En manns oppgjør med barberingsreklame!

Det finnes en ting de aller fleste bare må. Barbere seg. Det være seg skjegg, brøstkassa (grøss), legger, lår eller intimt, Det å barbere seg kan lett føre til store aggresjonsutbrudd etc. Prøver man seg med maskin så ser man jo bare ut som en åndsvak tulling. Nåvel, det er på tide og nok en gang vise Gillette og andre shavings-guruer at barbering er ikke som på film.

Realisme versus Reklame !!

Alle har vi vel sett disse reklamene, både for damer og herrer. Vi har sett disse glatte herremennene i bar overkropp med svulmende bicepser, tricepser og vannkjemmet hår som feier høvelen over ansiktet, og i et sveip er kjaken glatt som ei barnerompe som er innsmurt med fuktighetskrem og tørket med vattdott. Vi har sett disse høyreiste damene med bein som er så lange at om det var et fnugg av hår på de beina så ville de brukt opp 4 høvler fra ankelen opp til musekroken. Men neida, disse langbente damene setter seg til med benet i en flott vinkel og i ett glatt og sensuelt sveip så er alt fjernet fra ankelkulen og opp til himmelen. Men er virkeligheten egentlig sånn?

Hvor blir det av tømmerhoggergutta i reklamene? Hvor er kara med skikkelig skjeggvekst og ikke bare fjollegutter med fredagsdun? Hvor er damene med 2 ukers stubb på leggene etter latskap i forbindelse med pms og annet rask.? Hvor er damene som har vært på hytta i 3 uker og kommer hjem til en skikkelig dusj osv. Hvor er mannfolka som egentlig må kappe skau hver eneste dag men som ikke gidder.? Hvor er de som ser ut som dette?:
 

Du ser rett og slett ikke mange arbeidsomme skjeggbefengte karer i reklamene som skal sveipe seg gjennom skjeggvekst som dette. Hvis nå bare alle de flotte leserne av dette innlegget bare kan glemme den ugly fremtoningen og heller konse på budskapet i dette mythbusteraktige innlegget så skal det bli bra. I går kveld stod jeg altså på badet. Jeg så på alle de grå hårene i skjegget og tenkte at jaja…gutta tror jo ikke på julenissen lenger alikevel så det er bare å trå til. Så da var det frem med:

Og ikke lang tid etter knipsingen av bildet var en del -ganske mye faktisk- av innholdet i beholderen ganske så ryddig plassert i ansiktet til undertegnede, som du kan se selv her:

Og nå kommer vi jo da til selve mythbusteringen i innlegget. Det sanne øyeblikk der vi skal sammenligne oss selv med reklamegutta. Gutta som står der og ikke ser åndssvake ut selv om de barberer seg i ansiktet. Gutta som setter Gillette’n sin på plass oppe ved øret og i en lett og ledig bevegelse -selvfølgelig med bicepsen strammet-  så kommer et glatt og smooth kinn frem. Det finnes altså ikke antydning til hår der høvelen har passert.

Oppildnet av dette minnet og husk av reklamen setter undertegnede høvelen på plass og sveiper…med alt av armmuskler strammet selvom jeg var helt alene på badet, og her kommer resultatet:

 

Ikke en eneste centimeter med glatt kinn kom tilsyne. Høvelen er smekkfull av hår og jeg innser at her må det gnages av skjegg til den store gullmedalje, og jeg som tenkte å bare gjøre dette imellom 2 episoder av NCIS i går kveld. Brått innser jeg faktum: Dette blir dyrt og kommer til å ta lang tid. Jeg kommer rett og slett til å bruke opp flere barberblader på denne jobben om jeg ikke ønsker å foreta utrivning av skjegg istedenfor avkapping. Ikke har jeg tid heller. Jeg vil jo se episoden av NCIS og nyte en duggfrisk.

Det var da jeg kom på den brilliante ideen på hvordan halvere tid, kostnad og jobb…

I og for seg er jo ikke dette en halvgæren look for oss som ikke har noe særlig å tape på utseendet. Dog vil jeg vel kanskje ikke anbefale denne prosedyren for alle dere damer der ute. 2 legger halvveis barbert på langs ser kanskje ikke så bra ut. Det ville vel og muligens være noe snodig å ha barbert bare den ene armhulen. Eller halve området som ligger i skjul mesteparten av tiden.

Eller….. kan moten slå an? 🙂

Dette slo hvert fall ikke an……

#barbering #reklame #mythbusting #Gillette #høvel #fredag #freddan #barbere

 

Endelig er det elgjakt-tid..eller ælj-jakt da som det heter.

Barske menn og kvinner ryker til skogs. Skauen, som det heter på ælj-jakt-språk er full av folk som er opplært i å ikke skyte på alt som rører på seg med mindre det ser ut som ei litt slank ku med tørka grankvist på hodet.

Det er altså den tiden igjen.

Sommeren er over. Tiden da alskens norske jegere tusler rundt i de norske skoger sommerstid med hagle og skyter på alt som rører på seg er forbi. Tiden da ekorn står i fare for å bli pulverisert av 5 kaliber 12 hagleladninger på ettermiddagen av jegere som er dritt lei trasking uten så mye som å se en småfeit spurv er over.

Endelig er det høst. Endelig er det tid for elgjakt. Endelig skal jegerne få dra ut i skogen med 7,62 mausern og skyte på elg. Ja hvis de ser noen da. For, det vriker som om elgen har skjønt det. I jakt-tid er det lurest å løpe langs E6 og lignende.

Bilen pakkes med alskens klær, kamo-klær selvsagt, vil jo ikke bli sett av æljen. Viktigst av alt er vel noe å sitte på. For sitting blir det. Stol pluss kaffe er kanskje det viktigste av alt jaktutstyr. Våpen og ammo må selvfølgelig ikke glemmes. Vil jo ikke dra en Viggo Sandvik å stikke innom etter frossen-elg på vei hjem igjen. Niste, primus, vann og brennevin er også viktig… kjøpebrennevin for de mer kultiverte hører også med. (men ikke skryt av at du har med kjøpebrennevin)

Så er man endelig på plass på sin kjøpte kvadratkilometer av skog. Termos ved siden av. Rifla ladet og sikret. Flott utsikt. Gps’n viser hvor man er, og selv om elg-lokke-appen på telefonen høres litt ut som ei litt hes canadagås gjør den sikkert nytten. Det eneste det angres bittert på er at man ikke fikk gått skikkelig på ramma før skau-turn starta. Magan brumler litt pga den siste konjakken i går kveld pluss inntaket av egg og bønner på morgenen. Jaja, i verste fall blir det jeger-dass.. dvs rulle vekk en passe stor stein, skvise en kabel ned i gropa og dekke papir og kabel med steinen igjen.

Nå er det bare å vente på at en elg eller sju skal vandre inn blant tyttebærene ute på sletta foran posten slik at man kan få vise alle de der hjemme at det ikke er noe annerledes i det hele tatt å skyte på levende mat kontra ei pappskive som står helt stille ute på ei vindstille slette.

Nå skal det bli variasjon i kosten. Slutt på kjøttdeig, kjøttkaker, kjøttfarse osv. Nå blir det elgsteik, elgbiff, elg-kaker, etc.

Ja hvis elgen tråkker inn på sletta selvfølgelig.

Kanskje man tilogmed får elgen til å gnukke skinkene litt i tyttebærlyngen først den skytes og…?

Lykke til…og ikke skyt hverandre!

#jakt #elgjakt #ælj #post #børse #gevær #mann #kvinner #jaktlag

snus på isen…seriøst??

Hva faen folkens?

Jeg gir møkk faen i om publikum er drita,dopa eller noe annet: Det å kaste snus eller andre greier inn på isen er og blir talentløst. Dette sier jeg ikke fordi man skal sitte på sin høye hest og være ordentlig.. dette sier jeg utelukkende fordi det å spytte/kaste snus på isen er mer eller mindre det samme som å borre hull i isen med pilkeboret, eller rett og slett å tenne opp bål ute på isen. Snus, tobakken, brenner seg gjennom is helt ned til betongen.

Så fra alle oss (som spiller hockey) til alle dere (som ser på hockey): Gi komplett faen i å kaste hamsterbleier og snusklyser ut på isen. Dere ødelegger for deres eget lag.

Det er helt konge å være supporter på sin hals… men la spillerne kjempe om poengene, rop, skrik, støtt og vær supersupporter. Men la spill være spill.

Ikke kast, spytt, hiv, ting ut på isen…

Ikke bra…

Ække no kult om en eller annen driter på stuegulvet på nach er det vel?

Snus på isen blir omtrent det samme…

#2hockey

 

 

Oppfriskning: Hybrid-icing !

Det er vel få vanlige regler i ishockey som skaper mer Hæ? Hø? Hvorfor gikk den og ikke den? som icingregelen. Mange knyttnever er hyttet, Banneord sagt og skreket, opphav til dommer beskrevet samt hoder klødd over grunnlag for og imot dømming av icing.

Her kommer en liten forklaring slik at du på lørdag ikke må rive vaffelen ut av munnen for å skrike på icing når det rett og slett ikke er icing.. Men:

Nå er det jo sånn at det blir litt meningsløst å bli forklart hybrid-icing regelen uten å først forstå den vanlige icingregelen..

Når spiller befinner seg på egen banehalvdel (5), dere husker fra tidligere “hockey for dummies” innlegg at banen er delt i to av en rødlinje (3), og spiller pucken helt over den forlengede mål-linje (1) i angrepssonen (altså innenfor den blå linjen (2)) så kalles dette defensivt spill og man blåser for icing og dropper pucken helt tilbake i eget lags sone. Tilleggsstraffen er jo og da i tillegg at laget som lager icing ikke får bytte mannskap før spillet igjen er igang.

Regelen frem til nå har jo vært at dommere blåser for icing bare pucken krysser den forlengede mållinje. Dette var jo en forandring som skjedde rundt 1990 (eller no). Regelen før dette var at om pucken ble spilt inn og en forsvarer jaget etter og touchet puck først så ble det blåst men om en angriper satset alt og touchet puck først så fortsatte spillet. Denne gamle regelen var jo en pine for angripere og en glede for taklingsglade backer..som jo da lot angriper slippe frem inn i rundvant jagende etter icing-pucker for så å krøste nevnte angriper så godt som det lot seg gjøre… Nåvel…

Hva er så Hybrid-icing?

Hybrid-icing er en mellomting mellom den gamle skikkelig morsomme deilige fantastiske krøste angripere til de grader at de har lyst å gå og dusje icingregelen og da den gørrkjedelige nye regelen vi har brukt endel år nå..

Nå skal dommer vurdere og/eller se hvem av angriper/forsvarer som først krysser/vil krysse en tenkt linje strukket mellom droppepunktene (4). Er angriper først så skal spillet gå.. Er forsvarer først så skal det blåses icing.

Denne regelen i tillegg til en presisering om at det ikke er lov å bite!! motspillere samt at det ikke er lov å ha med seg Ipad for å spille candy crush eller lignende på benken er vel det nye man skal ha med seg før seriestarten i morgen!!

Da ønsker vi Panthers lykke til og vel møtt til en ny sesong.

– slåssing er fortsatt ikke lov

– det er fortsatt kaldt i hallen

– har ikke oppsett 4 div enda

– kaffen er god

– ta på møssa

– knæppa med fingrorna..

– trening på søndag klokka 20.00

 

Les også : Hockey for dummies !

#ishockey #hockey #2hockey

 

Det tyter av ensomme single babes i Tønsberg!

Nå er det slik at jeg begynner komme litt opp i årene. Det gjør også endel andre menn jeg har blitt kjent med opp igjennom årene, i og rundt ishockeyen. En av disse, og jeg skal selvfølgelig ikke nevne navn, har det morsomt med å sende meg bilde av alle de lengtende forholdssøkende unge babes som tydeligvis bor i Tønsberg, og som sender venneforespørsler på Facebook.

Nå er det slik at Tonny J. blir litt overveldet av dette og trenger litt utløp for denne pågangen selvsagt. Da er det jo bare hyggelig å kunne hjelpe.

 

Såpeboble-Katie var først ut. Katie er glad i pingpong og slowfox.

Så kom brillemodell-Kylee.. Katie driver med kabaret, og salat.

Jacuzzi-selger Sarah var neste som ville lære Tonny J. å kjenne. Sarah har svømmeknappen.

Melissa with the big boobies sendte forespørsel en sen fredagskveld..hun var nok ensom. Ønsker familie…og chiua..cuia…cihcy.. Golden retriver.

Konsonant-Kayleigh hadde tydeligvis brukt snap til profilbildetaking. Kayleigh liker ikke klær…men Ludo er greit.

Tattoo-Rebecca i det filosofiske hjørnet. Rebecca kler gjerne av seg i lystige lag. Det og et slag kina-sjakk får denne damen i godt humør.

Olabukse-Valerie gikk for et anstendig bilde. Gi meg en skrutrekker og drill og jeg er lykkelig sier Valerie.

Se hvor rotete jeg har det Ophelia gikk for tights. Rydder før besøk.

Toppen min er for liten Elina ønsket en helgeflørt ifølge Tonny J.. Bill.mrk: sover ikke på magen.

Hannah trener… mye… Ikke i slekt med Randi… jeg sjekket….

Gunhild kjøpte seg undertøy da hun plutselig tenkte på Tonny J….. Yndlingsuttrykk: Taadaaaaa…

Alia elsker speil. Alia er partyjente.. “finn meg på Esmeralda” er mottoet.

Tuva liker seg best om sommeren.. foran rosebuskene. En av Tonny J’s favoritter.

Mabel du Mabel… Grorudpalme.. seriøst…..?

Vilde… Vilde får æren av å avslutte dette innlegget. Vilde liker turer i skog og mark. Vilde elsker sushi og marsvin.

#babe #babes #kvinner #venninner #sex #kropp

Tipper Jensen skulle ønske han bare hadde drept noen.

Ja, eller utøvd blind vold, voldtatt, kidnappet eller blitt tatt for pedofili..

Da hadde straffen blitt en helt annen.

Men, det er nå engang slik at du kødder ikke med den norske stat og penger. Om det er skatt, toll, avgifter eller rettsvesen spiller ingen rolle. Prøver du deg på noe staten taper på så kommer lovgribbene.

At Jensen er skyldig, utvilsomt! Det går ikke an å ikke være skyldig i ett eller annet når man ser på denne saken. At Elden tok saken sier også litt.

Men;

At medvirkning til hasj-smugling + korrupsjon på den "svimlende" sum av 677 tusen skal gi 21 år virker noe tøft når man ser på de fisle-straffene draps-, vold- og voldtektsforbrytere til tider får.

Nå skal du bare se at de finner ut at Jensen har mottatt noe trygd han ikke skulle hatt og… Da blir'e forvaring.

#Jensen

Skal vi slutte å danse!

År etter år, sesong etter sesong. Aaaaaaargh… Bergen: kan dere gi F*** nå?

Jeg fatter ikke engang at jeg orker å la meg irritere lenger, men jeg gjør det.

Jeg irriterer meg grønn hver forbanna gang Norge sender ut feil folk først i Skal vi danse.

I årets sesong var det jo egentlig selvskrevent hvem de tre første ut skulle være. Trude Drevland, Erlend Elias og Geir Schaug er hyggelige nok de men danse kan de ikke, hvert fall ikke de dansene de må i programmet og hvert fall ikke sett opp imot hva de andre deltakerne driver med.

Hver eneste sesong har vi hatt en Finn Schøll. En kandidat som stemmes frem "bare på drit". Denne sesongen ser det ut til at det er tre av de. Erlend, Trude og Geir har mindre rytme tilsammen enn for eksempel Grunde har i ene beinet. Det å stå stille og vrikke på rompa skal ikke være nok til å få lov til å være med lenger enn høyst 3 uker når det er 3 Schøller i programmet.

Skal vi danse… Tror det blir mer Netflix enn dansing utover, og så heller se klipp av de beste dansene.

Aaaaaargh…

#skalvidanse #svd

Utvisningstider, og soning av disse..

Det er ikke til å komme bort ifra at det i ishockeykamper dukker opp en og annen utvisning. Ishockeyspillere er sjeldent enige i disse selvsagt, men det er ikke det som er tema nå. Jeg tar ikke for meg alle tilfeller som eksisterer…men de mest vanlige.

De vanlige utvisningene er jo lette å håndtere:

2 min: Sones av spiller som utfører. Startes ved dropp, avsluttes ved mål eller endt tid.

5 minutter: Sones av lagkamerat fordi utførende spiller er sendt i dusj. Startes ved dropp, avsluttes etter 5 minutter. Alle 5 minuttene skal sones selvom det blir 1,2 eller 7 mål.

10 minutter: Personlig straff som sones av utførende spiller. Skal ikke på klokken.

2+10 minutter: 2 minutteren sones av lagkamerat. 10 minutteren er personlig og starter telle ned da 2 minutteren er ferdig sonet enten ved mål eller utløp tid. Utførende spiller soner altså 12 minutter om det ikke ble mål på de første 2 minutter.

2+2 minutter: Sones av utførende spiller. Det spiller ingen rolle om utvisningen er 2+2 for high sticking eller om det er 2 min slash + 2 min dårlig oppførsel. Utvisning startes ved dropp. Lages så mål etter 45 sekunder skal klokken settes ned til 2 minutter og så droppes det igjen.

Så:

Utvisning som kvittes. Regelboken til IIHF sier at om det er spill 5 mot 5 og lagene pådrar seg hver sin lille straff (2 minutter) på samme tid så kan man ikke kvitte. Det er antakeligvis den eneste gangen en dommer ikke kan kvitte. Videre er det slik at man enkelt kan si at om spillers straff er kvittet så må spiller sone fulle 2 minutter og kan entre isen ved første avblåsing etter end soning.

Praktisk eksempel 1:

Lag A får 2 min rough og 2 min slash. Lag B får 2 min rough. Roughingminuttene kvittes og lag B spiller 5 mot 4.

Lag A må sende over en lagkamerat til boksen for å sone 2 minutteren som ikke er kvittet. Dette fordi en kvittet straff alltid skal sones fullt ut. Blir det mål må jo laget få sette inn en spiller. 2 minutteren behandles som en hel vanlig 2 minutter. (regelen er altså sånn da at de to som fikk kvittet roughing-straff kan bli sittende mye lenger enn 2 minutter om det ikke blir avblåsning).

Så #41 Lereng på Gjøvik: Du hadde helt rett, vi i sekretariat hadde helt rett, dommer glemte sette en ekstra mann over og derfor måtte vi sette en mann utpå igjen da 2-minutteren var sonet. Du som #41 og ringerikes #86 skulle sittet og ventet på avblåsing.

Praktisk eksempel 2:

Hvilken spiller som skal inn når blir det ofte litt rør med når utvisningsboksen begynner bli full av spillere. La oss ta et eksempel som blir forvirrende og skaper rot. Lag A får spiller X utvist 2 min på 10.00, ny spiller Y utvist 2 min på 10.30 og enda en spiller Z utvist på 11.00. Lag A spilte jo da i undertall 4-5 i 30 sekunder og så i undertall 3-5 i enda 30 sekunder før utvisningen på Z kom. Nå skal jo da Z i boksen og lag A fortsette i undertall 3 mot 5.

Så kommer spørsmålet (og til tider surret): Når skal spillerne innpå igjen?

X kan jo ikke gå på isen da utvisningstiden er ferdig på 12.00. Da ville jo lag A ha 4 på is og 2 i boksen, dvs 6 mann.

Skal X bare vente til første avblåsning etter sin tid før han går på is, eller skal han gå på is da neste 2-minutter er ferdig sonet? (først inn, først ut prinsipp?) Eller er det spiller Y som hopper innpå på tiden 12.30? Lag A skal jo ha 4 mann på is på 12.30, men er det X eller Y som skal på is?

Hvem er det egentlig som blir ventende i denne situasjonen om det ikke blir avblåsninger? (tro meg på at når det koker i boksen og på banen så kommer mange teorier fra utviste spillere på hva som er rett)

Dommere?

insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

#hockey #ishockey #2hockey

 

Puppestriden blant kvinnelige topp-bloggere!

Ja, for det er jo ingen som reagerer på dette selvsagt:


 

Det er vel lite som skaper mer bruduljer og oppstyr rundt omkring i medianorge enn da en kvinne, gjerne en kjendis, uforskyldt eller med vilje vipper frem puppen i offentlighet. Bloggtallet eksploderer.. Klikktallet på en nettavis ryker så opp i skyene at det lett kan selges reklame for verdens verste drittprodukter i 3 uker etterpå med god fortjeneste. Det skal jo i ærlighetens navn sies at jentene trenger jo ikke engang vise hele puppen før landets media går bananas og nærmest starter kronerulling blant de ansatte for å kunne kjøpe akkurat det bildet.

Ikke misforstå… jeg liker å se pupper like mye som alle andre jeg, men synes det går litt over styr når puppen til en eller annen dame havner i nyhetene.

Når det er sagt: Det hersker ingen tvil om at den siste tids puppestunt fra Anna Rasmussen (mammatilmichelle) var et kalkulert stunt som hun visste ville skape reaksjoner og klikk av uante mengder. Det at hun er nettopp hun, en meget profilert blogger, gjør at man heller ikke kan bli overrasket over at andre bloggere/kjendiser harselerer med “teppelegging toppless” innlegget.

Ørjan Burøe, Konatil, Sofienils1, Andrea og Martinehalvorsen har tullet med innlegget i det siste. Det interessante i etterspillet av harseleringen som er gjort er at Burøe har bare fått positiv respons på sin harselering…mens jentene som viser puppene sine sladdet eller usladdet (det er jo finest da) får pepper så det holder og kalles mobbere og annet. De verste kommentarene…..kommer fra kvinner selv…

Det jeg synes er en underlig utvikling også her i Norge er dobbeltmoralismen rundt dette med pupper, som vi nå ser skje. Topp-bloggere kan gjerne vise minimale bikinier, bh-er etc der du må være halvblind, litt døv og relativt senil for å ikke klare å se hvordan dama ser ut sånn 100%-ish… men fordi det liksom er et tøystykke foran så er det helt greit.

Jeg tenkte jeg skulle illustrere hva jeg mener…men siden dette jo ikke er en pornoblogg så var det frem med penn og papir….


Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyameg………!!!!!!!!!!!


Heeeeeeeeeeeeelt oooooooook…..!!

Denne forskjellen gjelder også på bekledningen nedentil men så langt går ikke tegneferdighetene mine. Damene kan gå på stranda med en banansjokolade foran (ikke på tvers da, det ville jo bare sett dumt ut) og en sytråd bak og kalles påkledd.

Det som da altså er så ille med puppene er da brystvortene. Jeg vet ikke med andre, men for meg så er det altså ikke slik at jeg kan se en dame som ser bra ut i bikinien sin og bare tenke næææhhh….. men idet hun fjerner frimerket foran brystvorta så bare Ooooooohhh……

Dessverre så ser det ut til at vi beveger oss litt mot denne amerikanske puritanismen også i Norge. Det skulle ikke være nødvendig for kvinner å måtte dekke seg til på overkroppen på feks stranda hvis de ikke vil.

Det ser også ut til at vi lar medier som Facebook og Instagram bestemme agendaen når det gjelder slike spørsmål. Gang på gang leser vi om kvinner som har fått bilder fjernet fordi man kan skimte litt av brystvorten…men da man innrapporterer bilder/filmer av IS som halshugger eller neandertalere som steiner damer til døde i Pakistan så er dette helt innafor tydeligvis “fordi det er ekte”…
 
Mer pupp i media…kanskje det er tingen for å få ned hysteriet hver gang en pupp er synlig?
 
#pupp #bryster #kropp #kvinne #kvinnekropp

Arbeiderpartiet med skivebom.

Det kan vel ikke sies på noen annen måte enn at Arbeiderpartiet skaut seg selv ettertrykkelig i foten da de gikk til valg på "15 milliarder ekstra skatter og avgifter".

At de gjennom hele valgkampen i tillegg fremstod som arrogante bedrevitere med svaret på alt hjalp nok heller ikke på.

Velgerne har ettertrykkelig sagt fra nå.

I mine øyne forstår ikke Arbeiderpartiet selv at velgerne skjønner at det er ikke de "rike" som blir straffet om AP kommer til makten. Det er alle vi som ikke har råd til advokater for å slippe unna skatter som blir straffet.

Det at AP sammen med SV i tillegg har funnet ut at det er de med inntekt over 600 tusen som skal tas ekstra sørger hvert fall ikke for særlig stor velgerflukt til de samme to partier. Vet de egentlig hva det koster å bo etc i Norge i dag? Hvem i all verden kom opp med det latterlig lave tallet? (tjener under selv, så blir ikke rammet).

Nåvel..

SKIVEBOM !!!!

#valg2017 #AP #SV #H #Frp #V #Krf #MDG