Jevnlig Penistrening….!!

I anledning verdens mannedag kan man i en nettavis lese en veldig interessant artikkel om menns helse og hva man skal gjøre for å holde hele kroppen vedlike og ikke forfalle mer enn høyst nødvendig. Legen intervjuet i artikkelen legger ut om hvordan det er veldig viktig med kosthold.. man må spise riktig… og sunt.. og riktig mengde..  Selvfølgelig er det hyperviktig å drikke… men ikke drikke for mye… eller for ofte… Videre nevnes at man må passe på vekten selvfølgelig.. Det skader heller ikke å ha en hobby…og gjrene en hobby so trener hjernen og… Og så må det jo soves… masse.. men ikke for mye… og på riktig madrass… For ikke å snakke om hvor viktig det er å mosjonere midt oppe i alt dette også.. Gå på tur… Jogge litt… Kanskje trene musklene litt og… Men det aller aller viktigste er jevnlig penistrening!!

Og her setter Geriatriksredaksjonen spørsmålstegnene….

Skal jeg sende penis på treningsstudio?

Hva slags vekter bruker man når man trener penis? Frivekter eller maskiner?

Kan penis løpe på tredemølla? Eller gå trappemaskinen?

Finnes det Zumba for penis?

Bootcamp for penis?

Pilates for penis?

Må jeg være med når penis skal ut å jogge?

Følg alle disse fremragende rådene øverst i artikkelen…samt finn ut av hvordan du skal få bedrevet jevnlig penistrening…så er nok situasjonen i bildet over nærmere enn du tror 😉

…..forøvrig trodde Geriatriksredaksjonen at menn hadde sin mannedag… hva skjedde med Biff- og BJ dagen?

10 kommentarer
  1. Ja, ikkje sant 🙂 der ein kan få halsband og allting.: sikkert ein vidunderleg verden.. Men ikkje for meg.. Best å gå for den der treninga som foregår på den nest siste bildet ditt..
   ha ein strålande fin dag no !

  2. Hm, ja dette var sannelig revolusjonerende! Etter å ha slengt ut en horde med selvfølgeligheter, så bringes det selvfølgelig en sensasjon inn i bildet. Utenkelig at man har avis-salget i baktankene. Kan feks Petter Penis spise selv? Eh, nei – det vil jeg helst ikke vite, blir bare noe tjafs om sursild og annet. For ikke å snakke om Kvinnesaksforeninger og streikevarsler og alt. Dette blir nok uansett nybrottsarbeide i generasjoner fremover. Og mannedag? Er ikke den kuppet av barnebarnet til Kupper’n?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg