Det heter ikke Påske Aften.

Det er altså ikke for å være en grinebiter (ikke grine biter) at jeg påpeker dette her, men dette med å dele ord når de ikke skal deles er helt meningsløst dumt til tider. Jada, det er helt innafor å ha dysleksi osv, men så mange som rører til dette med ord er det ikke som har dysleksi. Orddeling: Dette er nok det som opprører flest med hensyn til skriftspråk. Det feiles til og med i profesjonelle firmaer. “Det var kjempe gøy”. “Jeg brukte en rake rive”. “Vi selger jule tre”. “Vi selger toalett ruller”. “Ananas Biter”. Dør karmene, smådyr klinikk, slukke instruks, fersk okse lever, tunfisk biter i vann, sukker erter, dyre tilbehør, kort betaling, toalett ruller, jule hefter, fremmed ordbok, PC pult i glass, ananas ringer, lamme lår, mat pakker, hjerte starter og mange mange fler..

Man må jo se at å skrive jule gaver kontra julegaver er feil. Det å skrive at “hun er en kjempejente” blir noe helt annet enn “hun er en kjempe jente”.

Det finnes graverende eksempler også, faktisk mer graverende enn heklet undertøy og konglebånd i håret, men det får bli en annen gang.

Nåvel, i disse påsketider: La oss ta noen eksempler

 

Påskeferie

Påsketur

Påskevær

Påsketrafikk

Påskefast

Påskepynt

Påskefrokost

Påskelunch

Påskebrunch

Påskemiddag

Påskekvelds

Påskedrikke

Påskekos

Påskefest

Påskemorgen

Påsketradisjon

Påskevask

Påskequiz

Påskenøtter

Påskekrim

Påskefilm

Påskeaften

Påskefjell

Påskesol

Påskekylling

Påskeøl

Påskesoving

Påskespising

Påskedrikking

Påskegåpådoing

Påskespasertur

Påskeavislesing

Påsketømmekattedoen

Påskefjernkontoll

Påskekokeegg

Påskestekerundstykker

Påskekjørebiltilfjellet

Påskestøvsugestua

Påskeduggfrisknårvierframme

Påskerødtiglasset

Påskeroened

Påskeslappeav

 

Påske…

#påske #særskrivingsfeil #orddelingsfeil

 

 

Det litt absurde med påske

Tiden er her igjen. Påske. En tid da veldig mange hedrer Jesus ved å dra til fjells for å være nærmere himmelen, eller no..

Les også: Påsken; Lett og enkelt forklart

Påsken er også litt absurd (i tillegg til den spikre opp folk historien) om man ser på det litt utenfra.

Det begynner med kø. Her hjemme så banner vi opp og ned hver gang det såvidt er antydning til kø. Det er svære debatter om miljø etc i forbindelse med kø. Oslo er jo nærmest blitt en parodi på en by pga bekjempelse av kø og følgene av kø. I påsken kjører vi bil i kø, vi går på butikken i kø, vi kjøper heiskort i kø, vi står i kø i heisen, vi står i kø på afterski, det er rett og slett kø uansett hva man skal…og alle er like blide. Glemt er all aggresjon og ønske om avskaffelse av kø. Og når man skal hjem fra fjellet, vel, da er det også kø.

Hva så med snøen? Joda, her i lavlandet så er det kaos og tenners gnissel hver gang det snør 5 cm. Det er sør-Norge mot nord-Norge og harselering rundt snømengder etc. Men; Drar vi på påsketur så smiler vi som solen når vi må grave frem hytta. Vi ler og bonder med naboene over fastkjørte biler og behov for mega-snøfreser for å komme frem til skiboden. Ikke bare smiler vi når vi måker frem inngangsdøra, vi koser oss med utgraving av terrassen og møblene vi vet er under 17 kubikk med snø. Dagen man så setter nesa hjemover så kommer aggresjonen tilbake fordi ikke all snøen er smeltet og tulipanene står full blomst langs husveggen.

