Oscars, Mtv, Grammys… Ta dere ei bolle!

Geriatriks har hatt prisutdeling for sesongen 2014-2015.

Lørdag 25 april var altså dagen for vårens vakreste eventyr, nei, jeg snakker fortsatt ikke om da Jarle Ååååå Skotte Hansen står å tørker seg sensuelt i sakte film etter trening, jeg snakker heller ikke om alskens løpestafetter osv., jeg snakker selvsagt om dagen da Ringerike Geriatriks samles for å juge, skryte, disse, håne, huske, le av og applaudere hverandres prestasjoner i løpet av sesongen.

I år som i fjor så er det lagleder

Jarle Åå Skotte Hansen som står for utdeling av prisene som i gjevhet vel kun er utkonkurrert av Stanley Cup pokalen, KHL pokalen samt svømmeknappen. Komiteen, som består av

Jarle Ååå Skotte Hansen har arbeidet hardt i månedsvis for å kunne avgi sin rapport til juryen slik at en utvelgelse av riktige personer til riktige priser gjøres på en ordentlig måte. Innstillingen ble så gitt til juryens formann

Jarle Åååå Skotte Hansen som så tok et brainstorm møte med juryen bestående av

Jarle Ååååå Skotte Hansen. Etter lange møter med høyt temperement og opphetede diskusjoner så var resultatet klart og tildelingen av årets priser kunne begynne.

Geriatriks lagleder, komite, jury, juryformann og jurymedlem Jarle Ååååå Skotte Hansen tok så ordet:

Årets Toppscorer: Dette er en av de prisene det vanligvis ikke er så vanskelig å bestemme. Så juryen ønsket i år å gjøre en liten vri og heller gi prisen til den mestscorende spiller blant de definerte kokkosspillerne på laget. Men, sier juryen, siden prisen da ville gått til juryens formann og eneste medlem, altså meg, så velger formannen da å sende prisen videre til lagets virkelige toppscorer, altså Jim Gallagher.

Årets Nykommer: Som alle vet er det et meget trangt nåløye som skal passeres om man vil delta i oldboysligaen. Fart, styrke og utholdenhet er viktige kriterier for å lykkes. Sist men ikke minst høy alder. Geriatriks har jo som alle andre store lag et farmerlag. Steeldogs er en gjeng med unggutter som jobber hardt år etter år for å bli tatt opp i Geriatriks. I år er det 2 spillere som har gått denne æren, Trond og Trond. Juryen sier at begge spillere har tatt steget opp med glans, så valget har ikke vært lett. Dog var Geriatriks på desperat leting etter en målvakt en stund så nåløyet var en stund et par kilometer i omkrets for målvakter mens det nok var mer utfordrende å debutere som utespiller. Årets nykommerpris går derfor til Trond Munkerud.

Årets Comeback. Prisen deles hver gang ut til en som er tilbake i seriespill for moderklubben Ringerike etter lengre fravær. Juryen plukket i år ut 2 kandidater til denne gjeve pris, Lars og Terje, på grunn av deres iver og pågangsmot som overgår det meste i oldboysserien. Begge viser skyteferdigheter, kroppskontroll og finspill som nesten sitter hver gang. Konkurransen har vært så sylskarp at for å få denne prisen må man gi alt, også på bortekamper, så derfor går årets nykommerpris til Lars Holm.

Etter denne prisen ble det en liten pause fordi

Jarle Ååååå Skotte Hansen både var tørst og måtte tisse. Men, utdelingen var snart igang igjen..

Årets Kranglefant: Denne prisen går til spillere som gir alt for laget. De spiller med iver, pågangsmot og med hjertet utenpå drakta. Juryen sier at det i år er 2 spillere som har utmerket seg spesielt. Begge gir alt på trening og i kamp og det har vært vanskelig å velge. Mange vil nok hevde at juryformann og juryens eneste medlem

Jarle Åååååå Skotte Hansen er inhabil når denne prisen skal deles ut. Valget har uansett egentlig ikke vært vanskelig. Det holder altså ikke å bare slåss med egne medspillere på trening, man må være i håndgemeng med en motspiller i kamp for å kunne smykke seg med denne prisen. Prisen for årets kranglefant går derfor til:

Tom “Topptrent” Mosengen.

Årets mål: Det er mange perler å velge mellom på de nesten 100 målene Geriatriks lagde forover i år men valget var uhyre enkelt alikevel i år. Juryen sier at vedkommende er eksepsjonell, han har laget mål fra de merkeligste vinkler og på de merkeligste måter. Det er sånn sett vanskelig å sette fingeren på ett enkelt mål siden vedkommende finter både høyt og lavt. Først i stanga så i nettet helt til keepern går fra vettet. Årets mål går til selvmålskongen målvakt Geir Skjerven.

Årets Kokkos: Dette er en pris som henger høyt….blant medspillerne til han som får prisen. Man kan aldri føle seg trygg på om man får prisen eller ikke. Juryen sier at de rutinerte Geriatriksspillerne har skapt mange lattermilde øyeblikk i år men en episode har brent seg fast. Vi mister puck i offensiv sone. Vår back snur seg og faller. Prøver å komme seg opp men snubler i egne ben og faller igjen. Prøver igjen å komme seg opp men snubler i egne ben igjen og faller akkurat da han passeres av motspiller. Oppgitt utbryter han “faaaaeeeennn” sittende på rødlinja. Årets kokkospris tildeles

Tom “topptrent” Mosengen.

Årets spiller: Denne prisen er spesiell. Spilleren bedømmes ikke bare pga ferdigheter men også pga en hel del annet. Humør, oppmøte, garderobeprat, intellekt, sosialt håndlag, lag-ånd, samspill og alt det andre fjaset som hører lagspill til. Denne prisen utdeles ikke av jury men bestemmes av alle tilstede i lokalet. Årets spiller gikk til Jim Gallagher.

Årets lagleder: Dette er en ny pris av året etter benkeforslag fra jurymedlemmet, godtatt av juryformann og bifallt av prisutdelerkomiteen. Årets lagleder er eksepsjonell på alle måter. Han bidrar positivt i gruppen og er en ekstremt hyggelig og jovial mann. Positivitet og velvilje er noe juryen vil trekke spesielt frem. Det skal også fortelles at det blant tilskuerne summer vedrørende hvor kjekk denne mannen er å se på. Det forundrer juryen at denne mannen fortsatt er singel. Kort fortalt så er årets prisvinner en fantastisk fyr. Årets laglederpris går til Jarle Ååååå Skotte Hansen.

Med dette var prisutdelingen over og priskomiteen, jurymedlem, juryformann og lagleder

Jarle Ååååååå Skotte Hansen takket så mye for i år og vel møtt til ny sesong i august en gang.

God sommer !!!

#Geriatriks #2hockey #prisutdeling

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg