problemstillinger. Jeg er sikker på at dere kan hjelpe meg. Takk for påminnelsen om at Guds ord er evig og uforanderlig!!

#gud #Jesus #kristendom #nåtid #fortid #homofil #lesbisk #kristen #religion

 

Orddelingsfeil er kjempe teit..

Det er vel knapt noe som irriterer mer enn orddelingsfeil. Det kan jo til og med hende at ordene får en helt ny betydning og det er jo bare kjempe irriterende. Det burde jo ikke være så veldig vanskelig å lese over det man har skrevet for å prøve luke vekk disse orddelingsfeilene.

Dør karmene, smådyr klinikk, slukke instruks, fersk okse lever, tunfisk biter i vann, sukker erter, dyre tilbehør, kort betaling, toalett ruller, jule hefter, fremmed ordbok, PC pult i glass, ananas ringer, lamme lår, mat pakker, hjerte starter og mange mange fler..

Man må jo se at å skrive jule gaver kontra julegaver er feil. Det å skrive at "hun er en kjempejente" blir noe helt annet enn "hun er en kjempe jente".

Orddelings feil er kjempe teit… Jeg blir like flau hver eneste gang jeg ser at det har glippet.

Feilene er rett og slett hår reisende…

Jeg kaster klærne!

Det er på tide å gå all inn som såkalt topp-blogger… Jeg har tross alt stadig vekk opptil flere hundre lesere. Vel, om jeg da ikke treffer fullstendig som på Skjære unge mennesker i dagens Norge og En Mann forelsker seg ikke i kjønnsleppa di som har hatt tusenvis av lesere.

Jeg tenkte uansett at nå er det på tide å virkelig tråkke til som blogger. Og hva er det bloggere gjør for å få lesere? Jo de byr på seg selv. Så i dag kommer et sånt innlegg fra meg og.

I dag kaster jeg klærne, legger meg under kniven OG viser six-packen.

Here we go:

Her har jeg altså kastet klærne. Riktignok ikke kastet de i søpla men på gulvet, de er jo fortsatt i bruk. Jeg må innrømme at det var lettere å ta bilde av klærne når kastet var ferdig:

Som her. Vel, jeg fant jo da ut at i og med at jeg fortsatt ikke hanker inn hundretusener på denne bloggen så var det best å rydde opp igjen og legge klærne tilbake

Slapp helt av, skal brette senere.

Nåvel; Her kommer bildet av da jeg la meg under kniven:

Hm… føltes litt rart spør du meg.. Her er må uansett et bilde da jeg har reist meg opp igjen..

Det siste jeg lovet var jo et bilde der jeg viser six-packen.. Den har jeg jobbet hardt for.

Er jo tross alt lørdag. Kjøper Ringnes Lite så ikke handleposene skal bli så tunge å bære (hvis du lurte på det).

Nåvel..

Med dette utleverende høyst personlige innlegget helt på høyde med de mest personlige innleggene på blogg.no av toppbloggere tenker jeg sponsorene kommer til å stå i kø. Jeg synes jo det er litt snodig at ikke for eksempel Gilette, eller en av konkurrentene kanskje, kom på banen etter dette innlegget: Gillette… Ta deg ei bolle!!

Time will sjåvv..

Trenger ikke mannfolk sa hu…

Klare sjøl….sa hu !!!

Det gikk jo som det måtte gå. Det som i utgangspunktet begynte med husfruens ønske om å bytte ei taklampe i stua endte i går med full blokkasje, nesten helt på høyden av det Blitzerne drev med på 80-tallet i Oslo, av utgang og passasje til dass og bad. Fruen i huset skulle nemlig “klare selv” da mannen var på trening. Men; Først og fremst historien frem til nå:


Det hele startet jo med denne lille posen fra Ikea. 2 stk lampeskjermer med tilbehør som skulle henges opp for å gjøre det koselig i stue og spisekjøkken. Innlegget “bare” ei taklampe my ass leser du om du trykker HER. Der er også en link til innlegget “med livet som innsats”, en grufull beretning om stort sett alle menns skrekksetning “vi skal ikke dra på Ikea da?”…

Nåvel..

Etter at du selvsagt har lest innleggene -eller kanskje du ikek har det men det burde du- så skjønner du lett at frøkna i huset ikke på noen måte satt i baksetet og sov…som jo dette bildet fra nettopp turen hjem fra Ikea skulle tilsi.. (ikke bry deg med de høye vikene, lett grånende hår samt ørebusta du muligens ser hos meg)… Det var noe ganske så annet hun drev med…


Hun satt rett og slett i baksetet og visualiserte i rene hammana-hammana-hammana-stil med øynene lukket hvordan spisekjøkkenet skulle se ut etter at den nye taklampa var hengt opp. For planene var nok allerede lagt, det var bare undertegnede som ikke helt var klar over det på kjørende tidspunkt… Så;

 

Det som jo da startet med ei ny taklampe endte raskt opp med at dette møblementet ble overflødig. Ut måtte det, men helst da som “giveaways” til noen som måtte ønske å gyve på dette som oppussingsobjekter. Møblene har vært med oss siden de første steg inn i nytt hjem en vinterdag i 1999….og på en vinterdag i 2017 skulle de altså ut.. Det var ikke helt bestemt hvilken dag, trodde jeg da…

Tålmodigheten selv, altså fruen i huset, var ikke helt enig i at det kunne ventes til de som ville ha møblene kom og hentet, så i det øyeblikk mannen i huset skar ut av huset og på trening sammen med en av ungene så tenkte hun:  “klare selv, trenger ikke mannfolk til detta”..

Det, endte jo da i detta:

 

Nå kan du scrolle opp igjen til bildet på toppen for å se Blitz-barrikaden igjen..  Lucas hadde selvsagt hatt sine motforestillinger til dette med å ikke trenge mannfolk til detta, og uttrykte det også, så det endte jo med at jeg måtte ta meg en tur hjemom for å hjelpe litt. På veien mottok jeg et skrytebilde da…


Med drill og skiftenøkkel kommer man langt…men ikke ut døra med et møbel som er for stort og må demonteres littegrann først. Vel hjemme og innenfor døren så startes demontering av sittemøbel av undertegnede mens fruen i huset står klar for å skryte av hvor flink hun har vært til å montere det nye (brukte) bordet. Dog sier hun, det mangler noe her… se:


Alle 4 hjørnene så slik ut… jeg overlater til den skarpe leser å tenke seg frem til løsningen på dette problemet.. Jeg kan bare opplyse om at da jeg kremtet og begynte humre litt så begynte også fruens tanker å spinne. Tankespinnet endte i latterkick i fosterstilling på gulvet…

Så var det til med skiftenøkkel (og humring ispedd latteranfall) på bordet samt utbæring av gammelt møblement. Hvordan ferdig nytt spisekjøkken ble seende ut…

Det skal hun ha.. det ble fint 🙂

Jeg unnlater her å vise frem hvordan vi nesten endte opp med å måtte kjøpe nye gardiner og da fruen bare skulle flytte på en stol og lift-gardin-snora hang litt fast i et stolben… Eller.. nei, pyttsan.. sånn så det ut,,,,

Når enden er god er allting godt heter det vel.. Det gikk nå uansett bra og spisekjøkkenet ble flott 🙂

 

“bare” ny taklampe my ass….

Det blir aldri “bare”…

Det er vel lite som skaper så mye grøss på ryggen hos en mann som da han sitter veltilpasset i sofaen, aner fred og ingen fare og plutselig hører;  “Du, jeg har lyst på ny taklampe i stua jeg”..

