Null stress HBK-folk…!

Trenerne har jo styrets fulle tillit…

Som jo selvsagt betyr at taper de en kamp eller to til nå så kan nok hovedtrener stille seg i Nav-køen sammen med den tidligere lederen av Nav samt han dærre som trente Ålesund.

Jeg er nok ikke (til min mors store skuffelse) noe særlig til tilskuer å regne med for HBK men jeg følger da litt med og har jo sånn sett alltids noen velformulerte og gjennomtenkte tanker å komme med. Og særlig har jeg det overfor hva jeg oppfatter som overbetalte idrettsutøvere som lunter rundt ute på kunstgresset.

HBK er i dyp krise. Samme hvordan man vrir og vrenger på det, HBK er i krise. De trenger poeng. Spørsmålet er jo da egentlig enkelt og greit: Hvordan får de det til? Hvordan skal spillerne klare å vinne kamper? For helt ærlig folkens.. Det er ikke treneren som løper rundt ute på matta.. Treneren legger premissene men det er spillerne som må yte.

Svaret er i mine øyne veldig lett. Poeng koster svette, tårer og tilogmed blod. Det må løpes, løpes, løpes, takles og ofres. Det nytter ikke å småjogge rundt på banen og tro du kommer noen vei med dille-pasninger og voks-sveisen fortsatt inntakt etter 2 x 45 med fotball. Når man er på poengjakt så kan du ikke tillate deg å slappe av et sekund. I mine øyne så burde HBK eventuelt luke ut ugresset nå og heller spille med de sultne gutta som faktisk vil ofre seg..

Jeg har lyst å be alle som er innbefattet med HBK om å ta en titt mot hockeyhallen og hva de driver med i 1 divisjonssystemet der. Der trenes det steinhardt ved siden av å ha fulltidsjobber. Der ofres det kropp for å hindre baklengsmål. Der trenes det 5-7 økter i uka. Der ytes det max på kamp 2 ganger i uka vinteren igjennom. Hva er spesielt med det sier du.. Jo, det er følgende: De får ikke ei krone for det annet enn litt utstyr…

Så min oppfordring til HBK: Nå er det samling i bånn. Nå er det å finne ut hvem som virkelig vil. Nå er det å rekke opp handa for den/de som vil legge ned jobben som trengs. Nå trengs gutta med hår på brøstet og betong i legga som vil ofre seg for laget, for klubben, for drakta og for tilskuerne.

Ps! Det er ikke lite tilskuere bare pga tapene.. Det er lite tilskuere også fordi det ser ut som dere ikke gidder..

#fotball #HBK #innsats #trener

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg