Norsk innvandringspolitikk har vært og er naiv!

Derfor må alle norske regjeringer og politikere siden 1970 ta skylden for det vi opplever nå. Menigmann i Norge samt politikere har levd med frykt for å bli stemplet som rasister bare de nevner ordene innvandrer og krav i samme setning..men den tiden må være forbi.

Jeg er ikke rasist altså, men…

Norsk innvandringspolitikk har vært så naiv, ja den har faktisk vært like naiv som jenta som svarte ok da gutten sa han bare skulle putte den litt inn… Ene og alene av den grunn møter myndighetene motstand i lokalpolitikk, kommuner og folket nå. Tilogmed innad i politikkens korridorer på Stortinget møter man motstand nå fordi man endelig begynner å skjønne hva 45 års innvandringsnaivitet har gjort med Norge og norges innbyggere.

Vel, nesten alle skjønner da.. Lilleputtpartiet SV med Lysbakken i spissen skjønner det ikke.. Han står på barrikadene og skriker som vanlig.

Det er så enkelt som at hvis du vil satse med et idrettslag så må du ha støtte gjennom hele klubben for å få det til. Norges regjeringer har ikke og har ikke hatt den støtten de trenger for å absorbere og integrere de som til nå har kommet (og da snakker jeg ikke om Syria-flyktninger) og da blir det vanskelig å få støtte i kommunenorge at det må tas imot enda fler.

Det absurde ved norsk asylpolitikk..

Norge burde ha hatt en innvandringspolitikk fra dag en som stilte krav. Det partiet som i sin tid ymtet frempå om norskkurs osv og at det måtte tas av både mann og kvinne som kom ble stemplet som rasister. (valgsendinger har vært noe jeg har sett på med interesse siden jeg var 14). De samme kravene ble innført mange år senere da “de naive” også fant ut at integrering også betydde at alle i husholdningen kunne lese og skrive norsk. Jeg husker en pakistansk familie som bodde i en bygd i norge. 2 voksne og 3 barn. De ble integrert og ble endel av lokalsamfunnet. Men så kom en pakistansk familie til. På et intervju sa da de at det burde vært en plan for de nyankomne fra myndigheter…ikke som det som skjedde..at de nyankomne satte agenda.

Asylsøkerne er for Norge det røykeloven var for pubene!

Det bringer meg inn på det som kanskje er den største feilen Norge v/myndighetene har gjort..nemlig det å la de som søker seg til et bedre liv her i Norge kreve og så tillate at det blir mer som de er vant til fra sin kultur. Jeg har sagt siden jeg begynte å følge med på dette at alle, absolutt alle med en typisk fremmedkulturell bakgrunn som ønsker å bo i Norge skal måtte gjennom et kurs i norsk kultur og levesett.

Jeg mener at nå må Norge bruke penger, masse penger, men i motsetning til Lysbakken mener jeg at vi ikke skal ta imot særlig flere, nå må vi sørge for de som allerede er her. Behandle søknader, sende ut lykkejegere, ta oss av de som har behov og så det viktigste av alt, få støtte i folket og i kommunene.

Det må rett og slett bli sånn i Norge nå at vi tør diskutere…at vi tør debattere..at vi tør sette lys på realitetene…at vi tør se realiteter i øynene uten å være redd for å bli stemplet som rasist.

Det har det vært for mye av.

Ps! Rasistiske kommentarer vil bli fjernet.

Jeg er sjokkert. Pilotfrue har et poeng!

Jeg sitter i min stue, sjokkert og med bakoversveis selv brylkremgutta fra 50-tallet ville fått tårer i øyneve av..

God Kveld Norge hadde i kveld et innslag i dag om Lene Alexandra som har gått helt opp i bikini-fitness lifestylen…

Pilotfrue, en av de store brøkregnerne i Norge, har tidligere gått ut mot Lene Alexandra på blogg og gjorde det igjen nå i God Kveld Norge…og undere over alle undere… Pilotfrue har et poeng.

“Det er ikke slik kvinner ser ut”..!!

Hun har jo helt rett. Kvinner ser ikke sånn ut med mindre de har trent som idioter, sultet seg selv, badet i brunmaling og sparklet tenna med glossy white..

Lene Alexandra burde selvsagt opplyse jenter i Norge om hvordan hun lever. For om jenter tror at det er slik man skal se ut til vanlig så bør jentene få knoke og en kjempewegdie..

Jenter… Seriøst..,

Byfornyelse og modernisering i Hønefoss

Innfallsmetoden lenge leve?

La meg ha det sagt med en gang; Jeg er ikke en byplanlegger, jeg har heller ikke noe reell oversikt over hverken gamle nedfelte reguleringer og eventuelle andre begrensninger man måtte støte på om man ønsker gjøre noe i denne byen. Jeg er kort og godt en relativt vanlig mannlig innbygger i Hønefoss på 45 år med meninger som kanskje noen finner kontroversielle og andre kanskje finner gode. Uansett kommer jeg i dette innlegget med min synsing..

Som en vanlig Hønefossing så kan man ikke annet enn å undre på hvem som egentlig bestemmer i denne byen? Er det politikerne med byråkrater og de kanalene…eller er det pengene…dvs investorpengene? Hvor er den totale planen for Hønefoss? Hvorfor, for å ta drosjene som et eksempel, kom det som julekvelden på kjerringa at drosjene trengte et sted å parkere/holde til da man beslutte å innvilge riving og nybygging på Brutorget? Hvorfor er det slik at det ett år er helt krise gjennom hele kommunen om man vil kappe ned to trær på Hvervenmoen mens det året etter kan sees at alt jevnes med jorda? Hvor er langtidsplan, forutsigbarhet og logikk?

Innbyggerne av Hønefoss har i blant annet Ringerikes Blad blitt oppfordret til å komme med innspill til referansegruppen for utvikling av Hønefoss. Jeg har ikke så mange innspill til den gruppen… Jeg har heller et spørsmål eller to til de som satte sammen gruppen?.. Hvor er de unge menneskene i referansegruppen? Hvor er representantene for de som skal bruke det som evt kommer frem av utvikling? Hvor er representantene for utelivet, altså de som skal drifte evt nyetableringer langs elven? Hvor var representanten for kultur og underholdning..dvs Bror 🙂

Nåvel, det er ikke til å stikke under en stol at Hønefoss har ett megaproblem å hanskes med og det er trafikk. Det bankes og kjøres gjennom byen til den store gullmedalje hele tiden. Jeg har selvsagt skrevet litt om hva jeg mener kan være en løsning på det KLIKK <—- og mener fortsatt at det er beste løsning å tvinge biler/trafikk rundt byen og så inn/ned dit du skal. Jeg mener tilogmed det går an å forby tungtransport gjennom byen og heller tvinge den rundt. Dette betinger jo at det investeres litt i veier og parkeringer.

Skal du så gjøre byen grønnere så kan ikke kommunen drive på som i dag. Skal du ha en by mer bilfri så må det være mulig å sette fra seg bilen og heller ta buss/bane. Hvis privatbilister må betale for parkering uansett, ja da kjører man så langt man kan og helst inn til døra.. Hvor er planen for sånne løsninger Kjell Børre og politikerkollegaer som styrer Ringerike? Hvor skal folk gjøre av bilen når byen skal bli grønnere? I tillegg til dette så må kollektiv/shuttletrafikk ikke være noe man på død og liv skal tjene penger på…det må rett og slett bare være noe som Hønefoss har for å få en mer sentrumsbilfri hverdag.

Jeg slenger meg også på et innlegg som var bak på Ring Blad i dag/går.. Benterud skole står ferdig i 2021 (2019 er en spøk).. hva skal da gjøres med Eikli  og Hønefoss skole? Hva er planene? Er planen å selge tomtene billig til en boliginvestor som vanlig? Er det forresten noen i kommunen som har sjekket om noen av disse skolene er fredet og ikke kan A) selges eller B) rives…

Jeg er og dundrende enig med hun som på tørre møkka ikke skjønner logikken i å eventuelt stenge av Norderhovsgaten formål gågate. Det må jo være noe der å gå til! Å bare sette av gaten til gågate fordi det er politisk korrekt å ha mest mulig gågate i et sentrum blir bare tull. Hva med å høre på de som driver forretninger og for en gangs skyld?

Hvor er den langsiktige politiske planen for utvikling av Hønefoss? Hvor er den røde tråden?

Er det egentlig riktig at det er investorer som sitter å setter agenda for Hønefoss sentrum? Klarer de å ha på den riktige “hatten” da forslag kommer inn eller blir det rask nedstemming av det som går på tvers av intern investeringspolitikk?

Hønefoss trenger en strukturert plan for tiden fremover. Kanskje burde flere få si sitt..og da mener jeg flere av de som kommer til å bruke byen..ikke de flere av de som kommer til å sitte på gamlehjemmet og skryte av hva de var med å vedta.

Takk for meg 🙂

 

Skinnhellige moralister faller hardest!

Sosiale medier flommer over av moralister som senere viser seg å ha masse svin på skogen. De værste moralistene i Norge er kanskje politikerne våre som forandrer mening ettersom den ene eller andre veien. Arbeiderpartiet og deres profilerte medlemmer i etterkrigstid er kanskje de aller værste man har sett sånn sett og det er ikke det minste rart de høster priser i fleng i kategorier som feks Svada- og tåkeprat. Vinglepartiet jeg skrev om  (klikk på denne teksten) kunne like gjerne vært en beskrivelse av nåtidens Arbeiderparti…og endel av de andre partiene og når jeg tenker meg om.

De siste nå er jo vinglingen og tåkepratingen rundt hele denne asylsøkersituasjonen.. Grow a pair og si akkurat det dere mener da vel dere som er valgt til å styre landet.. Ikke sitt der med deres moralistiske pekefinger uten selv å tørre å si deres egen mening.

Nå skal ikke politikere få all oppmerksomheten… Både nasjonalt og lokalt finnes også mennesker som ytrer seg i store formanende moralistiske ord som viser seg, fordi man bor i et lite land/lokalsamfunn, å ikke inneha meget stor selvinnsikt om hvordan de selv er og oppfattes.

Nåvel… skinnhellige moralister blir alltid avslørt tilslutt.

Noen tanker får man da når man ser de står frem både lokalt og nasjonalt….

 

Hvorfor er det de selvutnevnte empatiske som viser minst empati?

Hvorfor er det de som trenger mest tilgivelse som ofte viser null egen evne til å tilgi?

Hvorfor er det de utad mest innsiktsfulle som viser minst innsikt?

Hvorfor er det de etter egen mening mest rettferdige som stort sett viser null rettferdighetssans?

Hvorfor er det de utad mest disiplinærglade foreldre som viser null disiplin på egne barn?

Hvorfor er det de selverklærte mest tolerante som viser minst toleranse?

Hvorfor er det de egendefinerte mest intelligente som stort sett viser null spesielt sosial intelligens?

Hvorfor er det de som selv mener de er klodens gave til menneskeheten som feiler når det gjelder empati, tilgivelse, innsikt, rettferdighet, disiplin, toleranse og intelligens?

Hvorfor er det de mest forståelsesfulle som egentlig bare viser at de rett og slett ikke forstår?..

 

Selvinnsikt er ikke så dumt…

Det burde mange fler ta til seg…

Fordeler og ulemper med kuldegrader!

På en dag der det endelig gikk an å gå ut utgangsdøra uten at hår-ragget i bukseræva frøys i en sånn fart at det kjennes ut som man sitter på ei stiv gelatinplate som sakte smelter etter at bilen sakte men sikkert varmes opp til en relativt levelig temperatur er det tid for ettertanke og en grundig vurdering av ulempene og fordelene med kuldegrader.

Det skal ikke være lett å lage sånne lister fordi det er jo mye man må tenke på. Man må jo også prøve å ikke fornærme noen selvsagt, ikke tråkke noen på tærne, veie alle argumenter opp mot hverandre, se alle saker og uttalelser fra begge sider slik at alle aspekter ved listens punkter blir belyst og vurdert i henhold til de kriterier man ønsker skal telle mest og minst,

Så, etter timer på timer og kladding av lister på både papir og pc så følte jeg meg endelig klar for å meddele alle de tusener på tusener med lesere den endelige listen på ulemper og fordeler med kuldegrader.

Her it goes!!

Ulemper:

Alt!!!

Fordeler:

Absolutt ikkenoe!

Hva gjør man med taco-rester?

Den nyere tids eksistensielle spørsmål!

Det er fredag kveld og familien begynner å finne roen etter en lang skole- og arbeidsuke. Skolesekkene er pælmet inn i en krok, selvsagt uten å tømmes for matbokser, og handlingen for helgen er unnagjort. Det begynner å nærme seg taco-night. Du kan si mye rart om taco men det er faktisk en grei måte å lære unger at grønnsaker ikke er etterlatenskaper etter Tjernobyl-ulykken men heller noe fint og sunt for kroppen vår. Og apropos sunt..

Hæ? Er narkomane usunne?

Nåvel. Endelig er det på tide å lage istand til middag. Vår tacomiddag består av lefser, begere, kjøttdeig, kylling, salat, løk, mais, agurk, tomat, ost, feta-ost, oliven, jalapeno, diverse sauser pluss fiskeboller (se linken under). Som vanlig hakkes og skjæres det i Hellstrøm-stil til den store gullmedalje og skåler fylles med ingredienser som skriker etter å bli putta i ei lefse og bli gnafset inn..

Vi har feilet som foreldre, sønnen vår liker ikke taco!

Familien samles så rundt stuebordet og middagskosestunden er igang. Som vanlig, og som man sverget på forrige fredag, så spiser man en lefse for mye. Stappmett som man er så er orken man har begrenset til å bare bære det som er igjen ut på kjøkkenet og så blir det stående der. Men så kommer egentlig spørsmålet.. Hva skal man egentlig gjøre med taco-rester?

Hvilket godt norsk hjem har ikke hengt kjøttdeigen til tørk?

Det er jo ikke nok igjen til en middag til men man bør jo ikke kaste mat. Likevel står du der foran alle skålene og prøver desperat å tenke ut hva du skal gjøre med 3 skjeer kjøttdeig, 14 kyllingbiter, samt oppsop av løk, mais, tomat og salat. Prøver du deg på å skuffe alt opp i en bolle og sette i kjøleskapet så er det garantert at du ikke finner den bollen igjen før neste fredag da taco-sausene tas frem for å kastes for du kjøpte jo nye da du handlet. Bollen med tacorester fra forrige fredag ser jo da ut som et fysikkeksperiment som ser ut til å skulle eksplodere hvert øyeblikk.

Greia er nok å følge nøye med hver eneste fredag for å optimalisere mengden med de forskjellige ingrediensene slik at det heller blir flere “siste pizzastykket” situasjoner enn “tacosalat hele neste uke uttalelser” på fredagskveldene.

Kanskje er det en ide for en eller annen produsent å komme opp med en ferdigmatpose som har bruksanvisningen: Tøm pulveret i en kjele, tilsett 7 dl vann pluss alt du har igjen etter taco-night. Kok opp uten å røre. Enjoy!

Foreldresnillisme som feiler..!

