Flyplassmennesker..

En studie av verden i miniatyr..

Undertegnede satte torsdag morgen, ja faktisk så tidlig på morgenen at fuglene ikke hadde stått opp for å fise enda, kursen for Gardermoen og Brussel for å delta på et møte som strakk seg over to dager.. Nå skal ikke dette handle om turen til Brussel for som sagt så var det så tidlig at sukatene drev fortsatt å grodde innerst i hjørnet av titterne da jeg dro.. Dette skal derimot handle om de menneskene jeg kunne observere da jeg som vanlig måtte vente 3 timer på flyplassen på mitt fly hjem.

Nå er det slik at Brussel Airport er laget slik at alle kommer inn og ut samme vei…garantert hjerteinfarkt for de som administrerer Gardermoen av å bare høre sånt antar jeg, men for meg som skulle slå ihjel litt tid er jo en sånn ordning helt konge..! Etter innsjekk så spaserte jeg stille og rolig den kilomereren det er for å komme seg til A-gates for så å sette meg med godt syn utover en ganske stor del av hallen.. At jeg før dette nesten har dælja baggen min i hue på atskillige folk på rullefortauet pga kokkos-ståing får forbigåes denne gang.. Du får heller lete i arkivet mitt etter et innlegg som heter “Rulletrapp-terrorister”. Nåvel: hva kunne jeg med mine yndige blå observere denne gang?

Det det var flest av denne gang var faktisk grupper med unge jenter med pupper som pekte mot taket og bittesmå kofferter samt en smoothie i ene handa.. På en god andreplass kom forretningsfolk med dress og jobbekoffert.. Viktigheten av å se viktig ut er tydeligvis veldig innprentet i alle mannfolkene.. På tredjeplass kom turistene og familiene som skulle på tur.. Det var ikke så mange som så ut som de hadde sin første joggetur på flere år denne gang.. Har folk lært klokka nå altså? 🙂

Så.. Var det noe spesielt denne gangen.. Ja utover de helt vanlige stressa skrotingene du alltid ser.. Jada.. Det var en blondine som i to hele timer satt og nisjekket panneluggen sin.. Jeg tror hun studerte hvert eneste hårstrå.. Det var en søramerikansk familie hvor mor hadde et barn på ryggen og to barn ved siden av seg pluss at hun trillet to kofferter…far slentret foran med singlet, shorts og slippers…mens han sjekket telefonen.. Foran meg satte så seg en fra Midtøsten med dress, stresskoffert og trillekoffert.. Han satte seg til med store miner og laptoppen på fanget og virket veldig viktig…men jeg så det jeg..han satt på Facebook 🙂 Men det morsomste denne gang var følgende:

Jeg sitter da altså og venter på at klokka skal bli 19.00 da jeg legger merke til en relativ ung dame som er flott kledd osv som kommer draende på en trillekoffert.. Hun kjører slalom mellom radene og ser oppgitt ut og er litt fnysende til alle oss “vanlige” folk virker det som..Hun setter seg 1 rad bak meg og styrer og steller og ser veldig viktig ut der hun romsterer med og i trillekofferten sin. Da hun så endelig setter seg tilbake så antar jo jeg at hun som alle andre skal late som hun jobber på en laptop.. Men Neida.. Denne damen satte seg bakover med en….Donald-pocket ??????

9 kommentarer

Siste innlegg