Hadde det bare ikke vært for den jævla myggen

Det er sommer i Norge. Temperaturer vi knapt tror er mulige for dette lille landet langt opp i steinrøysa kommer dag etter dag som perler på en snor. Meterologer strør om seg med store ord i et tempo som ville fått selv dopede Ben Johnson til å bli stum av beundring. Varmerekorder slås mer eller mindre daglig over hele landet “sørafor” Trondheim (eller no). Østlandet bader rett og slett i sol og varme og man kan vel egentlig ikke tenke annet enn at dette er helt perfekt….hadde det bare ikke vært for den jævla myggen.

Vi valfarter til strender rundt omkring. Mat og drikke pakkes i kjølebagger som kjennes ut som de er fylt med bly innen man kommer frem. Kropper i alle fasonger, størrelser og farger ligger strødd rundt omkring på stranda. Barn leker og koser seg i vann og på land. Ungdommer ser på hverandre, flørter, beundrer og drømmer seg bort i hud og kropp. Voksne får et skikkelig avbrekk og en pause fra alt stress, og man kan vel egentlig ikke tenke annet enn at dette er er helt perfekt…hadde det bare ikke vært for den jævla myggen.

Hjemme koser man seg med hagearbeid etc. Det lukes, klippes, såes og sørges for at hagen ser ut som snytt rett ut av et magasin for over-ivrige huseiere med altfor mye tid. Det er rett og slett så fint vær at man må ut med hageslange og spreder for å vanne gresset. Det er jo ikke dagligdags i normal-sommer-Norge. Som huseier synes man jo dette til tider er koselig og mens man holder på og etter hvert ser resulater så kan man egentlig ikke tenke annet enn at dette er helt perfekt…hadde det bare ikke vært for den jævla myggen.

Utpå ettermiddagen skal det så spises middag. Terrassen lokker med stoler, puter, bord, blomster og noe kaldt og godt å drikke. Det grilles pølser, biff, sommerkoteletter og alt annet man måtte ønske på grillen. Familien samles til et fellesmåltid der dagen diskuteres og neste dag planlegges. Solskjermen er oppe så middagen kan nytes i skygge. Disse middagene er fullt på høyden med alle middager man noensinne har opplevd i noe utland. Det er rett og slett slik at man kan sette seg tilbake i stolen på terrassen med vomma full og sprekkeferdig av grillmat og egentlig bare tenke at dette er helt perfekt….hadde det bare ikke vært for den jævla myggen.

Sommerkvelden siger på. Solen begynner å avta i varme men heller stå for et lys verdig diverse selfies og andre morsomme kamerafunksjoner for å forevige dette vidunderlige værfenomen. Barn legges (om de er små nok) og ungdommene forsvinner ut eller inn på rommene sine. Stillheten senker seg på terrassen. Praten går om løst og fast. Kanskje fisker man opp mobilen og ser en episode til av favorittserien sin akkompagnert av en duggfrisk boks med livets vann eller et godt glass med rødt eller hvitt. Det er nettopp da man i solnedgangen lener seg bakover, lar tankene vandre og ikke kan la være å tenke at dette er helt perfekt….hadde det bare ikke vært for den jævla myggen.

Ølen er tom. Glasset er tomt. Det er på tide å legge seg. Sengen er redd og soverommet ryddet. Temperaturen er senket fra bakerovn til levelig i rommet. Det er som om kvelden er skapt for litt romantikk for et forelsket par. Det dusjes og pusses og alt annet man bare må før horisontalen inntas. Man ser inn i øynene til hverandre, ser alt man forelsket seg i, føler alt man skal føle sammen med sin utkårede. Det er akkurat i det leppene møtes at man ikke klarer tenke annet enn at dette er helt perfekt….hadde det bare ikke vært for den jævla myggen.

Øyelokkene glir igjen. kroppen er slapp og vil hvile. Hodet synker ned i puta med sånn tyngde at kjølebaggen på stranda virker som en fjær. Armer og bein vil bare ligge helt stille. Døsigheten tar over hele kroppen. Tankene begynner vandre dit man trenger for å få sovne skikkelig. Det virker å være en perfekt kveld… hadde det bare ikke vært for den jævla myggen.

Sol, sommer, Norge…og mygg…

#livet #Norge #mygg

 

Hei politiet og banker: Nå kommer Nokas-millionene

Nå må pengene i omløp…

Man trenger vel ikke å ha fullført artium, universitet, voksenopplæring i strikking samt ha både symaskinsertifikat og svømmeknappen for å forstå at den/de som nå sitter på de fortsatt manglende ca 50 millionene etter Nokas-ranet nå begynner bli litt stresset. Det har seg altså slik at om to dager går 100- og 200 kroners papirlappen ut på dato. Vil du ha verdien av de så må du altså i bank og veksle, eller bruke de opp i butikken ganske raskt.

Så; Nå er det altså bare å følge med…

Dukker det opp en fyr i banken i busserull, med en bag full av sedler han “har hatt liggende” så bør det ringe en bjelle.

Kommer det en fyr på butikken og skal ha øl for 14 millioner bør det ringe ei bjelle.

Kommer det ei gruppe og bestiller 1 leillighet hver i ett nytt bygg og betaler alt i cash bør det ringe en bjelle.

Står det en fyr en hel natt og putter penger på konto i bankautomaten på hjørnet så bør det ringe en bjelle.

Nå er det vel egentlig bare å spane på hver og en av de opprinnelige gutta og deres kompiser for å se hvem som plutselig har et ærend i banken…etter først å ha vært på sopptur i en nærliggende skog. Må forresten være være kjipt og sitte inne nå, med vissheten om at du har gjemt unna en bag med 10 millioner et sted, som vil være verdiløse når du kommer ut om et visst antall år.

jaja….

easy come easy go…

#penger #nokas #veksle #verdiløse

Gratulerer med “årets dummeste” til Isabelle Eriksen

Du er i godt selskap da, men svaret ditt om silikon og 13 år gamle jenter setter deg øverst på tronen!

**fra artikkel på Sol”

Ett av spørsmålene hun valgte å svare på var dette:

«Er det mulig å ta silikon når puppene er under utvikling? Altså hvis man har tatt implantater og puppene vokser. Har det noe å si?»

Hvorpå bloggeren svarer dette:

«Ja det er fullt mulig. Det er ikke farlig! Det kan godt hende mine egen pupper har vokst etter at jeg tok silikon. Det er ikke noe problem.»

Øhh….

Rett bak deg kommer forøvrig brøkregnerne på løpende bånd. S.Raad, Mammatilmichelle, Sophie Elise, Pilotfrue, Martine Lunde, Annebrith, Sofienils1, Krissy, Andreasveinsdottir for å nevne noen:

Leser dere egentlig hva vanlige folk ber dere ta ansvar for? Leser dere hva helt vanlige norske foreldre bekymrer seg for som dere i hovedsak bare avfeier og kaller andre sitt ansvar?

Et meget godt innlegg, et gjesteinnlegg, på bloggomtoppbloggere sier det ganske så greit. Det adresserer problemet i samfunnet, det problemet dere ikke vil ta inn over dere. Dere kan lese det HER om dere nedverdiger dere til å faktisk lese et viktig innspill i den verden dere lever og forsvarer hverandre i. Innlegget og kommentarene viser helt tydelig at det ansvaret dere nødig er med på å ta faktisk er noe dere må ta inn over dere.

Det kunne vært interessant å lese hva dere mener om dette etter at dere faktisk tar inn hva som ytres i det innlegget. Ja, det kunne sogar vært interessant å se hva Pappahjerte og kona hans mente om samme saken all den tid de har vært i vinden og  forsvart enkelte av disse toppbloggerne på den ene eller andre måten.

Og damer: Kjære bloggdamer: Det er ikke nødvendig å vise kjempekløft når du skal selge et par sokker. Det er ikke nødvendig å vise rompa i tanga når du skal pushe sminke til øynene. osv osv.. Det blir bare for dumt. Det at dere gjør akkurat sånne ting bare beviser hva motstanderne deres anklager dere for. Det er bruk av kropp for å tjene penger på klikk.

Les : Kropp for penger.. eller klikka da

Les: Jeg burde hatt pupper og ei snasen rompe

Kropp er fint. Kropp er flott. Kropp er topp. Problemet er bare at ikke alle har samme kroppen (som jo er bra), men når de som kommer seg ut og frem ikke klarer kommunisere at det er ikke akkurat kroppsutseendet som skaper lykke og ikke, da er vi som samfunn ute å kjøre.

Ps! unge jenter… dere blir ikke lykkelige som 16 år gamle mammaer

Ps! unge jenter… dere blir ikke lykkelige med store pupper

Ps! unge jenter… dere blir ikke lykkelige med ducklips etc..

Det er inne i hodet lykken skapes.

#kropp #blogg #bloggere #toppbloggere #sex #ansvar #samfunn

 

Har Norge blitt en søple-nasjon?

Det går en bra greie i Norge om dagem, den handler om å plukke opp søppel på vår vei.

Det oppfordres til å ta med seg plastposer på tur og fylle de med søppel man ser på sin vei for så å kaste plastposen med søppel på dertil egnet stednår man kommer hjem. Men; Det skulle jo strengt tatt ikke vært nødvendig å måtte ha slike nasjonale dugnader med søppelplukking. Det hadde bare vært at alle oppførte seg som folk, rett og slett viste god folkeskikk, og lot være å kaste søppel noe annet sted enn der det hørte hjemme.

Les gjerne : Folkeaksjonen for folkeskikk

Hva er det i veien med de som kjører til søppelfyllingen, oppdager at det er stengt, og bare tipper driten sin i skogen utenfor porten?

Hva er det i veien med de som åpner vindu på bilen og pælmer flasker og mat-emballasje ut?

Hva er det i veien med røykere som stumper røyken på bakken ved siden av et askebeger?

Hva er det i veien med hundeeiere som plukker opp bæsjen etter bikkja og så pælmer posen i naturen?

Hva er det i veien med folk som dumper møbler og annet på stier i skogen?

Hva er det i veien med de som bare kaster søpla si der de sitter eller går i skogen, på stier eller fortau?

Hva er det i veien med de som bare kaster søpla til vanns når de er i båt?

….rett og slett:

Hva er det i veien med alle de som ikke bruker søplekassen?

Skjerpings!!!!

Det er noe som heter “rydd opp etter deg, moren di jobber ikke her”… Den kan vi godt ha med oss hele tiden alle sammen. Det er F*** meg ikke greit å bare kaste søpla si der man finner det for godt…eller enda verre rett på bakken ved siden av en søppelkasse.