Jeg blir litt satt ut. Vi har alle et ansvar å ta. Hvordan skal ellers barna lære..?

Et meget godt skrevet innlegg sirkulerer på Facebook om dagen som omhandler dette med aldersgrenser på blant annet spill. En ung dame forteller om foreldre som kjøper 18+ spill til sine barn på 12-13 og yngre med henvisningen “Hvis ikke han får spille det hjemme så får han spille det hos en kompis”…

For meg er dette nesten selve fallitterklæringen i foreldregjerningen. Du sier altså rett og slett rett ut at Siden andre er pappskaller så kan vel jeg være det og!

Hva med å tenke litt lenger? Hva med å være med på å snu trenden heller?

Jeg lurer jo på om den samme mammaen/pappaen tenker at “nja..han rødhårede gutten der kommer jo til å bli mobbet uansett så da kan vel likegjerne sønnen min gjøre det”. Eller kanskje de står der som foreldre og tenker “vi kan vel like gjerne kjøpe ei flaske brennevin til guttungen på 15…han for sikkert tak i det uansett”. Lurer på om de samme foreldrene lar to 14-åringer, kjærester, overnatte på samme rom og i samme seng? “For de får det nok til uansett hva vi gjør”…

Ja, det er mulig han blir mobbet. Ja, det er mulig han får tak i brennevin. Ja, det er mulig 14-åringene lurer seg til å ha sex. Men vi trenger da ikke være med å oppfordre til det..!!

Vi må prøve og oppdra og lære barn og ungdom å gjøre det rette. Vi må prøve å lære unger og ungdom å tenke selv. Vi må prøve å lære ungene å respektere regler og grenser.

Men først må vi selv lære det!!!!

Foreldreoppdragelse..!!

#regler #oppdragelse #barn #voksne #spill #alder #aldersgrenser #mobbing #sex #alkohol #respekt

Free the Nipple !!

En aksjon helt innafor….Den er vi helt for..!!

Det er vel lite som skaper mer bruduljer og oppstyr rundt omkring i medianorge enn da en kvinne, gjerne en kjendis, uforskyldt eller med vilje vipper frem puppen i offentlighet. Bloggtallet eksploderer.. Klikktallet på en nettavis ryker så opp i skyene at det lett kan selges reklame for verdens verste drittprodukter i 3 uker etterpå med god fortjeneste. Det skal jo i ærlighetens navn sies at jentene trenger jo ikke engang vise hele puppen før landets media går bananas og nærmest starter kronerulling blant de ansatte for å kunne kjøpe akkurat det bildet. Ikke misforstå… jeg liker å se pupper like mye som alle andre jeg, men synes det går litt over styr når puppen til en eller annen dame havner i nyhetene…

Nå sist var det altså Sophie Elise som flasha booben da hun mottok en pris for bloggingen sin. Dette medførte jo da spontanorgasme hos redaktørene i nettutgave i aviser over det ganske land og en jakt på bilder i rene Indiana Jones stil fulgte. Det spiller nesten ikke noen rolle heller om det er side-boob eller under-boob det kan vises frem…er det boob så skal det på trykk og helst med en flashy (tog du an) overskrift med ordet sex i og…

Det jeg synes er paradoksalt og vidunderlig morsomt er den dobbeltmoralen som vises i det offentlige rom og da med USA som den største dobbeltmoralist og ledende hykler i verden. På landsdekkende tv i USA er det helt innafor med “reality” altså news-crew som følger biljakter og andre kriminelle handlinger direkte.. det vises drap og ulykker.. det vises alt som er virkelig og reelt i verden…bortsett fra en ting… sex og nakenhet.. Puritanismen i det landet er nesten helt utenfor all den fatteevnen du klarer oppdrive.

Jeg tenkte jeg skulle illustrere hva jeg mener…men siden dette jo ikke er en pornoblogg så var det frem med penn og papir….


Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy………!!!!!!!!!!!


Heeeeeeeeeeeeelt oooooooook…..!!

Denne forskjellen gjelder også på bekledningen nedentil men så langt går ikke tegneferdighetene mine. Damene kan gå på stranda med en banansjokolade foran (ikke på tvers da, det ville jo bare sett dumt ut) og en sytråd bak og kalles påkledd. Det som da altså er så ille med puppene er da brystvortene. Jeg vet ikke med andre, men for meg så er det altså ikke slik at jeg kan se en dame som ser bra ut i bikinien sin og bare tenke næææhhh….. men idet hun fjerner frimerket foran brystvorta så bare Ooooooohhh……

Dessverre så ser det ut til at vi beveger oss litt mot denne puritanismen også i Norge. Det skulle ikke være nødvendig for kvinner å måtte dekke seg til på overkroppen på feks stranda hvis de ikke vil.

Det ser også ut til at vi lar medier som Facebook og Instagram bestemme agendaen når det gjelder slike spørsmål. gang på gang leser vi om kvinner som har fått bilder fjernet fordi man kan skimte litt av brystvorten…men da man innrapporterer bilder/filmer av IS som halshugger eller neandertalere som steiner damer til døde i Pakistan så er dette helt innafor tydeligvis “fordi det er ekte”…

Når det er sagt:

Toppløs-demonstrasjoner er vel sånn sett og en mangelvare i Norge.. der ligger vi langt bak land som Ukraina, Russland og nå Tyskland.. Er det noe de ikke er enig i….floooosh…. “vi er ikke enig, flash-flash”.. Tenk om det ble litt mer utbredt her til lands og… Du sitter hjemme i godstolen og så ringer det på døren.. der står et par damer som spør om du vil støtte utryddingstruede barkebiller på Finnskogen som så får til svar at nei det vil du ikke… Flooooosh…”jammen det er jo sååå viktig flash-flash”… Eller hva om det midt i en debatt på tv mellom Erna Solberg og Trine Schei Grande plutselig utbryter dyp uenighet og så floooosh…..eller forresten… kanskje ikke en sååå god ide når jeg tenker meg om…..

#sex #pupp #naken #flash #boob #nett #avis

8 forskjellige “vente-ting”..

Som irriterer ræva av oss…

1) Vann som skal koke. “Komigjendaaahhh…”… Alt annet du setter på plata koker over bare du snur hodet vekk for å ta en titt i kjøleskapet..men vann..nix..kan dra på butikken og handle før det kommer så mye som en liten boble i kjelen.

2) Håndtverker/reparatører som skal komme hjem til deg. “Du kommer mellom 7 og 15 ja, så flott… Jeg tar meg fri hele dagen jeg”.. “Har selvsagt ikke noe annet å drive med enn å vente hjemme”.,

3) Ventemusikk på telefon.. Panfløyte er flott altså…og særlig kjente 80-tallsslagere på panfløyte.. Eller Kizz og AC/DC..

4) Rødt lys i lyskryss midt på natta. Ikke en bil i sikte men like viktig å stå stille en stund her ja.. Jadda…

5) Dagen man faktisk skal til tannlegen sett opp imot den dagen man mottar innkallingen. Frivillig venting på tortur. Trenger ikke tortur i Norge vettu..bare å sende en innkalling til tannlegen.

6) McDonalds-maten på Flå. Det er faktisk den treigeste fast-fooden i verden….

7) Legen på legekontoret. Tilogmed når du har planlagt lenge og godt og fått en av de første, om ikke den første timen så er de fortsatt forsinket. Er det noe de lærer på legestudiet tro?

8) Parkeringslappen… etter du har betalt og så står der med pekefingen inn i den åpningen der kvitteringen kommer deisende ned. Hvorfor i all verden gjør vi det…og hvorfor tar det så lang tid? Sitter det en liten tass inni maskinen og skriver?

Jim’s trafikkskole, del 1: Rundkjøringer !

Slik skal du kjøre i rundkjøring.

Det kommer en tid i mange menneskers liv da de fortjener å bli fortalt en sannhet eller to… Og mer enn en gang har undertegnede hatt lyst til å stoppe bilen, gå ut, skjelle ut vedkommende bilist som har vist grenseløst dårlig kjøring eller oppførsel i trafikken for så å sette meg i bilen igjen og kjøre videre… Vent litt..jeg har jo gjort det jeg…  Jeg stoppet i lyskryss etter lyskryss på tross av at det var grønt lys fordi det ikke var klart på andre siden av krysset… Det var mye trafikk så jeg tenkte ikke over det faktum at det ble tutet litt rundt meg…men da jeg stoppet ved det fjerde lyskrysset og det igjen tutet så så jeg i speilet en ca 55 år gammel dame som satt å gestikulerte noe veldig.. Jeg satte bilen i fri, dro på brekket, av med selen og ut av bilen.. Jeg spaserte tilbake til damen og ga henne en leksjon i litt trafikale regler…skremte henne faktisk litt og…gikk tilbake til bilen min, satte meg inn, på med selen, av med brekket, smatt den i første og kjørte over krysset for nå var det klart på andre siden…. Damen bak fikk rødt lys!

Nåvel:

Nå som vi har fått enda en flotteflotters rundkjøring i Hønefoss så er vi jo helt avhengige av at trafikken flyter. Og en ting vi da må adressere er hvordan vi kjører i rundkjøringer…

Mitt utmerkede tegnede eksempel som da kun mangler en skulptur på midten for å være en helt autentisk kopi av rundkjøringen på Hvervenkastet utenfor Hønefoss sentrum får være eksempel godt nok…for prinsippet er det samme i stort sett alle rundkjøringer…vel, hvis du klarer å kjøre feil i en en-fils rundkjøring så bør du stikke på Specsaver eller lignende fort… Men ikke kjør dit..

1) man blinker ikke inn i rundkjøringen.. Hvis du skal til venstre så kjør inn i rundkjøring på korrekt måte, rund så langt du skal og blink deg så ut til høyre… (her har jeg blitt fortalt at man kan faktisk blinke på vei inn i rundkjøringen for å vise at man skal til venstre…men da er du faktisk avhengig av å klare å svinge og vippe opp blinkeren samtidig midt inne i rundkjøringen… og med den anti-blinklys-kulturen mange har så er dette kanskje mye forlangt å lære seg?)

2) man blinker seg altså ut av rundkjøring. Da, damer,  nytter det altså ikke å ha veska hengende på blinklys hendelen.

3) se og lær deg kjøremønster ihht den røde og blå pilen på den kunstnerisk tegnede rundkjøringen.. For Hønefossinger så kommer du her altså fra sentrum.. Rød pil skal til Oslo eller Sykehuset…altså høyre eller rett fram.. Og blå pil skal opp bak sykehuset eller ned igjen til sentrum….  din råner…

Det er altså så enkelt som at skal du til høyre eller rett fram i en rundkjøring så skal du holde yttern… Og skal du til venstre eller helt rundt så holder du innern… Holder du deg til disse enkle reglene så klarer du deg godt i Norge hvertfall…!!

Ps.. Følg trafikkflyten din kokkos 60-90 sjåfør…

Ps, Ps.. Bruk blinklys…

Ps, Ps, Ps…. Det er åpning i andre enden av tunnellen…

Ps, Ps, Ps, Ps…. Hvis du er blitt så tantete at alle rundkjøringer skremmer deg…så har du to valg.. Enten holder du alltid yttern… Eller så slutter du å kjøre bil.. Det er kanskje det beste!!

Ellers så anbefaler jeg:

Pappskaller i trafikken!

 

#trafikk #rundkjøringer #pappskaller