Bussbøller..!!

Hvem er værst?

Hva har egentlig skjedd med oss her oppe i steinrøysa? Har endelig den kulda vi har 7 mnd i året satt seg i ryggmargen på folk og deretter blitt sprøyta inn i egget i unnfangelsen for så å bli en del av genene vi sender videre..? Hva har skjedd med kø-kultur på bussholdeplassen? Hva har skjedd med å la folk få komme av bussen før trengselen og dyttingen for å komme på begynner? Hva har skjedd med å reise seg og gi setet sitt til en pensjonist som kommer på bussen og heller gå bakover selv?

Men hvem er egentlig de værste bussbøllene?

Er det ungdom med sekk og sagg som vasser gjennom bussen med snus og brus og Bjørn Borg’n så synlig at bremsesporene nesten tyter frem over baklomma?

Er det gamlinger som har klart å sette seg sammen men så klarer å ødelegge den bragden ved faktisk å snakke med høy sprakende stemme om de fire siste legebesøkene og hvilke intimplasserte byller som har sprukket siden siste busstur..?

Er det ungdom som setter seg til med ørepropper og hører på musikk med så mye volum at hammeren og ambolten vibrerer på alle i 3 meters omkrets?

Er det damegjenger som skal på museluftetur til Kiel som insisterer på at kofferten må være med inn på bussen..da med det resultatet at alle andre må bedrive koffert-slalom og gange med høye kneløft…?

Er det ungdommer som setter seg til to og to for så å høylydt begynne rekapituleringen av helgens og nattens alkohol- og sex-eskapader..?

Er det ungdom som sitter i ett sete og strekker bena tvers over midtgangen for å, med sko på selvfølgelig, hvile føttene oppi det setet..så alle andre må enten ha motorsag for å kappe de av, bedrive hekkeløp eller rett og slett driste seg til å be de om å fjerne beina da selvfølgelig med øyehimling, mumling, hoderisting og en skjult langfinger som resultat..?

Er det forretningsmenn og kvinner som setter seg til med laptop i fanget, ørepropp og mobilt bredbånd, facebook, powerpoint samt Fantomet-frakken liggende på setet ved siden av…og da med drepende blikk om du skulle driste deg til å spørre om det er ledig..?

Er det menn og kvinner som later som de sover..litt sånn halveis på begge setene..hver gang bussen stopper på en holdeplass..?

Er det gamlinger som konsekvent tar de første setene og sprer handlenett, kåper, hansker, loff, kamferdrops, skaut og snakker drithøyt i telefonen for å fortelle stadig vekk når de er fremme..?

Er det røykerne som står på holdeplassen og drar magadrag kun overgått av de som står foran en mur og får sin siste sigarett før henrettelsen..og så stepper inn på bussen med det siste trekket fortsatt delvis innabords..?

Neida…de aller værste bussbøllene er barnehager og barneskoler på tur.. Hvorfor i svarte har de ikke gått gjennom folkeskikk før de drar på tur? Hvorfor har de ikke lært at de skal gå bakover i bussen? Hvorfor har de ikke lært at de skal sette seg to og to? Hvorfor har de ikke lært at det skal brukes innestemme på bussen? Hvorfor har de ikke lært at man ikke sparker i setet foran?

Nå gjelder dette selvfølgelig ikke alle barnehager og barneskoler.. Det gjelder helt sikkert ikke alle ungene på tur heller.. Det gjelder de få.. De som ødelegger for alle..

Bussbøllene…!!

#buss #bøller #ungdom #voksne #gamlinger #kø

10 kommentarer
  1. hahahahahah ALL of the ABOVE thank you very big
   Ungen irriterer meg mindre enn idioter med SKO i setet. REALLY? eg skal sitte der med baken min, som senere skal sitte i sofaen, med din dritt under dine sko -its a nono
   Ellers er de helt blåste folkene som MÅ bølle seg inn på bussen før folk kommer seg ut på delt første plass. Jeeeez
   Og de som prøver å få en utgått bilett i dingzen som skal lese kort til å fønke med 30 i kø bak seg og det plasker ned ute og sjåfører prøver å lukke døren PÅ oss, ja de er også poppis

  2. Og kven av alle desse er du..? Mr. Perfekt og høfleg som ofrar seg for alle andre ; ) neida.. mykje artige poeng her.. Spes irriterande med desse ungdommane som utleverer både eige, andres privatliv, intime bevegelsar og barnevernshistorikk.. Ting ein ikkje vil vite om andre.. Huff.. Eg er vel midt imellom ein plass her.. Er nok litt i eigen verden innimellom, men svært høfleg oppdratt i samkvem med framande 🙂 folkeskikk er vel blitt eit framandord idag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg