Til de som måtte lure: Snittmålingen i Oslofjordtunellen virker..

Så har det skjedd. Jeg har blitt lovbryter.

Dessverre for meg så har jeg altså ikke gått bananas på et torg, jeg har ikke urinert offentlig, jeg har ikke ranet noen eller utført lommetyveri eller lignende som jo ville ført til henleggelse av saken. Jeg har gjort noe som er mye alvorligere enn det og som effektueres kjapt av et helautomatisk system som gagner staten med cash rett på bunnlinja.

Jeg har kjørt for fort.

Jeg har fått min første fartsbot. Etter snart 30 år som kjørende skjedde det.

Men; Jeg ble ikke stoppa av Politiet i kontroll. Jeg ble ikke “tatt” og vinket til siden. Jeg ble ikke engang blinket ned av sivil bil.

Jeg fikk bota i posten.

Brev fra Politiet.

Snittmåling i Oslofjordtunellen.

“Du er målt til snitt på 79 km/t på en strekning på 2000 meter”….

Vennligst betal 2050,-

Jeg husker dagen. Vi skulle rekke noe i Fredrikstad. Vi havnet bak en armada av traktorer og lastebiler. Da to-felten oppover mot utgang tunell kom tok jeg sjansen og kjørte forbi alle sammen i 70-sonen i tunellen. Jeg kjørte ikke gris. Jeg kjørte ikke veldig fort engang. Men jeg kjørte nok for fort. Greit nok.

Jeg skal betale.

…men spør nettbanken om jeg vil opprette efaktura-avtale etter betalingen..

 

…så blir det nei.

 

#bil #bot #politi #fart #radar #snittmåling #penger #

1 divisjon ishockey 2017-2018: Vi er halvveis!

Samt: Slik gikk kampene i går.

Det ble spilt 2 kamper i går, begge spennende på sin måte for topp og bunn. Ringerike ville med hjemmeseier runde halvspilt serie på topp av tabellen mens Gjøvik ville med hjemmeseier få heng på Tønsberg, Grüner og Furuset i 4-lags-bolken i bunn av tabellen. Det ble hjemmeseier i begge oppgjørene.

Gjøvik – Grüner 3-2 (1-0,2-0,0-2), skuddstatistikk 18-32. Skuddmessig er Grüner bedre enn Gjøvik i alle 3 perioder i Fjellhallen, men det hjelper som alltid ikke en dritt om alle skudda treffer målvakta i magen og bare pakker navleloa skikkelig godt inn i gropa. Resultatet betyr, sammen med forrige kamp, at Gjøvik nå har heng på lagene foran seg og kanskje kan være med på å unngå den forsmedelige 9-plassen og nedrykkskval. 1-0 Medby, 2-0 Dahl, 3-0 Lereng, 3-1 Sagfossen, 3-2 Skaar.

Ringerike – Furuset 5-1 (0-1,3-0,2-0), skuddstatistikk 32-18. Etter en litt treg førsteperiode i Schjongshallen tar kampen seg skikkelig opp for hjemmelag og hjemmepublikum (428 på en onsdag er bra for Ringerike, fortsett å komme alle nye). Furuset med lite folk spiller akkurat som de må mot Ringerike og leder etter første. Det løsner for Ringerike etter hvert som Furusetspillerne blir mer og mer slitne samt drar på seg minutter (noen kanskje i strengeste laget) og dagen ender godt for Ringerike. 0-1 Tveten, 1-1 Hansson, 2-1 Engesveen, 3-1 Hansson, 4-1 Engesveen, 5-1 Hansson.

 

Dette betyr jo da at når alle lagene med unntak av Tønsberg og Gjøvik har spilt 16 kamper så ligger Ringerike på topp med Narvik og Comet rett bak. Hasle-Løren og Nidaros ligger pr nå i et mellomsjikt, mens Furuset, Grüner, Tønsberg og Gjøvik danner baktroppen i feltet. Men; Mye kan skje i de 16 kampene som kommer så ingenting er avgjort hverken i topp eller bunn.

Neste runde:  Hasle-Løren/Narvik, Grüner/Furuset, Tønsberg/Ringerike og Comet/Gjøvik.

 

Tabellen  + hvisomattedersomatte avhengig av resultater:

1) Ringerike, 16 kamper, 38 poeng, kan få maks 86 poeng

2) Narvik, 16 kamper, 36 poeng, kan få maks 84 poeng.

3) Comet, 16 kamper, 36 poeng, kan få maks 84 poeng

4) Hasle-Løren, 16 kamper, 27 poeng, kan få maks 75 poeng

5) Nidaros, 16 kamper, 21 poeng, kan få maks 69 poeng

6) Furuset, 16 kamper, 15 poeng, kan få maks 63 poeng

7) Grüner, 16 kamper, 13 poeng, kan få maks 61 poeng

8) Tønsberg, 14 kamper, 12 poeng, kan få maks 66 poeng

9) Gjøvik, 14 kamper, 12 poeng, kan få maks 66 poeng

 

Dette betyr:

Ingen lag er foreløping klare for opprykkskval

Ingen lag er foreløpig klare for nedrykkskval.

 

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

Oldboys nedlagt? Neida, vi spiller 4 div vi..

Tusener på tusener dedikerte fans av Ringerike Geriatriks har sendt sms, mms, e-post, røyksignaker og vanlig post og spurt.. Hva skjer med Geriatriks? Er oldboysgruppa lagt ned? Har mannen med ljåen henta halve laget? Hvor blir det av slædding på isen, finter man ikke skjønner selv, flipp-flopp-pasninger, innlegg på bakre, uautoriserte tryn samt vanndrikking i verdensklasse?

Jeg kan med dette avkrefte alle slike undringer. Geriatriks lever i beste velgående. Ringerike Geriatriks har kun litt pause fra oldboysserien. Vi har slettes ikke glemt alle de flotte motstandere våre i oldboysserien, kanskje med Ullensaker "dickface" Flyers i spissen. Vi kommer tilbake etter hvert for å berike oldboysserien med alle våre utsøkte kvaliteter.

Litt forlaring på den kan du få om du leser denne 🙂

Ringerike Geriatriks har rett og slett tatt grep og hjulpet moderklubben sin slik at det finnes et breddetilbud for voksne. At vi som er med på dette fra Geriatriks samlet er eldre enn hele bortelaget tilsammen får så være.

Jaja; Tilbake til nåtiden..

Vi spiller altså 4 divisjon. Vi spiller mot Glenn Jensen og han dærre fra Erik og Kriss på Jar2. Vi spiller mot Spetz.. Vi spiller mot Forward som har noen svensker på laget som igjen har Paradise Hotel Charlotta Hedlund på tribunen. Vi spiller mot veldig mye yngre spillere enn oss, men pyttsann.

Det er ikke bare-bare å gå fra null-takling til full-kontakt. Fra ikke lov å løfte kølla fra isen på skudd, til lade i taket. Fra ColorLine-svinger til start og stopp hele tiden. Det er ikke til å underslå at vomma skriker i panikk, knærne ber om nåde hver morgen, låra er nummere enn yngvar og ryggen stivere enn morrabrødet når man våkner.

Nåvel, vi har det morro.

Hvem av Geriatriks-gutta er det som satser kjeks-kroppen på dette opplegget spør du deg selv nå kanskje.. vel? Det er..

Trond W Olsen (ca 35 år?): Steeldogsmålvakt som stepper inn som målvakt eller utespiller ettersom det trengs. Svakhet for Lillehammer og det gufne kanelbrennevinet.

Kenneth Egeli (ca 35 år?) Målvakt med fortid i Ringerike, Vålerenga og Ringerike igjen. Jobber med bil og bygger biler på fritiden.

Sondre Skar (42 år): Tversoverpasningens far, bestefar og oldefar. Spilt back og absolutt bare back i en mannsalder. Personlig beste = 3 mål på en sesong. Pynter seg med blåveis hver sesong.

Johan Eskelund (34 år): Fyller 35 snart men vært oldboys i hue i lang tid. Spesialitet er harde og høye håndleddskudd samt relativt heftig skjegg.

Runar Bækkevold (44 år): Verdens sprekeste oldboysspiller…bare synd, for oss da, at han er i Bangladesh for tiden på humanitært oppdrag. Personlig beste = Skøyt målvakt i svime fra blå.

Jim Gallagher (47 år): Forfatteren av dette makkverket. Ringerikes lengstspillende spiller. Klarte å lure seg vekk fra back-plass men er nå tilbake uten at kjennemerket slagskuddet enda er benyttet.

Per Ø Johansen (43 år): Ringerikes mest kjeksede kropp. Betaler aldri mer enn halv årsavgift, er stort sett det kroppen holder. Har slitt ut nettet i høyre kryss i flere haller opp igjennom årene.

Ulrich Falkeid (47 år)Innebandymannen som ble hockeyspiller. Prater enhver trener, motstander og medspiller i senk. Arbeidsjern av de sjeldne, både privat og på skøyter.

Henning Hansen (39 år):Televimsen. Spiller med stort hjerte og massivt forbruk av sportstape på høyre håndledd pga en skade i 93.. Svetter mer hårvoks på en kamp enn Jan Tomas gjør på ei helg.

I tillegg til denne ekstremt gode samlingen av kvalitetsspillere har 4 div også rasket med seg Espen og Kjetil Gulbrandsen, Jarle Ellefsen samt Steffen Solbakken fra Steeldogs.

1 divisjon ishockey 2017-2018: 2 kamper onsdag

Runden på lørdag endte som følger:

Lørdag: Nidaros – Comet 3-1, Tønsberg – Narvik 3-5. Furuset – Ringerike 1-2 e.str. Grüner – Gjøvik 1-3.

Søndag: Nidaros – Comet 3-4 e.sd. Tønsberg – Narvik 1-10.

Jeg har rett og slett ikke hatt ork til det vanlige “slik gikk helgen” innlegget, og grunnen til det kan du lese her: Drit og dra, slutt å kaste ting i dass!

Nok om det… det er 2 kamper onsdag, Gjøvik – Grüner og Ringerike – Furuset.

 

Gjøvik – Grüner

Gjøvik vant borte mot Grüner og jeg ser ingen grunn til at de ikke kan gjenta det hjemme i Fjellhallen. Grüner har en sesong som absolutt ingenting stemmer foreløpig sammemnlignet med tidligere sesonger, og med mindre de har mobilisert veldig de siste 3-4 dagene så tror jeg nedturen fortsetter også på onsdag. Gjøvik vil med seier også onsdag få heng på Tønsberg og nettopp Grüner og dermed ligge sammen med de andre lagene i bunnsjiktet av tabellen, mens Grüner ville kunne gå forbi Furuset med seier.

Jeg setter penga på hjemmeseier i Fjellhallen.

 

Ringerike – Furuset

Lørdagskampen i Furuset Forum ble en “slitare” for begge lag der Ringerike til slutt fikk med seg 2 poeng hjem etter seier på straffer. 1-1 etter full tid og sudden førte til straffer og seier Ringerike etter mål av Melin og Söderberg mens Lindbom reddet de 4 første straffene Furuset prøvde seg på. Mye kjemping i denne matchen, mye utvisninger med dertil mange stopp i spill og lite flyt. Hvordan går det forresten med Furusetspilleren som fikk pucken i munnen? Furusetskudd inn foran mål og egen spiller er uheldig og blir truffet…så ikke godt ut.. 

Jeg tipper hjemmeseier i ordinær tid og 3 poeng til Ringerike.

 

Det er på tide å kjøre igang fast spalte siden vi nå runder halve serien, nemlig tabell + hvisomattedersomatte 🙂

1) Narvik, 16 kamper, 36 poeng, kan få maks 84 poeng.

2) Comet, 16 kamper, 36 poeng, kan få maks 84 poeng

3) Ringerike, 15 kamper, 35 poeng, kan få maks 86 poeng

4) Hasle-Løren, 16 kamper, 27 poeng, kan få maks 75 poeng

5) Nidaros, 16 kamper, 21 poeng, kan få maks 69 poeng

6) Furuset, 15 kamper, 15 poeng, kan få maks 66 poeng

7) Grüner, 15 kamper, 13 poeng, kan få maks 64 poeng

8) Tønsberg, 14 kamper, 12 poeng, kan få maks 66 poeng

9) Gjøvik, 13 kamper, 9 poeng, kan få maks 66 poeng

 

Dette betyr:

Ingen lag er foreløping klare for opprykkskval

Ingen lag er foreløpig klare for nedrykkskval.

 

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

Pepperkakehus 2017: Kan vi toppe dette?

Dette var altså fjorårets pepperkakehus

Jeg holdt meg langt unna pyntingen og lot fruen (med bittelitt hjelp fra ungene) stå for dekorasjon og ferdigstillelse. Huset var ca 70 cm bredt, ca 1 meter høyt og ca 25 cm på det bredeste. Det ble brukt knust drops i vindu for å lage glass, sukker for liming, melis, marshmallows og non-stop til pynt. Belysning er led-lys.

Dette var jo da det ferdige produkt. Vi tok selvsagt mange bilder underveis. Det er en juletradisjon på linje med å snike seg unna julegudstjenesten, brenne grøten, banne over at svoren ikke blir sprø fort nok, stresse med julegaver, lete etter juletrefoten og spise seg altfor mett i hele desember. Vi skal lage pepperkakehus, og ikke et sånt pinglelite hus du kan kjøpe på butikken, nix, vi konstruerer og lager selv.

Det ble en rekordtidlig start i fjor. Her kommer bildedryss fra dag 1:

Her er altså skissen vi jobbet ut i fra.

Så måtte det planlegges litt

Julebrus for store og små

Vi lager sammen (hvert fall en stund)

Har man kreative barn så lages selvsagt også hus m/pipe, bil, hundehus og en baby som rir på hunden….

Knuste drops legges i vindu for å lage glass

Ingen kommentar….

Her skulle huset stå

Platene til 1 etasje. Pinnekjøtt i vann i baljen.

Nærbilde pinnekjøttet.

Dag 1 av pepperkakehusbyggingen gikk som den pleide. Ungene var med littegrann men det endte selvfølgelig som vanlig, 2 voksne som kjevler, steiker og bygger.

 

Flere vegger måtte lages

Kun sukker som duger som “lim”

Montere..

Montere…

Montere…. Legg merke til hjertepepperkakene som brukes til høydeutjevning

1 etasje råbygg montert. Legg merke til hull i etasjeskiller.. Det er her lys føres ned.

Nye vegger stekt

Ny etasje montert og kjølt ned og så løftet på plass.

Montert og lys plassert inni. Etasje 2 av planlagt 4 er på plass.

Så skulle “råbygget” gjøres ferdig

Her er råbygget, upyntet men med lys inni

Bordet blir gjort klart

Vegger støpes på løpende bånd

Tak monteres

Deler limes sammen

Tak over inngang.

Det bygges på 🙂

Råbygget ferdig montert. Nå gjenstår pynting. Det kan du skrolle til toppen igjen for å se.

Lurer på hva vi får til i år 🙂

#jul #julepynt #pepperkake #pepperkakehus

Ulven raserte kjøleskapet

Dum som jeg var plasserte jeg en melkekartong i kjøleskapet etter handleturen i går. Jeg tenkte ærlig talt ikke over faren ved å sette en kartong med en ulv på inn i kjøleskapet og det ble jammen meg litt av et feilskjær.

Da jeg åpnet kjøleskapet i dag vrengte det seg i meg. Salamipakka lå der halvt oppspist. Roastbiffen var maltraktert og så rett og slett helt makaber ut. Pakken med løvtynn skinke så ut til å ha blitt lekt med og jaget rundt i skuffen siden det lå små skinkebiter absolutt over alt.

Grønnsakene, nærmere bestemt agurken og tomatene så ut til å bare ha vært en tyggeleke.

Biffen vi kjøpte dagen før som lå til tining på øverste hylle så ut som slintrer med små kjøttklumper på. Den var rett og slett ødelagt og slitt i filler.

Det var da jeg plutselig kom på at jeg satte en kartong melk inn sammen med brus og øl i det indre kjøleskapet der hvor sjokoladekaken kona hadde lagd dagen før også stod. Da jeg åpnet døren så det tilsynelatende i orden ut bortsett fra spor på glasuren etter ulvens streifing etter mat. Ved en nøye sjekk så jeg at den hadde gnagd på kanten av en ølboks…

Den melkekartongen ligger i søpla for å si det sånn.