Les også: Påske = Vi står i kø!

Så drar vi på kafé/afterski. Der vi hjemme står og rynker på nesa for 30 kroner halvliteren på butikken så leer vi ikke på et øyelokk over 100 kroner halvliteren på kroa. Vi leer så lite på øyelokka at vi kjøper 2 istedenfor 1, bare for å være sikker + at man vet man kommer til å søle ut halvparten på vei tilbake til plassen sin.

Les også: 10 gode grunner til å mislike å gå på ski

Så er det dette med ski… Rettere sagt langrennski. Du blir jo nærmest sett på med avsky lik en spedalsk, en nynazist, en terrorist og rosenkål tilsammen om du ytrer offentlig at du misliker langrenn. De mest ski-entusiastede lærere tar jo nærmest kontakt med myndighetene når de oppdager at hverken voksne eller barn liker, eller har, langrennski. Men; I påsken skal alle ut på plank virker det som. Det graves frem rariteter fra garasjer for å kunne være en av «folket». Det medbringes ski ikke sett siden Oddvar Brå brakk den berømte staven.

Vi står heldigvis imot. Ikke et stavtak er tatt eller kommer til å bli det. Vi kjører hjemmepåske i år.

#påske #påskeferie

60-90 sjåfører samt de med tunellskrekk

Påskefjellet i strålende sol. Bare veier og rett og slett kos å krysse fra øst til vest (og tilbake igjen, men det er en annen historie) med bil. Det skulle man hvert fall tro..

Som vanlig mer eller mindre ødelegges hele turen av biler med inkompetente sjåfører som ikke har et snev av oppfattelse av hva som skjer rundt de i trafikken…vel rettere sagt bak de.

De aller verste er 60-90 sjåførene. Det kjøres i 90 på sletta før det i svinger krappere enn snor-rett veg siges ned i 60. Ut av svingen tråkkes det på pedalen igjen og opp i 90. Sånn kjøreadferd gjør det komplett umulig å ligge bak og bruke cruisecontrol samt nær sagt umulig å kjøre forbi der det er trygt.

Det kjører også rundt en masse folk med fremskreden tunellskrekk. Veien har hastighet 80km/t, og det er ikke noe i veien med innkjørsel tunell fra disse sjåførene. Men, snodig nok så virker det som om disse sjåførene blir mer og mer usikre på om det er åpning i andre enden, for da enden nærmer seg er hele køen, for de lager jo kø, nede i rundt 60km/t.

Gåsemor-sjåførene er også en pine å komme bak. Dette er bileiere og sjåfører som kunne lagt igjen alle speilene sine hjemme for de bruker de jo ikke alikevel. Køen, for de lager jo kø, ligger gjerne i 10 km/t under fartsgrensen, men kjører de til siden? Absolutt ikke! De tøffer og kjører i eget tempo og skaper farlige forbikjøringer for etter hver får jo bilene bak nok.

Tøffe-Tom er også en rase. De står for en helt egen oppførsel i trafikken. Du ligger i rolige 85-90 på nåla og blir sakte men sikkert tatt igjen og forbikjørt. Hva skjer så? Joda, bilen som kjørte forbi deg roer ned farten slik at du må senke den farten du har ligget i over lengre tid. Hva f*** var poenget med forbikjøringen om du skal kjøre saktere etterpå? Kjørte forbi bare for å være tøff?

De siste trafikk-amøbene som ble opplevd denne turen er fotoboks-frykterne. Trafikken flyter greit i 80km/t på en veg med den fartsgrensen. Så kommer en fotoboks. Hva skjer? Jo, da skal plutselig enkelte kjøre i 60-70….? Hva er det de er redd for? Er det bare for å være sikker? En gang for alle: Det er ikke farlig å kjøre forbi en fotoboks i den fartsgrensen som er på veien!!!

Jeg vil til slutt anbefale veldig mange, og spesielt dere som alltid kjører langturer med cruisecontrollen på eksakt 80 på nåla: Dra til en trafikkstasjon og mål hvor fort dere egentlig kjører. Jeg tror du vil bli overrasket over svaret. Det er også derfor du, hvis du hadde sett i speilene dine, alltid ligger først i rekka når du er ute på tur med bilen.

Ps! Bruk de forbanna speilene dine

Ps! Ps! Du leder ikke når du ligger først, du lager kø!

#bil #fart #trafikk #speil #sjåfør #kø #påske #trafikkflyt #forbikjøring #tunell

Hvem vinner “Bøtta” sesongen 2017-2018

Storhamar eller Lillehammer

For de uinnvidde som da slumper innom dette utmerkede pulitzerverdige prosaverk, så handler det da ikke om å vinne vaskebøtta til hu litt formfulle vaskedama på veikroa med 33-66-99 lotteriet, det handler om hvilket lag som vinner Kongepokalen i ishockey 2018. Hvis du idet du leste akkurat det jeg skrev der nesten sovnet fordi du tar lang flygefart i hockey så kan du vel heller klikke deg inn HER for en liten “what not to do som mann” om du ønsker fjerne litt ragg på nøttapåsan, lillemann og skrukken.

For alle de andre som måtte lure (og mamma) så har man jo da altså spilt ferdig Get-ligaen. Der ble lagene plassert fra 1 til 10 etter 45 serierunder. De 8 beste gikk inn i kvartfinaler mens de 2 siste jo måtte spille kval mot Ringerike/Narvik, der Stjernen og Ringerike HURRA trakk det lengste strået og er en del av Get i 2018-2019. Kvartfinaler og semifinaler er nå ferdigspilt og vi står igjen med Storhamar og Lillehammer som finalister.

Hvordan har så Storhamar og Lillehammer gjort det mot hverandre i serien?

12 september, Storhamar-Lillehammer 3-4 (25-22 skudd)

18 november, Lillehammer-Storhamar 2-3 (29-29)

28 desember, Storhamar-Lillehammer 3-4 sd. (37-45)

30 desember, Lillehammer-Storhamar 4-6 (28-27)

27 februar, Lillehammer-Storhamar 6-5 (22-31)

Legger man sammen poeng og skudd fra alle 5 oppgjør så ser det da slik ut:

Lillehammer – Storhamar, 8-7 i poeng, 20-20 i mål, 155-140 i skudd.

 

Spillerstatistikk er selvsagt også viktig:

Topp 5 Get, LIK: Morley 60 (22+38), Vigier 56 (27+29), Benik 49 (23+26), Cameron 48 (24+24), Dineen 43 (14+29)

Topp 5 Get, SIL; Jensen 47 (21+26), Larrivee 46 (17+29), Curran 44 (12+32), Zettergren 39 (16+23), Dahlstrøm 35 (18+17)

Topp 5 sluttspill LIK: Ellis 14 (2+12), Vigier 11 (6+5), Cameron 10 (4+6), Noer 9 (7+2), Benik 8 (3+5)

Topp 5 sluttspill SIL: Curran 21 (9+12), Berglund 16 (5+11), Zettergren 11(5+6), Nicholls 10 (4+6), Larrivee 9 (3+6), Thoresen 9 (7+2)

 

Så; Hvem kommer til å vinne Bøtta? Jeg aner ikke. Jeg forventer et fyrverkeri av en NM-finale mellom disse to lagene. Basert på serien så skulle jo Lillehammer være favoritten, men letteste vei i sluttspillet har vel Storhamar hatt. Jeg regner det som gitt at pausen de siste dagene har blitt benyttet godt for restitusjon for spillerne på begge lag. Jeg håper ingen av de leverte barn til TG i Vikingskipet i dag…den køen var hjerteinfarktfrembringende og således ville all restitusjon vært forgjeves.

