Dobbeltmoralisme lenge leve !

Går du på ski så må du få gå fri……

Det er vel ikke mange idrettsinteresserte i norges land, ja kanskje mange andre og, som ikke har fått med seg at ishockeyspilleren Mats Rosseli Olsen rett og slett dreit på draget for et par dager siden da han hoppet inn på en fotballbane i Sverige og sparket ballen i mål. Dette gjorde han da det var stopp i spillet på grunn av noe fyrverkeri som noen andre hadde hivi inn på banen. Han ble selvsagt tatt og eskortert ut og kommer antakeligvis til å bli utestengt fra svenske fotballbaner i 5 år fremover.

Dagbladets Esten O. Sæther, Hold kjeft!!

Videre er det vel heller ikke så mange som ikke har fått med seg Dagbladets Esten O. Sæthers forsøk på en regelrett korsfestelse her i Norge av Mats Rosseli Olsender han i store ord legger ut om at slik pøbel kan vi ikke akseptere at representerer Norge på noe slags vis. Esten O. Sæther snakker altså her varmt om å dobbeltstraffe ishockeyspilleren som i et ubetenktsomt øyeblikk hoppet inn på en foballbane og sparket til en ball. Vi vet han kommer til å få en straff i Sverige. En eventuell straff/reaksjon også i Norge blir jo bare tøvete.

Nåvel. Det er ikke så mange år siden en utøver av norges for mange nasjonalsport gjorde noe dumt i et ubetenktsomt øyeblikk. En av de høyt skattede skiløperne i norges land gjorde noe som selv den mest hardbarkede ski-entusiast må innrømme er verre enn å hoppe inn på en fotballbane, han kjørte i fylla, han kræsjet og han stakk av.

Tidenes fylleangst….!!

Det er nå da altså slik at den samme Esten O. Sæther ga sine kommentarer også rundt denne hendelsen. Hendelsen som jo ikke akkurat er den samme som Mats Rosseli Olsen gjorde. Et utdrag av den kommentaren kommer her:

***DET er ikke mye ære knyttet til det å kjøre i fylla. Det er en fatal handling, og blir straffet deretter. Akkurat her er det ikke – og vil det ikke være – noen hjelp i statusen som en av Norges mest populære idrettsutøvere. Samtidig skal Petter slippe den ekstra belastningen å stå til rette også som sportshelt.
Fyllekjøringen har lite med hans liv som toppidrettsutøver å gjøre. Dette er ikke lek, med lekens egne koder for hva som er korrekt oppførsel. Dette er et et krasj i den virkelige verden. HVA som skjer med leken, er ganske uvisst. Normalt sett er det ganske rask vei tilbake for falne idrettshelter. Idrettsbevegelsen er nødt til å være slik. Skal de største ordene om fellesskap ha noen verdi, må også hverdagen være raus for de som har gjort feil som egentlig ikke angår idrettens verdier.***

Jadda…. Ligner ikke helt på det han skriver nå når det ikke er en skiløper det gjelder.

Man kan jo bare undre på hvorfor han ikke mener at idrettsfelleskapet skal være raus nå når han mente det den gang?

Jeg er glad de som teller evner å se klart gjennom ski-helte-dyrkelse-tåka…

Godt VM Mats Rosselig Olsen og alle dere andre gutta!

#hockey #ishockey #2hockey #hockeyVM

 

 

Dagbladets Esten O. Sæther, Hold kjeft!

Hold deg til Dagbladet og fotball du..

Det kan nesten virke som idrettsnorge nå har en ung mann på sine hender som i går slo ned 14 tilskuere og 4 vakter på sin vei ned mot gressmatta. Videre virker det som han klippa hull i nettingen med medbrakt tang før han løp bortom spillerboksen til motstanderne, rev ned buksa, stappet snoppen i øret på treneren og skrek “det er telefon til deg”.. Deretter virker det som han løp bort til 16-meteren og sparket fotballen i mål før han løp etter og satt seg til å drite inne i 5-metern på gressmatta.

Men, det var jo ikke det han gjorde…

Mats Rosseli Olsen er ikke en tribunepøbel. Han er en unggutt som inngikk et veddemål med hockeykompisene sine dagen etter han var med på å vinne det svenske mesterskapet i ishockey (som for uinvidde er jævlig stort). Var det idiotisk gjort? Ja! Skulle han latt være? Utvilsomt! Kan han ta det tilbake? Nei! Skal idrettsnorge straffe han dobbelt (for straff i Sverige får han nok)? NEI!

Det å straffe Rosseli Olsen ytterligere her blir jo som at jeg -om jeg skulle kjøre så fort at jeg mister lappen- også blir straffet med å blir sparket fra jobben bare fordi jeg kjørte for fort….og ikke fordi jeg brøt regler på arbeidsplassen.

Igjen, Esten O. Sæther, hold kjeft, hold deg til fotball, la Sverige straffe Rosseli Olsen for det han gjorde der.

Han har da ikke brutt noen regler i ishockeyforbundet?

 

Jeg er mann og visstnok overgriper…

Dette er tydeligvis det som gjelder nå. Vi menn er potensielle overgripere inntil vi beviser det motsatte. En barnehage i Svolvær har altså bestemt i plenum at ingen ansatt mann skal skifte bleie på et barn alene, du kan lese om det her: Kjære barnehagemann, du kan skifte på mitt barn når som helst! Les bloggen og kommentarene.

Er det virkelig denne veien vi vil at samfunnet skal gå? Er det virkelig slik at vi skal være skyldige inntil vi beviser det motsatte istedenfor omvendt? Overgrep mot barn er vanvittig grusomt. Det er noe som ikke skal skje, og jeg mener selv jeg er i full stand til å drepe om noen gjør noe mot mine barn. Men vi kan ikke gå rundt å mistenke og tro at alle er overgripere. Vi kan ikke innrette samfunnet på det grunnlaget. Men, om vi ser på det de i Svolvær har gjort…

Hvor langt skal vi så egentlig dra dette?

Skal det nå slik bli at det kun kan være kvinnelige sykepleiere/hjelpepleiere som tar seg av kvinner og mannlige som tar seg av menn på sykehus?

Skal det bli slik at når en kvinne skal i narkose formål operasjon så kan rommet kun inneholde kvinner, og da kun menn når en mann skal i narkose?

Skal det tilbake til gutte- og jenteskoler med kun kvinnelige og mannlige lærere?

Skal vi ha gutte- og jentedager på offentlige bad med tilhørende riktig kjønn på badevaktene?

Skal vi kreve at alle lagidretter for barn har minst 2 voksne tilstede til enhver tid der barna befinner seg?

Skal vi gå rundt og tenke at alle er tyver, voldtektsmenn, voldsmenn etc inntil de beviser det motsatte?

Skal vi rett og slett bare fengsle alle gutter som heter Jonny, Ronny, Raymond før de i det hele tatt rekker å gjøre noe galt?

Dette blir bare for dumt!

Ja, vi skal gjøre alt vi kan for at samfunnet skal bli fritt for overgrep. Ja, vi skal beskytte barn med de midler vi kan. Men skal menn som har et omsorgsfullt godt normalt forhold til barn fratas den retten?

#barn #barnehage #overgrep #bleie #mistenkt #uskyldig #skyldig #gale #veier

La oss bytte Breivik mot French !!

Nok en gang står altså det norske folk rett og slett med ræva rett i været og lar seg voldta av Breivik og hans lakeier (les pr-sugne advokater som ønsker bygge seg en karriære på å være i media) og gjør oss samtidig til latter i hele verden fordi vi i det hele tatt gidder høre på denne døgenikten av en massemorder. Ikke en eneste en av de jeg kjenner eller har hørt om forstår hvorfor man skal lette på noe som helst av soningsforhold for denne pappskallen. Han har drept ufattelig mange mennesker og bør derfor behandles som den mest livsfarlige fangen vi noensinne har hatt i Norge. Om noe så skulle egentlig soningsforholdene hans vært enda verre.

Breivik klager på sine forhold. Det samme gjør faktisk og Joshua French.

Jeg har vel sånn sett ikke noe til overs for French heller…men har på ingen måte noe imot at den norske regjering eventuelt tar en telefon til Kongos president. Kongo ser det jo tydeligvis som litt status å ha en nordmann fengslet så hva med å la utenriksministeren tilby en byttehandel:

“Nå skal du høre her… Vi har en relativt funksjonsfrisk fange her som vi ikke bryr oss nevneverdig om. Dere har Joshua som begynner bli litt plagsom for dere med all sykdommen og greier. Skal vi bytte?”… “Han vi sender nedover har et litt hatsk neandertalsk introvert blikk og vil gjerne gå litt mer fritt rundt blant de andre fangene. Han blir jo mye mer lett å få til å slave rundt for de andre fangene enn det French er så skrøpelig som han er. Kort sagt en vinn-vinn for Kongo, Norge og fangene selv”.

“Vi ser frem til å høre fra dere”….

 

 

 

 

 

Dårlige lærere finnes overalt!

…..mener regjeringen!

Egnethet vs studiepoeng!

Så da er det opp og avgjort, lærere som skal undervise i matte, norsk og engelsk må ha minst 60 studiepoeng i hvert fag for å få lov til dette. Til og med lærere som har jobbet og undervist i disse fagene i mange mange år, som mer eller mindre er som eksperter å regne i fagene, må ha dette. De må tilbake på skolebenken for å møte kravene fra regjeringen. Og det koster penger. Og tid. De fleste av disse har gjort en glimrende jobb i mange år, og nå blir den jobben altså ikke verdsatt lenger. At de har lært bort det de skal, betyr ingenting. At de har vært gode lærere på alle andre områder teller heller ikke. Det eneste som betyr noe er studiepoengene. Hvor mye verdt føler de seg når de nå har fått denne beskjeden? Hvor motiverende er det å sitte på skolebenken og lære noe du allerede kan?

Det jeg også lurer veldig på i denne sammenhengen, er hva som skjedde med egnethet. Du kan ha hundrevis av studiepoeng og likevel ikke være en god lærer. Så hvorfor er det bare det formelle som skal telle? Det bekymrer meg!

Det å være lærer er så mye mer enn studiepoeng og faglig kompetanse. Det er egnethet, evnen til å lære bort, at du er empatisk, akkurat passe streng, god i klasseledelse, omsorgsfull, strukturert, menneskelig, “på nett” med elevene dine, og mye mye mer.

Å være lærer er på ingen måte bare fag, når skal de forstå det?

Jeg elsker for eksempel å undervise i historie, men har ikke ett eneste studiepoeng i faget. Likevel har jeg fint klart å lese meg opp på det jeg skal lære bort, og jeg har ikke fått en eneste klage fra hverken elever, foreldre, kollegaer eller arbeidsgiver. Jeg engasjerer meg i stoffet og underviser med stor begeistring, fordi jeg synes faget er utrolig spennende og morsomt. Hadde jeg gjort en mye bedre jobb hvis jeg hadde sittet på skolebenken og studert historie i ett år og dermed fått studiepoeng og formell kompetanse? Personlig tror jeg ikke det. Jeg kunne kanskje lært noen detaljer jeg ikke har fått med meg, eller lignende. Joda, jeg kunne helt sikkert lært en hel masse, og jeg liker å studere jeg. Men jeg mener interesse, begeistring, og engasjement er mye viktigere. Klart man skal kunne det man underviser i godt, men betyr det at man ikke kan det hvis man ikke har studert det på skole?

Det skumle er at noen lærere ikke er egnet i det hele tatt. Elevene forstår dem ikke, og det gjør læringssituasjonen vanskelig og frustrerende. Hvor mye lærer de egentlig da i det store og det hele? Betyr det at en sånn lærer bare bør få mer studiepoeng så løser det seg? Med flere studiepoeng og mer kompetanse blir denne læreren plutselig mye bedre til å lære bort? Nei, nettopp, sånn er det jo dessverre ikke.

Vi har vel alle hatt en lærer som ikke var særlig god til å lære bort. Som vi ble frustrerte over og som vi ikke helt forstod. Som gjorde fag vanskelig. Men som likevel, på grunn av kompetanse og formell utdanning, stod der år etter år og gjorde det samme slette arbeidet.

Når er det noen skal gå inn og gjøre noe med dette? Når skal det bli like stort fokus på egnethet som på studiepoeng?

Jeg ønsker for mine barn at de skal ha lærere som bryr seg, som er engasjert, som begeistrer, som liker jobben sin, og som ikke minst liker å jobbe med barn og unge. Som liker DEM. For meg er det da knekkende likegyldig hvor mange studiepoeng vedkommende har, for å være helt ærlig! At man har de menneskelige egenskapene til å være sammen med barn og unge hver dag, og i tillegg lære dem noe, er mye viktigere enn all verdens formelle kompetanse for meg. Jeg vil at de skal lære å være menneske like mye som å lære fag. Jeg ønsker at barna mine skal føle seg trygge, ivaretatt, og selvfølgelig at de skal føle at de lærer noe. Vil de føle det med en lærer som ikke er egnet, men som er fryktelig god på fag og har massevis av studiepoeng?

Jeg fikk selv en unik mulighet grunnet egnethet. Noe de så i meg som de mente var riktig og viktig for jobben, til tross for at min formelle kompetanse var uferdig den gangen. De ønsket meg til jobben fordi de så at jeg kunne tilføre mye mer enn bare studiepoeng. De så mine menneskelige egenskaper. Og jeg har hatt de beste årene i mitt arbeidsliv sammen med en gjeng barn, nå ungdommer, fordi min egnethet ble satt foran mine studiepoeng. Ikke en eneste dag har noen klaget, og ikke er jeg bekymret for at disse unge menneskene ikke har fått lære det de skal heller, med eller uten mine studiepoeng. For det føler jeg meg hundre prosent trygg på at de har. Og de forstår meg, dermed lærer de. Vi har en forståelse for hverandre som møysommelig er bygget opp over tid, og vi har gjensidig respekt. De vet jeg er der for dem, menneskelig så vel som faglig.

Min filosofi er at dersom man klarer å skape trygghet og et godt klassemiljø, så lærer barna omtrent hva som helst. Setter du deg selv og dine mål litt til side, og ser hva det er barna trenger, så kommer du langt. Tilpasser du undervisningen til dem, og greier å se hva det er som gjør at de lærer, så har du vunnet. Ser du at de ikke forstår deg, så endrer du opplegget. Selvinnsikt er en ekstremt viktig egenskap som lærer. Det får man ikke ved å ha masse studiepoeng.

Joda, kompetansemålene er viktig, men de klarer man å bruke så lenge man kan lese.

Hvor mange studiepoeng tror DU man trenger for å sørge for at barn har det bra på skolen og lærer det de skal?

Mvh frustrert lærer (som faktisk har nok studiepoeng) OG menneske

#skole #lærer #lærere #utdanning #studie #studiepoeng #regjering #elever #menneske #dugelighet

Jeg bare teiper fast penisen din her jeg!

Det er en setning du ikke hører altfor ofte..

Det er sjeldent du føler deg så naken som mann som da to helt fremmede mennesker står ved det bordet du ligger naken nedentil på og du hører: “Nå skal jeg bare teipe fast penisen din her og så skal jeg vaske nøttene dine i sprit. Det kommer til å føles kaldt først og så blir det varmt”.. Nå skulle man kanskje tro at dette handler om noe 50 Shades greier involverende gaffateip og annet snacks ala 50 Shades… for amatører men det er det jo ikke…

Helt opp til dette øyeblikk har tanken på denne steriliseringen, ja for det er det dette handler om, vært helt på det jevne. For hvor ille kan det liksom bli. Man har da lest om inngrepet på forhånd. Man har bestilt time. Man har lest at akkurat denne legen har veldig bra referanser. Alt er egentlig helt “roger” som det jo heter. Men så ligger man der da… Det kan jo ikke bli værre enn: En mann, en rumpe, en lege! (<-klikkbar)

Først så ligger man der og får teipet fast snoppen oppover mot navlen. Umiddelbart tenker du på at “shit, den teipen skal av igjen etterpå”. Så er det en hyggelig dame som vasker nøttene med sprit, uten at du nødvendigvis tenker at “nå blire party”, som helt rett var kaldt først og så varmt etterpå…ekstra varmt faktisk for jeg hadde ikke shavet nøtteposen nok i henhold til gjeldene prosedyre så legen tro til med barberblad han. Så trer legen inn og holder opp nord-europas tredje største sprøyte…bedøvelse må man jo ha. Etter bedøvelsen ble et dekkepapir lagt på plass og rognpåsan trukket ut gjennom det allerede tilklippede hull. Nå var det bare å vente på at bedøvelsen skulle virke og vi kunne begynne.

“Først så lager jeg et snitt på venstre side etter å ha funnet sædleder, så trekker jeg leder ut og kapper av ca 2cm. Du vil nok kjenne et sug i magen da jeg gjør trekker leder ut. Endene knytes med tråd som løser seg opp av seg selv. Så syes igjen med et sting eller to før jeg gjentar på høyre side”.

Dette visste jeg jo men betydde det egentlig noe? Alt jeg så var en mann med skalpell som skulle kutte meg et sted jeg ellers får vondt bare en mygg tramper litt hardt. Hva om mannen med skalpellen har krangla med kjerringa? Hva om mannen med skalpellen plutselig blir Loreana Bobbit? Hva om mannen med skalpellen plutselig finner ut at “nei, dette gidder jeg ikke mer, jeg bare kapper av hele posen, mye lettere enn å finne den kokte-spaghetti-lignende tråden inni der”.. Hva om mannen med skalpellen plutselig drømmer seg tilbake til barndommen da man risset inn bokstaven sin i barken med kniv? Hva om mannen med skalpellen plutselig tenker på Zorro-filmen han så på torsdag? Hva om mannen med skalpellen bare trekker ut lederne på begge sider, klemmer de flate og syr igjen så hele greia ser ut som en gubbe med lite hue, lang nese og hengeører…

Heldigvis skjedde ikke noe av dette. Legen var profesjonell til fingerspissene. Til og med da han holdt opp pinsetten med en 2cm maggot-lignende ting dinglende i tuppen var han profesjonell. Sykepleier (heter det det?) var meget hyggelig….på tross av å ha måtte vasket påsan min med brennevin man ellers kunne ha tatt med på lokalet en fredags kveld. Naturlig nok så må det jo small-talkes litt også i en sådan stund og situasjon…man pludrer jo gjerne litt i disse intime situasjonene, og det var jo da slik jeg fant ut at dette var tanta til ei jente jeg har vært trener for på ishockey samt god venninne med ei dame som bor på samme byggefeltet som meg. Man bor ikke på et mindre sted for ingenting.

Begge sider ble snittet, trukket, kappet, knytt og sydd med den største perfeksjonisme. Jada, jeg kjente et sug i magen begge gangene han trakk spagettien ut av snittet og kappet. Hvorfor skjer det forresten..Det blir litt som om du får beskjed om at det kommer til å svi litt i skulderen når du skal borre i en jeksel… Men alt i alt var det null stress og helt innafor. Nå var det bare å vente 10 dager på å kunne ta stingene. Ikke måtte jeg gå til bilen som en sårballet bodybuilder heller. Alt har vært akkurat som før, vel bortsett fra at det sitter litt hardangersøm på siden av skrukkeposen.

Det å ta stingene selv er ikke lett å få gjort. Normalt gjør jo vi i hockeyens verden det. Det er litt kronglete å komme til og du har ikke lyst å gjøre noe særlig med glepptak med en skalpell nedi der så det er egentlig bare å dra på legesenteret å få tatt stingene. Var det flaut spør du? Vel; Hvis du klikket og leste linken tidligere i dette innlegget så skjønner du hvorfor det var 0% flaut å ta stingene der de satt nå.

Skulle du tenke tanken på å gjøre dette selv så kontakt meg på tlf eller mail så får du anbefaling av meg til samme plass. Grei pris og hyggelige folk.

#sterilisering #skalpell #penis #sprit #spagetti

Hei, jeg heter Schell og kommer fra Schirkenes!

Er det virkelig dit vi skal? Seriøst? Er det slik dere vil språket vårt skal bli?

(jada, jeg vet, vi skal ikke skrive det slik, det er lyden jeg illustrerer)


(arkivbilde fra pc, aner ikke hvor det kommer fra)

Men først en advarsel; Det kan forekomme skrivefeil, grammatikkfeil og setningsoppbyggingsfeil i dette innlegget, så om du er en sart sjel så vil jeg anbefale deg å klikke deg ut eller i hvert fall rette ryggen og stålsette deg for det som måtte komme. Videre er dette også et innlegg (i likhet med dette: Skjære unge mennesker i Norge) som omhandler et fenomen i det muntlige norske språk, så det vil forekomme forsøk på å illustrere lyden sch- som kanskje ikke er akkurat slik du ville gjort det. Jeg vil i tillegg opplyse om at min kritikk av innførsel av denne lyden, ikke på noen måte gjelder de som har en eller annen form for diagnose. Sånn.. da tror jeg at de fleste “men atte” kommentarene er dekket.

Jeg har i det linkede innlegget over her fått mye støtte og en del pes for min motvilje mot at disse sch- lydene hører hjemme i det norske språk. Ikke underlig i det hele tatt er det at det stort sett er unge mennesker som er for denne lyden, og stort sett eldre mennesker som er mot. Kommentarfeltet inneholder mange meninger om temaet, og jeg har valgt å forsøke svare på de fleste av de på godt og vondt. Kommentarfeltet inneholder også en del eksempler på ord som berøres av temaet, samt henvisninger til Språkrådet og språklig evolusjon. Men så; Noen av kommentarene har fått meg til å undre over hvor grensen eventuelt skal gå, eller vil ikke de som snakker på denne måten sette noen grenser i det hele tatt? Vil de forandre på alt?

Hva med navn? Personnavn? Stedsnavn? Byer? Andre egennavn?

Kjartan, Kjell, Kjetil, Kirsten, Kjersti, Kirsti, Kirkenes, Kina, Kiel, Kirkvaag? Det finnes sikkert mange flere. Fortjener ikke alle navn å bli uttalt slik de er ment å bli uttalt? Jeg har aldri hørt en bekjent av meg uttale navnet sitt som Schartan. Jeg hørte heller aldri humoristen Trond Kirkvaag presentere seg som Trond Schirkvaag.

Jeg må også nevne uttalelsen til en dame som i kommentarfeltet sier hun nær sagt aldri har måttet si ordet skjede så det var vel ikke så farlig om ungdommen sier ordet “kjede” som “skjede”. Vel, det kan godt være at man ikke sier det spesifikke ordet skjede så mye, men hva med kjedekollisjon, kjedebrev, kjedelig, kjedelås, etc? Det er bare å google “ord som begynner på kj” og se hvor mange ord dette egentlig omhandler. Det samme gjelder ord som begynner på ki-, kj-og ky- : kirke, kikkert, kilde, kilometer, kjapp, kjærlighet, kjære, kineser, kiosk, kino, kyst, kysse, kynner, etc.

Neida, det er ikke fryktelig mange ord som får en annen betydning når sch- brukes, men er ikke ett tilfelle egentlig nok?

At enkelte i kommentarfeltet tyr til gode gamle hersketeknikker får så være.

Jeg synes jo at en setning som: “vi schørte fort på vei til schysthospitalet fordi schæresten min hadde schynnere og vi havnet i en schedekollisjon en schilometer unna men fikk sitte på med en schineser resten av veien så vi rakk det fint”, høres mye bedre ut om man sier det på den, i mine ører, riktige måten: “vi kjørte fort på vei til kysthospitalet fordi kjæresten min hadde kynnere og vi havnet i en kjedekollisjon en kilometer unna men fikk sitte på med en kineser resten av veien så vi rakk det fint”.

Jeg er uansett av den oppfatning at denne type “utvikling” ikke er av den gode sorten, og håper intenst at skolene begynner terpe på dette igjen om de har latt det gli litt ut.

 

#språk #norsk #grammatikk #muntlig #lyder #skj #kj #ky #ki #sj

Forlyst deg gjerne og i mine Topp10 innlegg (<— klikk)

Skjære unge mennesker i dagens Norge!

Vel, skjære voksne mennesker i Norge også..

Kan vi ikke være så skjempeenige som det går an om å bli enige om å slutte å ødelegge det norske språket?

Jeg vet et det er godt med skjylling og påmfri… Jeg vet det er godt med mammas skjøttkaker.. Jeg vet det er digg med pizza med skjøttdeig og løk før dere skal på skjinoen og se en film…vel etter at dere har skjørt 5-6 skjilometer for å komme dit da.. Kanskje møtte dere en skjenning på skjinoen og som dere pleide å tulle med var skjæreste med deg og kompisen da dere var små.

Kanskje var det så gøy å møtes igjen at dere inviterte med skjenningen hjem på kveldsmat. Kanskje hadde dere det så morro på skjøkkenet med mat og deig og skjevling til å lage skjeks istedenfor å skjøpe de at dere setter på litt musikk og danser skjinn mot skjinn og utover kvelden nok en gang ser ut til å vekke skjærligheten til hverandre.

Så kommer tiden da du slipper å se på drømmedama med skjikkert.. Du slipper å treffe henne ved å skjøpe ting der hun jobber. Du slipper jogge skjilometer på skjilometer for å imponere henne med formen din. Kanskje ender dere opp nakne sammen og du finner ut hvor hun er skjilen….og kanskje…men bare kanskje får du lov til å “besøke” kjeden hennes.

Dette skjære norske befolkning….Dette er en skjip utvikling…!


 

Jeg får helt mark i øyne og ører av dette. Det er ikke riktig!!!

Er det virkelig sånn at vi som nasjon skal akseptere at voksne folk også går rundt og radbrekker det norske språk og går rundt å suller og tuller på tv i beste sendetid…ja, forøvrig alle andre steder og… med ord som feks “kjede”… Vi med litt omløp i pappen sier jo da “kjede”…mens disse radbrekkerne sier samme ord som “skjede”…altså med en s-lyd foran… Problemet med dette er jo at ordet da betyr to helt forskjellige ting… Kjede sitter på en sykkel eller rundt halsen… Skjede sitter et helt annet sted…eh…øhh.. jah… hmm… spør mamma eller pappa om dette….

Skjerpings!!!!!!!!!!

….når tilogmed tv-personligheter snakker sånn…..

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghhhhhhhhhhhhh………..!!!!!!!!!!!!!

 

Les og del forøvrig gjerne mine topp10 innlegg

Lørenskog – Vålerenga… Kamp 5

Utvisninger, evaluert fra sofakroken, riktig eller feil dømt..?

1 periode:

Lørenskog, Andresen, hekting, helt ok. Tabbe offensiv blå, backchecking og kølla opp i henda på puckfører. Blir ofte minutter og ble det helt riktig her og.

Lørenskog, Frøshaug, tripping, helt ok. Soleklar tripping på Vålerengaspiller i "slottet". Ikke noe stygt, rett og slett "uflaks" og treffer skøytene på Vålerengaspilleren.

Lørenskog og Vålerenga. Løvlie og Ylven, roughing, helt ok. Gruff som blir litt hanskekosing, facewash, jabbing og brytekamp. 2+2 på begge i overkant synes jeg, hadde holdt med 2 på hver.

Alt i alt en god periode av dommerne. Ikke en eneste hendelse jeg tenker skulle vært minutter som ikke ble det og omvendt.

2 periode:

Vålerenga, Juell, høy kølle, helt ok. Soleklare minutter, skal vippe opp kølla og treffer ansikt/hjelm.

Lørenskog, Romano, tripping, helt ok. Stikker kølla inn mellom bena på Vålerengaspiller i defensivt rundvant og klokkeklar utvisning.

Lørenskog, Espeland, høy kølle, helt ok. Nok en uflaksutvisning. Ikke stygt. Tett situasjon og kølle opp i ansikt.

Nok en god periode av dommerne. Kanskje, men bare kanskje en hendelse foran Vålerengamålet som burde medført minutter til en Vålerengaspiller. Bra dømt i denne perioden og.

3 periode:

Lørenskog, Frøshsug, hekting, helt ok. Igjen en spiller på etterskudd som stapper kølla opp i henda på motspiller foran. Helt riktig dømt.

Lørenskog, Caldwell, tripping, helt ok. Klokkeklar tripping. Spiller som skyter og går på retur og trippes enkelt og greit.

Vålerenga, Johansen, slashing, helt ok. Dagens klareste. Øksehugg på kølle. Frustrasjonsminutter..

Lørenskog, Strøm, slashing, helt ok. Like klar som Johansen sin.

En situasjon i denne perioden. Det var IKKE utvisning da Lørenskogspiller kuttet ansiktet. Han falt forover og fikk bakende på skøyte fra spiller foran uheldigvis i ansiktet.

Skandale i kroppsbygger NM: 2 av 11 IKKE tatt i doping!

Nok en gang rystes altså en muskelidrett av en skandale. Skandalen henger like høyt oppe som da lance Armstrong innrømmet doping, som da Milli Vanilly ble avslørt som mimere samt da George Michael innrømmet at han var mer glad i skjegg enn dott.

Det har altså vært avholdt kroppsbygger NM og det viser seg altså skandaløst i ettertid at 2 av 11 ikke har brukt doping. Fungerende pressesjef i Norsk Bicepsforbund Børge Tarmtott uttaler at:

“dette skal ikke skje… Vi søker hele tiden etter at alle skal konkurrere på like vilkår og vil nå i ettertid ta en lang og god snakk med disse 2 kroppsbyggerne som har møtt opp på stevne helt rene”.