8 trege fakta om Mannen..

Mannen – minutt for minutt fortsetter..

 

Nok et døgn har gått… Nok et døgn med media speidene i Sølvpilen stil opp i fjellet… Nok et døgn med geologer og eksperter man sjelden ser eller hører noe til med en mikrofon endelig stappet opp i ansiktet for å uttale seg…. Nok et døgn med intetsigende bilder av et fjell… Nok et døgn med ehhh… ikkenoe… Så… hva gjør man med det… jo man tenker at dette fjellet er jaggu det tregeste jeg noensinne har sett og hørt om…

Mannen er altså:

-tregere enn en traktor ute på hovedveien da man skal hjem fra jobb…

-tregere enn gamlepaven da han skulle bevege seg ned kirkegulvet…

-tregere enn magen til en narkis som ikke har spist på et par uker…

-tregere enn ei gammel dame først i kassakøen på butikken rett før øl-stengetid…

-tregere enn en tysk bobil på norske veier på sommeren…

-tregere enn progresjonen i Hotel Cæsar og Glamour tilsammen…

-tregere enn vannlatingen til en gamling med seriøse prostataproblemer….

-tregere enn virkelighetsoppfattelsen til en politiker med 8 perioder på stortinget…

 

Det har altså ikke skjedd en dritt….. med fjellet altså.. Flommen er noe helt annet… det kan nok hende media nå flytter folka sine til Odda (ikke han komikeren, stedet) for å heller vise broer og hus som tas av flomvann…

Følg med, følg med…

 

#fjell #mannen #ras #rasfare #kjedelig #media #odda #fom

“Mannen….”

(foto: Nettavisen)

Minutt for minutt…

I samme uhyre spennende, fengende, utrolige, nyskapende, lærerike, øyeåpnende og fasinerende tv-program som Hurtigruten minutt for minutt og Bergensbanen minutt for minutt samt de planlagte ekstremsendingene Malingtørking sekund for sekund, Padling av Glomma meter for meter, Landskamp i fotball spark for spark samt høytlesning av Snorresagaen ord for ord så er vi nå altså oppe i nok en situasjon i Norge der du kan sitte foran boksen og følge nyhetskanaler eller foran skjermen å følge diverse nettaviser i den spennende rasfarenfor og om fjellet Mannen..

Kameraene er altså pekt mot et fjell…

Det skjer ikkenoe…

Det var ikke riktig…. Det regner…

Det er reporterne flinke til å fortelle om…

Det og at fjellet har beveget seg 2,5 cm…

Og at en flokk sauer måtte flyttes…

Og at den største sauen av de alle endelig gikk med på å evakuere…

Det regner fortsatt…

I natt løsnet en liten stein…og rullet nedover…

Whooohooo fra alle reporterne…

Nå skjer det ikkenoe…

Det var heller ikke riktig…. det regner fortsatt…

Det er reporterne flinke å fortelle om…

Det og at de nå gleder seg til dagslys….

For å se…

Det er status pr nå i “Mannen – minutt for minutt”

 

Kriger… IS…Drap…Skoleskytinger…Terror… Pøøøøyyyffff……. Vi har Mannen…. !

Ringerikes Blad i slåsskamp fella..?

Det er ikke det ishockey handler om..

Ringerike Panthers er et topplag i 1 divisjon. Alle motstandere som kommer til Schjongshallen eller som tar imot Panthers i sin “hule” har 20% overtenning for å være det laget som tar skalpen på Panthers. Det betyr at det er tenning… Det er spenning… Det er testosteron… Det er vilje.. Det er et ønske om å vinne..

Når alt det er tatt inn i hodet av deg som leser så er det en ting til som må vites.. Vi hockeyspillere, ja jeg sier vi, vi beskytter målvakta vår.. Uansett årsklasse så går vi inn og deler ut “juling” til de som ikke lar målvakta være i fred.. Vi beskytter en medspiller som ikke er klar for taklinger og annet hardt spill.. Målvakta er utrustet for å redde pucker..ikke noe annet..

Men kjære Ring Blad og andre medier.. Gruff foran målene er ikke slåsskamp.. Litt face-wash er ikke slåsskamp.. Dytting og pushing er ikke slåsskamp.. Det gjør dritvondt å få ei hockeykølle klonka opp i nøttene.. Det gjør dritvondt å bli slått bakpå leggen/låret.. Det gjør dritvondt å få bakenden på hockeykølla i ribb-bena.. At det da blir gruff betyr ikke at det er slåsskamp.. Det er gruff..!!

Jeg ønsker meg at dere ikke fokuserer på “gruffet”… Jeg ønsker at dere omtrent ikke nevner det engang.. Det hjelper ikke på rekrutteringen heller..

Skulle to stk faktisk slåss så okay..nevn det.. Nevn at en spiller på hvert lag kranglet om hvem som var den fineste dama på tribunen og tok et oppgjør i rundvantet..

Skriv om sporten.. Skriv om farten.. Skriv om spenningen.. Skriv om hvor dedikerte spillere, apparat, trenere, foreldre, familie og alle tilskuerne er til vår sport..

Det er det interresante… Ikke gruffet..

#hockey #gruff #slåss