Hvem i svarte sa at kokosnøttræv er fint?

Nå må disse toppbloggerbloggdamene slutte.

Jeg lar toppblogger Sophie Elise og S.Raad stå som eksempler på hva du som ung jente absolutt ikke skal gjøre med kroppen din.

Det ser faktisk ut som om damene har delt ei kokosnøtt i to, barbert bort hårene, malt de hudfarget og limt de på bakpå ræven.

Det ser hvertfall slik ut da de står stille…

En snutt fra Paradise Hotel på Mads Hansen instastory (å følge Mads Hansen kan anbefales) viser S.Raad danse og riste på bakdelen. Da ser det ikke ut som to halvdeler av ei kokosnøtt lenger. Da ser det ut som to geleklumper som kommer til å riste fra nå og til fellesferien. Det ser f*** meg ikke ut i måneskinn.

Hvem i svarte sa at dette er fint?

Det ser jo ikke ut som ræva hører til kroppen i det hele tatt. Rompa står så rett ut i været at de går rundt som levende eksempler på handikap-parkeringsskilt.

Og det verste.. Dette sitter ungjenter og tror de må gjøre sånt for å få et like «fint» liv som disse toppbloggerne har. Det sitter helt vanlige norske ungdommer og ser på disse folka og tror at for å bli lykkelig og suksessfull så må det opereres og fikses.

Disse damene er usunne forbilder for unge mennesker og burde kommet med en advarsel hver gang de var ute.

De vil jo ikke ta ansvaret de har som kjente personer og advare mot det ene og det andre. Da får samfunnet trå til og gjøre det.

#blogg #kropp #sex #rompe

Forstår det bare ikke… sikkert fordi jeg er hauggammel…

Hvem var det egentlig som blandet 22 juli inn i Listhaugsaken?

Ja, hvem var det?

Fortjener ikke folk å vite hvem som foretok en kanskje unødvendig kobling mellom et bilde i dag og en handling fra noen år tilbake?

Nå er det altså slik at en pårørende pappa fra Utøya rett og slett er litt forbanna på Arbeiderpartiet og Støre fordi Utøya og 22 juli har blitt blandet inn i en politisk maktkamp på Stortinget med Støre og Lysbakken som de største pådriverne.

Ja, Listhaug (og hennes politiske rådgiver) la ut et bilde med en tekst som var i beste fall klønete. Bildet og teksten tråkket særs mange i Arbeiderpartiet på tærne forståelig nok på grunn av et politisk ståsted, men fra det og til å bringe inn Utøya og handlingen til en psyk massemorder inn i saken er litt underlig i mine øyne.

Litt søking her og der viser at:

Listhaug la ut et bilde om fremmedkrigere etc som de ville ta passene fra, og at de var “snurt” på Arbeiderpartiet for å ikke ville være med på en sånn løsning. Riktignok er det rette at AP ikke er imot sånn sett, de vil bare ha med seg domstolene.

Hva var det så som skjedde?

Det var Arbeiderpartiet selv som på twitter koblet et bilde om fremmedkrigere og deres pass til handlingene til en klin kokkos idiot utpå Utøya og i Oslo den 22 juli. Det var retweeting av det innlegget som fyrte oppunder Listhaug-hatet rundt omkring i Norge i forbindelse med denne saken.

Så er spørsmålet:

Hvem har egentlig ansvaret for at denne saken ble en Utøya-sak og ikke en politisk sak om inndraging av pass fra fremmedkrigere?

Listhaug? Støre? Frp? Arbeiderpartiet? Lysbakken? Hareide? Solberg?

La det være sagt med en gang. Jeg bryr meg døyten om at Listhaug måtte gå av eller at Sandberg har tatt over. Jeg gir, på godt norsk, blaffen i hvem som styrer hvilket departement eller hvilken regjering vi har.. for det er bare peanutter de diskuterer og fordeler alikevel…

Men, det jeg bryr meg om er:

Hvordan skal man i fremtiden unngå å forvandle viktige politiske saker til noe halve Norge går å kakler om basert på hva en flink politisk rådgiver klarer å påvirke “massene” med.

 

 

#politikk

…og så må vi slutte ta imot pucker med øyet

Det holdt nesten ut nest siste 4-div kamp…

Ringerike2 – Forward 4-5 (0-2,3-1,1-2)

Sesongens nest siste seriematch endte som de aller fleste andre seriematcher for Ringerike2 denne sesongen: Et knepent tap.

Forward i føring etter 1 periode mest på grunn av gavepakker fra Ringerike. Ringerike fører andre periode og vinner den 3-1 fullt fortjent. Tredje også ganske god, men noe personlig feil og dermed et 4-5 knepent hjemmetap.

Ringerike2 presset på mot slutten og ville ha puck inn i sonen til Forward. Det hadde ikke Forward lyst til og pælmet puck ut igjen.

Der stod jeg…

Vel hjemme i sofaen etter en time tid på legevakt, to sting uten bedøvelse rikere med en duggfrisk innen rekkevidde er alt glemt og opplading til sesongens siste seriematch hjemme på torsdag i gang.

Angående bedøvelse: Legen mente hevelsen ville bli betydelig mindre om vi hoppet over bedøvelsen, og at det så ut som jeg hadde vært borti dette før. Kunne jo ikke si meg uenig i det..så :

Da gjorde vi det 🙂

I dag er vi like blide, sola skinner og de -10 på morran er i ferd med å forsvinne 🙂

Torsdag 20.15: Ringerrike2 – Jar.

Topp mot bunn…jeg sier ikke hvem som er hvor 😉

Ja, og så må vi slutte ta imot pucker med øyet

Snap : Jimbo-33

#hockey #ishockey #2hockey

Takk og farvel til norsk divisjonshockey?

Tirsdag og Torsdag = kamp nr 826 og 827

Etter 39 sesonger og 756 kamper i aldersbestemt + seniorhockey for Ringerike Ishockeyklubb så tror jeg det får være nok. Jeg tror at jeg (og flere av de andre traverne i klubben) kommer til å takke av fra ordinært divisjonsspill med kampene mot Forward i dag tirsdag klokka 20.45 og mot Jar torsdag klokka 20.15, begge i Schjongshallen.

Det betyr på ingen måte at jeg skal slutte å spille ishockey for Ringerike Ishockeyklubb.

Det totale antall kamper jeg pr nå har i en drakt tilhørende Ringerike Ishockeyklubb er 825. Det betyr kort og godt at min kamp nr 826 og 827 denne tirsdag og torsdag, for Ringerike Panthers i 4 divisjon, kun setter et punktum for ordinær divisjonshockey for min del, og at det bare er antall oldboyskamper utover nå som vil øke.

Det startet i 1979 for min del, og jeg har bare spilt for Ringerike Ishockeyklubb. Det har blitt 200 kamper for aldersbestemte lag og 556 for seniorlag (4 div, 3 div, 2 div og 1 div) samt 71 for oldboys når torsdagen er unnagjort. Debuten på seniorlag var mot Stjernen tror jeg (sikkert andrelaget) i Fredrikstad som 16-åring i 1986. Siden den gang og frem til 2010 er det ikke mange som har spilt mot Ringerike A-lag som ikke har møtt meg på motsatt banehalvdel.

I perioden 2012 til 2016 var det bare oldboysspill, før jeg (og de andre traverne) hoppet inn i 3-div laget for å hjelpe i 2016-2017. Sesongen 2017-2018 har kun bestått av 4-divisjonsspill, men nå er det nok greit å gi seg. Det å gå på en ny sesong i 4 divisjon som 48-åring både frister og frister ikke (selv om jeg sikkert stiller i en knipe).

HOCKEY ER LIVET: Jim Gallagher (44) har spilt hockey siden han var ni år gammel. Hockeyen smaker fortsatt like godt.

Det har vært utelukkende gledelig å spille divisjonshockey alle disse årene. Jeg har møtt uendelig mange tvers igjennom hyggelige lag, spillere, ledere og dommere i løpet av disse årene, både i egen klubb og i bortelagsklubber.

Jeg nevner ingen, dere som kjenner meg vet hvem dere er 🙂

 

Så får vi se hvor mange sesonger med oldboyshockey det tar før tallet 1000 kamper kommer 🙂

Ringerike Geriatriks gjenoppstår jo da kommende sesong i oldboysserien

Laget har hatt en liten pause fra kamper men har trent jevnt og trutt hele tiden. Det kan nok hende både oldboysregler og Geriatriksregler har gått litt i glemmeboken så oldboysreglene tar vi på is, men Geriatriksreglene kan dere lese her:

..eller her da: Geriatriksregler  <– du må trykke der da..

 

instagram = jimgall, snapchat = jimbo-33

#ishockey #hockey #2hockey

Etthundreogsnørrogførti kattebilder!

Her er Cleo og Lillepus. (Cleo med hvite poter og hvitt bryst)

Hm… nå ble det ikke etthundreogsnørrogførti alikevel… men det ble mange 😉

#katt #katter #cat #cats

Slik kvitter du deg med baconfettet

Frokost er godt. Egg, bacon, stekte poteter og bønner er godt. Det er skikkelig kraftfôr for kropp og sjel.

Men;

Steking av bacon skaper et «problem», nemlig en masse fett i panna. Hvordan skal du bli kvitt det? For i vasken eller do skal det ikke, hvorfor kan du lese her:

Drit & dra, Slutt å kaste ting i dass!

Jeg har gjort det på min måte lenge, og om jeg må si det selv, (som jeg jo nå gjør) så er det en smart måte. (dette kan gjøres med alt fett det altså, i større eller mindre mengder).

Som sagt: Det blir lett litt fett i steikepanna

Jeg tømmer fett etter hvert opp i en kopp. Denne koppen lar jeg så stå på benken inntil fettet har stivnet.

De barskeste av de barske bruker selvsagt baconfettet i panna da eggene skal steikes. Finnes ikke noe bedre smøring enn det, og så slipper du lete etter og finne frem smør/olje.

Slik ser det da ut ikke så lenge etter. Du kan nå, hvis du er utålmodig, tømme det opp i matsøppelposen siden fettet er blitt ganske tyktflytende. Jeg gjør ikke det. Jeg lar koppen stå enda lenger.

Da kan du nemlig spa ut fettet med en skje og kaste det i matsøppelet og dermed IKKE være med på å tette igjen avløp etc.

Takk

#mat #bacon #fett #avløp

“Dette skulle flere lest og lært av”…

Skamløse bursdagsforeldre. En mann forelsker seg ikke i kjønnsleppa di. Skjære unge mennesker i dagens Norge. Oppdra ungen din selv, læreren/treneren har ikke tid. Jeg er så glad jeg ikke har døtre. Hva vet du egentlig om den som er syk? Alle innleggene har fått sine kommentarer, men:

Den setningen, den i overskriften, den har jeg fått som kommentar på mange av mine innlegg.

De innleggene handler underlig nok ikke om sport 😉 men om livet generelt og de vanskeligheter/situasjoner vi alle sammen kan havne opp i. Så, her er det bare å klikke seg inn og lese om man vil.

Mitt absolutt mest leste innlegg er Skjære unge mennesker i dagens Norge med 113 tusen lesere totalt. Dette innlegget handler om hva jeg mener er en ødelegging av det norske muntlige språk. Mange er enige, mange er uenige, det er lov, vi bor ikke i et diktatur. Mye diskusjon i kommentarfeltet i dette innlegget, men majoriteten ser ut til å være enig i mitt syn.

Et innlegg jeg skrev i kroppspress/operasjonspress-debatten rundt kvinner og kvinnekroppen var En mann forelsker seg ikke i kjønnsleppa di. Innlegget er et forsøk på å fortelle unge kvinner at det er ikke hvordan du ser ut nedentil etc som avgjør om en mann liker deg eller ikke. Innlegget er lest av 29 tusen lesere så langt, men fortjener i mine øyne langt flere lesere så kanskje flere får opp øynene for hvor ille dette er blitt.

Et annet innlegg jeg er veldig fornøyd med er Skamløse bursdagsforeldre som totalt er lest av 11 tusen lesere (skulle ønske det var mange flere). Innlegget handler om bursdagsinvitasjoner i barnehage/barneskole og den mobbing/utfrysing foreldre kan være direkte årsak til ved å ikke bruke hodet når invitasjon til barnebursdag skal gjøres. Innlegget inneholder en ABC på bursdagsinvitasjon.

Ett av de mest diskuterte innlegg jeg har skrevet er Oppdra ungen din selv, læreren/treneren har ikke tid. Dette var et innlegg i debatten rundt barneoppdragelse og hvem som egentlig har ansvaret for grunnoppdragelsen til barn. Her kom det mange innsigelser på hvem som skulle stå for oppdragelsen og at det var jo vanskelig når man var syk osv. Innlegget er kun lest 3000 ganger…det burde vært 300 tusen så mye rart man hører om i disse dager. Mitt syn på dette står fast fortsatt: Foreldre har ansvaret, uansett!

Noen andre som har ansvar er toppbloggere, og kvinnelige toppbloggere spesielt. Innlegget Jeg er så glad jeg ikke har døtre er et innlegg rettet mot den kvinnelige elite av bloggere som fraskriver seg sitt ansvar som “rollemodeller”.

Det siste innlegget jeg vil nevne er kanskje det jeg håper når ut til aller flest lesere med tid, og også det innlegg jeg mener er viktigst at folk tar til seg. Det heter : Hva vet du egentlig om den som er syk? Innlegget handler om å bry seg om, og ikke med når man ser en venn, nabo, kollega som er sykemeldt være ute og gjøre noe. Innlegget har dessverre ikke nådd ut til flere enn rundt 3000 pr nå. Dette er et innlegg jeg oppfordrer spesielt til å dele i sosiale medier etc.

Alle mine innlegg, de jeg har nevnt her, og de andre som finnes, er frie til å deles og brukes om man finner det verdt det.

Mvh

Jim

-som prøver bidra med det han kan.

#samfunn #oppdragelse #medmenneskelighet #barn #voksne #hensyn #kropp #kroppspress #sex #samliv #pupper #silikon #botox #rynker #rompe #lepper #bryster #butlift #strutterompe #struttepupper #kjønnsleppe #schylling #schøttdeig #aaaaarghh

 

Drit i sommern; Akkurat nå er det kvallik

Fantastisk reklame for hockey på Ringerike

Det er dette det handler om. Det er dagen derpå, men i motsetning til andre mer tunge dagen “derpåer” så er denne dagen derpå lett som en fjær. Ingen småfugler som tramper på tunet eller skjærer som skriker høyere enn brannvarsleranlegget på taket av Rådhuset. Det ble seier i går. 3-0 over Kongsvinger i første kval-kamp i forsøket på å rykke opp i Get-ligaen.

(foto :Ringerike Panthers)

Så lett og ledig som det er mulig for meg og min 47-årige kropp å våkne og stå opp gjorde jeg det i dag med et smil om munnen. Ut på gulvet, 2 hode-skulder-kne-og-tå, og så på kjøkkenet for å sette på kaffen.

For en fantastisk kamp og reklame det var i går for ishockey. For en atmosfære for spillere, ledere, apparat og tilskuerne selv. 932 personer var med på å gjøre dette til en festaften i Schjongshallen. Gleden over å se målene i går, 1-0 Adolfsen (Ryttar), 2-0 Hansson (Ellefsen, Söderberg) 3-0 Dalen, blant spillere og publikum gjorde dette til en dag å huske. Denne kampen vil bli husket. Nå kan man se fremover og sette nye mål.

Akkurat i dag velger jeg å se bort fra kommentarer som 1 divisjon er mye dårligere enn det dårligste Get-lag…som straks resultatet 3-0 var et faktum ble forandret til Kongsvinger var dårlige enn noensinne, 1 divisjon er fortsatt for dårlig. Jeg velger også i dag å se bort fra tv-folk som fremsnakker alle andre lag enn lag fra Hønefoss når det gjelder ishockey, (og fotball). Ringerike vant, og det var nærmest stinn brakke i hallen. Ringerike hadde 4 rekker og 3 backpar som bare malte og malte og fikk utteling. Kongsvinger så rett og slett kjørte ut midt i 3 periode, og trener selv måtte innrømme at Ringerike var et bedre lag i går.

Jeg håper nå hver og en av spillerne restituerer seg ordentlig. Jeg håper hver og en av tilskuerne (og noen til) kommer tilbake på torsdag da Stjernen fra Fredrikstad kommer, kampstart er 18.30. Jeg håper Linda på gymmen har fått ned pulsen fra 230. Jeg håper Randi lærer seg til å drikke en duggfrisk, det må jo alle kunne. Jeg håper forbundet var fornøyd med arrangementet. Jeg håper på like mange folk og seier mot Stjernen på torsdag. Jeg håper at mange flere lærer seg at ishockey er best å se når du er i hallen.

Det var opp imot 10 varmegrader i lufta i Schjongshallen i går. Det var ingen smerte. Vi håper på gjentakelse på torsdag.

 

Tabellen:

Ringerike 3 poeng, kan få maks 18 poeng

Stjernen, 3 poeng, kan få maks 18 poeng

Narvik 0 poeng, kan få maks 15 poeng

Kongsvinger 0 poeng, kan få maks 15 poeng

 

Slutt å trykke på linker i messenger for F***

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga #Get-kval #Get-kvalifisering #Ringerike #Narvik #Stjernen #Kongsvinger

Skandalen da jeg så Sophie Elise på Gardermoen

Sent en tirsdags kveld…

Det var på tirsdag, nærmere bestemt nå på tirsdag kveld, at jeg ankom Gardermoen i 22 tiden for å hente kona som hadde vært på en bitteliten jentetur til London med sin søster og sitt ene tantebarn.

Jeg tusler inn og oppdager at flyet er 25 minutter forsinket fordi det jo hadde kommet snø i London og der måker man jo med alle tilgjengelige håndskuffer hver gang det snør, så det er ikke rart det tar litt tid.

Jeg fant meg da en plass og ble sittende og observere alle folkene som kom og gikk. Det har jeg gjort en gang før også, som du kan lese om her:

Les : Flyplassnennesker

Jeg tok tilogmed et bilde av noen som virkelig ventet på noen med flagg og plakat, men så tenkte jeg at det skulle jeg sikkert ikke gjort så jeg slettet det og la telefonen i lommen igjen.

DET skulle jeg jo ikke gjort.. for akkurat da kom Sophie Elise skikkelig trampende ut fra internasjonal ankomst. Og Yes, hun kom faktisk trampende ut. Kona fortalte etterpå at hun hadde trampet forbi henne inne ved båndene også. 2-3 meter bak henne gikk en jente som tydelig var med. Hun trampet ikke. Hun så faktisk ut som hun ikke hadde spesielt lyst å være der. Det var heller ikke noe rart så sur som SE så ut.

Ikke fikk jeg tatt bilde eller film. Ikke av noe av det. Telefon i lomma. Amatør, jeg vet det.

Skandalen?

Det var slettes ikke at gang-arten til SE minnet om god gammeldags fotballoppvarming med høye kneløft…

Neida.

Skandalen var rett og slett;

Jeg var litt sulten og tørst så jeg gikk i kiosken. Kjøpte grill i brød og en brus.

92,-

Det er skandale det.

#Sophieelise #gardermoen #tramp

Den farlige nugattien..

Glem alt annet

Mobbing og rasisme er bare småtteri i forhold.

Nok en gang er det altså dette ene pålegget, ja pluss kjeks da, som er i vinden når det gjelder barn og barns velferd. Ernæringseksperter legger ut om dette farlige pålegget som gjør at barn ikke har det som de skal. Dette farlige pålegget som gir barn en dårlig oppvekst. Dette farlige pålegget som gjør at barn mistrives og ikke lærer som de skal i skolen. Dette farlige pålegget som gjør at barn faller utenfor og ender opp som narkomane og det som verre er.

Det er da ingen vits i å sitte på foreldremøte på skolen og diskutere utfrysing, mobbing og rasisme når man har noe så viktig som nugatti på matpakka å diskutere.

Les: Voksne uten ryggrad eller vilje!

Barn ekskluderes med vilje av andre barn mens foreldrene snur ryggen til. Barn mobbes av andre barn mens foreldre snur ryggen til. Det vil nemlig ikke foreldre snakke om. Det blir for ubehagelig. Men å diskutere og prøve bestemme hva slags pålegg unger skal få ha på de tre brødskivene sine, ja det vil de snakke om.

Hva med å prøve å se de virkelige problemene som barn har? Hva med å innse at det er ikke et tynt lag nugatti på skiva som ødelegger skolegangen?

Kjære foreldre til skolebarn i alle aldre: Drit i å bruke masse dyrebar tid på å diskutere nugatti opp og ned. Dette finner hver enkelt familie ut av selv med sine barn.

Det er så mye annet dere bør åpne øynene for..!

Les: Foreldre: Ikke lær barna mobbing!

Da mine barn gikk på barneskolen så satt vi faktisk en gang å måtte høre på om det skulle være lov eller ikke å spise youghurt på skolen. SFO sluttet å servere cornflakes fordi det var litt sukker på. Det tar man altså tak i. Men elever som mobbes, fryses ut, sjikaneres etc, det tar man ikke tak i. Det har kommet en ny lov nå som sier noe om at skoler må ta tak når noen sier de mobbes..men hva om en del av problemet er læreren?

Opp med øynene.

Det er vel tross alt bedre at det spises en skive eller to med nugatti, syltetøy, smør og lignende…enn at det ikke spises i det hele tatt?

#barn #ungdom #skole #mat #skolemat #nugatti #brødskiver