Geriatriks Prisutdeling sesongen 2014-2015

25 april skjer det igjen… Det skal deles ut priser og hederstegn for sesongen 2014-2015.

Dette er selvfølgelig ufattelig høythengende utmerkelser og tegn på storhet og klasse så det er bare å glede seg til kvelden lørdag 25 april. Vi i Geriatriks er selvfølgelig så gjestfrie at såvel 3 div-spillere og farmerlaget Steeldogs er invitert til denne soareen blant gutta med rutine og vaskeball…

Her kommer så referatet fra forrige gang vi fikk somlet oss til å ha en slik aften slik at alle får en anelse om hvor stort dette egentlig er.

Enjoy!

 

På fredag var det altså tid for vårens vakreste eventyr…nei jeg snakker ikke om da Ååååå Skotte Hansen står å tørker seg i sakte film etter dusjen..men derimot om utdeling av priser innefor diverse kategorier juryen finner det for godt å dele ut priser i. Kategoriene ligger da heldigvis i den nederste skuffen og ikke sammen med taktikk-boka i øverste skuff… den åpnes som kjent bare hver gang Geriatriks ansetter nye trenere. Juryen i år har da bestått av Jarle Åååå “Ghadaffi” Skotte Hansen, Jarle Åååå Hansen, Jarle Åååå Skotte Hansen, Jarle Hansen samt Jarle Skotte Hansen.

Årets Comeback-pris gikk til skulle-du-ha-sett Jarle Skotte Hansen. Visstnok skal han ha vært med på en hockeykamp sånn ca rundt år 2001 eller noe og så startet opp igjen nå…. Geriatriks gratulerer.. Avstemningen var visstnok enstemmig så ikkenoe å si på det.

  Legg merke til fatet med bananer.. Legg ikke merke til brettet til venstre..

Årets kranglefantpris gikk også enstemmig til Sondre Skar. Mannen med verdens lengste kølle er også mannen Geriatriks sender utpå isen om vi oppdager en litt kranglete fyr på 60+ år. Sondre går rett i strupen på de, -som jo ikke er lett..er mye flapping i halsen på gamlingene- byr de på juling og går stort sett seirende ut av stirrekonfrontasjonen.

 Som vanlig sitter Tom “Topptrent” og flexer muskler i bakgrunnen…

Årets nykommer og Årets scoring gikk til samme person…som forøvrig sitter der i rødt på forrige bilde. Steffen “backhand” Strømsnes oppdaget fort  fotografen og startet tankevirksomhet på hvordan skulle han vise seg best på bilde….

 Dette var resultatet…..

Juryen berømmer Steffen for oppmøte og deltakelse i årets sesong. Steffen putta og ifølge juryen årets mål da han snuble-driblet seg forbi et helt lag og kranglet seg fra rundvant og inn foran mål og putta med..taaadaaaa Backhand!!!

Så kommer vi til Moder Theresa prisen…eller Årets Kokkos som Geriatriks valgte å kalle den. Geriatriks har i årets sesong vært stort sett suverene i alle kamper vi har spilt. Vi har ledet og vunnet med store siffre…men har bare klart å holde nullen ved et par anledninger. Dette har ofte skjedd fordi vi har en på laget som mener at å drible samme mann flere ganger, gjerne i egen sone, før man går i angrep og skal drible enda flere på blålinja… for så å havne i forsvar igjen, miste puck og baklengs som resultat, er en helt grei ting å drive med… Denne mannens navn :

 Årets Kokkos!!!!   Jacob Friestad.

Til slutt på kvelden foretok Geriatriks og Youngboys en avstemming på hvem som fortjente tittelen Årets Spiller.. dette selvfølgelig fordi vi ante en korrupt jury… (en jury som forøvrig mente han burde vunnet de fleste prisene bortsett fra årets kokkos…som vi andre kanskje mente var den eneste han kanskje burde ha vunnet..) Nåvel.. avstemming ble foretatt og Årest spiller ble med stort flertall: Per Øyvind Johansen

 legg merke til at Tom “topptrent” sitter å flexer muskler…fortsatt…

 

PS! Årets toppscorer med 28 mål ble Jim Gallagher

 

#2hockey #hockey #Geriatriks #rutine

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg