Vi dreit i kjøttkakene !

Det blir heller årets første…

Det blir middag så langt fra vegansk/vegetariansk som det går an å komme. Her skal det gnafles og gnages på det deiligste pinnekjøtt du kan tenke deg. Årets første er jo alltid det.

Selvsagt skal vi ha poteter og kålabi-stappe og.

Nå skal det sies at planen egentlig var kjøttkaker etc denne søndagen men siden guttelarven og jeg tilfeldigvis gikk forbi stativet med pinnekjøtt i går så kan man trygt si at der og da bestemte vi oss for å drite i kjøttkakene og heller gå for årets første (av mange) middager med pinnekjøtt.

Nå skal det sies at dette pinnekjøttet må komme fra håndforede dyr fra en seter der budeiene går med Gucci og Prada samt at bonden håndføner hvert eneste dyr hver kveld ved leggetid. Det kan også heves over enhver tvil at hvert eneste dyr har egen fysioterapeut som tøyer og bøyer på muskler og ledd. Det å betale 400-ish for en pakke pinnekjøtt er i drøyeste laget men måtte bare gjøres.

Nå skal det bare putres noen timer før tenna skal begraves i det deiligste kjøtt og diggeste kålabistappa man kan tenke seg.

God middag.

#pinnekjøtt #middag

Verden er egentlig blitt skvær gæren.

..med USA-sirkuset på topp!

Det er lørdag morgen, vel rettere sagt lørdag formiddag nå siden yngstemann i husholdningen synes morgen er 06.52 eller lignende. Kaffen smaker godt selvom det er sjuende koppen og magen begynner brumle faretruende høyt. Frokost er inntatt i form av brødskiver med enkelt pålegg. Dagen kan begynne.

Det er på slike litt late formiddager at jeg ofte blir sittende å tenke litt over tingenes tilstand. Jeg tenker på min egen lille familie, på jobben, på tilværelsen, på hockey (selvsagt) og på hva som foregår i den lille og store verdenen utenfor utgangsdøra.

Det er vel spesielt en ting som fortjener hoderisting og himling med øynene om dagen, og det er valget i USA. Det er rett og slett et show med spesielt en sirkusklovn og hans no-brain-followers.. At Donald T er en komplett idiot er en understatement, men hvor stutte i hodet hans følgere er er nesten komplett umulig å forstå.

Donald T står for det meste av det som er galt. Han er en mannssjåvinist. Han er en gris. Han er for krig. Han er for rasisme. Han er for våpen. Han er for dødsstraff…men han er mot abort…

….så da velger massevis av kristne amerikanere som jo mener at abort er mord å stemme på han istedenfor Hillary..som er for at kvinner skal bestemme over egen kropp.

How fucking stupid can you americans get? You are electing a male pig. You are electing a man who's pro guns, war, racism and the death penalty. You are doing this because he is against abortion….which Hillary is not. You do this because you think abortion is murder.. Read again what your man is for…. But the question the rest og the world asks is: Do you really want a clown for president?

Når alt dette er sagt så synes jeg i bunn og grunn at hele den amerikanske valgkampen er en patetisk sørgelig greie. Det handler mest om drittslenging og lite om politikk. Det handler hvert fall lite om egen politikk. Jeg håper norske lokal- og rikspolitikere en gang for alle lærer at det skal handle om egne ting og ikke om hvor dårlig alle andres er.

Til slutt: Jeg håper snart sirkuset stopper der borte og at en eller annen blir president, bare ikke Donalt T.

Forøvrig: Mine Topp16 anbefalinger, bare klikk denne link

#usa #valg #Trump #Donald #americans #abort #abortion #kristne #christians #election #Hillary #Clinton #sirkus #cirkus #gun #guns #war #racism #pig #death

16 blogginnlegg alle verdige en Pulitzerpris, minst!

Vixen Awards og Blogawards…Stadig overses denne denne bloggen hva gjelder priser og invitasjoner. Stadig leses nyheter om Pappahjerte, Sophie Elise. Idawulff, Anette Marie og alle de andres deltakelse på den ene etter den andre eventen. men, er jeg der, niks! Så da er det til å skape noe mer da..noe som fenger…annet enn å skrive #sex #pupper #kropp #lepper #sminke i hashtaglista for å generere klikk og lesere…

Men, det orker jeg ikke akkurat i dag… så jeg gjør følgende istedet:

I bakvendtland der alt går an heter det i en sang. Det er nesten så jeg tror jeg la meg en gang for noen få år siden og våknet opp igjen med en hjerne bytta ut med bizarro-Jim som har levd i bakvendtland hele livet. For, når du leser dette innlegget : “Jeg…jeg ble vurdert!” så er det nesten ikke til å tro at det, riktignok ganske så mange år senere, skulle vise seg mulig å skape lesbar og til tider nytbar tekst med fingrene som henger fast i hendene og armene til han med det hodet.

Dette innlegge får også bli et sånt innlegg jeg henger på på slutten av mange andre innlegg. Som alltid er det lov å like, hate, dele, etc de innlegg du måtte like. Dette er jo bare en brøkdel av innlegg jeg har fått ut av hodet de årene jeg har drevet på. feel free til å vandre rundt og lese kritiske, gode, seriøse og humoristiske tanker rundt hockey og idrett generelt også.

Nåvel, her kommer et et utdrag av innlegg jeg har skrevet. Det er bare å klikke i vei:

Oppdra ungen din selv, treneren har ikke tid!

VM i vagina!

Skjære unge mennesker i dagens Norge..

En mann og hårfjerning i intime soner!

6 ting menn absolutt ikke skal drive med nakne!

Skamløse bursdagsforeldre.

En mann, en rumpe, en lege…

Haha Oslo, dere får dritten dere stemte for…

Rulletrappterrorister!

Når oppvaskmaskinen ikke vil starte!

Kinobøller

Tigger-bløff?

En mann, en pung, en skalpekk…Sterilisering!

Å gruglede seg til tur, Steinerskoletur del 1

Luskende huggorm, trampende mygg og flott norsk natur, Steinerskoletur del 2

Det var det. det finnes som sagt tidligere mye mer å meske seg med om du skulle ønske det. Det er bare å trykke i menyen og lete seg frem til det man måtte ønske å lese. Det finnes jo mange excellente matblogg-innlegg ala denne : Jims matblogg, Pizza!

#blog #blogg #pulitzer #sex #naken #sterilisering #kvise #flau #Oslo #oppdra #oppdragelse #vagina #oppvask #oppvaskmaskin #bursdag #invitasjoner #kino #Steinerskolen #Veet #hårfjerning #toppblogger #

 

Jada VG, Dagbladet og Nettavisen: Vi vet: Snøen kommer!

Nå må det for svarte være nok med disse duste-varslene om at det kommer snø!

Det er november. Det er kaldere ute. Det regner. Det betyr at vi har skikkelig høstvær. Det betyr også at om du ikke har levd innendørs hele livet med gardinene trukket for vinduene så vil det på et eller annet tidspunkt snø. Dette trenger vi vel ikke noe avis-varsel for. Dette skjer hvert eneste forbanna år. Det eneste dere oppnår med disse varslene er jo at folk kjører med piggdekk bare de skal opp i høyden tilsvarende Himmelbjerget.

Les: Fare, fare, det kan komme 10cm snø!

Skulle det være noen som tror at det er et Colombiansk narkofly som har eksplodert og at det regner kokain så er det bare å snorte ei stripe og oppleve brain-freezes verre enn når du slurper i deg siste resten av en slush før bussen skal gå. Det er heller ikke flass fra fallskjermhoppere om noen skulle tro det.

Les: Der kom det hvite gullet!

Snø kommer hvert eneste år. Det blir glatt. Biler kræsjer og gamlinger knekker lårhalsen. Trailere står fast, biler seiler av veien, 114 biler kjedekolliderer på E6 samt alle blir sure på han gammel’n som står opp 04.30 hver lørdags- og søndagsmorgen for å skrape asfalten for 1 millimeter nattesnø. Dette er ikke noe nytt. Når i svarte forandret nordmenn seg fra å være klar over at det i vintermånedene november, desember, januar, februar og litt mars ligger noe hvitt og glatt på bakken. Har vi blitt såforbanna tette i pappen at vi snart begynner å klage på at det er snø i rulleskiløypa?

Om jeg skulle kunne be alle bilførere om noe; Vær så snill å ta det med ro på veien til fjells i vinter. Vi som bor på Ringerike har ikke behov for enda flere ganger å miste folk vi er glade i bare fordi DU vil 20 minutter tidligere frem til den allerede ferdig oppvarmede luksushytta på Golsfjellet. Kjør som folk og ta det med ro.

Les: Dødsveien Oslo – Hønefoss

Det skal forøvrig bli morsomt å igjen oppleve alle de folka som er dødsens imot søndagsåpne butikker, dvs at noen skal måtte jobbe på søndager, igjen står på barrikadene og skriker seg hese på at snømåkerne er for seint ute med måking på søndags morgen.

Nåvel…. 1 mars ser vi lyset i enden av tunellen igjen…

Les: Endelig er vinteren slutt!

Ps! apropos tuneller: Hva er det som gjør at mange, og da mener jeg mange, bilførere ligger i 85km/t idet de kjører inn i tunellen, legger så farten ned til 75 inne i tunellen før de gasser opp igjen til 85 idet de kommer ut. Er de redd det ikke er åpning?

 

Det skurrer i mosen i Norsk langrenn.

Spekulasjonene er mange rundt Johaug og norsk langrenn nå. Hvem, hva og hvor er det journalister i hele den vestlige verden (langrennsverden hvertfall) søker etter.

Jeg synes det lukter mer og mer sur gymsokk av hele greia. Jeg som mange andre sitter med flere og flere "legmannsspørsmål" rundt dette, særlig fordi mer og mer av norsk langrenns-elites operering i gråsone avdekkes.

Det som er klinkende klart uansett hva som skjer: Therese Johaug er tatt med et forbudt stoff i kroppen.

Når så det er sagt:

1) Hvorfor kjøpte legen et forbudt stoff?

2) Hvorfor så ikke legen "doping" merket?

3) Hvorfor sjekket ikke legen stoffet før han ga det videre?

4) Hvorfor tok Johaug det ukritisk i bruk?

5) Hvorfor sjekket ikke Johaug, som hun har sagt hun gjør?

6) Hvorfor så ikke Johaug "doping" merket?

7) Hvorfor har ikke Johaug eget lager til sitt stadig tilbakevendende munnsår?

8) Hvorfor hadde ikke legen med lovlig krem?

9) Hvorfor er plutselig det helproffe norske apparatet talentløse?

Flere og flere snakker om at hele denne historien skurrer. Det er noe som ikke stemmer. Prøver skiforbundet en "lett vei" ut fra mangeårig systematisk dopingbruk? Ofret de Johaug nå fordi man vet at den norske gråsoneekspertisen er innhentet OG fordi man tror dronningen får en kort dom på grunn av denne tilsynelatende uskyldige leppe-krem-historien?

Jeg personlig synes hele pressekonferansen var overkill. Jeg synes legen var vag og gjorde seg dummere enn nødvendig. Jeg synes langrennsledelsen var uhyre defensive og på grensen til å utføre politiker-svada.

Fakta er uansett at Johaug hadde et forbudt stoff i kroppen.

Jeg for min del tror ikke helt på denne leppe-historien. Joda, munnsår hadde hun, men historien…nah..

Norsk langrennsmiljø og norsk langrennsverden med media har korsfestet enhver utøver "fra utlandet" bare det har luktet sterkere enn paralgin forte av de i sesong. Nå som vår egen dronning har testet positivt så skal alle steiner snus. Dobbeltmoralsk?

Er det ikke bare å bli ferdig?

#langrenn #doping #Johaug #lege

Er Norge en gjeng med idretts-drittsekker?

Tillater vi hva som helst av "heltene" våre?

Noen dager har gått. Noen dager siden en tårevåt Johaug satt på podiet og sverget sin uskyld. Noen dager er gått siden legen tok all skyld. Noen dager er gått siden ski-ledelsen var forferdet og skulle se på rutiner.

Les også: Det er vanskelig å lese italiensk.

Nå har det dukket opp støtte-greier på Facebook for Johaug. "Jeg støtter Johaug uansett" er det som skal settes på "veggen". Jeg lurer litt på hvorfor jeg da. For; Fakta uansett hvem/hva/hvor, Therese Johaug er tatt med forbudte stoffer i kroppen.

Ville du gjort det samme om det var en syklist? Vektløfter?

Northug. Det er ikke så lenge siden Northug kjørte i fylla. Den samme støtten som Johaug nå får fikk Northug. "Alle kan gjøre feil". Men; og tenk deg nøye om her. Tenkte du det samme sist gang du leste i lokalavisen om en lokal fyllekjører?

Les også: Tidenes fylleangst..

Sundby. Det er et par år siden nå er det ikke? Sundby ble tatt. Han brukte astmamedisin på en ikke fullt så bra måte. Han fikk også massiv støtte i spesielt ski-folket. Men igjen; tenkte du det samme da Mulegg ble tatt? Eller er det annerledes fordi Sundby er norsk? Fakta er jo uansett at en doping-regel er brutt.

Les også: Snilleste gutten på sovesal 1 tatt i juks

Johaug. Det er bare noen dager siden. Hun hadde doping i kroppen. Hun er tatt. Jada, hun har en forklaring, men det har jo alle. Hun får massiv støtte i spesielt ski-folket. Men enda en gang; Ville du tenkt det samme om det var Kalla? Kowalczyk? Ville du vært så mild, med akkurat samme hendelsesforløp, om det var en ikke-norsk utøver?

Er vi en gjeng med dobbeltmoralske idretts-egoister?

Bør vi ikke slå like hardt ned på alle som blir tatt? Hvorfor fortjener noen å bli forsvart mens andre kastes til ulvene?

Johaug-saken får gå sin gang for min del. Det hjelper lite at legen tar ansvar og går, det er jo ikke han som ikke får gå skirenn på en stund. Sånn sett kan godt jeg ta på meg skylden og…jeg har heller ikke tenkt å gå renn i verdenscupen med det første.

Men, sånn til slutt, er det sånn at du tillater mer? Er mer tilgivende? Er mer forståelsesfull? Bare fordi de er gode på ski? Bare fordi de driver med "den sunne norske idretten"? Er ikke det i såfall veldig dobbeltmoralsk? Hva med syklisten? Vektløfteren? Den lokale kroppsbyggeren? Fyllekjøreren? Tenker du likt om de? Hva tenkte du for eksempel da N'dure mente cannabisen i kroppen hans kom av cannabis-te han ikke visste om?

Nåvel… Det var nå bare en tanke..

#dobbeltmoral #idrett #Norge #norsk #ski #langrenn #doping #lege

Det ER vanskelig å lese italiensk….


Johaug og legen må frikjennes.

Hvordan i all verden skulle legen forstå dette?

Nå må vi alle sammen slutte med denne heksejakten på Johaug og legen hennes. Det var jo kort og godt slik at legen hadde glemt veska si hjemme og måtte på et apotek i Italia…og der snakker de jo bare italiensk. Det er jo sånn sett flaks at ikke legen kom ut igjen med gaffatape og kondomer.

La oss nå se på denne esken. Trofodermin… Hvem vet hva det er da.. man må jo ha inngående kjennskap til legemidler osv for å kunne vite noe om dette. “Uso Cutaneo”..hva i all verden betyr det da? Uso cutaneo kan jo bety hva som helst.. Høres jo litt ut som en beach-boy som prøver å si “you are so cute” til småripsa på stranda…  “Leggere il foglio illustrativo prima deli uso”.. Er jo ikke rart at legen stod å klødde seg litt i ehh… håret når han leste denne.. Skal man legge noe i folie mens man går på deli’en på hjørnet?  “Tenere fuori dalla vista e dalla portata dei bambini”.. Er det mulig… det går jo ikke an å forstå noe av denne teksten.. det går ikke an å tenke seg frem til hva det står her engang…

Nei, basert på denne esken, og den komplett uforståelige teksten så må Johaug og legen frikjennes. Det er ingenting som tilsier at de kunne visst at det var noe som helst slags forbudt stoff i denne kremen etter å ha lest grundig på denne esken. Alt er mye bedre i Norge der alt merkes godt om det er forbudte stoffer eller ikke i preparater.

#doping #tatt #lege #utdannelse #lese #eske

Skiforbundet: Drit i 15 millioner på glid..

Hva med å bruke 3 mill på en landslagslege som vet hva han driver med?

Kokkos!

Ere mulig?

Håpløst!

Har norske landslagsleger gått på skole i gamle DDR? Har norske landslagsleger arvet koffertene sine av relativt lumske russiske “leger”? Hva i alle dager er det som gjør at Norge igjen tas med buksene nede?

Med tanke på den oppstandelsen det var og er i forbindelse med Sundby-saken så klarer altså en landslagslege å gi en norsk utøver en solkrem som innehoder et forbudt stoff. Kan de ikke lese? Bruker skiforbundet opp alle penga på best mulig glid på skiene slik at det ikke er igjen mere penger til en laptop med mobilt bredbånd slik at de kan sjekke dopinglisten?

Når jeg tenker meg om så kan skiforbundet bruke 6 millioner på en lege som vet hva han driver med for snart er dte ikke igjen flere norske utøvere til å bruke skiene med 15-millioners-gliden…

#ski #skiforbund #Sundby %johaug #lege #doping

Hva om Per Mathias Høgmo var boksetrener?

Hvordan ville det intervjuet blitt?


(foto: Nettavisen)

Det er ikke til å unngå at man får enda flere rynker i panna enn Høgmo selv idet man leser at Norge visstnok gjorde en “meget bra kamp” mot Aserbajdsjan på tross av det ekstremt forsmedelige tapet….for de aller fleste hvert fall. Det er jo ikke til å komme ifra at Norge ville vært helt i verdenstoppen i fotball om A) Man ikke trenger å ha med en ball ut på banen, B) Det ikke handlet om å score mål, og C) Det ikke var noe lag på den andre halvdelen.

Nåvel…

Med de stadige bortforklaringer (som er helt i verdensklasse) på disse tapene så kan man jo ikke annet enn å undre seg på hvordan Høgmo ville gjort seg som boksetrener… eller riktigere sagt… hvordan ville et intervju etter kamp sett ut om Høgmo skulle svare på spørsmålene.

Journalist: Ja Høgmo, hvordan forklarer du dette tapet?

Høgmo: Det er litt vanskelig å snakke om hvorfor akkurat nå. Tapet må analyseres først.

Journalist: Men det ble jo et ganske så klart tap da Høgmo?

Høgmo: Det kan jo hende at analysen vil vise at det var et meget bra boksekamp, dette må jeg se på i ro og mak senere.

Journalist: Men Høgmo, det så jo ikke ut som din mann var klar?

Høgmo: Vi har hatt en god oppkjøring til kamp..Vi har jogget og punchet boksesekk. Vi har mentalt sett for oss kamp. Vi var klar.

Journalist: Men Høgmo, igjen, han fikk jo ikke inn et eneste slag?

Høgmo: Nei, han gjorde ikke det…,men han fikk vist masse flott fotarbeid. Han viste mange flotte finter og forskyvninger til høyre og venstre.

Jornalist. Men Høgmo, han ble knocket ut etter 2,23 av første runde.

Høgmo: Ja han ble det. Dette er jo en av de tingene som er litt vanskelig å forutse for boksesekken slår jo ikke så mye tilbake.

Journalist: Så alt i alt Høgmo så kan vi kanskje si dette ikke var spesielt bra?

Høgmo: Det gjenstår jo å se. Jeg må analysere video først..det kan hende dette var en meget bra boksekamp. Det vil analysen vise.

Jorunalist: takk….

#boksing #fotball #trener #tap #intervju #Høgmo

Nå renner millionene inn !!

Det er ikke hver dag jeg rett og slett blir tilbudt å bli millionær så dette må jeg bare dele med hærskaren av følgere. Følgende fortreffelige mail lå å ventet på meg i dag morges. Jeg ble så glad over å få dette tilbudet at jeg tipper det går greit å ikke overholde ønsket om å holde dette topphemmelig.

Her er mailen:

Derek Gibson,

Operations / regionsjef

Santander Bank Plc,

47-48 Piccadilly

PICCADILLY

W1J0DT

London Storbritannia

Hei,

jeg er Sajda Andleeb, fra Harlesden North West London, leder for regnskap Revisjonen og formell senior programmerer sjef hos Deutsche bank, her i England (Santander Bank Plc). Jeg har også jobbet for Nyeste ministrene Bank Plc.

Jeg trenger din haster hjelp til å overføre summen av (£21,5) millioner britiske pund kontoen i 11 eller 15 bankdager. Disse pengene har vært sovende i år i vår Bank uten krav. Jeg vil banken å gi penger til deg som den nærmeste til våre avdøde kunde (eier av kontoen) som dessverre mistet livet på februar 2003 gjennom sørlige USA romfergen Columbia, døde han en enkelt mann. Jeg ikke ønske hele Penger å gå inn den bredd’s treasury Konto som abadoned fondet. Så dette er grunnen til hvorfor Jeg kontakte deg slik at banken kan frigjøre penger til deg som de antatte pårørende til den avdøde kunden. (sent David McDowell Brown) En amerikansk Borger av Arlington Virginia. Vennligst ønsker jeg du å holde dette forslaget som et topp hemmelig og slette den hvis du ikke er interessert.

Her er deling ratio; 50% til meg og 40% til deg mens 10% er for eventuelle utgifter i løpet av transaksjonen. Hvis du er interessert, ta kontakt med meg umiddelbart via min private / direkte e-post: [email protected]

Gi meg den følger informasjon nedenfor, som vi har 7 dager til å kjøre det gjennom. Dette er veldig haster.

1. Fulle navn:

2. Direkte mobilnummer:

3. Kontaktadresse:

4. Yrke:

5. Alder:

6. Kjønn:

7. Nasjonalitet:

 

Vennlig hilsen,

Dr. Sajda Andleeb

 

Det eneste som forunderer meg litt er at han ikke spør om kontonummeret mitt. Han kan jo ikke sende 8,6 millioner pund i en konvolutt heller.. Men, kanskje er han så flink at han klarer finne ut av det selv etter at jeg gir han mitt fulle navn og alle de andre opplysningene han vil ha.