Jeg har sittet i sofaen med kald klut på panna etter hjemkomst fra den køen.

Nåvel…

Første finalekamp i best av 7 serien: 03 april klokka 19.00 Storhamar – Lillehammer.

-deretter 05, 07, 09, 11, 13 og 15 april.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

 

Hvem i svarte sa at kokosnøttræv er fint?

Nå må disse toppbloggerbloggdamene slutte.

Jeg lar toppblogger Sophie Elise og S.Raad stå som eksempler på hva du som ung jente absolutt ikke skal gjøre med kroppen din.

Det ser faktisk ut som om damene har delt ei kokosnøtt i to, barbert bort hårene, malt de hudfarget og limt de på bakpå ræven.

Det ser hvertfall slik ut da de står stille…

En snutt fra Paradise Hotel på Mads Hansen instastory (å følge Mads Hansen kan anbefales) viser S.Raad danse og riste på bakdelen. Da ser det ikke ut som to halvdeler av ei kokosnøtt lenger. Da ser det ut som to geleklumper som kommer til å riste fra nå og til fellesferien. Det ser f*** meg ikke ut i måneskinn.

Hvem i svarte sa at dette er fint?

Det ser jo ikke ut som ræva hører til kroppen i det hele tatt. Rompa står så rett ut i været at de går rundt som levende eksempler på handikap-parkeringsskilt.

Og det verste.. Dette sitter ungjenter og tror de må gjøre sånt for å få et like «fint» liv som disse toppbloggerne har. Det sitter helt vanlige norske ungdommer og ser på disse folka og tror at for å bli lykkelig og suksessfull så må det opereres og fikses.

Disse damene er usunne forbilder for unge mennesker og burde kommet med en advarsel hver gang de var ute.

De vil jo ikke ta ansvaret de har som kjente personer og advare mot det ene og det andre. Da får samfunnet trå til og gjøre det.

#blogg #kropp #sex #rompe

Forstår det bare ikke… sikkert fordi jeg er hauggammel…

Gratulerer til alle i, på, og rundt laget

Ringerike Ishockeyklubb sitt flaggskip har altså rykket opp i Get og skal møte Stjernen, Lørenskog, Manglerud Star, Stavanger, Vålerenga, Sparta, Frisk/Asker, Lillehammer og Storhamar neste sesong i Schjongshallen.

Dette er stort, faktisk større enn noe annet jeg har opplevd med idrett noensinne, og jeg har ikke spilt engang.

Jeg har lyst til, nå som det har gått noen dager og hverdagen kommer tilbake (selv om det er påske) å nok en gang gratulere alle i og rundt 1-div-laget som klarte opprykket.

Gratulerer så inn i vanvittig mye til:

Emil Lindbom

Ole Morten Furseth

Andreas Aasen Rian

Kristoffer Melin

Michael Søderberg

Dennis Ryttar

Joachim Jensen

Dustin Parks

Joachim Engesveen

Mikael Hansson

Max Petterson

Nikolai Dalen

Petter Ellefsen

Amund Nyland

Robin Bjørnstad

Markus Albert

Eivind Andresen

Even Fosse

Kristian Kristensen

Thomas Lystad

Nils Fuglesang

Andreas Adolfsen

Joachim Svensson

Jørgen Langdalen

Jonathan Ed

Andreas Engblom

Marius C Hansen

Tobias Skaarberg

Tobias Skuterud

(Alle disse spillerne har en eller flere kamper denne sesongen).

Martin Boork

Per Braxenholm

Randi Aase

Cecilie Aasen

Morten Dalen

Tormod Marthinsen

Sissel Aasen

Til slutt: Tusen takk til alle som kom på kval-kampene og gjorde opplevelsen enormt bra for alle oss i hockeyfamilien. Jeg vet at laget satte enormt pris på stinn brakke på ca 1500 i siste og avgjørende kamp.

