Bensinpumpesvindel – eller totalt løkrull i hue?

Oil Crisis. Neat vector illustration

Det å fylle bensin og/eller diesel er noe alle med bil må gjøre ved gjevne mellomrom. Jeg skal ikke gå inn på prisene på drivstoff i dette landet, den kampen har jeg mer eller mindre gitt opp, dessuten fyller jeg for 200,- hver gang så jeg merker ikke noe til prisøkningen 😉

Men, det er en hang-up i hue som slår meg hver gang jeg fyller.

Du setter tuten i bilen, trykker på “avtrekkeren”, ser telleapparatet begynne å gå, føler rykket i slangen/hører pumpen starte og man er i gang.

Det er her jeg alltid (nesten alltid) blir stående å undre. Hvorfor begynte telleapparatet å gå før rykket i slangen? Det er jo ved det rykket at man kjenner/hører drivstoffet passere og “lande” i tanken.

Det eneste akseptable svaret jeg har kommet med til meg selv er at ledningen er mett av drivstoff hele tiden slik at telleapparatet må starte når det gjør, og rykket i slangen kun betyr at pumpa starter og sørger for mett slange med skikkelig trykk hele tiden.

Hvis det ikke er slik… så betyr jo det at telleapparatet går før vi i det hele tatt får drivstoff på tanken. Hvor sitter egentlig selve telleren på hvor mye drivstoff vi fyller? I selve bensinpumpa? I tuten på pistolen? Hva skjer da når man slutter fylle? Kuttes det tvert? Dyttes det som er i slangen gjennom? Trekkes det som er i slangen tilbake? Hvis slangen er tom når vi starter så bør den jo være det når vi er ferdige og?

Aaaaargh….

Så mye å tenke på…..

nå må jeg hvile…

 

Norsk Politi: Legg fra dere alt: Nå skal sex-sms-senderen tas!

Senterpartiet har nå altså gått til det skritt (ikke sånn skritt dah…) å politianmelde sex-sms’en som ble sendt til Navarsete fra en hyttetur.

10 menn befant seg altså på en hytte. 10 menn fra Senterpartiet. 10 bondemenn. Skal vi vedde på om det kun befant seg kjøpebrennevin på den hytta eller om det var med en ferdigblanding av sukker og gjær trygt brygget langt inn i skogene langt utenfor luktevidde fra områdets lensmann?

Hva skjedde egentlig på den hytteturen?

Kanskje fikk de 10 barske bondemenn et innfall av Paradise Hotel lignende greier? Kanskje de 10 gikk på dagsfylla etter en seriøs runde med egg, bacon og bønner med reparerende kjøpejæger attåt? (all mat fra frittgående høner, griser og ehh.bønder..selvsagt). Kanskje de 10 muskelløse politikermenn etter en runde med hjemmelaget relativ sur gin med tonic fra super’n rett og slett skinnydippet og dermed fikk nakenheten i spill? Kanskje de 10 nå relativt beduggede fant ut at en runde med bar 96 for å få vekk frosten i hode, skulder, kne og tå..samt lillemannen var lurt? Kanskje det ble atskillige runder? Kan det være at de 10 utvalgte dro en suomi og satt seg til rundt bålet kliss nakne og dasket seg med bjørkekvist både her og der?

Kan det hende at de nå da 10 drita bondemenn begynte, i Paradise Hotel lignende lek, med “nødt eller sannhet”?

Kan det være at en av de 10 valgte “nødt”….

Kan det være at det var slik meldingen kom til?

 

Det er et faktum at dette skjedde for snart 2 år siden. Hva i all verden vil Senterpartiet oppnå ved å politianmelde dette? Forventer de at andre saker skal legges bort fordi Navarsete fikk en melding om at noen hadde lyst på en av kropps”delene” hennes for 2 år siden? Hva forventer Senterpartiet at politiet skal gjøre? Kalle inn alle til avhør?

“Ja, da var det oss da Hansen. Er det du som er avsenderen av sms til Navarsete”?

“Jeg husker ikke noe fra den kvelden, jeg var drita”.

“Ok”.

“Neste”…

 

Hva slags presedens setter dette nå? Skal alle begynne å anmelde sms-er med litt shady innhold som man ikke liker?

#Senterpartiet #sms #sex #fyll

 

Sex, fyll, løgn og fanteri… Norge 2018

Man skulle jo, i disse Paradise Hotel-tider tro at her kom nok et innlegg om hvor fæle ungdommen er etc..men, nei og niks og nada.. : Det er norske politikere det gjelder.

Den siste tiden har vi altså hatt #metoo med Giske og andre profilerte politikere i overskriftene. Vi har hatt trøndersk bryllupsfest med påfølgende middag og besudling av kornåkeren til dessert. Nå har vi Navarsete og en relativt direkte tekst i en sms-melding fra en av 10 mannlige SP-politikere på guttetur. Felles for alle saker er selvsagt inntak av store mengder alkohol.

Det å rydde opp i disse sakene får de stå for selv. Det er mye her som skulle vært ugjort. Det er mye her som burde vært unnskyldt og hvert ferdig med for lenge siden. Men neida. Det at Giske klådde på damer og har måttet stå skolerett for det er greit nok. Det at Grande våkna opp med kønn i trusa får så også bare være. Det har skjedd, får ikke ugjort det, men;

Denne siste med Navarsete skjedde altså for 2 år siden. Den er gravd frem igjen nå. Det er en ikke-sak egentlig. Vel, den var sikkert ille nok for Navarsete da hun mottok den, og er sikkert passe ille nå for de 10 menn som er involvert og ikke husker noen ting. Jeg lurer nå egentlig mest på hvorfor denne saken dras frem nå, og ikke så mye på hvem som faktisk sendte meldingen.

Men; Det jeg lurer mest på er:

Er det innafor at det brukes skattebetalerpenger på å finne ut hvem som sendte en sms-melding i fylla til Navarsete? Jeg synes ikke det. Det at en SP topp mener at “her skal det anmeldes” og regner med full Kripos etterforskning av en fylle-tekst bare beviser hvor lang ut på vidda enkelte stortingspolitikere egentlig befinner seg. Hva da med alle de menn og kvinner som mottar sånne meldinger hver fredags- og lørdagsnatt? Skal alle sammen da kunne gå på kammeret og forvente Derrrick og Klein? Er loven lik for alle?

Er det innafor at vi som skattebetalere skal finansiere all den tiden stortingspolitikerne nå bruker på etterdønninger av fyllefester? Hvor langt bakover i tid skal vi gå? Kan Stoltenberg risikere å bli anmeldt av en eller annen han leika doktor med da de begge var barnehagebarn? Kan Siv Jensen risikere en høring på grunn av litt for mye tunge på en klinings på en elevkveld i 8 klasse?

Det som mangler nå er at en eller annen politiker kommer med chat-loggen sin fra msn-messenger fra 90-tallet.  Loggen inneholder snakk om løst og fast samt inngående beskrivelse av rompens fortreffelige form i en lett trang jeans og hva den mannlige del av samtalen har lyst å gjøre med den samme rompa og tilhørende kroppsdeler på samme kropp neste gang de møtes i smug og i skjul fra media og andre..

 

At stortingspolitikere, som jo som kjent nærmest beordrer oss alle til moderasjon og moralsk livsførsel, ikke helt klarer leve som de mener vi skal, får så være. De mister jo bare tillit og velgere, det er få som tar reell skade av dette.

Men, rydd opp i møkka på fritiden.

Takk.

#Norge #politikk #metoo #sms #Navarsete #SP #Borten #Moe #sex #fyll

The Gallagher Invitational 2018

Det inviteres igjen til The Gallagher Invitational, på Tyrifjord


 

Herreturneringen over alle herreturneringer er her igjen. Dette er det 8. året turenringen avholdes i månedskiftet mai/juni. Deltakere er venner og venners venner. Turneringen er en uhøytidelig blodig alvorlig golfturnering der alle slenger inn 200,- i en pott som fordeles ut igjen på 6 forskjellige delkonkurranser. Den 7 delkonkurransen betales av “lost-ball-potten”. Hver ball du mister, slår i vann, out of bounds, etc etc.. koster deg en 10-kroning inn i potten.

Konkurranseform : 18 hull slag/stableford ( max pr hull Par +4)

Det spilles kun fra gult utslag.

Dato: Lørdag 26 mai  2018

Første flight går ut klokken 13.00. Deretter fortløpende inntil alle er ute. Jeg har fått reservert 8 flighter (max 32 deltakere). Obs! Påmelding etter først til mølla prinsippet i golfbox.


 

Konkurranseavgift : 200,- pr spiller (betales i cash til meg på spilledagen). Alt ut igjen i premie.

Møt opp i god tid og støtt kafeen ved utstrakt kjøp av duggfrisk øl. En øl eller to i kroppen er helt innafor før en golfrunde. Gjestespillere må betale greenfee i tillegg. Dette gjøres også i golfbox. Du vil da få en members-guest-rabatt når betalingen gjennomføres samt en stk gratisrunde i tidsrommet man-fre i uken før turneringen. Les betingelser i golfbox.

Premie 1 = Vinner på slag.

Premie 2 = Vinner på stableford

Premie 3 = Vinner closest to pin hull 5

Premie 4 = Vinner longest drive hull 9

Premie 5 = Vinner closest to pin hull 10

Premie 6 = Vinner longest drive hull 16

Premie 7 = Vinner closest to pin slag 2 hull 18

(lost ball potten er 10,- pr ball som mistes på runden)


 

Etter runden samles vi i kafeen/ute for premieutdeling.

ps! …og vi ler av hverandre og hvor dårlige vi er til å spille golf umiddlbart etter runden og på kvelden…

ps!! om noen steller istand noe mer ifm runden og/eller på kvelden så kjør på!

ps!!! dette problemet har jo ikke vi….vi må trekke inn magen…

#golf #tyrifjord #turnering #gallagher #invitational

Til brukere + foreldre i ishaller: Ta av dere skoene

Ikke ødelegg skøytene våre!

Det finnes en ting som kan gjøre gleden ved å spille ishockey mindre (man skulle jo nesten ikke tro det var mulig), og det er skjemme skøyter. Dette gjelder ikke bare for de profesjonelle utøverne i NHL, Get-spillerne i Norge, 4-div spillerne i Norge eller oldboysspillere for den saks skyld. Dette gjelder for abslutt alle som har snørt på seg skøyter og skal prestere noe ute på isen. Hvorvidt det er å spille VM for Norge eller prøve dytte en pingvin på hockeyskolen spiller ingen rolle. Er skøytene skjemme så blir opplevelsen og mestringsfølelsen dårligere.

Du som forelder/foresatt: Har du noengang vært i en garderobe der det første du møter er en skohylle? Har du sett på den hylla og så tenkt: “jammen, jeg skal jo bare inn og knyte skøytene til guttungen”. har du når du har gjort det vært 100% sikker på at det ikke sitter småstein under skoene dine som da kanskje faller av inne i garderoben, og som en eller annen spiller da tråkker på med sine skøyter?

Jeg vil egentlig gå så langt som å si at alle foreldre/foresatte skal ta av seg på bena når de går inn i en garderobe, samt at man skal tilstrebe at barn så fort som mulig kan ta på seg eget utstyr, inklusive skøter, slik at garderoben slipper bli befolket av de som ikke har noe der å gjøre. Som eksempel kan jeg bruke garderoben vi benytter nå 3 ganger i uken der vi har “null sko” policy (for Ringerike foreldre/foresatte: 4-div-garderoben). Den blir nå benyttet også av andre, noe som medfører at vi må koste før hver trening pga sand og småstein på gulvet i garderobe + på matter ut i hallen.

 

Huskeregler for alle spillere, foreldre/foresatte: 

1 – Tramp av deg mest mulig skitt utenfor hallen

2 – Ta av deg på bena om du skal inn i garderobe

3 – Tråkk minst mulig med sko på utlagte gummimatter i ganger

4 – Tenk deg om; Må du inn i garderoben?

5 – Ta vare på skøytene ved å holde gulv rent

 

Husk dette kjære spillere, forledre/foresatte: En liten stein betyr kanskje ikke så mye for deg i det store og det hele, men for den spiller som tråkker på den og får trening/kamp ødelagt av et svært hakk, så betyr den lille steinen alt. Dette handler om å respektere hverandre og gleden ved å ha skøyter som er skarpe.

Husk det alle dere som følger barn på trening etc:

Er du sløv i hue så blir skøytene til laget også sløve.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

Er dobbeltkamper i nord gulroten Narvik evt må få?

Eller er det et ikke-tema for forbundet?

Lørenskog har som kjent fått en viss tid på seg (6 uker) til å stable penger og fremtid bra nok på beina til å overbevise lisenskomiteen om at de fortjener en plass i Get 2018-2019.

Men; La oss nå drodle litt rundt og tenke tanken at Lørenskog ikke klarer det og at Narvik blir tilbudt plassen.

Hva må til for at de skal si ja?

Reisekostnadsfordeling? Dobbeltkamper hjemme? Borte?

Det er dessverre slik at ishockey i Norge fortsatt er såpass liten, i økonomisk forstand, at spillerne på lagene også i Get må jobbe for å få alt til å gå rundt. Lagene er 100% avhengige av ishockeyvennlige arbeidsgivere for at spillerne skal kunne delta på alt de må for å tåle Get. Hva skjer så med Narvik inn i Get?

Du må som spiller ha fri den dagen kampen skal spilles for å komme deg opp dit, og du må ha fri dagen etter for det går ikke kveldsfly ned igjen til Østlandet.

Da begynner selvsagt spekulasjoner om dobbeltkamper i nord.

Mange, inkludert meg, synes ikke noe om dobbeltkampene slik det er lagt opp. For; Det er et udiskutabelt faktum at mens “østlandslagene” da ville spilt kamp tirsdag-torsdag-lørdag-søndag så ville Narvik kunne hvile og trene hele uken og så tråkke til på lørdag og søndag, slik de har gjort nå i 1 divisjon. Det skjer selvsagt ikke hver uke at samme østlandslag får samme trøkket, men det vil hele tiden være slik at Narvik får trene hele treningsuker før kamp lørdag/søndag, mens de andre lagene ikke får det. Jada, Narvik reiser mer, men de får også mye mer hvile- og restitusjonstid, samt uavbrutt kampforbredende trening ved kun helgekamper. Skulle man tenke seg at dette skulle kunne være rettferdig så måtte laget som skulle reise til Narvik også slippe kamper i den uken som er før turen nordover, det samme da for lag som skal ta imot Narvik lørdag/søndag. Det serieoppsettet ville jo blitt helt håpløst.

Dette er på ingen måte noe “hold Narvik unna Get” innlegg. Det er bare tanker rundt dette med Norges øverste divisjon, reising, kostnader, jobb, arbeidsgivere etc. og jeg bruker Narvik som eksempel fordi, vel, de er eneste lag dette foreløpig vil gjelde for.

At det blir mer reisekostnader osv for alle kan ikke være en faktor. Skulle man la reisekostnad begrense deltakelse så ville ikke serien bli veldig stor. Det er for meg sporten og utøvelse av den på like vilkår som er viktig, Sånn sett hadde det ideelle vært en “reisepott” fra forbundet som gjorde at den kostnaden ikke var stor/eksisterende for klubbene i det hele tatt. Rykket man opp i Get så kom forbundet med reisekroner.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

Lørenskog Elite har 6 uker på seg

…ja og hva skjer da? Hva er plan B?

Det er sikkert mye vi vanlige dødelige ikke blir informert om, men det kunne vært interessant om ishockeyforbundet informerte skikkelig en gang for alle om hva som eventuelt skjer om lisensutvalget ikke godkjenner Lørenskog Elite sin aksjon for å redde Get-plassen sesongen 2018-2019. Jeg tar det egentlig for gitt at det er en plan B. Det går jo simpelthen ikke an å be alle vente i 6 uker for å se om det mirakuløst dukker opp en masse penger på Lørenskog. Jeg ser jo at det spekuleres i både Narvik og Kongsvinger om plassen skal tas om de blir tilbudt den. Men saken er jo: Hva blir resultatet om Narvik/Kongsvinger sier “nei takk”.

Kan de si “nei takk” er jo en annen ting. De sa jo “ja” til å spille kvalliken og da ta konsekvensen av et opprykk/bli i Get. Er det noe regelverk som sier noe om akkurat den situasjonen? Kan forbundet med regelboken i hånden si “nå er plassen deres, det var dette dere sa ja til, og nå bruker vi paragraf 118c, 24 ledd, 3 underpunkt som beskriver dette” (bare fant på den, trenger ikke lete).

Det som hvert fall blir helt kokkos er om Get-ligaen ender opp med 9 lag. Kokkos på den måten at det da ikke blir fulle runder hver gang i tillegg til at kamp-antallet blir ujevnt. Men, jeg er faktisk mer tilhenger av 9 lag enn at Forbundet går løs på serieordningen for å feks tillate dobbeltkamper i Narvik. Get har sin spilleplan og vil man være med der synes jeg man skal følge den.

 

Hva kan så resultatet utover bli?

1) Lørenskog får lisens og driver som før

2) Lørenskog får lisens men “begynner på scratch”

3) Lørenskog får ikke lisens

4) Narvik tilbys plassen og tar den

5) Narvik tilbys plassen og avslår

6) Kongsvinger tilbys plassen og tar den

7) Kongsvinger tilbys plassen og avslår

8) Vi ender opp med en Get-liga på 9 lag.

Jeg går ut ifra at kun de lag som var i kval kan tilbys Get-plass, men kanskje er det slik at det ansees så viktig at det er 10 lag at man strekker seg ekstremt langt i alle retninger for å få det til?

Da Tønsberg takket nei/trakk seg fra Get så måtte de ned i 2 div der de kunne begynne på nytt. Hva vil skje med Lørenskog om de ikke får lisens?

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

Heliumsballonger – et forbud jeg faktisk er enig i

Hei politikere; Det er bare å følge på!

(foto:NRK)

Det er sjeldent jeg er veldig enig i forbud av alt mulig for å løse et problem, men det at mange byer nå innfører og har innført forbud mot salg av heliumsballonger på 17 mai (for det er jo stort sett bare da vi ser disse klasene med ballonger) synes jeg faktisk er helt innafor.

Problemet med disse ballongene er jo det at de aller fleste av de forsvinner opp i skyene og lander et eller annet sted som søppel. Det er jo også dessverre bevist at enkelte (mange?) av selgerne av disse ballongene rett og slett bare slipper hele klasen til værs da dagen er over…altså da de ikke får solgt flee av de.

Jeg hadde ikke hatt det minste imot at Ringerikes politikere, gjerne stortingspolitikerne også for den saks skyld, satt seg ned og bare klubbet gjennom et salgsforbud mot heliumsballonger. Så slapp vi all driten som går til himmels.

En bonus, vel kanskje den største bonusen, er jo at småbarnsforeldre vil slippe det %”#¤%¤#%¤# maset om å kjøpe en av disse ballongene til 100+ kroner som høyst sannsynlig forsvinner rett opp i skyene innen 15 minutter etter kjøp….før maset om å kjøpe en til begynner. Sjeldent har ordene “penga flyr” passet bedre enn på 17 mai når det gjelder disse ballongene.

Jeg personlig synes de folka som kjemper desperat mot andre flagg etc på 17 mai heller kan bruke kreftene sine på å få vekk disse ballongene. Figurene har nada med 17 mai å gjøre, de har ingen misjon annet enn å loppe folk for penger og er i tillegg et miljøproblem i etterkant av 17 mai.

Jeg stemmer for forbud av salg av disse ballongene.

…for et forbud altså..

DET er ikke ofte.

#17mai #ballonger #heliumsballonger #forbud

Ja; Når kan du komme da?

Dette var punchlinen i en sketsj Yngvar Numme og Gunstrøm hadde for mange mange år siden. En billettselger stod utenfor Bislett og solgte billetter til EM på skøyter. Han stoppet en forbipasserende og spurte om han var interessert. “Når begynner det da?” spurte mannen. “Når kan du komme da?” var svaret.

Jeg sier på ingen måte at norsk ishockey og Get-ligaen er på vei dit, men dagens oppslag i VG ser ikke ut til å være noen umiddelbar løsning på Lørenskog-problemet. Narvik sier i intervjuet at det ikke er sikkert på noen måte at de tar plassen om Lørenskog må kaste inn håndkleet. Det er altfor mange løse tråder enn så lenge til å ha noe hurtig svar å gi.

Så kan man jo lure på da: Hva gjør forbundet om Narvik nå sier nei? Det er jo ikke “only-only” å hente 3 friske millioner på dagen for å rettferdiggjøre et budsjett tilpasset Get kontra 1 divisjon. For dyrere blir det jo. Går forbundet da videre nedover listen? Først Kongsvinger, og deretter Comet, Hasle-Løren, Nidaros, Grüner, Tønsberg, Furuset, Gjøvik…? Jeg kan si det med en gang; Ender man opp med å tilby Geriatriks plassen så er svaret nei.

Med alle lag som kaster inn håndkleet sesong for sesong så er det vel ikke lenge før det blir håndsopprekning på tinget: “Hvem er det som vil spille Get neste sesong?”.. “Dere 10 ja.. Excellent”…

Det evinnelige diskusjonstemaet i ishockeyens øvre divisjoner er kamp-program og reisekostnader. For meg blir det tullete å skulle begynne å tilpasse seriesystemet i Get etter hvilket lag som er med. Vil man være med i toppen så følger man tirsdag-torsdag-søndag opplegget med alle de kostnader det medfører i reising. Ja, det er dyrt og dyrere enn i 1 div der lag som Narvik og Nidaros bare spilte dobbeltkamper hjemme og borte. Jeg har skrevet om det før, om hvorfor jeg mener det ikke er en rettferdig greie (har med hvile-restitusjon-hele treningsuker å gjøre) så gidder ikke ta det igjen. Da synes jeg heller forbund bør se på en reisekostnadsfordeling igjen, slik at ikke reisekostnader er det som stopper sportens utvikling.

Jeg håper alle lag som spiller og skal spille Get ikke trenger “holde tilbake” på grunn av skakk-kjørt eller annen begrensing økonomi.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

Vitne til åpenlys narko-deal midt i Hønefoss sentrum

Det er mye man legger merke til om man har øynene oppe.

Da jeg var yngre så var det også narkotika i Hønefoss. Det var ikke lite heller, men til en viss grad var det kontrollert av noen få. En tragisk dødsulykke førte dessverre dengang til at flere begynte å hente inn narkoen til byen og da var det gjort. Trafikken på dette området har i de senere år vært et litt mindre omsnakket tema i mitt liv da vi, kona og jeg, heldigvis har klart å innprente barna våre at den veien er ikke noe heldig vei å gå. Enn så lenge så har den innprentingen holdt, og vi regner med og håper på at det vil holde også i fremtiden.

Når det er sagt; Jeg vet dessverre av erfaring at det er mange skjebner i dette som ikke kommer av dårlig oppdragelse eller noe sånt.

Nåvel..

I går satt jeg i bilen på buss-stasjonen og ventet på skolebussen. Jeg legger merke til et ungt par på ca 18-20. Hun i bukse og jakke, langt lyst hår. Det ser ut som hun fryser på måten armene hennes holdes foran magen. Noen skritt senere ser jeg at hun er fryktelig tynn, hendene er syltynne og hun ser veldig sliten ut. Gutten som går med henne har jeans og en jakke med hette. Han ser forsåvidt friskere ut, dog med et litt slitent uttrykk i ansiktet. De går forbi bilen der jeg sitter og går bort til bygningen bak meg, stiller seg mellom to biler og begynner se seg rundt.

Det var da et snodig par tenker jeg. De venter sikkert på noen som skal hente de.

Så legger jeg merke til en ung mann som skrår over buss-stasjonen. Han har jeans med huller på lårene. Hettegenser med en eller annen kortere jakke utenpå. Lyst, litt krøllete hår og en caps som stikker frem fra hetta. Rett og slett en helt vanlig skolegutt på rundt 20. Han går med bestemte skritt tversover buss-stasjonen, ser seg rundt og går så rett bort til paret bak meg. De foretar så en helt åpenlys “deal” der på parkeringen. Hender gir og tar, penger og stoff skifter hender. Det unge paret skjærer straks etter handel er overstått mot Søndre Park mens den sist ankomnne rolig og fredelig bare stiller seg på holdeplassen og etter hvert går inn på bussen han skal på.

Nå vet ikke jeg som sagt så mye om narkotrafikken i Hønefoss lenger, men at de dealer så åpenlyst som dette trodde jeg faktisk ikke.

jaja… Det er vel sikkert ikke bare her dette skjer

God tirsdag.

#Hønefoss #Ringerike #Jevnaker #Hole #narkotika #narko #dop #deal #dealing #hasj #heroin #kokain #politi #misbruk #misbruker