Jævlig bra Sophie Elise!!!

Håper alle topp-bloggere gjør som deg.

Jeg leser ikke så mye av hva disse rosa-outfit-sminke-silikon-mote-etc bloggerne skriver for helt ærlig så interesserer det meg midt i nedre bakre midtskill…men innimellom skrives og gjøres det noe som jeg virkelig liker.. En av de tilfellene er nå.

Sophie Elise har altså kontaktet foreldrene til mange av de som har skrevet sjikanerende stygge meldinger/kommentarer til henne. Flere av disse barna som gjør det er helt ned i 8-9 år gamle. Noen foreldre reagerer med sinne mens de fleste virker som reagerer med overraskelse og takknemlighet for å få vite hva ungene deres faktisk gjør på nett. Felles for de alle er jo at de omtrent ikke følger med i det hele tatt og tror at de har englebarn alle sammen.

Tenk om alle de utsatte topp-bloggerne kunne gjøre som Sophie Elise en gang i måneden for eksempel. Tenk om vi kunne fått has på den sjikanerende oppførselen på nett. Mobbing er mobbing uansett i hvilket medie det skjer.

Det er ikke greit å la noen slippe unna med sjikane og hets på nett…men det er ekstra ille når 8-9-10 åringer sitter og gjør dette…

Mammaer og pappaer: Hvis dere presterer å bli sur og sint for å bli gjort oppmerksom på at englebarnet deres sjikanerer, hetser og mobber på nett : Gå å skam dere!!!

#mobbing #sjikane #hets #barn #nett #nettvett

For mer lesing, klikk —> Mine Topp 10 Innlegg

Vi har ingenting å finne på….

Hvor mange av oss har ikke hørt den setningen?Jeg vet jo selvsagt at jeg kommer til å høres ut som verdens eldste fjomp her nå men det gir jeg faktisk blaffen i (som det jo heter når du er litt opp i årene) og snakker om alikevel.Barn i dag har altså veldig fort veldig lite, eller faktisk ikkenoe å finne på. Dette da selvfølgelig basert på et livstempo utelukkende sammenlignet med hvor mange ping!! de har på spillet de til enhver tid er altoppslukende opptatt med. Det skal altså ikke mer enn litt ekstra trafikk på linja så det medfører lagging før trivselsfaktoren er lik mer eller mindre null og zombiene kommer opp fra rommene sine og har ikkenoe å finne på."Gå ut da vel" sier vi.. og får et blikk som om vi akkurat har falt ned fra månen. Det å bare gå ut er tydeligvis noe som gikk av moten med tresko, cordfløyelsbukse og apachesykkelen. Umiddelbart får man jo spørsmål om å gå hvor, med hvem, gjøre hva, og da man svarer "bare gå ut og finn på noe" så ser de på deg med et blikk du ikke har sett siden hovedgruppa i Kristelig Folkeparti så forplantningsepisoden i Kroppen-serien til Trond Viggo. Det er tydeligvis vanskeligere å bare finne på noe i dag enn det var tidligere.

Å gå ut og sparke fotball er ikke lett. Å gå ut å sykle og evt lage en hinderløype er jo nær sagt en umulighet. Kanskje har EU nedlagt veto mot leken "kappe land" siden det jo innebærer bruk av kniv? Hva med klinkekulene, er de forbudt nå? Det å gå i skogen og klatre i trær er vel og kanskje i vanskeligste laget…eller kanskje forbudt?

Det verste er at alt er vår egen feil..ikke vår personlige men samfunnets.. Det er sånn det har blitt. Vi kjører hit og bringer dit. Alt er organisert og tilrettelagt i reneste Egon Olsen stil. Det finnes knapt noe rom for improvisasjon og utvikling av fantasi slik at de faktisk klarer å finne på noe bare ved å gå ut,"Gå ut" blir jo nå nærmest oppfattet som en straff.. Det samme blir jo forøvrig trege datalinjer, grønnsaker til middag samt å måtte skifte undertøy mer enn to ganger i uka..#barn #ungdom #livet #kjedelig

Skjerpings hockeytilskuere…

Det er ikke utvisning hver gang det takles!!

Hei, Jeg heter Jim Gallagher og jeg er hockeyoman….

Som aktiv ishockeyspiller på 36 året på rad kan man vel si og innrømme at det har blitt noen minutter på is og i ishaller rundt omkring i Norge i disse årene. Som en voksen spiller med erfaring fra spill i 4, 3, 2 og bittelitt 1 divisjon så er det noe som har begynt å irritere mer i mer de senere årene…nemlig det at det skrikes og bæljes på tribunen ved omtrent hver eneste takling som gjøres ute på isen..

Faen folkens… Det er ishockey.. Det er ikke bandy, kunstløp eller ballett. Ishockey er og skal være en blodtøff sport og hver eneste kamp skal være ærlig, redelig og knallhard. Det er noe eget med å bruke fysikken på den måte vi kan i ishockey.

Skriking og bæljing fra tribunen er grei når ulovligheter begås…men kom igjen da.. En klokkeren takling mot vant eller mid-ice er jo en del av spillet. At en driblefant med hue ned møter en vegg mid-ice var jo drømmen for backene.. Sånne taklinger satt jo tilogmed medspillerne og humret over nettopp pga "de tusen gangene" de har sagt det til han på trening..

Mer profesjonelle dommere pluss videogjennomgang av alle kamper i Get formål fjerne juks og idioti er er must tror jeg for norsk hockey. Det blir ikke så kult å skaffe seg en fordel i en kamp om du må sone 5 matcher senere for å sette hockeyen i et dårlig lys.

Ringerike Geriatriks – Ullensaker Flyers 14-4

Brakseier helt uten Tourettiske anfall !!

Det var onsdag. Duggfrisken var satt på kjølern for å kunne nytes i etterkant av sesongens siste kamp i veteranserien. Onsdagsmiddagen var inntatt med nøysommelighet for å gi mest mulig piff i de nærmest Johan Olav Koss spreke lårene alle spillerne på Geriatriks besitter. Energidrikken blandet og drukket for å bare toppe formen så ettertrykkelig at reklamen på vantet kom til å ha trøbbel med å henge på da spillerne suste forbi. Geriatriksspillerne var altså mer tente enn tusen tente julelys for å vise Ullensaker en gang for alle hvem som kan dette…..ja og selvfølgelig lære Teddy Tourette at man løper ikke rundt på en ishockeybane sammen med dannede veteranspillere med ukvemsord i munnen…

Men hva skjedde….. Teddy kom ikke… han var ikke med… Skuffelsen var til å ta og føle på for Geriatrikssspillerne. Hadde laget utestengt han? Hadde backmakkeren fått nok tinnitus nå? Var han hos legen for å vaske munnen? Hadde ikke laget mer vattdott igjen til å dytte i ørene under kampen så de satte han igjen på On the Run på Gardermoen? Hva var egentlig grunnen til at Herr Tourette ikke var med? Jo; Han hadde rett og slett lagt seg under kniven for en plastisk forskjønningsoperasjon i kneet…. Mange ishockeyspillere har kommet med mange drøye forklaringer for å slippe å dra på bortekamp opp igjennom tidene…men å dra å operere seg for å slippe bortematch for å kunne sitte hjemme med popcorn og brus og kose seg med Paradise Hotel…den er noe av det drøyeste….

Nuvel… det er ikke så mye å si om kampen annet enn at Ringerike Geriatriks var helt overlegne det ganske så reduserte laget Ullensaker stilte med i denne kampen. De skal ha skryt for å slite seg gjennom 2×30 minutter helt uten å bli grinete eller agressive når situasjonen var som den var. Det ble faktisk en hyggelig affære selvom sifrene ble “stygge” tilslutt. Nevnes må vel og at Tom “topptrent” Mosengen putta sitt første mål for sesongen…og når han først gjorde det så var skuddet så hardt at pucken gikk istykker, den sprakk rett og slett…..Pucken er selvfølgelig nå i Tom’s odel og eie. Hordene av tilskuere holdt seg borte denne kampen også…men noen var det jo.

Geriatriks sine 14 mål ble laget av:

1  – Ulrich fra Jacob og Jim

2  – Henning fra Lars og Steffen

3  – Lars fra Henning

4  – Jim

5  – Jim fra Per Øyvind og Ulrich

6  – Ulrich fra Jim og Jacob

7  – Henning fra Lars

8  – Jacob fra Jim og Ulrich

9  – Henning fra Sondre og Steffen

10 – Jim fra Jacob

11 – Jim fra Ulrich

12 – Tom fra Jim og Ulrich

13 – Jim fra Per Øyvind og Ulrich

14 – Jacob fra Per Øyvind

Sesongen 2015-2016 er slutt. Tabell pluss poengliste vil komme i et senere innlegg.

Takk for all hjelp til alle som har bidratt for Ringerike Geriatriks denne sesongen. Takk til Knut og Rikke Helltun som har tatt sekretariatet på eksemplarisk vis på de siste hjemmekampene. Takk til de som har åpnet kiosken og solgt kaffe. En spesiell takk til mamma som har barnevaktet når jeg har behøvd det. Takk til de som har kommet for å se på kampene våre. Takk til dommerne som har stilt opp.

Takk for i år til : Kongsberg, Gruner/Hugin, Vikings (H/L), Ullensaker Flyers, Progress Peanut Panthers, Jutul Oldtimers, Lørenskog Prostata, R.I.L Boys, Skedsmo Oldtimers og Lambertseter Flyers.

Geriatriks slutter selvsagt ikke å trene. Isen ligger jo der. Vi sees på søndag klokka 20.00

#ishockey #hockey #2hockey

ABB, en patetisk riv ruskende gal idiot!

Mer er det vel strengt tatt egentlig ikke å si om den saken.

Kald kaffe, plastikk-bestikk og Fjordlandsmiddager…. Brudd på menneskerettighetene ifølge norges største pappskalle gjennom tidene… En gourmet-middag for mange andre.. Tegn på hjerneskade at han ser på og liker Paradise Hotel…

Jeg visste ikke at man kunne skade noe man åpembart ikke har…

Hva er det neste? Ny rettsak om noen år der han vil klage på for mange røde kontra grønne epler..

Jeg skjønner at de gjør det de nå gjør.. Da blir der kanskje kun med denne gangen.. Hele fyren er jo så latterlig at muligens slår andre pr-overkåte gratisadvokater fra seg tanken på å bli blendet at blitsen rundt norgeshistoriens største og mest patetiske tosk.

Det er flott å bo i en rettsstat som Norge…men noen ganger blir det for dumt.

Ringerike Geriatriks – Ullensaker Flyers

Onsdag 16 mars klokka 20.30, Møt opp og støtt rutinen i klubben!!

Ser vi 5 rekka? Ser vi flere enn 7 tilskuere? Kommer det så mange at kafeen gidder åpne? Spenningen er stor før onsdag.

Det er på tide å wrappe up sesongen som det heter og se til å få spilt den siste matchen for Ringerike Geriatriks i årets 2 divisjon veteran. Kampen spilles altså hjemme mot Ullensaker Flyers, et lag vi faktisk har trøblet litt med til tider men har god tro på at skal kunne slås nå på onsdag. Geriatriks ligger helt i toppen i 2 divisjon veteran og kan med seier hvertfall antakeligvis spikre en medalje….det deles selvsagt ikke ut medaljer…men internt feirer vi med pokaler av den duggfriske sorten ved første anledning.

Klikker du på “denne uthevede teksten” så kan du lese referatet fra møtet på Ullensaker i November.

Så er spørsmålet… Hvem kommer fra Ullensaker? Har temperaturen gått ned etter at Panthers U14 var der og gruset Ullensaker i helgen? Har treneren (hvis han er oldboys) fått roet seg ned og kommet ut av garderoben han ble forvist til? Spiller Teddy Tourette enda? Har’n klipt seg? Har de andre putta vattdott i kjeften på’n så han tier stille? Eller har de innsett at det hjelper ikke og har putta vattdotten i øra isteden? Spørsmålene er stadig mange når det gjelder oppgjørene mellom Geriatriks og Ullensaker.

Her kan du lese om et tidligere møte : Ran på høylys dag!

Og enda ett : Geriatriks – Ullensaker “dickface” Flyers!

 

Jeg håper vi sees på onsdag !!

Slik skal Høgmo revolusjonere norsk fotball!

Vi er garantert plass i EM og VM

Dagbladet kan i dag melde at landslagssjef Høgmo har kommet opp med selveste masterplanen for norsk fotball og det norske landslag i reneste Egon Olsen stil. Planen den er faktisk så “cunning” at Baldrick fra Blackadder tar bølgen i ren overbegeistring.

Hva er så planen landslagssjef Høgmo har kommet opp med for å frelse og revolusjonere norsk fotball. Jo; Planen er så god at Norge blir en toppnasjon helt av seg selv.. Her kommer det.. Høgmos plan: Vi skal starte sesongen en uke, helst to, tidligere enn nå!

Jeg, som jo tenkte at den nye planen kanskje innebar å faktisk gå i angrep i landskamper, tok jo gruelig feil. Høgmos plan var jo så mye enklere. Men da tenker jo jeg at for å sikre landslagssuksess burde vi jo begynne sesongen 2 nyttårsdag..sånn for å gni det inn overfor resten av verden…

Drit i mengderrening med ball.. Drit i mengdetrening på teknikk.. Drit i lære å slå pasninger som treffer hverandre.. Drit i å perfeksjonere skuddteknikk.. Drit i offensiv og defensiv taktikk…

Vi begynner sesongen tidligere bare…

Når du har barn på Steinerskolen..

….og det er kram snø ute!

Det er jo så gøy å lage snømann. Barn myldrer ut (vel, de gjorde før i tiden) og lager den ene snømannen flottere enn den andre.

Mange hus og hager får snømann satt opp som ser for eksempel slik ut:

Mens andre igjen har barn som legger litt mer sjel i det når de lager snømann..og da blir gjerne resultatet noe som dette..

Mens vi…. Vi får dette…

Og dette…

Det er hyggelig med barn som tenker utenfor boksen 🙂

(2 første bildene hentet fra google)

Neida, vi skal ikke slutte å gå på ski.. Men vi skal ikke tvinges til det heller!

Med det siste snøfallet nå i mars så spretter ski-entusiastene i skolene frem igjen. Vi må ha skidag! Vi må ut på skiiiii…. Nærmest narkoman-desperate i øynene virrer de rundt og prøver frelse flest mulig til deres ski-religion med større entusiasme enn utskremte unge Jehovas-jenter på dørklokke-rundtur i nabolaget.

Hvorfor kan vi ikke bli enige om å kalle slike dager for aktivitetsdager og legge opp til en flott dag ute i flott vinternatur men da med valgfri ski-, ake- eller gåtur som aktivitet?

Det er jo blitt slik, og dette er vondt å fatte for entusiastene, at det ikke er alle som liker å gå på ski. Det er ikke slik at alle har ski. Det er ikke slik at alle vil kjøpe ski. “Men du kan bare låne” kommer det da. Joda, du kan det.. Vi gjorde det.. Og skiene gikk istykker og dermed var “bare låne” omgjort til å måtte erstatte med en tusenlapp vi ikke hadde lyst å bruke eller ville bruke på ski..

Men.. Det er jo ikke nok å låne ski osv.. Skal ungene ha noe glede av skiene så må de jo smøres..med smøring man selvsagt ikke har og dermed må ut å kjøpe. Ikke har man greie på smøring av ski heller..så risikoen for at ungen din blir gående med is i rubben eller kladder verdig skoa til Paul Stanley i Kizz på 80-tallet er ekstremt stor.

Jada, jeg vet… Det var slik i gamle dager at alle måtte kunne gå på ski. Det er ikke sånn lenger nå. Jeg har ikke hatt langrennski på beina siden jeg var 14-15 år og jeg har klart meg meget bra uten.

Dessuten: Hvem er det som er i mest aktivitet (hvis fysisk fostring er meningen)… Ett barn som aldri ellers står på ski og har mer enn nok med å stå stille oppreist…eller ett barn som aker ned en bakke og går/løper opp igjen…gang på gang på gang..

Nå er det på tide å stikke fingern i snøen og akseptere, også for skidag-ekstremistene, at det er nye tider…

Aktivitetsdag!!!!!