Gode holdninger i egen og andres hall og arena

Det trenger ikke bare være i en ishall

Norges Ishockeyforbund har lansert en video om gode holdninger og mangfold. Den er vel verdt å se. har du ikke sett den så kan du se den HER (klikkbar link)

De innbyr nå også til en konkurranse for klubbene vedrørende samme tema der klubbene kan vinne 10 000.

Jeg har lansert 12 punkter tidligere som jeg nå da drar frem i lyset igjen. De handler om holdninger og folkeskikk rett og slett. De kan brukes på alle idrettsarenaer tenker nå jeg.

 

1,  Husk at du ikke er alene i din egen stue!

2,  Husk at det er barn som kan høre deg!

3,  Husk at du er tilstede for å heie frem ditt lag!

4,  Husk at begge lag gjør så godt de kan!

5,  Husk at dommere gjør så godt de kan!

6,  Husk at rasisme er forbudt!

7,  Husk at ditt barn vil se og høre deg på tribunen!

8,  Husk hva du selv vil tenke om noen buer på ditt barn!

9,  Husk at hetsing, og mobbing fra tribune er uønsket!

10,  Husk at å la være å klappe for motstander er mer enn nok!

11,  Husk at dette er idrett, det skal være gøy!

…og

12,  Husk hvor utgangsdøra er om du ikke kan huske de 11 første punktene!

Værsågod fra meg 🙂

snap: Jimbo-33

 

Norge behandler voksne som viljeløse små barn på vinmonopolet

Grensen for overformynderi er vel nådd?

Det er ingen hemmelighet at jeg synes norges alkoholbestemmelser er hinsides fornuftig av en del grunner. I tillegg; Norge forsøker å bruke tvang og kostnad som en del av politikken for å holde konsumet nede, noe som jo har virket veldig bra… eller ikke…

Argumentene alle har hørt før er jo kjente nok de, men de kan jo ikke gjentas for ofte, for makan til nedlatende holdninger til voksne individer vi har her i Norge mht alkohol og bestemmelser rundt det tror jeg knapt finnes noe annet sted. (jeg tar sikkert feil akkurat der, men pyttsann)

-Hvorfor i all verden skal ikke øl kunne selges i butikkens åpningstid? Hva i all verden er logikken i denne bestemmelsen?

-Hva er logikken i at man som voksen/myndig 18-åring kan gå på polet og kjøpe kassevis med vin på en lørdag…men prøver du kjøpe en flaske brennevin er det farlig for deg?

Men;

Hvor enn dustete disse eksisterende reglene er, så har altså Helsedirektoratet “toppet heile driden” i disse dager. Jeg liker Vinmonopolet jeg. Jada, jeg synes butikker godt kan selge “vanlige” vintyper etc.. men det er på polet du får ekspertisen. Det er på polet du kan snakke med ansatte som kan og vet mye om hva de har, og hva som passer til hva.

Saken;

Helsedirektoratet har altså bestemt at det skal ikke være lov å ha en merkelapp på polhylla som sier “Nyhet” da dette er et salgsfremmende tiltak…

Er det mulig?

Dette er da for fanden meg bare en opplysning om at det er en nyhet. Den står ikke ute på gata i svært neonskilt og blinker med teksten  “vi har en ny type rødvin, kom inn og kjøp”. Det står bare et lite papirskilt der flaska står i hylla som informerer om at det er en nyhet. Noe som gjør at den som ALLEREDE ER INNE PÅ POLET blir informert om at den og den flaska er ny i sortimentet.

Dette er ikke alkoholreklame, som forsåvidt er greit ikke er lov.

Det er en opplysning.

Hvor dumme tror Helsedirektoratet og norges politikere at vi er?

Det finnes mange i norges land som liker å bruke tid på Vinmonopolet. Lese på etiketter. Finne viner som passer til den og den matretten. De leser anmeldelser av viner i aviser etc og kjøper ut ifra dette. Dessverre ser det ut til at norges politikere og Helsedirektoratet tror at alle er drankere og viljeløse små barn som ikke tåler å lese at en rødvin er ny i sortimentet når de har tatt seg en tur innom polet.

 

Nåvel…

Etter denne poengteringen fra Helsedirektoratet ser jeg for meg denne samtalen på polet:

Kunde spør ansatt: Hei, jeg skal ha biffmiddag i kveld, og så lurer jeg på denne rødvinen her. Er den ny?

Ansatt: Øhhhhhhh……..

 

Hva med litt NAV-skam politikere?

Hva med å for eksempel for en gangs skyld ikke tenke på prosentandel velgere men heller tenke på de til nå anslåtte 80 personer som har blitt feilaktig dømt fordi Stortinget, domstolene og forvaltningen har tolket EØS-regelverket feil?

Man tror nå at reglene har vært tolket feil siden 2012 og lurer på om det sogar er blitt gjort feil helt siden 1994.

Politikere er jo ikke politikere om det ikke i ettertid av dette har fremkommet masse svada, beskyldninger hit og dit, krav om handling, krav om gransking, krav om “ta ansvar og gå”, etc. Det nedsettes et granskingsutvalg som skal se på hvem som har gjort feil etc… Det er nå greit nok, det er sånn politikere gjør. Nå skal det brukes masse penger på å finne ut akkurat hvem som har ansvaret.

Jeg for min del tenker at kanskje kunne politikerne, domstolene og forvaltningen nå ta et kollektivt ansvar for det justismord de har begått mot norske borgere.

Først og fremst må de innrømme uten svada og bortforklaringsprat at “jo, her har vi driti oss skikkelig ut”. Dette er så enkelt som at her har dere ikke engang skjønt reglene selv, og så straffer dere folk som heller ikke har skjønt de samme reglene. Når det så også viser seg at temaet har blitt varslet ved flere anledninger bør alle, absolutt alle i Storting, domstoler og byråkratiet legge seg flate og bare beklage.

 

Hvilke politiske partier har vært med på dette da?

1990-1996 Arbeiderpartiet v/Brundtland

1996-1997 Arbeiderpartiet v/Jagland

1997-2000 Krf, Sp og V v/Bondevik

2000-2001 Arbeiderpartiet v/Stoltenberg

2001-2005 Krf, H og V v/Bondevik

2005-2013 Ap, Sv og Sp v/Stoltenberg

2013- nå   H, Frp, V og Krf v/Solberg

 

Tar man utgangspunkt i at eksperter har rett i at det er tolket feil siden 1994 så har altså alle disse partiene hatt mulighet til å finne ut av dette, forstå dette, gjøre noe med dette. Men det har de ikke.

Nav-ledelsen har blitt varslet flere ganger og ikke gjort noe med det antakeligvis på ren arroganse.

Politikere har blitt varslet men ikke gjort noe.

De fremste i linjen for kritikk mot regjeringen og sittende minister er Moxnes og Lysbakken. Begge snakker hardt om mistillit og at minister må gå av. Moxnes som leder Rødt kan forsåvidt gjøre dette uten å se seg tilbake. Rødt har ikke vært med å bestemme noe som helst så det er nå greit nok. Men, Lysbakken og SV satt i regjering i 8 år. Lysbakken bør egentlig holde helt kjeft om mistillit etc da han selv har vært en del av diverse justismord som regjeringen i de 8 årene må holdes ansvarlige for.

Plasser ansvar der det hører hjemme.

Skulle det vise seg at noen i 1996 ble dømt bør de få oppreisning av dagens regjering og en beklagelse fra de som var ansvarlige den gang.

Skulle det vise seg at noen ble dømt i 2008 ville det vært en sann glede å se Audun Lysbakken stå i media og si unnskyld på vegne av SV.

Nok ansvarsfraskrivelse nå politikere.

Mer Skam..

 

Frp med Up Yours til Venstre, Krf, Rødt og Sv

Lillemor ville ikke leke med Tuppen lengre og vips er Frp ute av regjering

Og med det samme begynner alle miniputt-partiene, spesielt Venstre og Krf, som har fått gjennomslag for håpløse saker på grunn av sin støtte til regjering å skjelve i sine politiske underbukser.. dvs de holdt egentlig regjeringen som gissel inntil de fikk gjennomslag for sine hjertesaker.

Du må ha vært en wannabe-struts om du ikke har fått med deg at Frp over tid har svelget kameler på størrelse med overvektige neshorn, men at det berømmelige begeret rant over da regjeringen hentet hjem IS-kvinnen med barn. Frp velger da det eneste innbarka Frp-velgere har sagt lenge; “Vi vil ikke være med på dette lengre, gå ut av regjering”.

Det skjedde nå.

Det tok vel omtrent 12 og et halvt minutt etter offentliggjøringen før Frp kunngjorde at “joda, vi var i regjering og det er endel saker vi fortsatt vil kjempe for, men feks Krf kan bare drite i det vetoet de fikk trumfet igjennom mht kropp etc.”.

I timene etter pressekonferansen måtte Lysbakken hjem og slifte boxer fem ganger fordi han rett og slett hadde orgasmiske timer på twitter. Moxnes ikke fullt så entusiastisk men jeg tror han måtte tørke litt han også. Men Moxnes var som vanlig mer opptatt av å sutre om at det finnes millionærer i Norge enn å egentlig bry seg om denne saken.

 

Hva skjer videre?

Jeg tipper at alt Krf fikk stoppet med sitt veto vil bli reversert ihht Frp’s handlingsprogram. Krf har vetoet inn et kristent livssyn i politikken som skal gjelde alle som ikke er kristne også. Jeg har ikke noe imot kristne personer… men det har ikke noe i politikken å gjøre.

Lysbakken og Moxnes fortsetter nok sine populist-liv på twitter og i riksmedia. Støre fortsetter sitt tåkefyrste-liv som leder for arrogansepartiet med hjelp av Tadjik som tror hun er messias i politikken. Mdg fortsetter sin dommedagsprofesi-politikk som vil ta livet av Norge på ett år om de kommer til makten.

Krf snakker allerede om å hente inn igjen glad-kristen-humorist-politikeren Hareide for å få litt fart i partiet igjen. Ropstad som jo har gått etter kvinners rettigheter som løpegutt for bibelbelte-entusiaster er like karismatisk som en melkekartong. Kvinner har vært redde: Kommer abortsaken totalt på bordet igjen? Har Ropstad allerede klar en nemd med bibelbelte-kompiser som skal være gud og jesus i en nemd slik vi hadde i gamle dager? Sitter de allerede klare med hvite frakker, pipe og en masse fordømmelse?

Det er lett å huske at i et intervju med Fredrik Solvang på Nrk så svarte Ropstad mer ullent enn nyplukka bomull da Solvang forgjeves forsøkte å få Ropstad til å svare på utsagnet “jeg vil løfte frem ekteskapet i mitt arbeid for barna”, og om dette da ville bli løftet frem med noen negativ påvirkning på andre konstellasjoner enn mann-kvinne.

Det tok altså Ropstad en dag, 1 dag, å bli en total svada og tåkeprater. Den ærlige kristne mannen snakket beint frem mer tåkete enn Støre på sitt verste; “jeg er valgt inn som barne-og familieminister og skal jobbe for barnas beste” satt han altså og sa på tv, om og om igjen, når alle, absolutt alle, vet at mannen ikke har noe til overs for homofile, lesbiske eller andre som fraviker den oppleste og vedtatte kristne oppfattelsen av hva som er riktig.

Det da å tro at mannen og hans håndplukkede halleluja-team på stortinget ville likestille mann-kvinne med mann-mann og kvinne-kvinne er som å tro på julenissen, påskeharen, tann-feen, gud og jesus på en gang.

Alle disse greiene tror og håper jeg nå den nye politiske situasjonen tar hånd om.

 

Jeg klarer heller ikke la være å tenke at det i de indre gemakker i Frp nå summer av

“fy f***, nå skal vi lage helvete for alle de små miniputt-partiene som har jobba mot oss konstant”..

“Nå blir det hevn”…

 

Ringeriksbanen; Hva var det jeg sa…

Ringeriksbanen kan ikke bli ferdig til 2028.. Dette forteller prosjektdirektøren.

Dagens regjerning vil at det skal bygges billigere.

Hva var det jeg sa?

Oppstart skulle vært i 2019, så ble den utsatt til 2021, med påfølgende krangling om det skulle stå oppstart 2020 eller 2021. De ble enige om 2021. Men, hvem er det som ble enige, jo det var politikerne. Det var ikke fagfolkene. Det var ikke Jernbaneverket. Det var ikke Bane Nor. De sistnevnte har hele tiden holdt igjen og sagt at det politikerne prøver å bløffe til seg velgere med (mine ord) ikke er gjennomførbart med hensyn til finansering og fremdrift.

Dette mine damer og herrer er altså forklaringen på 90% av alle “politikerne holder ikke det de lover” situasjoner vi leser om i media. Politikerne kan love mer eller mindre hva de vil, men da realiteter slår inn, da fagfolk kommer på banen så hjelper det ikke hva en tidligere budeie fra Ytre Sauda står og lover på vegne av Senterpartiet eller hva en kontorrotte med blådress uteksaminert fra BI lover på vegne av Høyre. Det er fagfolkene som slår i hjel og/eller bremser de beste intensjoner i tillegg til at en 3-4-parti regjering selvsagt må inngå kompromisser segimellom.

Hva tenker jeg så om fremtiden?

Vel, i 2021 er det nytt stortingsvalg. Dette er dessverre også mer eller mindre samtidig som ny nasjonal transportplan skal opp til behandling. Jeg er stygt redd for at om ikke bygging av Ringeriksbanen er i gang da det stortingsvalget er ferdig så blir hele prosjektet lagt i en skuff i påvente av ny nasjonal transportplan. Fortsetter dagens regjering så kan vi ha et ørlite håp om oppstart innen 8 år etter dette valget…blir det skifte til Rød-Grønn så tror jeg dessverre at Ringeriksbanen blir en saga blott. IGJEN!

Skulle det bli slik at en rød-grønn regjering i 2021 blir avhengig av MDG/Rødt så tror jeg hipsterne fra Grünerløkka setter en stopp for all pengebruk uttafor Ring1 med mindre det er tvingene nødvendig for importen av latte-smatte-datte-kaffe med en dæsj med melk i.

Jeg er ikke overrasket over dagens melding. Jeg tror det egentlig er mest bull fra ende til annen dette med innsparing fra dagens kostnadsramme på 34 milliarder, for overskridelser i statens navn har da aldri vært noe problem. Jeg er redd for at det er sterke lobbyvirksomheter ute å går her for å forfordele andre jernbaneprosjekter, som virker, fordi ringeriksregionen bare surrer og krangler om fugle- mark- bille- og froskebestander der vei og bane skal gå i friluft.

Vil vi ha mer miljøvennlig transport og et togtilbud som faktisk er interessant å benytte seg av så må politikere SAMMEN med fagfolkene nå få fingen ut av nesa eller verre steder og få dette startet.. hvis ikke tror jeg målsettingen min om å bruke Ringeriksbanen til Oslo som pensjonist ryker.

Den statlige reguleringsplanen blir jo da følgelig ikke vedtatt fordi det handler om å spare mer penger..

Det er synd vi på Ringerike ikke har en regjeringspolitiker som pendler..

Just sayin…

#ringeriksbanen #jernbane #Ringerike #Hønefoss #tog

Altfor milde straffer for voldtekter og misbruk av barn

Jeg skjønner ikke logikken i straff for noe av det verste man kan gjøre.

En av de tingene som forundrer meg i dagens Norge er straffeutmålingen i forskjellige typer av kriminalitet. Jeg tror ikke jeg er den eneste heller.

Jeg ser med undring på vinningskriminelle som dømmes til 2-3 mnd fengsel for oppsamlet 70 lovbrudd, mens andre lovlydige borgere som driter seg ut bak rattet dømmes til 1 mnd første gang de gjør noe galt. I mitt hode burde hvert av de 70 lovbruddene gis sin straff og så legge sammen til slutt, ingen rabatt.

Jeg ser folk som prøver snyte staten for penger og dømmes som om de har tatt livet av hele toll- og avgiftsdepartementet. Ingen mildhet vises fra Norge ved økonomisk krøll, da skal du tas. (med mindre du har sittet på Stortinget da.. da har du ikke forstått reglene).

Jeg ser folk som dømmes for vold og drap. De får sine fengselsstraffer. Det er nå greit nok. Voldsdommer er for lave de også i mine øyne, men de får nå hvert fall sin straff.

Men:

Så kommer vi til det som er komplett uforståelig for meg og mange.

Straff for voldtekt og straff for misbruk av barn.

Jeg skrev i går denne saken: KLIKK HER som omhandler en 32 åring som blant annet utførte overgrep på en baby, noe som var planlagt allerede før fødselen var gjort.

Han ble altså dømt til forvaring i 9 år med minstetid på 6 år.

Den mest “berømte” voldtektsmann i Norge er Julio Kopseng som som ble dømt til 21 års forvaring, med minstetid på 10 år, for voldtekt av et sted rundt 20 kvinner. Kvinner han dopet ned for å kunne voldta.

Det finnes noe som heter Barnas Trygghet som jobber med å avsløre pedofile som snakker med barn på nett og som forsøker å få istand treff formål misbruk. De forteller at de faktisk har tatt samme person om igjen, med ikke så lang tid imellom. Noe som forteller hvert fall meg at straff for dette er altfor lav.

Vi har altså en som har dopet ned og voldtatt kvinner, fått norges strengeste straff, 21 års forvaring med minstetid 10 år, og sannsynligheten for at han kommer ut ansees som svært liten.

Så har vi en som har misbrukt et spedbarn på det groveste. Han og flere misbrukte et 3 mnd gammelt spedbarn på det groveste. Planlagt ødeleggelse av liv. De fant også filmer og bilder som bare underbygger et sinn så sykt at det er nesten ikke til å fatte. Han fikk 9 år med minstetid på 6.. og skal altså nå kanskje prøveløslates…??? mot fagfolks anbefaling?

Nei:

I mine øyne er de som voldtar sjuke i hue, og bør sitte lenge inne.

De som misbruker og voldtar barn.. de er enda sjukere i hue og bør bare bli sittende.

Sorry, men i disse sakene har jeg ingen tro på den norske rehabiliteringstanken.

 

 

Er det mulig å lære seg rundkjøringer snart!!

Det handler om “inner’n” og “ytter’n”… 

Nesten daglig, ja jeg kjører bil hver dag fordi jeg må, opplever jeg biler med sine sjåfører som skaper nær-kollisjonsopplevelser i rundkjøringen ved Hvervenkastet i Hønefoss. Når det er sagt: Jeg er overbevist om at ganske mange kan ta dette innlegget, slette Hvervenkastet og fylle inn eget stedsnavn, og så er det gangbart over nær sagt hele Norge.

Det er så mye sinnsvak kjøring i rundkjøringer at det er et mirakel at det ikke smeller mer enn det gjør. Akkurat det er jeg overbevist om at skyldes at alle som kan rundkjøring vet, og dermed er hyperårvåkne for sjåførene som bare kjører.

 

Blinklys!

Du skal blinke ut av rundkjøring. Blinklys settes på når du har passert siste avkjørsel før din egen avkjøring kommer. Så i første eksempel under her slår du på blinken til høyre etter du har passert avkjørsel mot forretningene om du skal til sykehuset/Gjestegården. Kommer du fra Hønefoss og skal opp bak sykehuset så er det lov å ligge innerst og blinke venstre når du kommer til rundkjøringen, men du må da flippe hendelen opp og blinke høyre når du har passert andre avkjørsel fordi du skal ut den tredje.

 

Oppfordring til Ringerike Kommune:

Sett opp kjøremønsterskilt ved alle 4 innganger til rundkjøringen. Vær så snill.

 

Her kommer du fra Hønefoss sentrum. Her skal du legge deg ytterst om du skal til Oslo/forretningene/legekontorene eller om du skal til Gjestegården/Sykehuset (dvs rett frem). Skal du opp bak sykehuset eller ned igjen til sentrum fordi du er råner eller bare glemte handle på Eikli..ja da skal du ligge innerst.

Det er altså ikke lov å skeine tvers over krysset

 

På dette bildet kommer du altså fra Oslo/sykehuset. Skal du opp bak sykehuset eller ned til sentrum skal du ligge ytterst. Skal du til Oslo(igjen) eller forretningene ja da skal du ligge innerst. Husk at det er fletting på vei ned mot sentrum, noe som tilsier at om det ligger en bil “på indre bane” og du skal til sentrum så kan du kjøre på yttern.

Det er altså ikke lov å skeine tvers over krysset

 

Her kommer du fra forretningene/legekontorene/Monserud. Skal du til sykehuset/Gjestegården/opp bak sykehuset, ja da skal du ligge ytterst. Skal du til sentrum eller tilbake der du kom fra, ja da skal du ligge innerst.

Det er altså ikke lov å skeine tvers over krysset

 

På dette siste bildet kommer du fra bak sykehuset/pendlerparkeringen. Skal du til sentrum eller forretningene/Oslo/legekontorene så skal du ligge ytterst. Skal du til sykehuset/Gjestegården eller hjem igjen fordi du glemte lommeboka eller vil sjekke om elskerinna til gubben sneik seg inn da du dro… ja da skal du ligge innerst.

Det er altså ikke lov å skeine tvers over krysset

 

Mye skam i Norge.. men ikke for voldtekt av barn tydeligvis

Det er ikke måte på hva slags skam vi i Norge skal føle i hverdagen.

Vi skal skamme oss over å kjøre bil selv om vi er helt avhengig av å bruke bilen for å nå barnehage/skole før egen jobb og vise versa på ettermiddagen.

Vi skal skamme oss konstant over å fly.. i jobb eller på en etterlengtet ferietur.

Vi skal skamme oss konstant over å spise kjøtt

Vi skal skamme oss konstant over landet vårt som henter opp olje

Vi skal skamme oss over nær sagt alt de grønne hipsterne ikke trenger i hverdagen.

Kort sagt skal vi skamme oss for det meste

Men;

Man skal tydeligvis ikke skamme seg veldig lenge over å voldta/utnytte barn seksuelt

 

I 2013 ble en 26-åring (han er altså nå 32) dømt til 9 års forvaring, med en minstetid på 6 år, i en av de groveste overgrepssaker noensinne her til lands. Nå skal han prøveløslates, selv om fagfolk er sterkt imot, men norsk rettsvesen mener noe annet.

Det startet med en jente på 12 som var savnet. Politiet sjekket pc’n hennes og oppdaget noe som til slutt gjorde at de avslørte et overgrepsnettverk. Det ble blant annet funnet film av en voksen mann ha oralsex med et spedbarn. Et kjærestepar ble dømt for å ha utsatt sine egne spedbarn for overgrep samt invitere andre til å gjøre det samme mens det ble filmet.

32-åringen ble dømt for voldtekt, seksuell omgang, av/med en 3 mnd, 3 MÅNEDER gammel babyjente. Voldtekt på en særlig krenkende måte og med forsett – en voldtekt planlagt allerede før jenta var født. Han ble også dømt for besittelse av 486 filmer og 6461 bilder som viser grove seksuelle overgrep mot barn.

 

Ærlig talt Norge:

Selv om minstetiden på 6 år var ferdig i august skal vi da for svarte ikke han denne figuren ut igjen i samfunnet. Han er tydeligvis like gæren i hue som ABB og skal og kan ikke slippes ut med mindre man har kastrert fyren. Norsk rettsvesen bruker psykologer og psykiatere andre for å se om han er på rehabiliteringens vei, formål slippe han ut igjen. De sakkyndige sier, og jeg siterer:

“Hans evne til å skjule sine avvikende seksuelle interesser og dyssosiale handlinger, og både fremstå og fungere tilnærmet normalt i samfunnet, er veldig bekymringsverdig”.

Og fortsatt vil norsk rettsvesen slippe han ut???

Dommerne var ikke enige. Satsadvokaten har ikke anket.

“siden han får oppfølging/behandling når han kommer ut vil han ha noen å snakke med om han får det vanskelig med seg selv” står det i dommen.

Ja, han kan sikkert ringe noen da.. og komme til sentralbordet.. slik ofrene for Nav-skandalen gjorde når de ringte telefonnummeret de fikk oppgitt.

“Han har sittet i 6 år. Flertallet av dommerne finner det sannsynlig at fengselsoppholdet har hatt en preventiv effekt på han” står det også.

Vel

KISS MY ASS

6 år.. Er det noen som skal skamme seg i dette landet så er det Norge og rettsvesenet. 6 små år for å ødelegge alle de ungene. 6 små år for å stappe pi**** i en 3 mnd gammel jentebaby.. Fy F***

“Brudd på vilkår for prøveløslatelse vil trolig, TROLIG, føre til at han blir satt i forvaring igjen”….. ????

Som pappa og menneske er det noe fundamentalt galt med hele denne saken.

 

Jeg mener:

Denne mannen skulle aldri noensinne få satt sine ben ut i samfunnet igjen. Han er dømt for så vanvittige greier at det nesten er umulig å forstå. De planla voldtekter av ufødte barn. Her er det ikke snakk om noe fylla-greier eller noe sånt. De planla å ødelegge mennesker fra fødsel av. På samme måte som ABB fortjener ikke denne mannen og hans likesinnede å komme ut. Hvorfor skal de det?

 

Er det noen som skal skamme seg i Norge i dag så er det de som bidrar til denne prøveløslatelsen. De som setter et menneske så blottet for normale følelser ut igjen i et samfunn. Det hjelper altså ikke at noen dommere tenker at “men han har jo sittet inne i 6 år og tenkt grundig over hva han har gjort”… Dette handler altså ikke om et drap gjort i affekt, eller en påkjørsel der man har blitt dømt for uaktsomt drap. Dette handler om systematisk planlegging av overgrep på babyer. Fy F***

 

Norsk rettsvesen: Dere er normalt bra, men i denne saken (og lignende om det finnes eller kommer flere):

SKAM DERE!!!

 

 

Kryss planlagt med ræva føre: Kiss & Ride på Eikli

Planleggeren av dette krysset… gå på nytt kurs.

Dette er da området Ringerike Kommune slår seg på brystet og retter opp ryggen hver gang det snakkes om. Men, det må være lov å spørre om planlegger av dette krysset, dette området noensinne har forsøkt å sette seg inn i hvordan hjernen til ungdommer fungerer.

Tanken på denne er i og for seg veldig bra.

Kiss & Ride løsningen fungerer veldig bra for barneskole-elevene som hopper av inne i rundingen og kan gå på fortau hele vei ned til skolen (ut venstre billedkant for dere som ikke er kjent) uten å krysse vei.

Bussen stopper ved det blå merket og ut der tyter det hovedsakelig av elever som skal til den videregående skolen i nedre del av bildet (altså over parkeringen).

De røde strekene markerer da buss og bilers bevegelser hver morgen i dette området. I tillegg kommer da bilene til de som jobber nede på området, samt alle bilene til de som nå bor der nede som skal ut av området på jobb.

Tallene 1 & 2 markerer de eneste forgjengerovergangene for elevene som skal til den videregående skolen.

Den blå sirkelen markerer hvor veldig mange av de elevene faktisk krysser veien.

Du skjønner det kjære planlegger av dette krysset:

Ungdommer flest går ikke rundt.

De krysser korteste vei.

Så.. bra planlagt…

not…

Ps! Gleder meg til dere legger ned Hønefoss Skole og enda flere biler etc skal inn i dette greiene her…

 

Februarkalenderen til Erna Solberg

Som ved et under har jeg faktisk kommet over februarkalenderen til Erna Solberg

 

03 februar: Offentliggjøring av tilbakehenting av norsk/syrisk is-kvinne m/barn

04 februar: Møte med Siv Jensen vedrørende krav fra FRP

05 februar: Møte med FRP’s stortingsgruppe vedrørende FRP ut av regjering

06 februar: Forsoningsmiddag med Siv Jensen og Christian Tybring Gjedde

07 februar: Kongen i statsråd

Helg

10 februar: Offentliggjøring av ny bompengefinansiert vei i Aust Agder

11 februar: Møte med Siv Jensen vedrørende krav fra FRP

12 februar: Møte med FRP’s stortingsgruppe vedrørende FRP ut av regjering

13 februar: Forsoningsmiddag med Siv Jensen og Jon Georg Dale

14 februar: Kongen i statsråd

 

17 februar: Offentliggjøring av økt avgift på alkohol og tobakk

18 februar: Møte med Siv Jensen vedrørende krav fra FRP

19 februar: Møte med FRP’s stortingsgruppe vedrørende FRP ut av regjering

20 februar: Forsoningsmiddag med Siv Jensen og Sylvi Listhaug

21 februar: Kongen i statsråd

 

24 februar: Offentliggjøring av økt kvote mottak flyktinger

25 februar: Møte med Siv Jensen vedrørende krav fra FRP

26 februar: Møte med FRP’s stortingsgruppe vedrørende FRP ut av regjering

27 februar: Forsoningsmiddag med Siv Jensen og Carl I Hagen

28 februar: Kongen i statsråd

 

 

snap: Jimbo-33