Hei hei Radio Metro, her kommer jeg!

FM meg her og FM meg der. Statens milliardsluk er bare bull og idioti!

Etter å ha trodd i lengre tid at "mannen med knappen" skulle slå av FM-nettet skikkelig så har jeg altså fått den gledelige overraskelsen at det gjør han jo ikke.

Det er diverse radiokanaler som rett og slett bare er jålete og hopper over på dabbedidubbedidabb-hysteriet. FM-nettet skal altså virke i mange år enda. Jeg kan ikke utbryte annet enn: Excellent!!!!

Dette igjen gjør jo at jeg slippe å sette meg inn i dette nymotens Spotify-greiene og lignende. Radio Metro sender hvert fall musikk og nyheter, noe som holder i massevis for meg tur-retur jobb etc.

Joda, jeg kommer til å savne #Morgenklubben men jeg overlever nok dette og. Trodde aldr det skulle komme noe radioprogram som overgikk Irma1000 men det skjedde det også.

Nåvel; Øra er innstilt på Radio Metro fremover. Kjøpe meg radio for å høre på reklamekanaler er uuuuuuuuaktuelt..!!

#RadioMetro #RadioNorge #dab #flab #smab #babb #rabb #sabb #knabb #radio

Én kommentar

Znippen.no

26.04.2017 kl.18:48

Håper du har en fin dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og like den på facebook :)

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv

hits