Norsk Politi: Legg fra dere alt: Nå skal sex-sms-senderen tas!

Senterpartiet har nå altså gått til det skritt (ikke sånn skritt dah…) å politianmelde sex-sms’en som ble sendt til Navarsete fra en hyttetur.

10 menn befant seg altså på en hytte. 10 menn fra Senterpartiet. 10 bondemenn. Skal vi vedde på om det kun befant seg kjøpebrennevin på den hytta eller om det var med en ferdigblanding av sukker og gjær trygt brygget langt inn i skogene langt utenfor luktevidde fra områdets lensmann?

Hva skjedde egentlig på den hytteturen?

Kanskje fikk de 10 barske bondemenn et innfall av Paradise Hotel lignende greier? Kanskje de 10 gikk på dagsfylla etter en seriøs runde med egg, bacon og bønner med reparerende kjøpejæger attåt? (all mat fra frittgående høner, griser og ehh.bønder..selvsagt). Kanskje de 10 muskelløse politikermenn etter en runde med hjemmelaget relativ sur gin med tonic fra super’n rett og slett skinnydippet og dermed fikk nakenheten i spill? Kanskje de 10 nå relativt beduggede fant ut at en runde med bar 96 for å få vekk frosten i hode, skulder, kne og tå..samt lillemannen var lurt? Kanskje det ble atskillige runder? Kan det være at de 10 utvalgte dro en suomi og satt seg til rundt bålet kliss nakne og dasket seg med bjørkekvist både her og der?

Kan det hende at de nå da 10 drita bondemenn begynte, i Paradise Hotel lignende lek, med “nødt eller sannhet”?

Kan det være at en av de 10 valgte “nødt”….

Kan det være at det var slik meldingen kom til?

 

Det er et faktum at dette skjedde for snart 2 år siden. Hva i all verden vil Senterpartiet oppnå ved å politianmelde dette? Forventer de at andre saker skal legges bort fordi Navarsete fikk en melding om at noen hadde lyst på en av kropps”delene” hennes for 2 år siden? Hva forventer Senterpartiet at politiet skal gjøre? Kalle inn alle til avhør?

“Ja, da var det oss da Hansen. Er det du som er avsenderen av sms til Navarsete”?

“Jeg husker ikke noe fra den kvelden, jeg var drita”.

“Ok”.

“Neste”…

 

Hva slags presedens setter dette nå? Skal alle begynne å anmelde sms-er med litt shady innhold som man ikke liker?

#Senterpartiet #sms #sex #fyll

 

Sex, fyll, løgn og fanteri… Norge 2018

Man skulle jo, i disse Paradise Hotel-tider tro at her kom nok et innlegg om hvor fæle ungdommen er etc..men, nei og niks og nada.. : Det er norske politikere det gjelder.

Den siste tiden har vi altså hatt #metoo med Giske og andre profilerte politikere i overskriftene. Vi har hatt trøndersk bryllupsfest med påfølgende middag og besudling av kornåkeren til dessert. Nå har vi Navarsete og en relativt direkte tekst i en sms-melding fra en av 10 mannlige SP-politikere på guttetur. Felles for alle saker er selvsagt inntak av store mengder alkohol.

Det å rydde opp i disse sakene får de stå for selv. Det er mye her som skulle vært ugjort. Det er mye her som burde vært unnskyldt og hvert ferdig med for lenge siden. Men neida. Det at Giske klådde på damer og har måttet stå skolerett for det er greit nok. Det at Grande våkna opp med kønn i trusa får så også bare være. Det har skjedd, får ikke ugjort det, men;

Denne siste med Navarsete skjedde altså for 2 år siden. Den er gravd frem igjen nå. Det er en ikke-sak egentlig. Vel, den var sikkert ille nok for Navarsete da hun mottok den, og er sikkert passe ille nå for de 10 menn som er involvert og ikke husker noen ting. Jeg lurer nå egentlig mest på hvorfor denne saken dras frem nå, og ikke så mye på hvem som faktisk sendte meldingen.

Men; Det jeg lurer mest på er:

Er det innafor at det brukes skattebetalerpenger på å finne ut hvem som sendte en sms-melding i fylla til Navarsete? Jeg synes ikke det. Det at en SP topp mener at “her skal det anmeldes” og regner med full Kripos etterforskning av en fylle-tekst bare beviser hvor lang ut på vidda enkelte stortingspolitikere egentlig befinner seg. Hva da med alle de menn og kvinner som mottar sånne meldinger hver fredags- og lørdagsnatt? Skal alle sammen da kunne gå på kammeret og forvente Derrrick og Klein? Er loven lik for alle?

Er det innafor at vi som skattebetalere skal finansiere all den tiden stortingspolitikerne nå bruker på etterdønninger av fyllefester? Hvor langt bakover i tid skal vi gå? Kan Stoltenberg risikere å bli anmeldt av en eller annen han leika doktor med da de begge var barnehagebarn? Kan Siv Jensen risikere en høring på grunn av litt for mye tunge på en klinings på en elevkveld i 8 klasse?

Det som mangler nå er at en eller annen politiker kommer med chat-loggen sin fra msn-messenger fra 90-tallet.  Loggen inneholder snakk om løst og fast samt inngående beskrivelse av rompens fortreffelige form i en lett trang jeans og hva den mannlige del av samtalen har lyst å gjøre med den samme rompa og tilhørende kroppsdeler på samme kropp neste gang de møtes i smug og i skjul fra media og andre..

 

At stortingspolitikere, som jo som kjent nærmest beordrer oss alle til moderasjon og moralsk livsførsel, ikke helt klarer leve som de mener vi skal, får så være. De mister jo bare tillit og velgere, det er få som tar reell skade av dette.

Men, rydd opp i møkka på fritiden.

Takk.

#Norge #politikk #metoo #sms #Navarsete #SP #Borten #Moe #sex #fyll

The Gallagher Invitational 2018

Det inviteres igjen til The Gallagher Invitational, på Tyrifjord


 

Herreturneringen over alle herreturneringer er her igjen. Dette er det 8. året turenringen avholdes i månedskiftet mai/juni. Deltakere er venner og venners venner. Turneringen er en uhøytidelig blodig alvorlig golfturnering der alle slenger inn 200,- i en pott som fordeles ut igjen på 6 forskjellige delkonkurranser. Den 7 delkonkurransen betales av “lost-ball-potten”. Hver ball du mister, slår i vann, out of bounds, etc etc.. koster deg en 10-kroning inn i potten.

Konkurranseform : 18 hull slag/stableford ( max pr hull Par +4)

Det spilles kun fra gult utslag.

Dato: Lørdag 26 mai  2018

Første flight går ut klokken 13.00. Deretter fortløpende inntil alle er ute. Jeg har fått reservert 8 flighter (max 32 deltakere). Obs! Påmelding etter først til mølla prinsippet i golfbox.


 

Konkurranseavgift : 200,- pr spiller (betales i cash til meg på spilledagen). Alt ut igjen i premie.

Møt opp i god tid og støtt kafeen ved utstrakt kjøp av duggfrisk øl. En øl eller to i kroppen er helt innafor før en golfrunde. Gjestespillere må betale greenfee i tillegg. Dette gjøres også i golfbox. Du vil da få en members-guest-rabatt når betalingen gjennomføres samt en stk gratisrunde i tidsrommet man-fre i uken før turneringen. Les betingelser i golfbox.

Premie 1 = Vinner på slag.

Premie 2 = Vinner på stableford

Premie 3 = Vinner closest to pin hull 5

Premie 4 = Vinner longest drive hull 9

Premie 5 = Vinner closest to pin hull 10

Premie 6 = Vinner longest drive hull 16

Premie 7 = Vinner closest to pin slag 2 hull 18

(lost ball potten er 10,- pr ball som mistes på runden)


 

Etter runden samles vi i kafeen/ute for premieutdeling.

ps! …og vi ler av hverandre og hvor dårlige vi er til å spille golf umiddlbart etter runden og på kvelden…

ps!! om noen steller istand noe mer ifm runden og/eller på kvelden så kjør på!

ps!!! dette problemet har jo ikke vi….vi må trekke inn magen…

#golf #tyrifjord #turnering #gallagher #invitational

Til brukere + foreldre i ishaller: Ta av dere skoene

Ikke ødelegg skøytene våre!

Det finnes en ting som kan gjøre gleden ved å spille ishockey mindre (man skulle jo nesten ikke tro det var mulig), og det er skjemme skøyter. Dette gjelder ikke bare for de profesjonelle utøverne i NHL, Get-spillerne i Norge, 4-div spillerne i Norge eller oldboysspillere for den saks skyld. Dette gjelder for abslutt alle som har snørt på seg skøyter og skal prestere noe ute på isen. Hvorvidt det er å spille VM for Norge eller prøve dytte en pingvin på hockeyskolen spiller ingen rolle. Er skøytene skjemme så blir opplevelsen og mestringsfølelsen dårligere.

Du som forelder/foresatt: Har du noengang vært i en garderobe der det første du møter er en skohylle? Har du sett på den hylla og så tenkt: “jammen, jeg skal jo bare inn og knyte skøytene til guttungen”. har du når du har gjort det vært 100% sikker på at det ikke sitter småstein under skoene dine som da kanskje faller av inne i garderoben, og som en eller annen spiller da tråkker på med sine skøyter?

Jeg vil egentlig gå så langt som å si at alle foreldre/foresatte skal ta av seg på bena når de går inn i en garderobe, samt at man skal tilstrebe at barn så fort som mulig kan ta på seg eget utstyr, inklusive skøter, slik at garderoben slipper bli befolket av de som ikke har noe der å gjøre. Som eksempel kan jeg bruke garderoben vi benytter nå 3 ganger i uken der vi har “null sko” policy (for Ringerike foreldre/foresatte: 4-div-garderoben). Den blir nå benyttet også av andre, noe som medfører at vi må koste før hver trening pga sand og småstein på gulvet i garderobe + på matter ut i hallen.

 

Huskeregler for alle spillere, foreldre/foresatte: 

1 – Tramp av deg mest mulig skitt utenfor hallen

2 – Ta av deg på bena om du skal inn i garderobe

3 – Tråkk minst mulig med sko på utlagte gummimatter i ganger

4 – Tenk deg om; Må du inn i garderoben?

5 – Ta vare på skøytene ved å holde gulv rent

 

Husk dette kjære spillere, forledre/foresatte: En liten stein betyr kanskje ikke så mye for deg i det store og det hele, men for den spiller som tråkker på den og får trening/kamp ødelagt av et svært hakk, så betyr den lille steinen alt. Dette handler om å respektere hverandre og gleden ved å ha skøyter som er skarpe.

Husk det alle dere som følger barn på trening etc:

Er du sløv i hue så blir skøytene til laget også sløve.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

Heliumsballonger – et forbud jeg faktisk er enig i

Hei politikere; Det er bare å følge på!

(foto:NRK)

Det er sjeldent jeg er veldig enig i forbud av alt mulig for å løse et problem, men det at mange byer nå innfører og har innført forbud mot salg av heliumsballonger på 17 mai (for det er jo stort sett bare da vi ser disse klasene med ballonger) synes jeg faktisk er helt innafor.

Problemet med disse ballongene er jo det at de aller fleste av de forsvinner opp i skyene og lander et eller annet sted som søppel. Det er jo også dessverre bevist at enkelte (mange?) av selgerne av disse ballongene rett og slett bare slipper hele klasen til værs da dagen er over…altså da de ikke får solgt flee av de.

Jeg hadde ikke hatt det minste imot at Ringerikes politikere, gjerne stortingspolitikerne også for den saks skyld, satt seg ned og bare klubbet gjennom et salgsforbud mot heliumsballonger. Så slapp vi all driten som går til himmels.

En bonus, vel kanskje den største bonusen, er jo at småbarnsforeldre vil slippe det %”#¤%¤#%¤# maset om å kjøpe en av disse ballongene til 100+ kroner som høyst sannsynlig forsvinner rett opp i skyene innen 15 minutter etter kjøp….før maset om å kjøpe en til begynner. Sjeldent har ordene “penga flyr” passet bedre enn på 17 mai når det gjelder disse ballongene.

Jeg personlig synes de folka som kjemper desperat mot andre flagg etc på 17 mai heller kan bruke kreftene sine på å få vekk disse ballongene. Figurene har nada med 17 mai å gjøre, de har ingen misjon annet enn å loppe folk for penger og er i tillegg et miljøproblem i etterkant av 17 mai.

Jeg stemmer for forbud av salg av disse ballongene.

…for et forbud altså..

DET er ikke ofte.

#17mai #ballonger #heliumsballonger #forbud

Vitne til åpenlys narko-deal midt i Hønefoss sentrum

Det er mye man legger merke til om man har øynene oppe.

Da jeg var yngre så var det også narkotika i Hønefoss. Det var ikke lite heller, men til en viss grad var det kontrollert av noen få. En tragisk dødsulykke førte dessverre dengang til at flere begynte å hente inn narkoen til byen og da var det gjort. Trafikken på dette området har i de senere år vært et litt mindre omsnakket tema i mitt liv da vi, kona og jeg, heldigvis har klart å innprente barna våre at den veien er ikke noe heldig vei å gå. Enn så lenge så har den innprentingen holdt, og vi regner med og håper på at det vil holde også i fremtiden.

Når det er sagt; Jeg vet dessverre av erfaring at det er mange skjebner i dette som ikke kommer av dårlig oppdragelse eller noe sånt.

Nåvel..

I går satt jeg i bilen på buss-stasjonen og ventet på skolebussen. Jeg legger merke til et ungt par på ca 18-20. Hun i bukse og jakke, langt lyst hår. Det ser ut som hun fryser på måten armene hennes holdes foran magen. Noen skritt senere ser jeg at hun er fryktelig tynn, hendene er syltynne og hun ser veldig sliten ut. Gutten som går med henne har jeans og en jakke med hette. Han ser forsåvidt friskere ut, dog med et litt slitent uttrykk i ansiktet. De går forbi bilen der jeg sitter og går bort til bygningen bak meg, stiller seg mellom to biler og begynner se seg rundt.

Det var da et snodig par tenker jeg. De venter sikkert på noen som skal hente de.

Så legger jeg merke til en ung mann som skrår over buss-stasjonen. Han har jeans med huller på lårene. Hettegenser med en eller annen kortere jakke utenpå. Lyst, litt krøllete hår og en caps som stikker frem fra hetta. Rett og slett en helt vanlig skolegutt på rundt 20. Han går med bestemte skritt tversover buss-stasjonen, ser seg rundt og går så rett bort til paret bak meg. De foretar så en helt åpenlys “deal” der på parkeringen. Hender gir og tar, penger og stoff skifter hender. Det unge paret skjærer straks etter handel er overstått mot Søndre Park mens den sist ankomnne rolig og fredelig bare stiller seg på holdeplassen og etter hvert går inn på bussen han skal på.

Nå vet ikke jeg som sagt så mye om narkotrafikken i Hønefoss lenger, men at de dealer så åpenlyst som dette trodde jeg faktisk ikke.

jaja… Det er vel sikkert ikke bare her dette skjer

God tirsdag.

#Hønefoss #Ringerike #Jevnaker #Hole #narkotika #narko #dop #deal #dealing #hasj #heroin #kokain #politi #misbruk #misbruker

 

Trine Skei Grande og sex-saken

Abid Raja ber Trine Skei Grande redegjøre fra A til Å om hva som skjedde.

Venstre har landsmøte i disse dager og flere representanter med Raja i spissen er, som alle oss andre, møkk lei media sin fråtsing i saken om Trine Skei Grande og hennes «hyrdestund» i en kornåker med en unggutt for 10 å siden.

Jeg mener nå at denne saken kunne blitt løst enkelt ved å spørre gutten/mannen «tvang hun deg på noen måte»? Om svaret så er «nei» så kan hele greia noteres ned som «standard opplevelse på fylla» og så går vi videre,

Edit: Klønete skrevet. Grande burde selvsagt ikke gjort dette. Saken burde vært løst og avgjort for lenge siden ved en innrømmelse osv fra Grande. Dette innlegget er et forsøk på å fleipe med Raja’s A til Å krav.

Nåvel. Det morsomme (eller kanskje ikke) er jo Raja sitt krav om «fra A til Å» her. Jeg synes jeg ser for meg Trine Skei Grande sitte med mikrofoner foran seg, sortere litt notater, kremte litt og så:

-vi satt jo der og drakk da

-jeg ble nok ganske så full

-det ble nok XX også

-jeg spurte om han hadde rusk i øyet eller om han blunket til meg

-han svarte at han blunket til meg

-XX spurte om jeg ville møte han bak låven

-jeg sa nei, men ombestemte meg etter ytterligere 2 karsk og en øl

-vi klinte lenge liggende på gresset bak låven

-XX sin kropp reagerte og jeg klarte ikke la være

-han spurte om jeg hadde lyst

-jeg svarte «er Kåre Willoch skalla»

-vi tok begge av oss og gikk ut i kornåkeren så ingen skulle se oss

(Her vil Trine Skei Grande komme med en A til Å forklaring som snytt ut av nesa på en tysk «kulturfilm» fra 70-tallet av hva som nøyaktig skjedde ute i åkeren. Det orker jeg ikke engang tenke på, og aller minst forsøke skrive noe om)

-vi gikk ut av åkeren, kledde på oss og gikk tilbake til festen.

-vi trodde ingen hadde sett oss

-takk for meg.

#sex #metoo #politikk

Kjendiser og bloggere: Slutt å sutre i media

..og hvis du ikke vil at rompa di skal sees, snakkes om eller være i sentrum: Slutt å stappe den opp i kamera hele tiden!

Jeg har absolutt null sympati for alle de toppbloggerne som stadig vekk sutrer i media eller helst på egen blogg om hvor fælt det er at folk snakker om kroppen deres som helhet, og så spesielle kroppsdeler i særdeleshet, når de samtidig gang på gang velger å poste innlegg på innlegg om mer eller mindre ingenting akkompagnert av et bilde av rompa med stringtrusa/bikinitrusa dratt så langt opp at det kommer til å være kaviarstjerne på den i 12 vask etterpå.

Den verste av de alle pr nå er Isabel Raad. Hun har operert seg så til de grader at det skulle ikke vært lov. Hun har i lengre tid klaget og sutret på at hun nå angrer på alle operasjonene, selvfølgelig på egen blogg for å generere klikk og oppmerksomhet. Hun legger ut innlegg på innlegg med kroppsbilder nøye oppstilt, planlagt og retusjert slik at ikke alle hennes mange tusen daglige lesere skal se hvordan hun egentlig ser ut, samtidig som hun “angrer” på operasjonene. Dessverre for Isabel Raad så har deltakelsen på Paradise Hotel nå vist mange hvor galt det har gått, spesielt med rompa, og hun får sin rettmessige kritikk for å påvirke kroppsdebatten negativt.

Isabel: Hvis du angrer på operasjonene. Hvis du ønsker mindre oppmerksomhet rundt spesielt rompa. Slutt å stapp den opp i kamera ved hver minste anledning!

Det samme gjelder forøvrig også Sofienils1, Sophieelise og mange andre av disse såkalte toppbloggerene. Hvis dere vil at folk skal slutte å snakke om kroppen, puppene eller rompa deres så må dere rett og slett slutte med å ta bilde og poste på bloggene deres. Det dere driver med er dobbeltmoralisme på høyt plan. I det ene øyeblikket er det så fælt at folk snakker om kroppen deres at spesielt den mannlige delen av befolkningen burde vært utryddet, og i neste øyeblikk kommer et innlegg om tanntråd der rompa og side-boob er fokus og langt langt baki bildet skimtes en boks med tanntråd.

Det blir bare for dumt!

Jeg skulle ønske alle leserne deres fikk opp øynene og sluttet klikke på de vannvittige clickbaitene dere legger ut. Jeg skulle ønske folk, og spesielt de unge leserne, etter hvert klarte å sile vekk sutreinnleggene dere legger ut for å tjene penger på egen kropp. Men mest av alt skulle jeg ønske at feks Nettavisen, som jo fronter mange av disse bloggerne slutta å linke til de verste av innleggene. De burde heller melde bloggerne at “dette og dette bildet ønsker vi at du tar ut av innlegget før vi kjører det, for det har ingen relevans og er egentlig nærmest skadelig i kroppspressdebatten”.

Toppbloggerne følger nå i fotsporene til mange kjendiser før de. Media og det norske folk melkes og brukes for det de er verdt i oppgangstider, men da det begynner å gå i motbakke så skal det sutres. Da skal media la de være i fred. Da skal folket trekke seg tilbake. Den siste som jo har prøvd seg på dette er guttungen til Mette-Marit. Han har helt siden han skjønte hvordan han skulle benytte seg av “kongehus”-greia gjort det, og media har bitt på. Men, nå sutres det fra han og kongehus fordi media følger opp et kjæresteforhold han har.

Nåvel, det er uansett de kvinnelige toppbloggerne som er verst.

#sex #kropp #pupp #rompe #blogg #bloggere

Konfirmasjon – penge-vanviddet !

Det er snart den tiden på året.

Endelig er dagen kommet for 14-åringene. Konfirmasjonsdagen. Konfirmanten er en stolt og glad skikkelise i familiens sentrum. Familie og venner har reist kort og langt for å være tilstede på den store dagen. Ingen bryr seg egentlig om “dagens mann” har valgt kirkelig/borgerlig/humanetisk eller rett og slett bare vil samle familie og venner til en markering.

Gavebordet er flatt. Alle bord er jo flate stort sett, men nåtidens gavebord er flate også med alle gaver liggende på. Joda, en og annen liten gave står der kanskje men stort sett ligger det bare konvolutter. Konvolutter med penger eller kvittering på “innsatt på konto”. Det er slik det har blitt. Det er selvsagt helt greit, men det er noe midt oppe i dette som ikke er greit.

Summene..

Hva i all verden skjedde? Når ble det innafor å stappe kontoen til en 14-åring med 100 tusen på en konfirmasjon? Når ble det innafor å nærmest kreve at det er slike summer det må være? Media kjører artikkel på artikkel om “så mye må du gi konfirmanten”.. “må”.. Det er vel strengt tatt ingen som “må” gi noe som helst, men det virker som om konfirmantfesten snart må arrangeres med cover i døra for å sikre beløpet.

Det “rapporteres” blant konfirmantene på sosiale medier fortløpende om summer på selve dagen. Snap, messenger, sms.. Det ryker av telefonene. Det er totalen på penger som er viktig, ikke at familien er samlet. Det at foreldre punger ut feks 250-300,- pr kuvert for 50 gjester er uvesentlig for konfirmantene, det er cash i lomma som teller.

Når man hører om konfirmanter, 14-åringer, som har spist, drukket, hatt fest med hele familien tilstede, som til alt overmål er misfornøyde i etterkant fordi de ikke nådde opp i de største summene kan man ikke gjøre annet enn å riste på hodet.

Tenk å sitte i etterkant av en konfirmasjon som foreldre har betalt rått for, og prestere være misfornøyd fordi gevinsten “bare” ble 37450,-.

Jeg er glad vi ikke opplevde noe sånt her hjemme.

#konfirmasjon #penger #gave #gaver #familie #venner #konto #cash #hysteri #selskap

Norske regjeringers hemmelige trafikk-agenda

Denne vinteren har avslørt de siste 30 års hysj-hysj agenda hva gjelder trafikk fra de Norske myndigheters side. Det er som om de høye herrer i samferdselsdepartementet i årevis har slukt karbis-smørbrød på langs samt bevilget seg høyere og høyere lønn for å ha kommet opp med, og beholdt den ultimate plan for å redusere farten i den norske trafikken:

La oss drite i vedlikehold av veinettet og la telehiv gjøre jobben!

Jeg vet selvfølgelig ikke hvordan det er i resten av Norge sånn egentlig, men kan aldri tenke meg det er noe spesielt annerledes enn her jeg bor. Det går knapt an å kjøre i fartsgrensen noe sted utenom på de aller mest trafikkerte hovedveier som for eksempel E16. Men tilogmed der er det til tider russisk roulette for fjører og bånnpanner i bilparken.

En kjøretur fra Hønefoss til Vikersund kan best beskrives med noen strofer fra Alf Prøysen:

Men vegen er hompete, hei hvor det går, Det homper og domper i ruta vår. Å hompetitten, hompetatten, hompetutten teia… Vi homper opp og ned, vi homper opp og ned, vi homper opp, vi homper ned..

Det er nå så ille enkelte steder at statens vegvesen burde dra ut med sånn blå spraymaling som de bruker i alpine fartsdisipliner og spraye veien før kuler og hull slik at vi kan se de før bilene våre går istykker som følge av et søkk i veien som får bilen til å jamre samt jeksler og visdomstenner til å skrangle i munnen. Det er ikke nødvendig å lage fartsdumper lenger, det har det dårlige vedlikeholdet tatt seg av. Det er bare synd at det kommer fartsdumper i egenskap av søkk i veien der det er fartsgrense 60 og 70 km/t.

Kan man kreve erstatning fra vegvesenet for skader på bil som skjer på grunn av dårlig vedlikehold? Kan den norske befolkning sammen kreve at “nå driter vi i den handlingsregelen, hent inn anbud på vedlikehold av veinettet, betal det det koster, det er våre penger og”.

 

#trafikk #bil #vedlikehold