Da går alarmen. Det ringer i ørene. Det knyter seg litt  hele kroppen. Mannen vet det bare instinktivt; Dette blir dyrt. Han klarer ikke helt sette ord på hvorfor det blir dyrt, han bare vet det blir dyrt. Grøsset tiltar bare i styrke, og får småhårene i nakken til å reise seg og sette seg fast i kraven på t-skjorta, da opprinnelig ytret setning fra andre siden av bordet følges opp med : “Jeg har sett noen fine lamper på IKEA”.. “De er ikke dyre altså…” Det kan jo så være at selve lampa ikke er dyr… men det snodige med å kjøpe noe der er jo at du kjøper bare lampeskjermen….og så må du kjøpe alt tilbehøret i tillegg, del for del… Det blir litt som om du går inn i en bilforretning og kjøper karosseriet ferdig lakkert….og så må du gå i selvplukkhylla og handle all innmaten og motor etterpå…

Dette er historien om Ikea-turen! 

Mannen vet jo at det bare er å følge på. Damage-kontroll så godt det lar seg gjøre. Styre tempoet forbi alt mulig, inkludert kjøttbullarna.

Stoltere enn en hane kommer han hjem etter shoppingturen. Shoppingen ble faktisk holdt helt nede på ganske så minimum sett opp imot at man faktisk har vært i nips- og raskhimmelen. Nå skal bare lampene monteres, for det ble lamper…kan jo ikke ha en sånn fin taklampe i stua og en som ikke matcher i det hele tatt i spisekjøkkenet. Sånn er det bare. Det må bare kobles og monteres litt og så er vi ferdige.

Etter montering skal så de nye lampene og det nye utrykket i rommet nytes sammen med en duggfrisk, for det fortjener man jo etter en tur på Ikea. Det er midt i denne duggfriske kalde gode at nytt grøss kommer..snikende…ikke helt likt som “ny taklampe”..litt mer ullent.. Det snikes på en måte inn..  Konversasjonen går lett og ledig rundt tv-programmet, om ungene, middagsplaner, spiseplassen, etc.. da;

“Du, de gamle spisestuemøblene er så slitte og passer ikke helt sammen med den nye taklampa”…

Før mannen egentlig får tenkt tanken på noe annet enn at vi kan  jo bare kjøpe nye gardiner så er den bedre halvdel langt inne i møbelhimmelen på diverse bruktmarkeder…

Her er historien om da jeg hang opp gardiner for første gang

Litt senere på kvelden, mens mannen er på trening er nytt brukt spisestuemøblement avtalt kjøpt…i Oslo. Det gamle møblementet gis bort til de som ønsker oppussingsobjekter og alt er ganske så bra egentlig. Sofaen inntas og mannen må jo innrømme at stua har blitt veldig flott. Han kan tilogmed være med på å visualisere hvordan spisekjøkkenet blir med de nye møblene. Forøvrig helt annerledes enn da fruen for endel år siden begynte å snakke om lift-gardiner..og mannen fikk helt innvendig noia…for det å leie lift for å henge opp gardiner virker jo helt undøvendig og samtidig veldig dyrt….

Det er da han hører….

“Du, vi skal ikke male gangen og da”….

Med livet som innsats

Og mulig skade på sjelen

Det kommer til punkter i en manns liv der han må vise seg å være mannen med stor M. Han må steppe opp og vise seg som den modige, den sterke, den uredde. Uten frykt må han oppsøke fare og ubehageligheter. Han må gjøre dette uten at "flokken" hans merker noe. Han må rett og slett "stirre døden i hvitøyet".

Det er ingenting annet å gjøre enn å sette på tøffe-fjeset og rette ryggen. Det er bare å forberede seg på ubehagelighetene som måtte komme. Det er ikke engang noe vits å ta på rent undertøy for man vet at etter denne opplevelsen må det dusjes – lenge. Dette blir verre enn alle hockeykamper jeg har spilt, tilsammen. Dette blir verre enn å bli nedspydd av en unge som først har spydd senga og gangen full. Dette blir verre enn rennaræv-bleia til en 3-åring. Dette blir verre enn å sitte med hue ned i do-skåla og bare få opp magesyre. Dette blir verre enn samsending av Hotel Cæsar, Mot i Brøstet, 5-mila på ski og musikken til Bjøro Håland.

Det er tid for:

Gi meg styrke.. kaos allerede fra rundkjøringa

Oh lord.. Hvorfor gjør vi dette mot oss selv..

Lurer på om jeg finner igjen bilen… J står vi på…hører dere.. J… ikke glem J, vi står på J…

Såvidt innenfor døra… og vips:

Vi skal bare ha lampe til stua..ja og spisekjøkkenet.. og noen lys..og servietter.. hva med de pyntegreiene der da? Å de var fine…

Vi går og går.. til slutt aner jeg ikke hvor vi er…

Da kommer heldigvis et skilt.. men tar vi letteste vei ut…neida… må bortom kroken med nips og rask og.. kan jo hende det er noe fint der.. noe på ekstratilbud..

Jeg bare følger etter de to der jeg.. vet ikke hvem de er men tenkte det var like greit…

Ferden fortsetter i relativt godt tempo faktisk..

Så slår jo planen min feil. Hu jeg trodde hadde peiling måtte til med GPS på mobil for å finne ut hvor hun var. Dette gjorde jo meg kjempforvirra og stressa.

Men; Langt der borte så jeg utgangen. Paradiset. Muligheten for å komme seg vekk og hjem.

Dette er da en lampe… pluss småtteri man tydeligvis bare MÅ ha når man er på IKEA.

Vi fant bilen. På J..

Værsågod!

Lørdag på IKEA… gjøres på egen risiko.

Dette innlegget er på ingen måte sponset.

50 shades for amatører!

Frem med padleåra.. nå skal det spankes, igjen…

Den nye “shades” filmen er her. Kvinner (og menn) går igjen mann av huse for igjen å se lovlig husmorporno på det store lerettet. Jeg velger å re-poste mitt innlegg fra da den første filmen kom. Mest fordi jeg selvsagt er hjelpsomheten selv men og fordi jeg ikke har sett filmene samt at det er søndag morgen og jeg er sulten…

Så; Here we go!

Det er 50 shades feber i kongeriket Norge igjen…og denne gang er det ikke fordi 70 % av damene i Norges land for første gang har lest en bok igjen siden de pleide sikle seg gjennom “Mitt første kyss” spalten i Romantikk og så senere hele Isfolket på 14 dager.. Niks, denne gang rasler det i diverse truser over det ganske land fordi filmen basert på bøkene er ute på landets kinoer.. Nå viser det seg jo at folket er dypt uenige om kvaliteten på denne filmen -som i alle andre land- og derfor er det ikke brått sikkert at kjærester, samboere eller koner kommer løpende inn døra hjemme og roper “få av deg fillene far, nå skal det spankes” alikevel..

Men…om det nå er sånn at det å se denne filmen vekker tanker i et og annet hode rundt omkring og man så kommer hjem og lyster etter å gjenskape litt av shades-magien for så å plutselig komme på at “oi..sånn butikk har vi jo ikke i denne byen”…..samt at “klokka er jo nærmere midnatt”…. ja da må man huske på et godt gammelt jungelord som rett og slett heter “Man tager hva man haver”…og vips: 50 Shades…for amatører… Det er jo da etter hva man forstår av denne relativt uprøvde genren må man innrømme en del saker som på en måte er ABC innenfor S&M og det er her jeg stepper opp…

Blindfolde – Dette er jo ikke vanskelig i det hele tatt.. Man kunne jo bruke fotballskjerfet sitt selvsagt…eller sov i ro maska fra siste tur med nattoget….men jeg slår heller et slag for gaffateip.. 2 firkanter godt plassert over gluggene så er det mørkt.. Bonusen kommer i tillegg da teipen rives av senere.. gratis øyenbrynsnapping..

Håndjern – Altså..det kan jo hende at noen har noen etterlevninger etter russetiden med teddyfor på…eller lengst nede i lekekassa så finner man kanskje håndjerna til guttungen..skjønt kanskje ikke så morro å se ungene leke politi og røver dagen etter da… Neida… Jeg slår igjen et slag for gaffateip.. 2 runder rundt håndledda og vips..ferdig.. Kommer ikke løs før brødkniven hentes..

Kjetting og oppheng – Innerst i roteskuffen ligger en svær øyeskrue som man aldri egentlig har hatt noe godt svar på hvorfor man har…vel bortsett fra nå da.. Så da er det bare å skru fast i soveromstaket før man tusler bort til den bilskruende naboen, ringer på, smiler pent da han åpner og sier: “Kan jeg få låne kjettingen du har i garasjen..jeg skal løfte ut motoren fra bilen min og gi den en glansvask”…

Fjær – Dette er det jo heller ikke alle som bare har liggende..og der er jo bare og innse at sjansen for å treffe på en struts på veien hjem fra kinoen er fryktelig liten…ja så da må man innfinne seg med at det er ikke noe feil å rette ut en kleshenger av metall og så gaffateipe dustbusteren på enden -gjerne en ren en- for en ilende opplevelse…

Herfra og ut er det jo bare fantasien som setter grenser. Den store grove tresleiva.. Suppeøser… Pølseklypa… Den gode gamle hjulvispen… Rivjernet.. Hullemaskinen… Støvsugeren.. Klesklyper..

God film..

God aften..

God natt..

#sex #sm #50shadesofgrey #bondage #husmorporno

Hei Veganer: Hva skal vi gjøre med dyra?

Skal de bare tusle rundt til de dauer?

Det er altså vokst opp en ny “in-ting”.. Veganisme.. Det er nå så kult å være veganer at hipsterne på Grünerløkka ser ut som besteborgere med busserull, bukseseler og vannkjemmet hår.  Den ene etter den andre står frem som veganer, det er selvfølgelig “helt ut” å bare være vegetarianer, og prater så varmt om denne livsstilen at man skulle tro verden ville bli reddet på en halvtime bare alle slutter å sette tenna i speilegg og en burger. Det er ikke måte på hvor flott dette er og hvor håpløse alle vi andre er. Men hva er så vegansime…og hva er det de egentlig mener med denne livsstilen?

 


 

Her er hva jeg har lest meg til:

Veganisme er et etisk standpunkt og en levemåte basert på respekt for alt levende, dyr inkludert. Veganere har et plantebasert kosthold og unngår all mat av animalsk opprinnelse. Det vil si at dietten ekskluderer kjøtt, fisk, skalldyr, egg, meieriprodukter og honning, og andre ingredienser som stammer fra dyr. Veganere unngår også å benytte dyreprodukter som lær, pels, ull, silke osv. og veganere unngår å støtte produksjonsformer som utnytter dyr, så langt det er mulig.

Dette er nå greit nok det…. men;

Jeg kan jo ikke annet enn å undre på:

Noe så enkelt som egg. Veganere vil altså ikke spise egg. De vil at hønene skal slippe å produsere egg og heller være frie og lykkelige (antar jeg hvertf fall). “Korrekt me if aim rong”…men legger ikke lykkelige høner enda mer egg? Hva mener veganere man skal gjøre med alle egga? hønene?

Jeg får ikke tak i hva veganere mener vi skal gjøre med alle de dyrene som i dag eksisterer? Høner, kyllinger, geiter, kuer, okser, etc… Alle dyr som i dag finnes på gårder i Norge (og i verden) skal man gjøre hva med? Slippe de løs? Drepe de? Hvem skal eventuelt betale bøndene for å la dyrene tusle rundt på gårene til de dauer av alderdom? Er det forresten lov å strikke ullsokker av ulla til en sau som sovnet stille inn i armene på budeia? Hva mener veganerne man skal gjøre med melkekuene? Bare la de stå? Gå med jur som nær sagt sprenges? Skal de melkes hver dag inntil de dør, men melken skal kastes?

Hva så med naturen vår? Evolusjonen har altså brukt all tid så langt for å komme dit vi er i dag. Mennesket høster av naturen. Vannene og havene oversvømmes ikke fordi det høstes. Skogene fylles ikke av elg, rådyr, villsvin etc fordi det jaktes og spises. Det høstes vettuge kvoter av naturen. Hva mener egentlig veganere man skal gjøre? Skal man bare la være? Hvordan vil da faunaen se ut bare i løpet av få år?

Jada, jeg vet det finnes mye skit i forbindelse med matindustrien. Jeg vet og, og mener at dyreforsøk er forkastelig. Men det er forskjell på å høste forsvarlig av naturen, drive matindustri skikkelig, gjøre ting humant.. og det man til enhver tid viser i propaganda for å slutte spise kjøtt.

Hva skal man gjøre med alle dyrene???

Jeg har forsøkt å spørre flere såkalte kjendis-vegan-bloggere i kommentarfeltene deres om disse tingene jeg.. får aldri noe svar.. Er det fordi de bare synes det er “in” å være vegan-hipster men ikke aner hva man skal gjøre bortsett fra å bare holde seg til kostholdet?

Nåvel..

#vegan #veganer #vegetarianer #kjøtt #pels #ull #egg #kosthold #balanse #hipster

Valgets kval; Hva skal man velge?

Pest eller kolera?

Det er valgår igjen og straks er vi igang med valgsendinger på tv for å liksom kunne bli enda mer opplyst om hvilket parti man bør stemme på. Den ene politikeren etter den andre kommer til å stå frem og fortelle om sitt partis fortreffelige løsninger og andre partiers ekstremt håpløse tilnærming til samme tema. Som vanlig kommer de aller fleste seere til å bli sittende som store spørsmålstegn i etterkant av disse valgsendingene..Det er egentlig ikke mulig å velge mellom disse partiene på bakgrunn av debatter og sendinger…så man ender opp med å velge på et helt annet grunnlag…

Dette tenkte jeg at jeg skulle illustrere med et eksempel:

En rik relativt pen mann i 30-årene hadde 3 “kjærester”. Han datet alle 3 litt ettersom det passet seg, selvsagt uten at de visste om hverandre, og klarte rett og slett ikke velge mellom de. De hadde rett og slett for mange gode personlige kvaliteter. Det var da mannen kom opp med en ide for å se hvem som var verdt å satse på som “kone-emne”. Han bestemte seg for å gi hver av damene 1 million kroner for så å be de komme tilbake om 1 måned og fortelle hva de hadde gjort med pengene.

Brunetten kom tilbake 1 måned etter og fortalte følgende; Hun hadde investert alle pengene i et leilighetskompleks som hun mente kom til å gi garantert langvarig avkastning. Brunetten la ut om inntekter og utgifter, renter og renters rente. Hun hadde alt klart. Hun var meget overbevisende i sin tale.

Den rødhårete kom tilbake 1 måned etter og fortalte at hun hadde kjøpt bil, pusset opp leiligheten og kjøpt aksjer for resten av pengene. Hun la ut i det vide og det brede om kjøp kontra leasing, verdiøkning leilighet samt forventet avkastning på aksjer kortsiktig og langsiktig. Om brunetten var overbevisende i sin tale så overgikk den rødhårede henne selvom det egentlig ikke skulle være mulig.

Blondinen kom tilbake 1 måned senere og fortalte at hun hadde brukt alle pengene på seg selv for å gjøre seg fin for han. Hår, negler, kropp, luksusferie, etc.. Ikke noe var spart på. Hun la ut om hvor viktig det var for en mann som han å ha en flott dame ved sin side slik at han kunne bli respektert slik han fortjente. Hun la ut i det vide og det brede om viktigheten av status og eleganse og var meget overbevisende i sin tale.

Den rike unge mannen hørte på hver og en av de etter hvert som de var innom og fortalte hva de hadde gjort med pengene. Han smilte og rynket litt på nesen om hverandre over hva damene hadde brukt penger på. Han skjønte at han hadde litt av hvert å tenke på med hensyn til disse damene. Alle sto jo hver for seg for mye av det han likte.

 

Hvem endte så mannen opp med å velge?

 

 

Hun med de største puppene…..

 

Politikere: Gi oss noe nytt da.. ikke bare kvem, tåkeprat, kom med svada og håpløs “dissing” av motstander…. Det er vi vant til… Det skaffer dere ikke nye velgere…

#valg2017 #politikk #politikere #storting #partier #AP #H #FRP #V #SV #KRF #SP #MDG #RØDT #alleandretullepartier

 

Jeg gir mannen et ansikt!

Ehh.. og en rompe og en penis…


 

….ja, og et lite blåmerke helt på slutten…

Det er ikke til å komme bort fra at det gir en viss god-følelse å se klikktallene på en blogg fyke i været, ikke like mye som SophieElise og alle andre av disse såkalte rosa- sminke- outfit og fitnessbloggerne selvsagt, men ganske så greit oppover skalaen. Men, mye vil ha mer, og spesielt da det glinser i øynene på fruen og hun straks starter bloggen rikbloggfrue for å kunne slutte i jobben sin som lærer og bare bruke penger og fluffe puter mens pengene fra denne bloggen renner inn.

Hvorfor havnet jeg så på topplisten? Jo, jeg skrev følgende innlegg: En mann forelsker seg ikke i kjønnsleppa di. Dette er et innlegg der jeg rett og slett prøver å fortelle jenter/damer/kvinner at det er ikke nødvendig å forandre på alt mulig ved kroppen. Les gjerne innlegget, del det om du er enig og vil at så mange som mulig av ungjenter i norges land skal få dette med seg. Til nå har 35 tusen mennesker lest dette..jeg skulle ønske 350 tusen hadde lest..  Hei VG, Dagbladet og Aftenposten… Kjør artikkel!! Ikke bare fordi jeg da hadde kunnet ta meg av denne utfordringen på strak arm:


men spesielt fordi jeg er oppriktig lei meg for at det går unge mennesker rundt i dette landet og tror det finnes en fasit på hvordan man skal se ut. Når det er sagt; Jeg blir absolutt ikke lei meg for om SAS kommer på banen her og sponser flybilletter, helst 1 klasse, på en eks-flyvertinne m/mann i ekte toppbloggerstil. (gjerne også SAS-Hotell i Dublin også) Vi skal nok skryte hemningsløst av SAS om det skjer. Nå får vi se da om alle de, nå over 300 personene, som har klikket “liker” sørger for lesere og klikkorama slik at jeg kan ta med min kjære rikbloggfrue til Dublin igjen.

Nåvel:

Innlegget nevnt over har fått mange kommentarer, takk så mye for det for det. Men, jeg er selvsagt ikke ferdig med å stå frem for for mannen. Rett og slett gi mannen et ansikt, eller i dette tilfellet da en rompe og en penis..

Er det noe en mann stort sett ikke vil så er det å gå til legen. Det lar vi være inntil vi blir jaget dit. Men, noen ganger må man bare, som jeg opplevde for noen år siden. Dette er kanskje den flaueste opplevelsen jeg noensinne har hatt; innlegget: En mann, En rompe, En lege! 

For halvannet år siden tok jeg så steget og lot fruen, altså rikbloggfrue, få sjansen til å slutte med hormoner etc i kroppen. Jeg bestilte time hos en snipp-snipp-doktor. Steriliseringsprosessen ble selvsagt behørig blogget om: En mann, En pung, En skalpell!

For noen år siden leste jeg en nord-norsk sak om menn og bruk av hårfjerningskrem. Det er ikke noe hemmelighet at jeg lå i fosterstilling av latter etter å ha lest den saken. I ettertid av dette så tok jeg den teksten og bokmålifiserte den: En mann og hårfjerning i intime soner!

Den siste saken jeg vil dele med dere er en skikkelig mannemann-sak. Fikse ting sjæl sak. Nuff said: Når oppvaskmaskinen ikke vil starte!!  (banna bein, denne har mange spart mye penger på)

Del, del, del, Les og del !!!

…og om du mener du har lest noe jeg har skrevet før… kanskje det var denne: Skjære unge mennesker i dagens Norge.. Jeg er like forbanna på skjøtt, skjino og skjærlighet enda jeg…

 


Jeg lovte et lite blåmerke…. Dette er låret/hofta mi for noen dager siden….
 

#sex #kropp #vagina #kjønnsleppe #pupper #rompe #penis #skalpell #hårfjerning #mann #menn #kvinne #dame #jente #SAS #Dublin