Dette er hashtag skremmende ass…

Det er helt og holdent rett og slett helt lættis…

Paradise Hotel er et tv-program som klassifiseres på lik linje som Se & Hør og endel andre publikasjoner… Det er absolutt ingen som ser på det…..ja annet enn på venterom hos lege/tannlege da… og da Paradise Hotel på tv sees jo selvfølgelig bare på fordi tv’n stod på og/eller man var i besøk og der i huset sees det på og da følger man med av ren høflighet selvfølgelig…man ber da ikke huseier slå av…og dermed får man stilt tørsten etter dette myteomspunnede program der de “drekker og puler” på tv..

Vel, å ta PH i øyensyn denne sesongen….for det er bare å innrømme det… PH er litt som ei bilulykke…du vil ikke se…men du gjør det alikevel…med topplokk-tom rosablogger, stokk-dumme lorder, lesbiske og anonyme…og selvfølgelig by-på-seg-selv Aurora…har egentlig ikke bydd på så mye…vel ikke før Christer Falck dukka opp og de skulle gjennom Robinsonuke… Dette har rett og slett vært komikveld helt på høyde med noe av det bedre av komi-serier som har gått på tv… Å se bortskjemte drittunger sitte å syte og prate om å dø fordi de ikke får rekesalat på brødskiva.. og at de snakker om å dra hjem fordi de har måttet spise fisk i 2 dager…og at de er helt uttafor pga røykmangel..DET er lættis det…. (brukte jeg det riktig nå?) Drittungene har dusj og seng og tak over hodet…og mat…for jada…fisk er mat.. selvom uttrykket jo er : Fisk er fisk og kjøtt er mat… Rosablogger Heidi Alexandra topper vel sånn sett dumskapstoppen med “hele verden min går i grus…jeg får ikke sminket meg…”

Nåvel.. nok om hashtag er-det-mulig-å-være-så-forbanna-kørka-i-skallen-som-noen-av-disse-ungdommene og heller gå over til noe som angår oss alle sammen, men som og forøvrig angår PH folka og….

Er det virkelig sånn at vi som nasjon skal akseptere at voksne folk også går rundt å radbrekker det norske språk og går rundt å suller og tuller på tv i beste sendetid…ja, forøvrig alle andre steder og… med ord som feks “kjede”… Vi med litt omløp i pappen sier jo da “kjede”…mens disse radbrekkerne sier samme ord som “skjede”…altså med en s-lyd foran… Problemet med dette er jo at ordet da betyr to helt forskjellige ting… Kjede sitter på en sykkel eller rundt halsen… Skjede sitter et helt annet sted…eh…øhh.. jah… hmm… spør mamma eller pappa om dette….

Og det finnes så mange av disse ordene… og jeg tenkte jeg bare skulle ramse opp noen…

KJ-ord = kjevle, kjenning, kjeks, kjøkken, kjøre, kjøttdeig, kjære, kjapp, kjærlighet, kjøpe..

KI-ord = kinn, kile, kylling, keivhendt, kino, kikkert, kilometer

Det finnes mange mange flere….og felles for de alle….:

Det er ikke noe forbanna s-lyd foran…!!!!

-dere har sikkert flere gode eksempler på sånne ord….

Jeg for min del….

  

#humor #språk #paradisehotel #rosablogger #ungdom #norsk #forbanna #øl #duggfrisk

 

17 kommentarer

Siste innlegg