Norsk innvandringspolitikk har vært og er naiv!

Derfor må alle norske regjeringer og politikere siden 1970 ta skylden for det vi opplever nå. Menigmann i Norge samt politikere har levd med frykt for å bli stemplet som rasister bare de nevner ordene innvandrer og krav i samme setning..men den tiden må være forbi.

Jeg er ikke rasist altså, men…

Norsk innvandringspolitikk har vært så naiv, ja den har faktisk vært like naiv som jenta som svarte ok da gutten sa han bare skulle putte den litt inn… Ene og alene av den grunn møter myndighetene motstand i lokalpolitikk, kommuner og folket nå. Tilogmed innad i politikkens korridorer på Stortinget møter man motstand nå fordi man endelig begynner å skjønne hva 45 års innvandringsnaivitet har gjort med Norge og norges innbyggere.

Vel, nesten alle skjønner da.. Lilleputtpartiet SV med Lysbakken i spissen skjønner det ikke.. Han står på barrikadene og skriker som vanlig.

Det er så enkelt som at hvis du vil satse med et idrettslag så må du ha støtte gjennom hele klubben for å få det til. Norges regjeringer har ikke og har ikke hatt den støtten de trenger for å absorbere og integrere de som til nå har kommet (og da snakker jeg ikke om Syria-flyktninger) og da blir det vanskelig å få støtte i kommunenorge at det må tas imot enda fler.

Det absurde ved norsk asylpolitikk..

Norge burde ha hatt en innvandringspolitikk fra dag en som stilte krav. Det partiet som i sin tid ymtet frempå om norskkurs osv og at det måtte tas av både mann og kvinne som kom ble stemplet som rasister. (valgsendinger har vært noe jeg har sett på med interesse siden jeg var 14). De samme kravene ble innført mange år senere da “de naive” også fant ut at integrering også betydde at alle i husholdningen kunne lese og skrive norsk. Jeg husker en pakistansk familie som bodde i en bygd i norge. 2 voksne og 3 barn. De ble integrert og ble endel av lokalsamfunnet. Men så kom en pakistansk familie til. På et intervju sa da de at det burde vært en plan for de nyankomne fra myndigheter…ikke som det som skjedde..at de nyankomne satte agenda.

Asylsøkerne er for Norge det røykeloven var for pubene!

Det bringer meg inn på det som kanskje er den største feilen Norge v/myndighetene har gjort..nemlig det å la de som søker seg til et bedre liv her i Norge kreve og så tillate at det blir mer som de er vant til fra sin kultur. Jeg har sagt siden jeg begynte å følge med på dette at alle, absolutt alle med en typisk fremmedkulturell bakgrunn som ønsker å bo i Norge skal måtte gjennom et kurs i norsk kultur og levesett.

Jeg mener at nå må Norge bruke penger, masse penger, men i motsetning til Lysbakken mener jeg at vi ikke skal ta imot særlig flere, nå må vi sørge for de som allerede er her. Behandle søknader, sende ut lykkejegere, ta oss av de som har behov og så det viktigste av alt, få støtte i folket og i kommunene.

Det må rett og slett bli sånn i Norge nå at vi tør diskutere…at vi tør debattere..at vi tør sette lys på realitetene…at vi tør se realiteter i øynene uten å være redd for å bli stemplet som rasist.

Det har det vært for mye av.

Ps! Rasistiske kommentarer vil bli fjernet.

Jeg er sjokkert. Pilotfrue har et poeng!

Jeg sitter i min stue, sjokkert og med bakoversveis selv brylkremgutta fra 50-tallet ville fått tårer i øyneve av..

God Kveld Norge hadde i kveld et innslag i dag om Lene Alexandra som har gått helt opp i bikini-fitness lifestylen…

Pilotfrue, en av de store brøkregnerne i Norge, har tidligere gått ut mot Lene Alexandra på blogg og gjorde det igjen nå i God Kveld Norge…og undere over alle undere… Pilotfrue har et poeng.

“Det er ikke slik kvinner ser ut”..!!

Hun har jo helt rett. Kvinner ser ikke sånn ut med mindre de har trent som idioter, sultet seg selv, badet i brunmaling og sparklet tenna med glossy white..

Lene Alexandra burde selvsagt opplyse jenter i Norge om hvordan hun lever. For om jenter tror at det er slik man skal se ut til vanlig så bør jentene få knoke og en kjempewegdie..

Jenter… Seriøst..,

Fordeler og ulemper med kuldegrader!

På en dag der det endelig gikk an å gå ut utgangsdøra uten at hår-ragget i bukseræva frøys i en sånn fart at det kjennes ut som man sitter på ei stiv gelatinplate som sakte smelter etter at bilen sakte men sikkert varmes opp til en relativt levelig temperatur er det tid for ettertanke og en grundig vurdering av ulempene og fordelene med kuldegrader.

Det skal ikke være lett å lage sånne lister fordi det er jo mye man må tenke på. Man må jo også prøve å ikke fornærme noen selvsagt, ikke tråkke noen på tærne, veie alle argumenter opp mot hverandre, se alle saker og uttalelser fra begge sider slik at alle aspekter ved listens punkter blir belyst og vurdert i henhold til de kriterier man ønsker skal telle mest og minst,

Så, etter timer på timer og kladding av lister på både papir og pc så følte jeg meg endelig klar for å meddele alle de tusener på tusener med lesere den endelige listen på ulemper og fordeler med kuldegrader.

Her it goes!!

Ulemper:

Alt!!!

Fordeler:

Absolutt ikkenoe!

Hva gjør man med taco-rester?

Den nyere tids eksistensielle spørsmål!

Det er fredag kveld og familien begynner å finne roen etter en lang skole- og arbeidsuke. Skolesekkene er pælmet inn i en krok, selvsagt uten å tømmes for matbokser, og handlingen for helgen er unnagjort. Det begynner å nærme seg taco-night. Du kan si mye rart om taco men det er faktisk en grei måte å lære unger at grønnsaker ikke er etterlatenskaper etter Tjernobyl-ulykken men heller noe fint og sunt for kroppen vår. Og apropos sunt..

Hæ? Er narkomane usunne?

Nåvel. Endelig er det på tide å lage istand til middag. Vår tacomiddag består av lefser, begere, kjøttdeig, kylling, salat, løk, mais, agurk, tomat, ost, feta-ost, oliven, jalapeno, diverse sauser pluss fiskeboller (se linken under). Som vanlig hakkes og skjæres det i Hellstrøm-stil til den store gullmedalje og skåler fylles med ingredienser som skriker etter å bli putta i ei lefse og bli gnafset inn..

Vi har feilet som foreldre, sønnen vår liker ikke taco!

Familien samles så rundt stuebordet og middagskosestunden er igang. Som vanlig, og som man sverget på forrige fredag, så spiser man en lefse for mye. Stappmett som man er så er orken man har begrenset til å bare bære det som er igjen ut på kjøkkenet og så blir det stående der. Men så kommer egentlig spørsmålet.. Hva skal man egentlig gjøre med taco-rester?

Hvilket godt norsk hjem har ikke hengt kjøttdeigen til tørk?

Det er jo ikke nok igjen til en middag til men man bør jo ikke kaste mat. Likevel står du der foran alle skålene og prøver desperat å tenke ut hva du skal gjøre med 3 skjeer kjøttdeig, 14 kyllingbiter, samt oppsop av løk, mais, tomat og salat. Prøver du deg på å skuffe alt opp i en bolle og sette i kjøleskapet så er det garantert at du ikke finner den bollen igjen før neste fredag da taco-sausene tas frem for å kastes for du kjøpte jo nye da du handlet. Bollen med tacorester fra forrige fredag ser jo da ut som et fysikkeksperiment som ser ut til å skulle eksplodere hvert øyeblikk.

Greia er nok å følge nøye med hver eneste fredag for å optimalisere mengden med de forskjellige ingrediensene slik at det heller blir flere “siste pizzastykket” situasjoner enn “tacosalat hele neste uke uttalelser” på fredagskveldene.

Kanskje er det en ide for en eller annen produsent å komme opp med en ferdigmatpose som har bruksanvisningen: Tøm pulveret i en kjele, tilsett 7 dl vann pluss alt du har igjen etter taco-night. Kok opp uten å røre. Enjoy!

Foreldresnillisme som feiler..!

Jeg blir litt satt ut. Vi har alle et ansvar å ta. Hvordan skal ellers barna lære..?

Et meget godt skrevet innlegg sirkulerer på Facebook om dagen som omhandler dette med aldersgrenser på blant annet spill. En ung dame forteller om foreldre som kjøper 18+ spill til sine barn på 12-13 og yngre med henvisningen “Hvis ikke han får spille det hjemme så får han spille det hos en kompis”…

For meg er dette nesten selve fallitterklæringen i foreldregjerningen. Du sier altså rett og slett rett ut at Siden andre er pappskaller så kan vel jeg være det og!

Hva med å tenke litt lenger? Hva med å være med på å snu trenden heller?

Jeg lurer jo på om den samme mammaen/pappaen tenker at “nja..han rødhårede gutten der kommer jo til å bli mobbet uansett så da kan vel likegjerne sønnen min gjøre det”. Eller kanskje de står der som foreldre og tenker “vi kan vel like gjerne kjøpe ei flaske brennevin til guttungen på 15…han for sikkert tak i det uansett”. Lurer på om de samme foreldrene lar to 14-åringer, kjærester, overnatte på samme rom og i samme seng? “For de får det nok til uansett hva vi gjør”…

Ja, det er mulig han blir mobbet. Ja, det er mulig han får tak i brennevin. Ja, det er mulig 14-åringene lurer seg til å ha sex. Men vi trenger da ikke være med å oppfordre til det..!!

Vi må prøve og oppdra og lære barn og ungdom å gjøre det rette. Vi må prøve å lære unger og ungdom å tenke selv. Vi må prøve å lære ungene å respektere regler og grenser.

Men først må vi selv lære det!!!!

Foreldreoppdragelse..!!

#regler #oppdragelse #barn #voksne #spill #alder #aldersgrenser #mobbing #sex #alkohol #respekt

Free the Nipple !!

En aksjon helt innafor….Den er vi helt for..!!

Det er vel lite som skaper mer bruduljer og oppstyr rundt omkring i medianorge enn da en kvinne, gjerne en kjendis, uforskyldt eller med vilje vipper frem puppen i offentlighet. Bloggtallet eksploderer.. Klikktallet på en nettavis ryker så opp i skyene at det lett kan selges reklame for verdens verste drittprodukter i 3 uker etterpå med god fortjeneste. Det skal jo i ærlighetens navn sies at jentene trenger jo ikke engang vise hele puppen før landets media går bananas og nærmest starter kronerulling blant de ansatte for å kunne kjøpe akkurat det bildet. Ikke misforstå… jeg liker å se pupper like mye som alle andre jeg, men synes det går litt over styr når puppen til en eller annen dame havner i nyhetene…

Nå sist var det altså Sophie Elise som flasha booben da hun mottok en pris for bloggingen sin. Dette medførte jo da spontanorgasme hos redaktørene i nettutgave i aviser over det ganske land og en jakt på bilder i rene Indiana Jones stil fulgte. Det spiller nesten ikke noen rolle heller om det er side-boob eller under-boob det kan vises frem…er det boob så skal det på trykk og helst med en flashy (tog du an) overskrift med ordet sex i og…

Det jeg synes er paradoksalt og vidunderlig morsomt er den dobbeltmoralen som vises i det offentlige rom og da med USA som den største dobbeltmoralist og ledende hykler i verden. På landsdekkende tv i USA er det helt innafor med “reality” altså news-crew som følger biljakter og andre kriminelle handlinger direkte.. det vises drap og ulykker.. det vises alt som er virkelig og reelt i verden…bortsett fra en ting… sex og nakenhet.. Puritanismen i det landet er nesten helt utenfor all den fatteevnen du klarer oppdrive.

Jeg tenkte jeg skulle illustrere hva jeg mener…men siden dette jo ikke er en pornoblogg så var det frem med penn og papir….


Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy………!!!!!!!!!!!


Heeeeeeeeeeeeelt oooooooook…..!!

Denne forskjellen gjelder også på bekledningen nedentil men så langt går ikke tegneferdighetene mine. Damene kan gå på stranda med en banansjokolade foran (ikke på tvers da, det ville jo bare sett dumt ut) og en sytråd bak og kalles påkledd. Det som da altså er så ille med puppene er da brystvortene. Jeg vet ikke med andre, men for meg så er det altså ikke slik at jeg kan se en dame som ser bra ut i bikinien sin og bare tenke næææhhh….. men idet hun fjerner frimerket foran brystvorta så bare Ooooooohhh……

Dessverre så ser det ut til at vi beveger oss litt mot denne puritanismen også i Norge. Det skulle ikke være nødvendig for kvinner å måtte dekke seg til på overkroppen på feks stranda hvis de ikke vil.

Det ser også ut til at vi lar medier som Facebook og Instagram bestemme agendaen når det gjelder slike spørsmål. gang på gang leser vi om kvinner som har fått bilder fjernet fordi man kan skimte litt av brystvorten…men da man innrapporterer bilder/filmer av IS som halshugger eller neandertalere som steiner damer til døde i Pakistan så er dette helt innafor tydeligvis “fordi det er ekte”…

Når det er sagt:

Toppløs-demonstrasjoner er vel sånn sett og en mangelvare i Norge.. der ligger vi langt bak land som Ukraina, Russland og nå Tyskland.. Er det noe de ikke er enig i….floooosh…. “vi er ikke enig, flash-flash”.. Tenk om det ble litt mer utbredt her til lands og… Du sitter hjemme i godstolen og så ringer det på døren.. der står et par damer som spør om du vil støtte utryddingstruede barkebiller på Finnskogen som så får til svar at nei det vil du ikke… Flooooosh…”jammen det er jo sååå viktig flash-flash”… Eller hva om det midt i en debatt på tv mellom Erna Solberg og Trine Schei Grande plutselig utbryter dyp uenighet og så floooosh…..eller forresten… kanskje ikke en sååå god ide når jeg tenker meg om…..

#sex #pupp #naken #flash #boob #nett #avis

8 forskjellige “vente-ting”..

Som irriterer ræva av oss…

1) Vann som skal koke. “Komigjendaaahhh…”… Alt annet du setter på plata koker over bare du snur hodet vekk for å ta en titt i kjøleskapet..men vann..nix..kan dra på butikken og handle før det kommer så mye som en liten boble i kjelen.

2) Håndtverker/reparatører som skal komme hjem til deg. “Du kommer mellom 7 og 15 ja, så flott… Jeg tar meg fri hele dagen jeg”.. “Har selvsagt ikke noe annet å drive med enn å vente hjemme”.,

3) Ventemusikk på telefon.. Panfløyte er flott altså…og særlig kjente 80-tallsslagere på panfløyte.. Eller Kizz og AC/DC..

4) Rødt lys i lyskryss midt på natta. Ikke en bil i sikte men like viktig å stå stille en stund her ja.. Jadda…

5) Dagen man faktisk skal til tannlegen sett opp imot den dagen man mottar innkallingen. Frivillig venting på tortur. Trenger ikke tortur i Norge vettu..bare å sende en innkalling til tannlegen.

6) McDonalds-maten på Flå. Det er faktisk den treigeste fast-fooden i verden….

7) Legen på legekontoret. Tilogmed når du har planlagt lenge og godt og fått en av de første, om ikke den første timen så er de fortsatt forsinket. Er det noe de lærer på legestudiet tro?

8) Parkeringslappen… etter du har betalt og så står der med pekefingen inn i den åpningen der kvitteringen kommer deisende ned. Hvorfor i all verden gjør vi det…og hvorfor tar det så lang tid? Sitter det en liten tass inni maskinen og skriver?

Kjønnsdelt svømmeundervisning = Galskap!

Helt ærlig jenter… Hva tenker dere på?

Kjønnsdeling i svømmeundervisningen fordi det er så kroppspress på grunn av at guttene ser på dere?

Hva skal dere gjøre i gymmen da? Gutta kan jo se på dere der og? Hva skal dere gjøre på torget til sommeren? Skal dere kle dere i parkas og telt slik at ikke gutta kan se på dere? Hva skal dere gjøre på stranda til sommeren? Be om kjønnsdeling av stranda slik at ikke gutta kan se på dere? Skal dere be om egne volleballbaner på stranda? Skal dere be om egne områder på badeanlegget?

Dessuten:

Dette snakket fruen og jeg om i går…

Hvis du tar en gruppe på 15 gutter og 15 jenter i alderen 14-15 år og avholder feks svømmeundervisning. Hvem tror dere virkelig står for de dårlige kommentarene om kropp i den gruppen på 30 personer? Dessverre er det slik at jenter er jenters verste fiende.. som kvinner er kvinners verste… En 14-15 år gammel gutt som står i bare badebuksa og ser drømmedama si i klassen i badedrakt eller bikini har mer enn nok med å holde kroppen i ro han enn han har på å snakke dritt om kroppen til damene…

Nei, det er nok sånn at det hjelper omtrent ikke en dritt å kjønnsdele svømmeundervisningen….for de verste kommentarer og baksnaking om kropp ditt og kropp datt er det jentene/kvinnene som står for selv.

Dette forslaget og den gjennomføringen i Trondheim er rett og slett å gå baklengs inn i fremtiden…

Hvor lang tid tar det før det kommer flere slike forslag som sender oss bakover i tid igjen da? Nei, dette må vi stoppe… vi må lære opp alle at kropp er normalt og at vi skal og må respektere hverandre uansett hvordan vi ser ut.

Jeg synes jo det er håpløst hvordan vi tar for oss problemer for tiden…

Vi leser jo stadig om jenter som ikke vil kle av seg i jentegarderoben? i en jentedusj? De er altså i et rom kun med mennesker av samme kjønn som seg, som har samme utstyret som seg, som har i utgangspunktet samme kropp som seg. Jada, noen har hår og andre har ikke, noen har store pupper og andre har små, noen har sprettrompe og andre har ikke. De sprader rundt på stranda i minimal bikini.. Alle kan se hvordan de ser ut. Alle kan se formene. Gutter/jenter/kvinner/menn… Men når de kommer inn i jentedusjen, blant sitt eget kjønn, så er det plutselig dødsflaut å vise frem puppene avtatt de mini-vaskeklut-store plaggene de hoppet og spratt med nede på beach-volleyen.. Det er plutselig flaut å vise frem den rompa som 30 sekunder før kun var dekket med en sytråd på midten… Ja det er kroppspress blant kvinner og da særlig blant unge kvinner…men er svaret på det å gjemme seg bort? Er svaret på det å lage skillevegger og forheng alle steder.. Er svaret på det å lære unger at det er flaut å ha en kropp? Er det ikke bedre å kjøre kampanjer som viser mangfoldet og at Norge som nasjon ikke gir etter og lager noe som øker kropps-gjemmingen? Selvfølgelig vet jeg at det finnes mange der ute med kropper de ikke trives med. Mitt poeng er bare at vi som voksne ikke skal lære opp barn og ungdom at kropp er flaut og skal gjemmes bort.

En mann, en rumpe, en lege..

Den dagen flau fikk ny betydning! 

Det hender jo en gang imellom at tilogmed menn får vondt der man helst ikke skal ha vondt. Men, som mann løser man jo også dette problemet som man løser alle andre kroppslige problemer, man gjør ingen verdens ting og bare håper at det går over av seg selv. For til lege går man bare under sterk tvang eller hvis legen krever det. 

Kroppen min innkalt til EU kontroll!! 

Det hadde seg da altså slik at undertegnede for noen år siden plutselig fikk smerter der man helst ikke skulle få smerter og av den grunn hadde litt problemer med å sitte. Det å gå på do kunne sammenlignes med extremsport samt at papirarbeidet måtte utføres med så lette bevegelser at man med de samme hendene kunne klappet en mygg på ryggen uten at den hadde fått så mye som knekk i knea engang. Å sitte på kontorstolen ble en aerobic øvelse der den ene skinka alltid måtte henge utenfor stolkanten. Men, som alltid gikk det i dass med de gode løsninger etter hvert… 

Denne dagen var en spesiell smertefull morgen. Det gikk greit å komme seg opp av sengen, late som om alt var bra, gå ut i bilen og dra på kontoret. Så gikk alt til helvete. I et ubetenksomt øyeblikk satte jeg meg på stolen med begge skinkene i pur glede over å ha fått til noe i Tekla og kjente umiddelbart at det skjedde noe. Det var plutselig ikke vondt å sitte lenger, det var bare vått.. En rask sjekk viste at bortimot fire liter blod allerede var på plass i bukseraua. Som en ekte mann, en problemløser, tørket jeg bare alt og gikk tilbake til kontoret for så å snu og gjøre samme prosess på nytt. Det var på dette tidspunkt det begynte å demre: Dette kommer ikke til å fikse seg selv…jeg må til lege..  

En mann og hårfjerning i intime soner! 

Der jeg stod på venterommet og ventet var jeg fortsatt optimist på vegne av å komme til en lege som hadde sett flere manneromper enn Jan Thomas og Per Sundnes tilsammen…men optimismen tok en bråslutt da en blondine på ca 30 kom ut og ropte opp navnet mitt. Hun hadde sikkert strutterompe og store pupper og men der og da fungerte faktisk ikke hjernen lenger.. Inn på legekontoret bar det og så måtte man fortelle til blondinehuslegen hva som var problemet.. “Nå skal du høre her… Atte…” Resten av den samtalen tror jeg har etset bort. Det tok ikke mange sekunder fra jeg fortalte hva som var problemet til jeg lå bukseløs med rompa rett opp i været, hørte smakk-smakk da blondinen tok på seg gummihansker og følte flauhetsgraden stige til over noen kjent skala da hun bretta skinkene tilside for å ta stjerna i nærmere øyensyn. “Jada, dette er en “cyste” (husker ikke, ikke hemoride) som har sprukket og som sitter akkurat i kanten og må skjæres/skrapes bort” fortalte hun. Så bar det inn på behandlingsrommet da… 

Nok en gang av med buksene og opp på bordet. Nok en gang smakksmakk da et par hansker kom på og så fikk jeg beskjed om at nå skulle jeg stikkes med sprøyte, bedøvelse.. Jeg kan da fortelle at å få sprøyter baki der ikke er no særlig…og noe særlig er heller ikke å høre en ny kvinnelig stemme midt i seansen si “Vi vet det gjør vondt, men det tåler vel sånne tøffe hockeyspillere som deg”.. Flauhetsgrafen tok nå en Flåklypa-vending og spratt ut av toppen av skalaen.. En ting er å bli gjenkjent for sine sportslige bravader, noe annet er det å ligge med ragget i været og skjønne at det står en eller annen kjenning bak der og holder skinkene dine fra hverandre. Nåvel, etter en stund gjorde blondinen greiene sine og kutta og skrapet bort “cysten” for deretter å fortelle at dette kom til å gjøre vondt etterpå fordi hun “hadde tatt et grepa tak”… Videre instruks var å dra hjem, ligge stille samt sitte med rompa 2-3 ganger om dagen i vann og medisinsk grønnsåpe… 

Så kjære leser.. 

Tenk deg en liten balje. Tenk deg den fyllt med vann og medisinsk grønnsåpe. Tenk deg den stårnde på baderomsgulvet. Tenk deg en naken mann på 100 kilo sittende oppi baljen lesende på en bok. Tenk deg dette flotte synet 2-3 ganger om dagen. Dette synet kan vel kun måle seg med de beste slow-mo løpescenene i Baywaych i sin tid. 

Heldigvis var jeg mye alene de 2 første dagene etter mitt famøse besøk til legen. Og heldigvis er det ikke tatt noen bilder av denne seansen..

Terroren i Burkina Faso…

Flaut av norske medier… Øyeblikksbildet klokka 15:09 lørdag 16 januar 2016… 27 er drept…

Det var over 25 artikler om det ene og det andre svadaet før Dagbladet Nett hadde en artikkel om terroren og massemordene på hoteller i Burkina Faso.

VG Nett hadde samme nyhet som artikkel nr 6..

Nettavisen har det som artikkel nr 14..

SOL har den linket som artikkel nr 20..

Aftenposten på nett har den som artikkel nr 12-13..

NRK.no omtaler massedrapene i artikkel nr 11 på side..

Mye viktigere enn å omtale også denne terroren på samme måte som den i Paris osv er jo sport..og at Støre har vunnet prisen som årets tåkeprater.

Man kommer altså ikke bort fra at jo lenger unna disse tingene skjer jo mindre interessant er det for oss å lese om det. Kanskje er det og sånn at redaktører ikke vil ødelegge helgekosen?

Nåvel.. Dette innlegget her er like aktuelt nå som det var da jeg skrev det: Trist på vegne av Paris og på eget hode!!