Vi håper å se dere alle igjen på Get-kamp til høsten.

#Get #ringerikepanthers

Storhamar, Frisk/Asker, målsnakkisen..

Det protesteres og ankes

Få eller ingen som har lest en sportsside de siste dagene har vel klart å unngå å få med seg et potensielt avgjørende mål i 5 semi-finale. Et skudd fra blålinjen forandrer retning rett foran Storhamars målvakt og går inn. Frisk/Asker jubler og tror de har redusert til 2-3 i matcher, men hoveddommer signaliserer umiddelbart etter å ha pekt på mål at han skal sjekke video. Målet blir annulert etter sjekk, kampen spilles videre og Storhamar vinner til slutt.

I ettertid har da Frisk/Asker protestert samt anket avgjørelsen på protesten.

Hva er egentlig fakta her?

I regelboken står det at det er ikke lov å aktivt score mål med noen kroppsdel. Det spiller altså ingen rolle om det er hender, armer, legger eller lår. Mener dommer at du aktivt brukte kroppsdel for å påvirke retning på puck så skal det ikke dømmes mål.

1) Puck skytes fra ca blå

2) Puck forandrer retning ved Frisk/Asker spiller foran mål og går inn

3) Dommer peker på mål, samt viser at han skal sjekke video

4) Dommere sjekker og annulerer så målet, peker på arm/hanske

5) Spillere protesterer og mener det var arm-treff og ikke hanske

(hvilket jo ikke betyr noen ting i det hele tatt)

6) Målet annuleres fordi Frisk/Asker spiller aktivt tar etter puck med hånd/arm og dermed forandrer retning på puck

(ville alle som protesterer protestert like mye om spiller hadde løftet på et ben og forandret retning på pucken?)

7) Det argumenteres veldig på hvorvidt tv-bilder er gode nok til å beviselig vise at Frisk/Asker spiller forandret retning på puck med hånd/arm, og dermed legitimere dommers annulering.

8) Dommer og Forbund virker å være av den oppfatning.

 

Min personlige mening:

Jeg synes ikke det ser ut som det er noen tvil i det hele tatt. Frisk/Asker spiller løfter opp arm i det puck kommer og ser ut til å aktivt være med på å forandre retning på pucken. Da skal det i henhold til regel 97 ikke kunne bli dømt mål.

Jeg antar dommer mente han så noe sånt, dømte mål siden pucken var inne, men fikk bekreftelsen han trengte på video til å annulere målet på grunn av aktiv armbruk.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga

 

Derfor feirer vi Påske

Sola skinner, det er -2 ute og til og med jeg har bein det rykker litt i ski-foten på. Folk har sitti i kø fra Sollihøgda til Gol i 2 dager nå og enda er det ikke ferdig. Jeg håper bare de fleste har kommet seg til fjells før onsdag da vi skal ta en svipptur opp i høyden. Påske i Norge betyr kø, snø, øl og kos, men, det er en ting mange lurer på, og det er:

Hva er egentlig påske for noe?? Hvorfor feirer vi påske?

Litt forhåndsinfo må til. Kristne ser på Julaften som Jesus sin fødselsdag. Dagen da man feirer (hører dere prester…FEIRER!!!….ikke dommedagsprekener, tordentaler og helvetes-spådommer) inkarnasjonen….dvs da man mener at Gud ble menneske.

Nåvel…

Påsken, denne flotte uken med fri fra jobb for veldig mange av oss. Uken da vi valfarter til fjells for å gå på vannet alle sammen, frosset vann riktig nok,  i is og snøform. Eller alle fjolser seg ikke til fjells da. Noen av oss må jo være igjen i lavlandet og, og gå på vannet innendørs. I tillegg sitter jo vi som bor i Hønefoss og ler litt av alle dere som sitter i kø oppover til fjellet. Påsken er jo da sånn sett fra kristent hold en høytid da man feirer Jesus siste nattverd, lidelse, død og oppstandelse. Litt som man driver på til fjells for eksempel. Fest, nattmat, fyllesjuk, aaaarrgh…og så er det på’n igjen dagen etter.

Og hvorfor er så påsken da den er? Det er vel egentlig ikke godt å si, men historien forteller at en gjeng med langt skjegg og kjortler samlet seg rundt et bord, drakk opp slanter og skvetter fra festen dagen før, og fant ut at det er alfor lite fester og reunions for tiden. Selvfølgelig var jo denne gjengen som samlet seg i år 325 i Nikea som seg hør og bør skikkelig bakfulle i tillegg, og tenkte at vi må jo ha det litt morro med dette og, så de fant ut at påsken…vel den skulle feires første søndag etter fullmåne etter 21 mars. Dette har da senere blitt den såkalte påskeformelen…

Opptakten til påskefeiringen er da den søndagen som kommer nå. Palmesøndag. Uken -som forøvrig kalles den stille uken- fortsetter så med Skjærtorsdag, Langfredag, Påskeaften, 1 og 2 påskedag. Nå er det en stund siden undertegnede har vært på guttetur i påsken, men jeg kan garantert si at det med den stille uken ikke har slått helt an. Her tror jeg prestene har en lang jobb foran seg. Men det blir nok ikke ordnet med det første… de er fortsatt litt opptatt med dette homofili-giftermål greiene.

Palmesøndag er altså dagen det var så varmt, det var dagen da Jesus tusla inn i Jerusalem i sandaler uten å ha pynta seg, og folket som bodde der var greie nok til å stå å vifte med palmeblader for å holde fluene unna. Skjærtorsdag er dagen da Jesus gjorde nytte av brevkurset han hadde tatt på Neglakademiet og rett og  slett vaska og stelte føttene til alle displene sine. Pedikyr-businessen gikk tregt i de dager og det var greit å få øvd seg litt. Langfredag er rett og og slett dagen da historien forteller at Jesus ble spikret opp på korset, det er vel også dagen da enkelte drev å dytta gamle skolesvamper med eddik opp i nesa på’n, det var liksom ikke nok at han bare hang der… 

Påskeaften… lørdagen… dagen da Polet stenger tidlig og man må huske å handle for flere dager i strekk. Påskeaften er dagen da det var sorg ved graven.. Alle  var der, utenom disiplene, de lekte gjemsel med Romerne de.  På 1 påskedag sto etter sigende Jesus opp igjen. Fra min tid i Hemsedal så kan jeg skrive under på at opp måtte man, om man ville eller ikke, hytta skulle jo ryddes.

Nåvel, historien forteller at Jesus møtte kvinnene først, og da spesiel Maria Magdalena…you’re a creature of the night… Maria Magdalena…øh… nok om den sangen… han møtte de alle sammen i hagen, og så disiplene, en etter en. High-five og slap on bum..I’m back!!. All denne møtingen av folk gjorde jo alle så slitne at de rett og slett fant ut at man måtte ha fri dagen etter og… og der har du 2 påskedag.

Og dette konkluderer min lille oppklaring av hvorfor vi feirer påske..

 -hører dere prester…FEIRER!!!….ikke dommedagsprekener, tordentaler og helvetes-spådommer.

…og til dere som skal hjem fra Påskefjellet… Skikkelig lurt å dra på søndag og mandag klokka 16.00…!

Skål !!

#påske #påske2018 #påsketur #påskefjell #påskegodt #påskesol #påskeøl #påskesnø #påskeegg #påskekos

Ringerike i Get: Hall, stall og veien videre

Det er en relativt fet karamell vi går og suger på her på Hønefoss og i miljøet rundt Ringerike Panthers etter at de rykka opp i Get-ligaen. Det har gått noen dager siden torsdag kveld og en kamp Ringerike måtte vinne og vant 7-2, og som ble kronet med fremvisning av psykedelisk garderobe-baris-dans (som du kan se på slutten av denne videoen) av uoffisiell europamester i psykedelisk garderobe-baris-dans #44 Robin Bjørnstad. (video: Sissel Aasen)

Det ble feiret ut i de sene natterstimer av noen og enhver. Mange hadde nok en tung fredag. I skrivende stund er spillerne på sin sedvanlige avslutningstur til Hemsedal, noe som er vel unt etter en lang og beintøff sesong.

I ettertid av opprykk har det blitt mye snakk om Schjongshallen og dens egnethet som Get-hall.

Schjongshallen ble bygget og sto ferdig i 1989. Den ble totalrenovert innvendig i 2015 og oppfyller alle krav Ishockeyforbundet har til størrelse og vant mht spilleflaten. Schjongshallen har pr i dag 600 sitteplasser og ca 900-950 ståplasser. Publikumsrekorden i hallen er 1491 som ble satt i opprykkskampen mot Narvik 22 mars 2018. Hallen har pr i dag kun 4 tilhørende garderober. Det sier seg selv at man ønsker seg flere. Det er en stor kiosk + kafeteriadel i ene enden av hallen, men med plass for flere midlertidige kioskutsalg inne i hallen ved behov. Ved stinn brakke ser man også lett behovet for flere toaletter i hallen.

Hva så med stallen og veien videre?

I disse dager har spillerne noen velfortjente fridager, men kjenner jeg Martin og Per rett så er det ikke lange tiden før man igjen tråkker til med trening. Barmarkstrening, selvfølgelig enda hardere trening enn i fjor. Det nytter ikke møte opp i Get uten grunnlaget lagt. Hvordan stallen blir for neste sesong er selvfølgelig helt uvisst, men noe som vel er relativt sikkert er at det er ikke det eksakt samme laget som rykket opp som kommer til å stå klar til første dropp i neste sesongs Get-liga.

De samme spillerne kan nok være med, men det kommer helt sikkert til å være noen flere navn på plass. Ringerike har ikke hatt noen stor tropp denne sesongen så de må nok utvide stallen for å kunne være dekket opp skikkelig for en sesong som blir ca 15 kamper lenger. Jeg er dog 100% sikker på at en tropp-utvidelse gjøres i Ringerike Panthers-ånden, dvs man går etter sultne spillere som vil hit og ikke de som reiser rundt etter lønningsposer.

Nå blir det en ny hverdag for spillere, trenere, lagledere, matrisser, støtteapparatet, styret, tilskuerne og alle de andre som bidrar på hver kamp som spilles. Det blir en ny hverdag med hensyn til at tv på plass. Nye krav til sekretariat og kampgjennomføring blir det vel også. Det blir også en ny hverdag økonomisk for Ringerike Ishockeyklubb som nå har et kjempeprodukt å selge til næringslivet. Det er bare å sørge for mer pluss enn minus så blir det bra 🙂

Det slo meg plutselig at “hm.. reklame på isen.. da må jo hallen stenges litt”.. Hørte jeg fellesferien?  (det er nemlig slik at vi rutinerte i klubben, med gjesteartister, trener hele året siden isen jo ligger der).

 

Takk for alle lykkeønskninger. Takk for fine ord om blogg og sesongen som har gått. Jeg gleder meg allerede til neste sesong og jobb i bua som speaker på Get-kamper 🙂

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga

Ringerike klare for Get

Noen bilder fikk jeg også tatt

Alle tatt før og etter kamp. Er litt opptatt når kampen spilles 🙂

Langside før kamp

Dette er før kampen

Linselus som tryglet om å bli tatt bilde av 😉

Det ble smekk fullt

Narvik hadde også sine på plass

Langsiden med 5 Rekka

Ferdig og vi er i Get

Noe eget med denne stemningen

Skjemaet mitt fra jobben som speaker. Historisk opprykks-tall

Gratulerer så mye til alle i klubben 🙂