Sosialisme er flott inntil du går tom for andres penger!!

SV vil i tillegg ha trygge veier med gule midtstriper i distriktene…. nåvel.. first things first..

Det er jo ikke til å komme bort ifra at AP og SV er kjent som avgiftspartiene…De har en egen evne til å skulle skattelegge og avgiftsbelegge alt som finnes.. Pengene våre beskattes både en, to og tre ganger… Inntekten din beskattes jo… så sparer du penger, og hvis du klarer spare mye så skal de formuebeskattes… og så kjøper du deg hus..og da skal du betale skatt på huset…og eiendomsskatt… og har du penger igjen…så fortsetter du betale formuesskatt.. Så dør du.. og da må ungene kanskje selge huset for å kunne arve deg…og så kommer staten: Sorry for at morra di daua…Hvor er penga våre??

Siste skudd på stammen nå i avgiftsgalskapen er AP som nå ønsker å forby bensin- og dieselbiler totalt… AP har selvfølgelig nå helt gått opp i opposisjonsfella og sitter på sene kveldstimer og røyker sokkene til hverandre -det er tydeligvis ikke bare Høyre og Frp folk som vet hvor godt og berusende det føles med et magadrag av en ganske så sur rød-hvit-blå-stripet tennis-sokk -og kommer opp med den ene galskapens ide etter den andre.. Det var liksom ikke nok med at de kom med forslag om Giske in i partiledelsen og at vi alle burde kjøpe dieselbilder for det var så bra…neida… de måtte komme med dette og.. Forby alle biler… Kjøp hest… eller forresten… hesten driter… Kjøp sykkel…

Hva så med SV… Joda, SV leder Lysbakken er i harnisk over lederlønninger…igjen… og vil innføre enda mere skatt…igjen… denne gang vil Lysbakken innføre trinn tre på toppskatten og den skal ikke være mindre enn 25% tillegg på den vanlige skatten.. Toppskatten skal jo egentlig være en “tjener drit mye” skatt.. og SV og AP mener jo da at når du tjener mellom 509 og 828 tusen så er et pluss på 9% skatt helt på sin plass.. Tjener du over 828 tusen så er det 12% tilleggskatt som gjelder.. Ideologen Lysbakken vil nå innføre 25% pluss på lønninger over 1,5 millioner.. Som vanlig kommer man altså med et forslag som de virkelig rike folka ler seg ihjel av og bare ber regnskapsførere osv om å finne ut av hvordan de skal slippe…

Jeg ble sittende å fundere litt over dette fenomenet SV som er et bittelite mikroskopisk knøtteparti i Norsk politikk…men som alikevel får være med å bestemme fra tid til annen…selvfølgelig fordi Stoltenberg trenger å få vaska rompa si innimellom og da gjerne vil ha den slikket ren… Hva sier så SV om sin egen politikk…Jeg tok i ekte Insider stil saken og googlet meg frem til SV’s side på internettet… SV vil:

-at Norge skal satse mindre på olje og mer på miljø… jadda.. flotte saker dette… jeg ser jo for meg nyhetsankeret på TV2 lese opp : “Norges Miljøfond er nå på kroner 12 447,- etter at Nordreisa Hekleforening i dag har holdt en flott basar og samlet inn hele 1456,50..”…

-at alle skal bidra til felleskapet… Det gjør jo de aller fleste i dag allerede… Det eneste som får SV’ere til å sitte å grine innerst på puben i tykkeste Oslo er de aller rikeste som ikke betaler alt de har inn til felleskapet sånn at unge SV’ere aldri skal måtte søke på og ha en skikkelig jobb… Det er mye bedre å jobbe for å komme seg inn på Stortinget, være der 2 perioder for så å være sikret full pensjon…

-at Norge skal satse masse på kollektivtrafikk i byene….helst i Oslo selvsagt… og så : SV vil ha trygge veier med gule midtstriper i distriktene… Dette punktet på nettsiden deres kjære SV… ere mulig??… Nå tror jeg ærlig talt dere må lette på ræva og ta dere en tur utenfor Oslo-gryta (hvis dere finner en buss som går da og har råd til å ta den)… for vet dere kjære SV’ere… og alle dere andre som måtte se til å tro at storbyene med sin buss-trafikk “er Norge”….vi som bor der ute.. altså i distriktene… Vi dauer som fluer i trafikken her ute på tross av de trygge gule midtstripene deres!!!

-Likestilling, Heltidsjobber, Fast jobb, Billigere boliger, JA JA JA JA… dette er vi da enige om alle sammen…. Dette er bare politisk skævellævel…

Jeg skal fortelle en hemmelighet til dere SV’ere og AP’ere som skulle slumpe til å lese denne bloggen… De virkelig rike i Norge.. de betaler masse for å slippe å betale enda mer til den norske stat.. Hva med å konse på å samarbeide med de heller… for å finne et skattetrykk de synes er rimelig å betale inn til felleskapet… for så å gi faen i å ramme oss vanlige lønnsmottakere… Så: Til slutt har jeg 3 spørsmål til de samme AP og SV’ere som slumper til å lese dette:

1) Når er det nok skatt? Dere snakker om å bidra mer… Men når er det nok?

2) Hva mener dere egentlig med rikinger.. Hvor rik er man da? Hvor mye tjener man?

3) Hvor mye mener dere egentlig rikinger skal betale inn til fellesen?

Phuuuu…… det er fredag :

11 kommentarer
  1. Godt de ikke sitter i regjering da;-) Jeg kunne godt tenke meg gul midtstripe her, når du nevner det. Når jeg tenker meg om så hadde jeg vært fornøyd om det i det hele tatt var vei med nok asfalt. De utbedret en sving en gang, gjorde den kjempediger og med ny svart asfalt på. Da reiste vi ens ærend dit for å se på den.

  2. Det kom en miljøbevisst sjef fra Oslo for å ha møte på jobben, med “full tank” i Oslo så ble det “tom tank” i Hønefoss. Han måtte ha lading! Når han skulle hjem så lurte han på om det var flere som skulle samme veien, så han slapp å kjøre alene… bilen kunne jo stoppe. Mange som har funnet ut at varmeapparat, radio og diverse annet stæsh er bare pynt i elbiler. Det er ikke til å brukes i allefall 😉 Nei takke meg til diesel bil da, som holder en stund… helt til Trøndelag med både radio og varmeapparat! Ha en flott helg!

  3. Kanon godt skrevet, koste meg virkelig og satt og små-knegget i kaffikoppen. Du har så absolutt nokken kanon gullkorn. Kunne ikkje vært mer hjertens enig. fin blogg ;))
   (Hadde ikkje drivstoff vært så svindyrt, hadde eg skrevet: keep on truckin’)

  4. bra noen skjønner det og jeg er ikke rik men er fortsatt imot høy skatt jeg tjener ca 200000 i året
   avgifts systemet som sosialistene vil ha vil på sikt gjøre norge fatig da det ikke er noe vits i å ha firma i et sånt land/system da flytter firmaene altså jobene til eu/verden hvor det er mere retferdige skatteregler. midre jobber betyr mindre penger til folket og det betyr fatigere land. oljen tar slutt en dag da må vi ha firmaer/bedrifter som produserer noe annet som i sin tur fortseter å gi penger til folket. det er egentlig veldig enkelt å forstå men i politikk blir ting komplisert, sosialistene vil egentlig ha mer kontloll over befolkningen og helst total kontroll sån som stalin. det betyr ikke at høyresiden er supere de heller men de er et mindre onde.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg