hits

Blogger stolt over å stå imot presset om å være naturlig

Bloggeren Stina Bakken uttaler altså at hun er stolt over seg selv for å ha stått imot presset om å være naturlig... Hun klarte nemlig å være sterk nok, samt rak nok i ryggen til å ta leppeinjeksjoner, OG skrive om det på tross av all debatt rundt influencere og deres ansvar i samfunnet.

Bloggeren Stina, også kjent som «liste-Stina» fra Bloggomtoppbloggere, føyer seg inn i rekken av bloggere som har tatt en eller annen kosmetisk behandling for å «se bedre ut». 15 av 20 (eller no) av de mest leste bloggerne i Norge viser seg å ha fikset på ett eller annet.

Stina med flere har da tatt noe i leppene. Hvorfor du vil gå rundt og se ut som en ørret som har satt fast truten i ei brusflaske er så underlig at jeg har ikke ord.

Jeg har tidligere skrevet denne : Gratulerer med årets dummeste til Isabelle Eriksen men, om denne uttalelsen fra Stina med leppene (og puppene i fokus på ALLE bilder) kanskje ikke slår den uttalelsen så er den helt på høyden.

Jeg synes nå disse såkalte toppbloggerne snart må beskyttes mot seg selv når det gjelder uttalelser og blogger de får profilert gjennom media. De skjønner jo åpenbart ikke at ikke alle unge, spesielt jenter, har filteret de trenger, og kanskje ikke de voksne de trenger, til å stå imot «bare gjør sånn så blir alt bra».. for det er jo nettopp det de leser når Stina og andre skriver positivt om sin operasjon/behandling.

Mads Hansen har fått det med seg. Jeg håper han kjører en «Raad» på alle dustebloggere som står frem slik.

#Stina #Stinablogg #Stinabakken #blogg #madshansen

7 kommentarer

Lisa Myhren

28.06.2018 kl.12:14

Så enig med deg! Jeg blir så lei meg av å se hvordan influencere /blogger faller som fluer 1 etter 1 for fristelsen om det "perfekte" utseende. Og jeg skal ikke påpeke at jeg har stålkontroll på hva mannfolka idag mener er vakkert, men den der opererte barbiedoll looken tror jeg ikke er med på lista. Men jeg føler jentene begynner å seg blinde på dette og det blir mer og mer ekstremt. Det er så ironisk at de mest usikre jentene er de som representeres som influencer/forbilder.

Geriatriks

29.06.2018 kl.10:16

Lisa Myhren: Skummelt som fy dette her fordi det er så mange unge som ikke har hodet på rett plass. Les gjerne denne http://geriatriks.blogg.no/1507648736_jeg_er_s_glad_jeg_ikke_har_dtre.html

alle mine innlegg er fritt frem å dele om du synes det er verdt det inni denne debatten

Cougar Wife

01.07.2018 kl.17:44

Det virker som om jenter rett og slett "pynter" seg for hverandre? - for jeg kjenner virkelig INGEN hannkjønn som digger den barbie-looken som mange jenter prøver å oppnå (inspirert av toppbloggere). Tror dere gutta må rope litt høyere! Så, bra innspill, Geriatriks!

alfaswede

03.07.2018 kl.14:22

Tror de mellom 16-25 har nok å tenke på, men jeg ser for meg å plukke rosa bloggerne fra hverandre litt.

Men først må jeg klare å rasjonalisere selvmotsigelsene og at de snur 100% ved neste post.

Når alt kommer til alt, er det passe svak argumentasjon og fremstår som clickbait.

Det er vel lov, men trist at de av grunner jeg ikke helt forstår fremstår som "rollemodeller"

Jeg vil tro systematisk analyse av argumentasjonene vil legge ballen dø med tiden, samt fjerne definisjonsmakten fra de.

Geriatriks

03.07.2018 kl.14:26

alfaswede: "slett og lag ny post"... samt sutre litt over å ikke bli forstått..samt melke hele situasjonen for det som er mulig..

Den Glade Fotografen

10.07.2018 kl.18:19

Jeg har også klart å stå imot samme presset og i dag har jeg hatt ett strøk med mascara på øyevippene.

Så sterk er jeg :D

Geriatriks

10.07.2018 kl.19:16

Den Glade Fotografen: Applaus :)

Skriv en ny kommentar

Geriatriks

Geriatriks

47, Ringerike

Jeg er en voksen mann med evne/vilje til å se humor i det aller meste. Bloggen handler på ingen måte bare om hockey. Her skal det fleipes, harseleres og samfunnsrefses om alt og alle så sant det er mulig. Bloggen er absolutt ikke et offisielt organ for Ringerike Panthers. For kontakt: geriatriks@hotmail.no... men gi meg et tips på kommentarfelt om evt mail...jeg sjekker den ikke daglig. Snapchat: Jimbo-33, Instagram: jimgall

Kategorier

Arkiv