#ulv #melk #melkekartong

1 divisjon ishockey 2017-2018: Full kamphelg

Det er helg igjen og 8 av 9 lag skal i aksjon. Kampene denne helgen er Nidaros-Comet, Grüner-Gjøvik, Tønsberg-Narvik og Furuset-Ringerike.

Tabellmessig burde det kun være en kamp der resultatet kan gå alle veier, men siden vi er i Norge og begge de øverste divisjoner har en tendens til å levere “alle slår alle” resultater på løpende bånd så er det ikke så lett alikevel. Rundens sitte-i-sofaen-og-slappe-av-lag er Hasle-Løren, noe som vil gjøre at alle lagene unntatt Gjøvik og Tønsberg vil ha samme antall spilte kamper etter denne helgen, og da ha unnagjort halve serien.

 

Nidaros – Comet (lør+søn)

Jeg sier det med en gang, om ikke Nidaros stepper opp mange hakk mot Comet så får de juling på samme måte som Grüner fikk. Comet uten Egeland er svekket utvilsomt, men de er alikevel veldig gode og Nidaros må være på fra start. Nidaros på sin side har kanskje flere folk å bruke hjemme enn borte og kan muligens overraske? Sesongen så langt for Nidaros har vært skuffende, spørsmålet er jo om de har materiell nok til å spille hjemme og borte eller om de bare nå kjører sesongen ut som nå med revidert målsetting? Når det er sagt; Jeg setter penga på en seier til hvert lag.

 

Tønsberg – Narvik (lør+søn)

Tønsberg som har overrasket både positivt og negativt denne sesongen har fått det litt mer til å stemme i det siste og har plukket poeng. Narvik er alltid gode hjemme men ikke fullt så gode borte. Dette oppgjøret skal, om Narvik vil være med i toppen, ende med dobbeltseier til Narvik, men det er nå engang slik at du drar ikke bare til Tønsberg og henter poeng. Dette oppgjøret tror jeg blir tight i dag mens det blir klarere i morgen. Jeg tror Tønsberg er i godlune denne helgen og plukker minst 2 poeng fra potten.

 

Grüner – Gjøvik

Dette er “nøtta” denne helgen. Her kan det gå alle veier. Grüner har slitt maksimalt denne sesongen og har ikke levert resultater i nærheten av det de har pleid å gjøre i sesong etter sesong, Gjøvik er nesten med hele tiden mot lagene nedover på tabellen men har ikke klart å sanke poeng. Jeg tror Gjøvik er mer på hugget i dag etter poengene for å revansjere kjempesmellen mot Ringerike. Jeg setter altså penga på Gjøvik i dagens kamp.

 

Furuset – Ringerike

Ringerike skal vinne denne. Både på grunn av tabellplassering og på grunn av kvalitet. Ringerike er et bedre lag enn Furuset denne sesongen og skal slå de i mer eller mindre alle matchene de spiller. Men, og det er et stort men: Drar du til Forum og tror du skal spasere gjennom 3×20 og ta med poengene hjem over Sollihøgda så taper du…så enkelt er det. Furuset er et godt lag når det stemmer, og det gjør det innimellom, så det er bare å ha den berømmelige hempa krumma og gi jernet. Tipset mitt er ikke overraskende borteseier og 3 nye poeng Ringerike.

 

Legg meg gjerne til på FB, insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey

Drit og dra, slutt å kaste ting i dass!

Fett, mat, filler, sminkeservietter, bind og annet snacks.. Det var synderen.

I natt, altså natten til i dag, har jeg vært ute sammen med vann og avløp og funnet ut hvorfor 2-3 kummer var smekk fulle av dritt, og da samtidig hvorfor kloakkvann slo opp i sluk og på gulvet i fyrrommet vårt.

Vi fant synderen.. en kladd av fett, matrester, filler, truser, bind etc etc som folk hiver i dass og som sammen lager proppen over alle propper.. Hvis du synes slimproppen var litt ekkel, så burde du tatt en titt på en sånn propp..

Da proppen løsnet så kom dagesvis med oppsamla 2-kiloser reisende. Det rant og rant, skvulpet og klukket, i kloakk. Damn..

Nå gjenstår bare å overdøve duften fra det som har skjedd.. salmiakk, wunderbaum, grønnsåpe, duftlys.. alt mulig må inn i det rommet for å motvirke lukta..

Men folkens.. kom igjen da.. bruk dassen til det den skal….ikke pælm annet i den.. det starter bare opp masse problemer.

Takk.

Hurra! Mette-Marit har krystallsyke.

Hvis nå bare Kronprinsen eller en av ungene får ME og litt uforklarlige ledd- rygg- og hofteplager så kan det hende det blir litt orden på samfunnet.

Selvfølgelig er det ikke slik at jeg synes det er ufattelig bra at Mette-Marit har fått krystallsyken, jeg gjør ikke det, jeg synes det er synd at hun har fått dette. Ikke vil jeg selfølgelig heller at Kronprinsen eller ungene deres blir sjuke…

Men det er nå engang slik at når en av de vanlig dødelige i Norges land får en av disse sykdommene som vanlige almennleger ikke helt synes er en skikkelig sykdom, eller jævlig nok til at du ikke kan leve med den, så avfeies de lett. Derimot når en rikspolitiker, kjendis eller Royal person får noe av det samme så settes alle kluter til. Leger og eksperter forklarer og utreder. Media forklarer og kjører store featurestykker. Det skapes en aksept i samfunnet for nettopp det som feiler denne kjente personen.

Absolutt ikke noe av dette skjer når en vanlig arbeidstaker/innbygger i Norge har det samme problemet.

Det er nemlig forskjell på folk i Norge.

Det er dessverre slik at det finnes en elite i dette landet som får hjelp når de trenger det, og så er det alle oss andre som må slite oss frem, og ofte ender opp med å ofre mer eller mindre hele privatøkonomien i jaget etter å bli frisk.

Vi vanlige må ikke bare kjempe mot sykdommen. Vi må kjempe mot systemet i tillegg. Vi må kjempe for en aksept på at vi faktisk er syke. Hvor mange ganger har man ikke lest meninger, artikler, intervjuer, personlige historier fra mennesker som ikke blir trodd?

Norsk velferd er en god ordning…men den har sine mangler, sine smutthull… Det er bare så synd at det må kjendiser sine sykdommer/plager til før noen gidder å ta tak og sette i sving tiltak.

#velferd #Norge #sykdom

 

1 divisjon ishockey: Topp 5 totalt, Topp 3 pr lag, poeng og mål

Poengtoppen og Toppscorer !

Her er hvordan det ser ut totalt + pr lag pr nå: (alle tall fra Hockey.no). Vi er ca halvveis i sesongen.

 

Topp 5 mål pr nå er:

Michael Söderberg 15, Andre Sørvik 13, Einar Egeland 11, Martin Persson 11, Ugnius Cizas 10, Joachim Engesveen 10

 

Topp 5 poengplukkere i divisjonen er:

Egeland 30 (11+19), Melin 25 (9+16), Olsson 23 (9+14), Söderberg 23 (15+8), Cizas 22 (10+12)

 

Topp 3 poengplukkere Comet:

Egeland 30 (11+19), Olsson 23 (9+14), Cizas 22 (10+12)

 

Topp 3 poengplukkere Ringerike:

Melin 25 (9+16), Söderberg 23 (15+8), Ryttar 17 (6+11)

 

Topp 3 poengplukkere Nidaros:

Baar 17 (6+11), Wehn 14 (8+6), Falk-Larssen 9 (5+4)

 

Topp 3 poengplukkere Hasle/Løren:

Sørvik 18 (13+5), Csisar 16 (6+10), Løvdahl 14 (4+10)

 

Topp 3 poengplukkere Narvik:

Niskakangas 20 (9+11), Persson 19 (11+8), Santanen 15 (1+14)

 

Topp 3 poengplukkere Grüner:

Zounek 19 (8+11), Skaar 15 (2+13), Rajala 14 (6+8)

 

Topp 3 poengplukkere Tønsberg:

Stadsvik 17 (3+14), Persson 15 (5+10), Ozollapa 14 (9+5)

 

Topp 3 poengplukkere Furuset:

Tveten 11 (4+7), Isaho 10 (7+3), Thorstensen 10 (4+6)

 

Topp 3 poengplukkere Gjøvik:

Lereng 12 (4+8), Johannessen 10 (5+5), Dahl 9 (4+5)

 

insta: jimgall , snap: Jimbo-33

 

#ishockey #hockey #2hockey