Det må ha rablet for politiet..

Vanvittig sløsing med skattebetaleres penger..

Ranet sier du? Dessverre, vi har får lite ressurser til å etterforske..

Voldtatt sier du? Dessverre, vi har får lite ressurser til å etterforske..

Fyllekjøring sier du? Dessverre, vi har får lite ressurser til å etterforske..

Blind vold sier du? Dessverre, vi har får lite ressurser til å etterforske..

Underslag sier du? Dessverre, vi har får lite ressurser til å etterforske..

Forsvunnet sier du? Dessverre, vi har får lite ressurser til å etterforske..

 

Funnet gamle vikingpenger og no smykker sier du?  Vi tar saken!

 

Dette er altså tilfellet på Ringerike i disse dager. 2 unge menn med metalldetektor fant en gammel grav med penger og smykker. Da de skjønte at det var en vikinggrav stoppet de, la tilbake jorden og meldte fra om funnet. De gjorde i følge de som styrer med dette en grov feil med å ta med seg det de fant hjem. Dette tiltales de nå for. Selv om de meldte fra om funnet.

Dette velger da justisvesenet i Norge å bruke penger på. Dette sløser rettstaten Norge bort masse penger på. Dommere, advokater etc etc..

Dette kunne vært løst langt unna media og politi, og deretter kunne de som styrer med dette informert enda bedre rundt det å lete etter skatter.

Håpløst…

Vi trenger et nasjonalt “fantasi-løft” for barn

De har jo ingenting å finne på….

Kanskje et perfekt oppdrag for Lysbakken, Støre, Lan og de andre, for der er det mye fantasi ute og går.

Vi har ingenting å finne på!

Hvor mange av oss har ikke hørt den setningen? Jeg vet jo selvsagt at jeg kommer til å høres ut som verdens eldste fjomp her nå men det gir jeg faktisk blaffen i (som det jo heter når du er litt opp i årene) og snakker om det alikevel.

Barn i dag har desverre veldig fort veldig lite, eller faktisk ikke noe, å finne på. Dette selvfølgelig basert på et livstempo utelukkende sammenlignet med hvor mange ping!! de har på spillet de til enhver tid er altoppslukende opptatt med.

Det skal ikke mer enn litt ekstra trafikk på linja så det medfører lagging (altså forsinkelser) før trivselsfaktoren er lik mer eller mindre null, og zombiene kommer opp fra rommene sine og ikke har noe å finne på.

“Gå ut da vel” sier vi.. og får et blikk som om vi akkurat har falt ned fra månen.

Det å bare gå ut er tydeligvis noe som gikk av moten med tresko, hoppe strikk, cordfløyelsbukse og apachesykkelen.

Umiddelbart etter man har sagt “bare gå ut og lek” får man jo spørsmål om å gå hvor, med hvem, gjøre hva, og når man svarer “bare gå ut og finn på noe” ser de på deg med et blikk du ikke har sett siden hovedgruppa i Kristelig Folkeparti så forplantningsepisoden i Kroppen-serien til Trond Viggo.

Det er tydeligvis vanskeligere å bare finne på noe i dag enn det var tidligere.

Det å gå ut og sparke fotball er ikke lett, det er jo ingen som deler lag.  Det å gå ut å sykle og evt lage en hinderløype er jo nær sagt en umulighet. Kanskje har EU nedlagt veto mot leken “kappe land” siden det jo innebærer bruk av kniv? Hva med klinkekulene, er de forbudt nå? Det å gå i skogen og klatre i trær er vel og kanskje i vanskeligste laget…eller kanskje forbudt?

Det verste er at alt er vår egen feil..ikke vår personlige men samfunnets.. Det er sånn det har blitt. Vi kjører hit og bringer dit. Alt er organisert og tilrettelagt i reneste Egon Olsen stil. Det finnes knapt noe rom for improvisasjon og utvikling av fantasi slik at de faktisk klarer å finne på noe bare ved å gå ut,

“Gå ut” blir jo nå nærmest oppfattet som en straff.. Det samme blir jo forøvrig trege datalinjer, grønnsaker til middag samt å måtte skifte undertøy mer enn to ganger i uka.

Jeg mener man nå må starte en folkeaksjon for å få opp fantasien hos barn. Denne kan gjerne startes på SFO slik at denne anti-organiseringen for ungene i starten foregår i ordnede former og med kvalifisert personell innen rekkevidde i tilfelle ett eller flere barn pådrar seg hjerteinfarkt eller slag fordi ingen voksne organiserer leken deres. Jeg kan til nød akseptere at de vokse finner frem en fotball eller annen type leke, men så skal beskjeden være “gå ut og lek”.

Det er dessverre slik at vi har gått fra å være et “jeg vil ikke inn” samfunn til et “jeg vil ikke ut” samfunn blant ungene.

Det er en vits som sier noe som “I går datt nettet ut hjemme. Da kom ungene ut fra rommene sine. Shit hvor store de har blitt”.

Tror mange kjenner seg litt igjen…

 

#barn #ungdom #livet #kjedelig

Trump; Ikke fortvil, vi har Grønland til deg!

Trump; Dont cry, we have Greenland for you!

 

Det har ikke vært mulig å unngå å se at Usa’s president har uttrykt ønske om å rett og slett kjøpe Grønland. Han vil altså kjøpe verdens største øy med noe rundt 50 tusen innbyggere med hud og hår. Grønland tilhører jo Danmark og danskene har selvsagt sagt et høyt og rungende nei til salg av Grønland.. noe president Trump selvsagt ikke skjønte noe av, ble sur og derfor avlyste hele Danmarksbesøket som en en liten sur guttunge som har blitt fratatt lørdagsgodteriet sitt.

Nåvel…

Alt håp er jo ikke ute for Trump.

Oslo selger helt sikkert gladelig Grønland.

Jevnaker er jeg sikker på selger det lille området de kaller Grønland fortere enn Sophie Elise skifter mening om silikon.

Og skulle det knipe tenker jeg man ikke er så nøye på om det heter Grønland eller Grenland heller.. og vips har vi et ganske så stort område i den sørøstlige del av Telemark man kan slippe bruke mer penger på over kommunalbudsjettet.

Så alt håp er ikke ute!

(and in english..so Trump can understand)

 

There is still hope mr Trump

If you dont get to buy Greenland from the danes, did you really really REALLY think so?, then I have big news for you. There are areas in Norway called Greenland that are more likely to be up for grabs for a big spender like you.

Oslo has an area called Greenland. Will be sold, cheap, as long as you come and get it.. fairly quick.

Jevnaker, a small place with a glass-maker-factory and a Jafs place has a small area called Greenland.. This place is almost free to buy.

And last but not least: If you can live with Grenland instead of Greenland we have a place called Grenland-area, in the County of Telemark. Lots of trees, fjords, factories and shit.

 

So, run and by as we say here..

 

Dag 1 nytt skoleår: “Det er oppdaget tilfeller av lus”…

Det klør, det klør, tiddelibom…

Kjære foreldre som kanskje synes enkelte ting er flaut: Skjerpings!

Kan vi ikke nå for en gangs skyld følge opp og gjøre det man må for å ta knekken på dette kløende lille dritt-dyret?

Like sikkert som at det hvert eneste år kommer en lapp i sekken til ungene om den fantastiske skidagen, er det at det årlig kommer opptil flere lapper/meldinger om at “det er lus på skolen” eller “det er lus i barnehagen”. Det skulle egentlig ikke være nødvendig lenger, men fordi mange foreldre der ute ikke gidder følge opp lapp/beskjed fra skolen eller barnehagen så kommer lusa tilbake, igjen og igjen.

Denne fantastiske årlige lappen i sekken utløser forøvrig akkurat samme reaksjon i håret som som innkallingen til tannlegen gjør med tennene.

I det øyeblikk du leser lappen/meldingen så begynner det å sitre i håret. Du begynner umiddelbart å klø mer eller mindre over hele hodet, i nese- og ørehår, tilogmed i øyenbrynene, og tenker straks at “æsj…jeg har det”. Heldigvis er det som oftest slik at sakte men sikkert begynner den verste kløingen å avta, men så lenge lappen er innen synsvidde så føles det som ei maurtue er anlagt på hodet.

Lappen sier at alle må sjekke alle ungene for å kunne ta knekken på det man kan. Da er det frem med en av de ørten lusekammene som ligger i grandiosaluka på ungkarsfryseren etter forrige lapp og gjennomgang, og så stride til verket. Finner man ikke noe så er jo det flott. Finner man noe så er det bare å se til å få kjørt kur på håret til hele flokken bare for sikkerhets skyld.

Det er ikke vanskelig å gå på apoteket. Det er ikke flaut å kjøpe luseshampo. Det er ikke vanskelig å vaske håret med shampo. Det er ikke vanskelig å følge beskjed om å sjekke håret og gjøre noe med det. Følg med nå alle pappskaller der ute som overser alle lapper etc om dette problemet:

Det er ikke vanskelig å gjøre noe med dette i det hele tatt. Det som er vanskelig er å vite at folk gir faen. Det som er vanskelig er å vite at folk har en eller annen overbevisning og dermed utsetter alle oss andre for denne dritten år etter år.

Lus er noe forbanna møkk som vi kan ta knekken på i mye større grad enn vi gjør nå, men da må vi som voksne gjøre jobben når lappen kommer.

Som alt annet: Du må gjøre jobben! Det tar 2 min pr hode å sjekke.

Her er en link fra Folkehelseinstituttet.. Veldig forklarende. LINK

#lus #lusekam #luseshampo #luselapp #lusebeskjed #barn #voksne #foreldre #barnehage #barneskole #hår

Hva er det terroristene sitter og gliser sånn for?

Først han første pappskallen… og nå han her.

Finnes det rett og slett en “things to do når du blir tatt” liste for disse psykopatene?

 

Det virker jo som om det overordnede mål er “drep så mange du kan”.. men når du blir tatt så er det en innlært greie som de må følge og gjøre:

 

-overgi deg… det er viktig med media-tid

-nekt og forklare deg.. det kommer senere

-nekt straffskyld.. det er viktig…

-klipp deg så du ser ut som en belsenfange før media tar bilder

-fortsett med ikke å si noe, med unntak av evt ditt navn og mål med aksjonen

-det gjør ikke noe om du har fått litt juling, det ser kulere ut i media

-sitt med et fårete glis i rettsalen

-vanskelig å glise? tenk på alle de kule kommentarene om deg på underforumene nå

-husk å ikke anerkjenne den norske stat og regjering, og be om frifinnelse av den grunn

-husk å si du ikke er rasist, du er bare for Norge

 

 

 

Selvsagt skal man miste trygd om man ikke kan norsk

Det er jo bare snakk om hvor mye

Erna Solberg og Høyre foreslår nå altså, som en del av integreringen, et godt gammelt Frp-forslag, nemlig det å nekte sosialstønad til de som ikke tar seg bryet med å lære seg norsk. Tidligere forslag har gått ut på at man har 5 år på seg til å lære seg det grunnleggende for å kunne bli en del av det norske samfunn.

Jeg lurer jo nå på om det kommer en standardsats på for eksempel 10 tusen i mnd og så må mann gjennom en norsktest for å fastslå hvor mange prosent den skal avkortes med?

Kan du ikke reglene for være/hver, og/å og alltid/aldri? Da er du i trøbbel.

Hvis man tar seg en titt rundt på nett, i aviser, i kommentarfelt, ja da ser man ganske mange som sliter med norsk gramatikk, og det er da en del spørsmål dukker opp i forbindelse med Erna Solbergs forslag.

Here we go:

1) Hvor dypt inn i norsk-materien skal man gå? Skal man bare kunne snakke norsk eller må man kunne skrive det også?

2) Hvordan skal man gradere dette? Starter man før testen på 100% trygd og så setter man igang. “Du hadde 43% feil så trygden din avkortes med tilsvarende prosent”..

3) Hva om en person er en kløpper på norsk muntlig men ikke kan skrive på tørre møkka.. “Da blir det 50% trygd på deg…”

4) Skal testen gå så langt at asylsøkerne og innvandrene må analysere dikt? Som for eksempel det som inneholder “der bor en underlig gråsprengt en…”, altså Terje Vigen av Ibsen.

5) Hvor mye avkorting i trygden blir det om det snakkes “kebab-norsk”?

Les: Skjære unge mennesker i dagens Norge

6) Hvor lang tid tar det før dette også innføres for etnisk norske trygdemottakere? Blitt arbeidsledig sier du? Bare ta denne norskprøven her så skal vi se hvor mye trygd du skal få!

7) Må pensjonistene eventuelt og ta disse testene..? “Hei hei Olga, velkommen som pensjonist. Nå har du 100% pensjon. Etter denne testen i norsk og nynorsk grammatikk så skal vi se hva du skal leve av som pensjonist”..

8) Må stumme innvandrere lære seg norsk tegnspråk?

9) Hvis en franskmann, tysker, svenske blir arbeidsledig og skal/må ha trygd; Får de da dette kravet?

Ps! Jeg har nå rettet dette innlegget 8 ganger.. Det har sin pris å være gift med en lærer…

 

Les: Gramatikk for dummies…og bloggere

 

Avslutningsvis: Jeg er selvsagt helt enig i at alle som bor i Norge bør kunne Norsk og det norske levesett. Jeg tror kanskje bare at å ta fra de det lille de kan leve av muligens ikke er rette måten.

Hvem er det som lager prioriteringslisten på legevakten?

Sitter jeg nå med en “krøplingfinger” fordi en sur eldre sykepleier prioriterte som hun føler er best?

Eller?

Sakset fra Lommelegen på nett: “Et fingerledd ut av stilling bør settes på plass så raskt som mulig, og man skal ikke vente på røntgenbilder først. Feilstillingen er lett å se med det blotte øye. Noen klarer å sette fingeren på plass selv, men hvis dette ikke lykkes, skal man oppsøke lege umiddelbart. Lokalbedøvelse kan gis før fingeren dras på plass”.

Dette skjedde jo ikke i mitt tilfelle. 

Jeg ankom legevakt 27 januar ca 20.45 og meldte meg i luken. Jeg forklarte hva som hadde skjedd og fikk beskjed om å sette meg og vente. På spørsmål om det var vondt hadde jeg lyst å dra en Homer og si “Dooohhh” men svarte pent og pyntelig ja på spørsmålet, og fikk beskjed om at de skulle komme med smertestillende til meg.

Så var det bare å finne seg en plass og vente. Smertestillende så jeg aldri noe til.

Da klokken ble 01.00 kom en sykepleier ut og spurte oss 6 som var igjen om alle som var der hadde time. Det hadde alle bortsett fra meg, noe jeg også sa..og samtidig måtte oppgi hvorfor jeg satt der. Svaret fra sykepleier var knusktørt og litt hånlig faktisk; “vi prioriterer ikke fingre”.. neida sa jeg, men du spurte om vi hadde time og jeg svarte. Hun fortsatte med å høyt fortelle hvem som var neste etc.. uten å se noe mer bort til der jeg satt.

Sykepleier forsvinner inn på kontor, men kommer rett ut igjen, og da var det min tur alikevel. Ett blikk på hånda fra legevakt-legen og “du skal til røntgen”. Og vips så var jeg i behandling på sykehuset, 5 timer etter ankomst og 5 sekunders konsultasjon med lege.

Røntgen ble tatt og jeg ble sendt på mottak for fingeren var skikkelig ute av ledd og måtte dras på plass. Det ble 3 timer venting på mottaket også, det var travelt denne natta, men her kom hvert fall en sykepleier og ga litt smertestillende.

Da det så endelig ble min tur snakket legen og jeg om hendelsesforløpet. “Søren at du ikke kom inn med en gang da” sier legen. “Da du ankom legevakt var det lite å gjøre her og vi kunne fikset det med en gang. Kroppsdeler ut av ledd er også mye lettere å få på plass jo raskere etter skaden har skjedd det gjøres”.

Jeg klager ikke på jobben legevakt og sykehus gjorde på søndag og natt til mandag…men finner det litt underlig at ikke mottaket på legevakten vet at slike skader helst skal behandles best fortest mulig. Jeg finner det også underlig at folk med reelle skader som kommer inn på legevakten må vente fordi eldre mennesker har bestilt time fordi de har glemt å hente ut resepten sin og må ha piller til søndagen. Jeg finner det meget underlig at folk bruker legevakten nærmest som sitt legekontor. Det som skjedde med meg skjedde på en søndags kveld. Har man vondt i halsen på en søndags kveld tar man paracet og holder ut til fastlegen åpner dagen etter.

Hva betød dette for meg?

Jeg har nå en venstre lillefinger jeg ikke får rettet ut. Fingeren er rett og slett i veien til tider, Den gjør vondt når jeg kommer borti ting (som skjer fordi jeg glemmer meg bort og ikke tenker over at lillefingeren står bøyd nedover). Leddet verker stort sett hele tiden, og er hovent.

Det er kjipt å tenke på at det kanskje kunne vært helt annerledes om fingeren hadde blitt dratt på plass med en gang, og ikke 7-8 timer etterpå.

Jeg vet med 100% sikkerhet at mottaket kunne gjort dette da jeg ankom legevakten.

I dag er status:

Fingeren blir ikke bra. Jeg har vært hos ekspert etter at det offentlige avsluttet. Leddet er rett og slett ikke til å reparere. De kan prøve, men stort sett ender det med tilbakefall til det verre, og da er eneste alternativ å stive den av av i en permanent stilling. Det vil jeg ikke, jeg kan tross alt gripe med hånda/fingeren i dag.

Ps! Ikke få finger ut av ledd.. råtips…

Ps! Ps!  Kanskje burde man prioritere fingre..

Alkoholservering på kamp: større inntektsmuligheter

Storhamar Eliteidrett søker nå Hamar Kommune om å få servere alkohol på sine elitekamper i ishockey, håndball og fotball.

Dette gjør de fordi de mener de ved å kunne servere alkohol kan gjøre totalopplevelsen på match bedre.

Jeg er helt enig.

Det å kunne tilby kamp til grupper, det være seg sponsorer, firmaer eller andre, med tilhørende mat og drikke før kamp, i pausene og etter kamp tror jeg vil kunne være et tilskudd til klubbøkonomier rundt omkring. Jeg tror også at det er den veien man må gå for å konkurrere om publikum på alt som har med kultur å gjøre.

Jeg ser at enkelte sier “idrett og alkohol hører ikke sammen”.. vel, da har du ikke vært på mange idrettsarrangementer på toppnivå eller drevet med idrett på voksen-nivå selv.

Det må selvsagt skilles kraftig på barneidrett, breddeidrett og toppidrett. Hvis man ikke skjønner forskjellene der så kommer vi ingen vei noensinne. Barneidretten og breddeisdretten skal selvsagt ikke behandles på samme måte som toppidretten. Det å ha et avlukket område i hallene der de publikummere som ønsker det kan ta seg en øl eller et glass vin før og /eller i pausene kan da ikke være verre enn den lille baren i teateret, baren på operaen, baren på revyer rundt omkring?

Det handler om inntekter, og å beholde inntekter i hallen. Det er ikke noe ukjent fenomen at tilskuere tusler ut av hallen og bort til bilen/bussen og tar seg en øl i pausa. Hvorfor heller ikke beholde inntekten i hallen? Som en liten kuriositet nå som Grüner er oppe i Get. Der er det bare å gå ut døra og over veien så er du på pub. De pengene den puben kommer til å tjene denne sesongen kunne jo heller havnet i Grünerkassa om de hadde et lite pub-avlukke et sted i hallen.

 

Uansett synes jeg det er på tide at norske kommuner begynner å behandle ishockey på samme måte som nasjonalidrettene fotball og ski. Det skal ikke rare søknaden til før det settes opp øltelt etc når det skal arrangeres ett eller annet med plank på beina.

Idrett er kultur. Toppidrett er hvert fall kultur. Da bør de få samme rammebetingelser som all annen kultur har.

 

Og for ordens skyld.. Jeg ser også at det snakkes om at “vi må skåne barna for dette”. Vel, da må vi innføre blåsing i inngangsdøra.. for konsumet av alkohol skjer uansett. De barna som skal skånes mot alkoholpåvirkede publikummere på kamp pga servering i hallen har allerede blitt utsatt for dette, da bare av pre-match inndrukkede tilskuere… som kanskje er verre enn om de kunne ta hele opplevelsen på kamp.

For meg handler det om å skape kultur også på dette området.

 

 

#hockey #ishockey #2hockey #Get #1divisjon

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

 

En musikk-synders tilståelse

Jeg står rakrygget og tilstår ungdomssynden helt uten skam

Jeg er født i 1970 (heldigvis, for da er det lett å huske hvor gammel jeg er) og hadde da hele min ungdomstid på 80-tallet. Jeg er helt enig i uttalelser som sier at det jaggu meg er bra at vi er for gamle til at særlig med bilder finnes digitalt av akkurat den tiden…men det er nå strengt tatt ikke det dette skribleriet skal handle om, selv om det kunne vært interessant nok.

Jeg satt i bilen og hørte på Radio Metro (burde det ikke egentlig hete Radio Retro?) da sangen “I wont let the sun go down on me” med Nik Kershaw ble spilt. Det tok ikke mange strofene før jeg var glad jeg var alene i bilen og kunne synge med…for underlig nok sitter teksten nær sagt som et skudd. Det ble nynning og synging og dæ ræ dærænt over hele eggemosletta helt uten skade på bilen. Hjemme får jeg ikke lov å synge for da kommer ikke kattene hjem på ei uke.

Nåvel…

Jeg var altså 10 år i 1980.. Da og i noen år fremover var det påkrevd i klassen og på på skolen, blant gutta, at man skulle like, og kun like, AC/DC, Kizz, Iron Maiden, Dio etc. Jeg må innrømme at jeg gjorde jo det jeg og. Jeg hørte og digget, skrev navnene på skinnsekken, lærte tilogmed å skrive Dio på den riktige måten..Iron Maiden og forresten.. Vi hadde luftgitar Kizz-band hjemme hos en av gutta, og det var ikke sjelden jeg sykla hjem derfra med Gene Simmons malingen i ansiktet. Lurer på hvordan det egentlig så ut… En litt trinn 11-åring med Kizz-maling i ansiktet på Apachesykkel i stor fart gjennom Hønefoss sentrum.

Men… jeg levde et syndens musikkliv på hjemmefronten..

Jeg gjorde noe jeg aldri fortalte gutta..

På gutterommet hadde jeg selvsagt en svart liten radio-kassett-spiller med opptaksmulighet. (Jeg skaffet meg platespiller etter hvert, skal nevnes senere). Hver eneste sending av Ti i skuddet ble hørt og tatt opp på denne lille kassett-spilleren. For eksempel 3 mai 1993 med Främling med Carola som soleklar vinner og Billie Jean med Michael Jackson som utfordrer. Ti i skuddet var nemlig slik at 10 låter, plass 1-10 ble spilt før 5 utfordrere prøvde seg. Juryen var skoleklasser med mentometerknapper. Jeg tok opp og jeg tok opp. På enkelte turer kjøpte jeg tilogmed kassetter med pop-grupper.

Da platespilleren inkludert i en kombi-rack ble montert på gutterommet gikk det kun kort tid før Wham, Michael Jackson, Tears for Fears, Toto, Phil Collins, Sting og andre var på plass… og kun et fåtall alibiplater i form av AC/DC, Kizz, Maiden og andre. Jeg fikk mer og mer sansen for popmusikken og ikke det som dengang var heavymusikk.

Jupp

Tenk det. Dengang var AC/DC heavymusikk, og KIZZ såvidt ble spilt på radio. Iron Maiden covere måtte stå med “pornosladd” i platebutikken for at ikke barn skulle få mareritt om natta. Alle skrev DIO på sekken og svært få visste hva det var. Jenter verden over trodde fortsatt de skulle få være med George Michael på den Last Christmas hytta.

Det var tiden da unger måtte jages inn istedenfor å jages ut, og apachesykkel med gir på ramma og kattøyer på hver side av speedometeret var grommere enn Samantha Fox plakat på veggen.

Det var tiden da tippekampen var eneste fotballen på tv pr uke…på den ene kanalen som var, og det å bli flyvertinne var det kuleste på jord pga all tyggisen.

Finsk fjernsynsteater på tirsdager var den enkleste måten å få sett nakne damer, og Trim for eldre var eneste å se på tv på søndags formiddag..

Nrk startet tv-sending hver dag klokka 17.45 med kamera på et akvarium, og Derrick var skummel fredagsdetektime.

Det var tiden da_

-Dan Børge Akerø var konge på lørdagsunderholdning..

-Da det unisont kunne høres skreket hver dag ut i gata fra mødre “all over” klokka 17.58 “Nå begynner barne-tv”..

-Da ingen visste hva taco var.

-Da ingen visste hva internet var.

-Da mobiltelefon veide 20 kilo.

-Da alle hadde fast-telefon, men med mindre den du ville ha tak i bodde lengre bort enn en kilometer fikk du ikke lov å bruke den..

-Da mange tv-program fortsatt var i sort/hvitt.

-Da en slåsskamp var slutt når en av kamphanene gikk i bakken..

-Da playmobil var kult å leke med.

-Da VHS video var toppen og du kunne leie film og moviebox hvis man ikke hadde spiller selv.

-Da Romantikk var det heiteste ungdomsbladet med “mitt første kyss” spalten.

-Da du måtte fysisk snakke med den dama du likte.

-Da du måtte sende brev…og vente på brev..

 

Hmmm…

Kanskje var det ikke så galt at jeg hørte på sånn musikk alikevel..

Jeg er jo dritgammel….

 

#ung #gammel #fremskritt #tilbakeskritt